Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όχι δεν φταίνε οι μέτοχοι.Εμείς φέραμε τα σαπάκια.Εμείς ανανεώσαμε τον βύντρα με ένα μύριο.Εμείς διώξαμε τον Σισέ και τον Σίλβα.Εμείς στήσαμε το χτεσινό για να τα οικονομήσουμε στην Μαλαισία και δεν ξέρω εγώ που.Το χτεσινό ήταν μια γεύση για το τι θα τραβήξουμε στην συνέχεια.

Τελικά το σιροπιαστό έχει εξαπλωθεί.Το διαβάζω κάθε μέρα παντού.Σήμερα όλοι κράζουν παίχτες και προπονητή.Ε και έχουμε μείνει 50-100 γραφικοί που κάνουμε τους τρελούς του χωριού.

Δεν χορτάσαμε 15 χρόνια λούτσες.Μας έφτασε στο λαιμό και εμείς εκεί ο γιάννης άλλαξε, φταίνε οι παίχτες, ο προπονητής, ο ανάδρομος Ερμής, οι χέστρες του οακα που είναι τούρκικες και δεν μπορούν οι παίχτες να χέσουν, οι γκόμενες στις κερκίδες που πάνε χωρίς ρούχα και αποσυντονίζουν τους παίχτες, τα δοκάρια, το γκαζόν, τα δίχτυα.Φταίνε όλα λοιπόν εκτός από τον μοναδικό υπεύθυνο.

3η φορά που διαλύει την ομάδα και εμείς ακόμα ελπίζουμε.Κάποιοι θα συνεχίσουν να ελπίζουν.Εγώ έχω σταματήσει από τότε που διώξαμε τον Τεν Κάτε.Δεν έχει να κάνει με το αν έκανε ή όχι.Στα @@ μου αν μας έκανε ή όχι.Αποδείξαμε σαν κόσμος ότι δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή ούτε μισό χρόνο και ότι ακολουθούμε το ρεύμα τον εφημερίδων και τον αρδ που το 90% είναι υποκινούμενοι του α/α.Έγραφαν οι αυλικοί κάθε μέρα ότι δεν κάνει ο προπονητής και το πιπίλιζαν και τα βαζελάκια σε όλα τα μέσα.Βγάλανε παλτά τον Ζιλμπέρτο και τον Σισέ.Άσχετα αν ο Σισέ τους το βούλωσε σκοράροντας συνεχώς από ένα σημείο και μετά.

Εμείς πήγαμε να αλλάξουμε τα πράγματα το 08 και μόνοι μας γυρίσαμε πάλι πίσω και σε αυτό το χάλι.Μας αξίζει λοιπόν και να μην διαμαρτυρόμαστε καθόλου.Ειδικά όταν όλα στον σύλλογο είναι μουνί καπέλο και εμείς εδώ συζητάμε για το αν ο μπατιστ είναι 4ρη ή 5ρη και αν την έχουμε μεγαλύτερη από τους γαύρους ε τότε λέω ναι ρε πούστη μου γαμήστε τα όλα γιατί είμαστε μεγάλα πρόβατα.

Και μετά από αυτό το σεντόνι ποστ συνεχίστε να αναρωτιέστε για το αν έχουμε πάτο.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αληθεια ακουω να χειροκροτουν μερικοι?

οταν αποκλειστηκαμε εμεις,εσεις κανατε παρτυ....

φετος λοιπον θα ξαναγινω βικη παγιατακη και θα πω οτι η προβλεψη μου ειναι οτι για την δευτερη θεση του πρωταθληματος θα παλεψουν αρης και αεκ.. και μετα παοκ και παο...

ε δεν μας λες κ ποιος θα παρει το πρωταθλημα? :rolleyes:

Δημοσ.

οταν αποκλειστηκαμε εμεις,εσεις κανατε παρτυ....

lol,για τον κοσμο μας ελεγα μεσα στο γηπεδο

Δημοσ.

η εργοτελαρα μου παντως, θελω να πιστευω οτι θα παλεψει για μια θεση στην ευρωπη.. αρα, do the math και δες ποιος λειπει ;)

Δημοσ.

Σημαντικη απωλεια :rolleyes:

ποιος έμεινε τώρα;

Με αυτούς που έχει είναι απώλεια πάντως

κι ο Βύντρας αν φύγει και πάω εγώ,απώλεια το Λουκά θα λες

Δημοσ.

1000 φορες να μπουν μεσα ελληνες πιτσιρικαδες που τουλαχιστον θα εχουν ενα κινητρο να παιξουν, παρα να εχω τον καθε φτασμενο 33ρη καλοπληρωμενο περιπατητη που κουβαλαει μια καριερα να παιζει με τα νευρα μου.

Απτους 11 πιτσιρικαδες που θα ριξει σε μια εξαρχης χαμενη σεζον, θα υπαρχει κερδος να σου βγει 1 Κυργιακος ας πουμε. Με το να εχει τον Μπουμσονγκ και τον Σαριεγκι, τι κερδος ακριβως θα εχει, που αποσκοπει? Στο καλο να πανε αυτοι, πραγματικα.

Αλλα πρεπει να υπαρχουν στην 11δα και παιχτες που θα προκαλουν το κοινο αισθημα... Απτο να βριζει ο εξοργισμενος κοσμος μονο τον Τζιγγερ, ειναι προτιμοτερο να βριζει τους παιχτες, οποτε νασου ο Μπουμσονγκ, ο Σαριεγκι, ο Καντε και οι λοιποι προκλητικα αχρηστοι που δε χανουν θεση βασικου με τιποτα. Ξεδινει ο κοσμος με τη γιουχα στον Καντε και ολα καλα.

Δημοσ.

όποιος και να μπει πάντα κάποιος θα κάνει τσαφ γιατί έτσι πρέπει.Μην τα ξαναλέμε.

Με μακάμπι.Νταξ θα παίξω στοίχημα μετά από χρόνια ξανά.Σιγουράκι.

Δημοσ.

Είναι πάντως λυπηρό που η μόνη χαρα των παναθηναϊκών πλέον είναι μπας και κάνει καμιά ήττα ο Ολυμπιακος. :(

Ακόμα και στο φιλικό που έχασε ο ΟΣΦΠ είχε βγει η πράσινη και έκανε χαρές. :lol:

Δημοσ.

εγώ δεν ασχολούμαι καν με το τι κάνει ο οσφπ.Η χαρά της διοίκησης και τον εφημερίδων είναι να ασχολούμαστε με εσάς και όχι με εμάς.

Δημοσ.

εγώ δεν ασχολούμαι καν με το τι κάνει ο οσφπ.Η χαρά της διοίκησης και τον εφημερίδων είναι να ασχολούμαστε με εσάς και όχι με εμάς.

Σωστός.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...