Komorias Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Πηρατε τον Ζέκα .. «Πράσινος» ο Ζέκα! Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκεζ εχει κ αλλο?
benign Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Θα κερδισουμε αυριο?Απο το στοιχημα ξερω οτι η Οντενσε ειναι παραγωγικη ομαδα στα γκολ.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκεζ Αμπαλεϊρος εχει κ αλλο? φιξντ
Mirlogria Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Ζοσέ Κάρλος Γκονσάλβες Ροντρίγκεζ εχει κ αλλο? Της πλάκας παίκτης... Καλά ρε πως δεν τους έχετε πάρει στο κυνήγι που σας κουβαλάνε τέτοιους πουθενάδες;!
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Καλα ποια ομαδα απο την Ουκρανια δινει 1.5εκ για το Σιμαο ?
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αν αληθεύει οτι ο Μποκανί παραχωρείται ακόμα και ως δανεικός απο την Μονακό(με ετήσιο συμβόλαιο 600.000€) είναι αμαρτία ελληνική ομάδα να μην εξετάζει την περίπτωση του.Δεν λεω οτι ντε και καλά θα έρθει αλλά αξίζει μία προσέγγιση
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αν αληθεύει οτι ο Μποκανί παραχωρείται ακόμα και ως δανεικός απο την Μονακό(με ετήσιο συμβόλαιο 600.000€) είναι αμαρτία ελληνική ομάδα να μην εξετάζει την περίπτωση του.Δεν λεω οτι ντε και καλά θα έρθει αλλά αξίζει μία προσέγγιση Καλος παιχτης αλλα και καλο καλοπαιδο. Να μου λειπει το βυσινο για τα αποδυτηρια ηδη εχω Λετο, Καραγκουνα, Κατσουρανη, Νινη, Γιουρκα κλπ. Πατ Καλαθης στο μπασκετ. Σε συνδυασμο με την ανανεωση Περπερογλου και την μη αποχωρηση Σατο (μεχρι αποδειξεως του εναντιου) και την υπαρξη του 3-4 Καιμακογλου, "μπουκωνουμε" στο 3. Ετσι με μια προχειρη ματια, κατι μου λεει οτι απτη νεα σεζον θα εχουμε Καιμακογλου μονο 4ρι (ισως και βασικο), Σατο βασικο 2ρι (αν μεινει), Περπεργολου μονο 3ρι και Πατ Καλαθη να παιζει απο 3 ως 4. Με λιγα λογια, αναζητειται σουτερ επειγοντως. Και ο Ουαιτ που αναμενεται να υπογραψει, δεν ειναι τετοιος. Η απωλεια του Ντρου θαρρω οτι θα φανει περισσοτερο απο αυτη του Σπανουλη (του ποιου? ) η του Φωτση. Οχι μονο για το σουτ, αλλα επειδη ειχε και λιγο απροβλεπτο στο παιχνιδι του, πχ μπασιμο, πικ εν ρολ.
kirileman Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Με τιμάει που 27 Ιουλίου βλέπω Οντένσε - Παναθηναϊκός;
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Με τιμάει που 27 Ιουλίου βλέπω Οντένσε - Παναθηναϊκός; Δεν εχει σχεση η ημερομηνια. Οποιαδηποτε στιγμη και να βλεπεις τη συγκεκριμενη ομαδα θα πρεπει να σου ερχεται αυτη η ερωτηση στο μυαλο σου.
benign Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Με τιμάει που 27 Ιουλίου βλέπω Οντένσε - Παναθηναϊκός; Τι σχεση εχει η τιμη με το ποδοσφαιρο? Ειδικα εσυ που εισαι αρτηριοσκληρωτικος Γαβρος θα επρεπε να το ξερεις. (Καθοτι ελαχιστα τιμια πρωταθληματα εχετε παρει τα τελευταια χρονια.) Αλλα εγω δεν εχω κακιες μεσα μου,αυτα ειναι για τους κατωτερους ανθρωπους.Ειδικα τον Ολυμπιακο τον αγαπαω πολυ γιατι χαρη στις πολλαπλες του συντριβες εντος και εκτος εδρας στην Ευρωπη εχω βγαλει πολλα στο στοιχημα,δεν ειμαι αχαριστος. Οι καλυτερες μου νικες,ηταν οταν χασατε εντος 1-3 απο την Ροζεμποργκ και 1-2 απο μια Γαλλικη ,νομιζω η Toulouse. Αλλα ειχα και αλλες ενδοξες στοιχηματικες στιγμες χαρη σε σας.Τα στανταρ μου στο Champion's League. Ειδικα με τον συγκεκριμενο προπονητη που εχετε,ευελπιστω σε αναλογες επιδοσεις του στην Ευρωπη με αυτες που ειχε πριν λιγα χρονια.Οποτε οπως καταλαβαινεις,δεν με αγγιζουν οι ειρωνιες,αυτα τα αφηνω για ατομα που ειναι φανατικα,εθελοτυφλουν και φτιαχονται μεσω των οπαδικων διαξιφισμων.Εγω ειμαι σε αλλο επιπεδο,ευτυχως.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Σισε : «Συγχαρητήρια παιδιά, πρόκριση στο ΟΑΚΑ » Ο Γάλλος άσος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Δανία έγραψε στο twitter του: "Το 1-1 είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει στο ΟΑΚΑ συγχαρητήρια "παιδιά"". Και πριν τη σεντρα εγραψε αυτο "Καλή επιτυχία στα "αγόρια" μου απόψε. Πάμε Παναθηναϊκέ"
kirileman Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τι σχεση εχει η τιμη με το ποδοσφαιρο? Ειδικα εσυ που εισαι αρτηριοσκληρωτικος Γαβρος θα επρεπε να το ξερεις. (Καθοτι ελαχιστα τιμια πρωταθληματα εχετε παρει τα τελευταια χρονια.) Αλλα εγω δεν εχω κακιες μεσα μου,αυτα ειναι για τους κατωτερους ανθρωπους.Ειδικα τον Ολυμπιακο τον αγαπαω πολυ γιατι χαρη στις πολλαπλες του συντριβες εντος και εκτος εδρας στην Ευρωπη εχω βγαλει πολλα στο στοιχημα,δεν ειμαι αχαριστος. Οι καλυτερες μου νικες,ηταν οταν χασατε εντος 1-3 απο την Ροζεμποργκ και 1-2 απο μια Γαλλικη ,νομιζω η Toulouse. Αλλα ειχα και αλλες ενδοξες στοιχηματικες στιγμες χαρη σε σας.Τα στανταρ μου στο Champion's League. Ειδικα με τον συγκεκριμενο προπονητη που εχετε,ευελπιστω σε αναλογες επιδοσεις του στην Ευρωπη με αυτες που ειχε πριν λιγα χρονια.Οποτε οπως καταλαβαινεις,δεν με αγγιζουν οι ειρωνιες,αυτα τα αφηνω για ατομα που ειναι φανατικα,εθελοτυφλουν και φτιαχονται μεσω των οπαδικων διαξιφισμων.Εγω ειμαι σε αλλο επιπεδο,ευτυχως. Σε τόσο "άλλο" επίπεδο που δεν κατάλαβες ότι δεν ειρωνεύτηκα την ομάδα σου αλλά σχολίασα το γεγονός ότι έκατσα να δω προ-προ-(Προπονητής; Ο Λεμονής θα είναι πάλι φίλε!)-προκριματικό τσουλου τέλος Ιουλίου αντί να βγω έξω... που τελικά βγήκα!
benign Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω μπορει να παρεξηγησα την διατυπωση σου,εμπεριειχε πολλες ερμηνειες.Αλλα αυτο που ειπα οτι δεν ασχολουμαι με οπαδισμους,ισχυει. Τον Λεμονη τον παραδεχομαι σαν προπονητη.Μπορει να μην εχει τις μεγαλες διεθνεις παραστασεις ,αλλα εχει balls και αγαπα το επιθετικο ποδοσφαιρο.
DKNI Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Σισε : «Συγχαρητήρια παιδιά, πρόκριση στο ΟΑΚΑ » Και πριν τη σεντρα εγραψε αυτο Kαι αυτον τον ανθρωπο τον διωξανε. Μπραβο. Κουινσι.
firewalker Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Τώρα είδα το γκολ που φάγαμε. Γιατί μπρε Αλέξη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις