Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλα μιλαμε ο τζορβας ειναι χειροτερος και απο τον ελευθεροπουλο στις εξοδους...Γενικα ειναι 3-4 φασεις που δειχνουν ποσο ασχημα λειτουργει η αμυνα...

Δημοσ.

Εδω ειναι ολες οι φασεις που φαγατε στον αερα.

Μιλαμε ησασταν τραγικοι στις κεφαλιες.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVBKl6kZn-0&feature=player_embedded

νασε καλα,επειδη νομιζα οτι ημουν ο μονος που ετρεμε σε καθε σεντρα.

Αυτο που με τσαντιζει περισσοτερο ειναι η δημιουργια προβατων...Σιγα την εμφανιση εχθες..για 5 γκολ ειναι αυτη η οντενσε και η καθε οντενσε. Αλλα αμα δεις τα σημερινα πρωτοσελιδα καταλαβαινεις οτι μονο προβατα πρεπει να τα αγοραζουν. Αμα επεφτε αγριο χερι αλλα ειδαμε τον Panathbinaikos..θα ελεγα τι ειδαμε αλλα εχε χαρη...

Σστος.Το εχω γραψει σε αλλο φορουμ.Αν δεν βαλουμε 3 γκολ σε ατυη την ομαδα ειμαστε τραγικοι.Εγω παντως πιστευω οτι αν στην επιθεση ηταν ο σισσε θα ειχε γραψει πολλα το κοντερ[ακομα και ο τοτσε].Ο πετρο δεν την εβρισκε την μπαλα με τιπτοα.

Δημοσ.

Καλα, μην τρελενεστε.

Που ειναι η Οντενσε για 3-5 γκολ απο αυτον τον Παναθηναικο "ετσι για πλακα"

Τοσα χρονια στην Ευρωπη, στα πανω μας και στα κατω μας, ολες οι Ελληνικες ομαδες, δεν εχετε μαθει οτι δεν εχουμε ομαδες για να ριχνουν 5αρες για πλακα στις Οντενσες, στις Χερενφεν, στις Στανταρ και στις Μακαμπες και στις Κοπενχαγες?

Και οχι μονο εμεις, δειτε ολα τα αποτελσματα. Η Στουρμ δεν κερδισε καποια Ζασταφονι, η Ρειντεζερς εχασε 0-1 απο τη Μαλμε, η Ροζεμποργκ εχασε 0-1 απο τη Πιλζεν,η Κοπενχαγη (περσυ στους 16 του ΤΛ) με το ζορι 1-0 της Σαμροκ, η Αουστρια 1-1 στη Λουμπλιανα,η Χαγη αρπαξε 3 στην Κυπρο απο την Ομονοια, η Χαρτς 1-1 με καποια...Πακς και η Βιτορια Γκιμαραες 0- με τη Μιντιλαντ

Και βεβαια κερασακι στην τουρτα παρε 2-2 την Παλερμο εντος με την Τουν (με το 2-2 να το κανει ο Μικολι στο 90'), η Μαιντζ 1-1 εντος με καποια Gas Medias, η Στοουκ μόνο 1-0 την Χάιντουκ και βεβαια ενα ωραιότατο 0-0 της Φουλαμ (στους 4 δεν πηγε?) στο Σπλιτ και το ευθραυστο 2-1 της Ατλετικο μεσα στη Μαδριτη με την Στρομγκσοντεντ

Οποτε για προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. Σαν πολυ ευκολα δεν τις μοιραζετε τις 5αρες δεξια και αριστερα στην Ευρωπη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα ο Ελληνας φιλαθλος εχει υπερτιμησει αρκετα τις δυνατοτητες των ελληνικων ομαδων, για λογους ανεξηγητους.

Νομιζουμε οτι ο ΠΑΟ ειναι πιο ισχυρη ομαδα απο καποια Οντενσε, ενω κατα τη γνωμη μου ειναι χειροτερη. Λεμε οτι η Οντενσε ειναι ενα ματσο ξυλοκοποι και αμπαλοι, αλλα δεν λεμε τι ειναι ο ΠΑΟ. Ενα ματσο αμπαλοι, που ΔΕΝ ειναι ξυλοκοποι και που ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ να παιξουν μπαλα κι απο πανω.

Πανε οι εποχες που εφερνες τη Γιουβε τελευταια αγωνιστικη μεσα στο γηπεδο σου και ελεγες οτι με 70.000 κοσμο και Λυμπε και Βαζεχα και Μπασινα και Καραγκουνη και Χενρικσεν και Σοουζα, μπορεις να την πρεσαρεις καλα και να παρεις αποτελεσμα. Οι εποχες αλλαξαν, το επιπεδο μας επεσε, η διψα για μπαλα απο τους παιχτες, εξαφανιστηκε.

Υπεγραψε και το νεο καμαρι μας, Πακιστανικης, οπς σορρυ, Πορτογαλικης καταγωγης, ο Ζεκα:

zeca3.jpg

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
Δημοσ.

Τι πιθανότητες έχεις διώχνοντας τη μπάλα να βρείς αντίπαλο στο κεφάλι στα δέκα μέτρα! Ε άμα λεγεσαι Μαρίνος όλα είναι πιθανά. Δεν μπορούσε το ανάπηρο να διώξει μακριά. Πολύ λίγος γιά να παίζει σε τόσο μεγάλη ομάδα.

Εδω ειναι ολες οι φασεις που φαγατε στον αερα.

Μιλαμε ησασταν τραγικοι στις κεφαλιες.

http://www.youtube.com/watch?v=ZVBKl6kZn-0&feature=player_embedded

Πράγματι σαν να βλέπω ακριβές αντίγραφο Μόλντε-Ολυμπιακός. Έτσι έκαναν πάρτι και τότε στα καρέ του Ολυμπιακού.

Δημοσ.

Αμα δε την πεις και στον αντιπαλο δεν εχει νοημα ε geovard ?

Αντι να κοιτας το προβλημα σου καθεσαι και ασχολησαι χωρις λογο με παλιους αγωνες αλλων.

Δημοσ.

Αλέξη μου αυτό θάπρεπε να το πείς πρώτα στον εαυτό σου. Εσύ ήθελες να μας την πείς ότι έχουμε κακή άμυνα. Το ξέρουμε πιό μπροστά από εσένα. Αφού ήθελες να προκαλέσεις σου έδωσα κάποιου είδους απάντηση. Δίκαιο?

Δημοσ.

Σε ενα τελειο κοσμο θα επρεπε να σας λεμε οτι η αμυνα σας ειναι χαλια και να το θεωρειτε συζητηση και οχι οτι σας "την ειπαμε". Το ιδιο φυσικα ισχυει και για μας.

Δημοσ.

Αλέξη μου αυτό θάπρεπε να το πείς πρώτα στον εαυτό σου. Εσύ ήθελες να μας την πείς ότι έχουμε κακή άμυνα. Το ξέρουμε πιό μπροστά από εσένα. Αφού ήθελες να προκαλέσεις σου έδωσα κάποιου είδους απάντηση. Δίκαιο?

Μα εγω μιλησα για το ματς.

Ειναι κακο να σου πει καποιος οτι εχεις προβλημα στο ψηλο παιχνιδι ?

Δλδ να μη συζηταμε καθολου για ποδοσφαιρο ?

Ελεος.

Ακομα και αυτο θα πρεπει να θεωρειται προσβολη?

Αλλα καλα σου ειπα εγω.

Αυτη την παρανοια δε θα την ξεφορτωθειτε ποτε εσεις οι κολημενοι.:-(

Δημοσ.

Μα εγω μιλησα για το ματς.

Ειναι κακο να σου πει καποιος οτι εχεις προβλημα στο ψηλο παιχνιδι ?

Δλδ να μη συζηταμε καθολου για ποδοσφαιρο ?

Ελεος.

Ακομα και αυτο θα πρεπει να θεωρειται προσβολη?

Αλλα καλα σου ειπα εγω.

Αυτη την παρανοια δε θα την ξεφορτωθειτε ποτε εσεις οι κολημενοι.:-(

Νάσαι σίγουρος πως είσαι πιό φανατικός από μένα. Οπότε τους βαρύγδουπους χαρατκηρισμούς καλό είναι να τους αποφεύγουμε. Εγώ μπαίνω στο τοπικ του Παναθηναϊκού μιά φορά το μήνα αν και Παναθηναϊκός, κι εσύ που δεν είσαι Παναθηναϊκός πολύ τακτικά. Ποιός είναι κολλημένος ή φανατικός?

Δημοσ.

Νάσαι σίγουρος πως είσαι πιό φανατικός από μένα. Οπότε τους βαρύγδουπους χαρατκηρισμούς καλό είναι να τους αποφεύγουμε. Εγώ μπαίνω στο τοπικ του Παναθηναϊκού μιά φορά το μήνα αν και Παναθηναϊκός, κι εσύ που δεν είσαι Παναθηναϊκός πολύ τακτικά. Ποιός είναι κολλημένος ή φανατικός?

Σε ολα τα τοπικ μπαινω αν δεις πιο καλα.

Αρα ακυρο αυτο που λες.

Απλα πιστευεις πως αν καποιος σου πει το ελλατωμα σου ειναι σαν να σε εβρισε.

Δημοσ.

Καλα, μην τρελενεστε.

Που ειναι η Οντενσε για 3-5 γκολ απο αυτον τον Παναθηναικο "ετσι για πλακα"

Τοσα χρονια στην Ευρωπη, στα πανω μας και στα κατω μας, ολες οι Ελληνικες ομαδες, δεν εχετε μαθει οτι δεν εχουμε ομαδες για να ριχνουν 5αρες για πλακα στις Οντενσες, στις Χερενφεν, στις Στανταρ και στις Μακαμπες και στις Κοπενχαγες?

Και οχι μονο εμεις, δειτε ολα τα αποτελσματα. Η Στουρμ δεν κερδισε καποια Ζασταφονι, η Ρειντεζερς εχασε 0-1 απο τη Μαλμε, η Ροζεμποργκ εχασε 0-1 απο τη Πιλζεν,η Κοπενχαγη (περσυ στους 16 του ΤΛ) με το ζορι 1-0 της Σαμροκ, η Αουστρια 1-1 στη Λουμπλιανα,η Χαγη αρπαξε 3 στην Κυπρο απο την Ομονοια, η Χαρτς 1-1 με καποια...Πακς και η Βιτορια Γκιμαραες 0- με τη Μιντιλαντ

Και βεβαια κερασακι στην τουρτα παρε 2-2 την Παλερμο εντος με την Τουν (με το 2-2 να το κανει ο Μικολι στο 90'), η Μαιντζ 1-1 εντος με καποια Gas Medias, η Στοουκ μόνο 1-0 την Χάιντουκ και βεβαια ενα ωραιότατο 0-0 της Φουλαμ (στους 4 δεν πηγε?) στο Σπλιτ και το ευθραυστο 2-1 της Ατλετικο μεσα στη Μαδριτη με την Στρομγκσοντεντ

Οποτε για προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα. Σαν πολυ ευκολα δεν τις μοιραζετε τις 5αρες δεξια και αριστερα στην Ευρωπη?

Συμφωνω μαζι σου

Και παλιοτερα που ειχαμε καλυτεροι ομαδα και με Βαζεχα δυσκολευομασταν με χειροτερες ομαδες

γιαυτο αλλωστε στα προκριματικα του Τσαμπιονς Λιγκ και Γιουροπα γινονται εκπληξεις

Εχουν αποκλειστει ομαδες πολυ καλυτερες και τεραστια ονοματα

Φετος δεν εχουμε καλη ομαδα και περισσοτερο να μας νοιαζει αν παιξουμε μπαλα στο

πρωταθλημα και δεν παμε ακομα χειροτερα

Αν περασουμε στους ομιλους το μονο κερδος που θα εχουμε ειναι τα λεφτα γιατι πιο περα δεν παμε

Εκτος και αν κανουν κανενα ονομα μεταγραφη

Δημοσ.

Ενα πολυ καλο αρθρο που περιγραφει την κατασταση που θα ζουμε του χρονου τετοια εποχη στο μπασκετικο τμημα.

Επισης ενδιαφερον εχουν τα σχολια του madboy απο κατω, φυσικα με πασα επιφυλαξη σχετικα με το κατα ποσο ειναι εγκυρα η οχι

Eνα αποσπασμα του αρθου που τα λεει ολα:

Γιατί κουτσά – στραβά, με μειώσεις, απώλειες, διαφωνίες, πικρίες και προβληματισμούς η σεζόν 2011-2012 θα «βγει», το ερώτημα είναι τι θα συμβεί σ’ ένα χρόνο από σήμερα, όταν η πιο επιτυχημένη ομάδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού θα βρεθεί… μ’ έναν μόλις παίκτη στο ρόστερ της.

Ναι, καλά διαβάσατε, από το υπάρχον δυναμικό κι αν κρίνουμε από τον τρόπο που διαχειρίζεται τις υποθέσεις η διοίκηση, το καλοκαίρι του 2012, ο Παναθηναϊκός θα έχει σε ισχύ μόνο το συμβόλαιο του αρχηγού Δημήτρη Διαμαντίδη! Όλα τα υπόλοιπα, από του Ομπράντοβιτς μέχρι και του Τέπιτς ολοκληρώνονται κι έτσι ο Παναθηναϊκός εκτός από διοίκηση, με δεδομένο ότι η οικογένεια έχει προαναγγείλει την αποχώρησή της, θα ψάχνει και για παίκτες!

http://prasinanea.gr/editorial/article1310300.ece

Δημοσ.

Δεν τον ξερω τον Mad Boy και τι καπνο φουμαρει αλλα δεν ειπε τιποτα καινουριο, απο αυτα που ξερουμε όλοι

Το μονο ενδιαφερον στοιχειο - αν και δυσκολευομαι να το πιστεψω - ειναι για το τι εγινε με τον Νικολας

Μου φαινεται παρα παρα παρα πολυ χλωμο ο ιδιος ο Νικολας να ειπε ολα οσα ειπε, οτι του ειπανε να φυγει, οτι ο Ιτουδης δεν ηξερε κτλ τη στιγμη που με αυτα που γραφει ο τυπος οτι ειπε ο Θανασης (δηλαδη μεγαλη μειωση, 40% κτλ) κανεις δεν θα του ελεγε τιποτα αν εφευγε, οποτε δεν ειναι οτι ο Νικολας ηθελε να χαιδεψει αυτια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...