alexis333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 μπουμ δυσκολα θα μεινει.. κουινσι τοτσε δεν νομιζω να κανουν ουτε μισο σισσε (μακαρι να βγω λαθος, μακαρι). σπυροπουλος τεσπα. Το θεμα ειναι οτι οι 11 δεν φτανουν.. και αν αυτοι ειναι οι βασικοι, τοτε φαντασου τι γινεται απο πισω... Δε διαφωνω.Αλλα με μηδενικα εξοδα πηρε καλουτσικους παιχτες. Καλα ο Δημουτσος μαμει σημερα. Αλλο ενα παιδι που το παρατησαν τοσα χρονια. Οταν πρωτοεμφανιστηκε στο ντερμπι με τον Ολυμπιακο ηταν ο καλυτερος του παιχνιδιου και μετα εξαφανιστηκε. Τι να πω.Και σε μας τα ιδια συμβαινουν. ----------------------------------------------------------------------- Και βλεπω μετα εγω τον Πλεσι ανετο μεσα χαλαρο και λεω γιατι να ειναι αυτος στο ροστερ του Παο και οχι ο Δημουτσος ? Τι στον πεο παραπανω δινει ο Πλεσι ? Ο Μουν με μια μπυροκοιλια μεχρι κατου τι στον πεο παραπανω δινει απο το Δημουτσο ? Πειτε με κολημενο αλλα αν ημουν νεος Ελληνας παιχτης σε μια μεγαλη ομαδα και τα εβλεπα αυτα θα τρελενομουν.
DKNI Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Καλα ο Δημουτσος μαμει σημερα. Αλλο ενα παιδι που το παρατησαν τοσα χρονια. Οταν πρωτοεμφανιστηκε στο ντερμπι με τον Ολυμπιακο ηταν ο καλυτερος του παιχνιδιου και μετα εξαφανιστηκε. Τι να πω.Και σε μας τα ιδια συμβαινουν. Eλα, θα βαλουμε τα γελια Ο Δημουτσος εκανε ντεμπουτο με τον γαυρο, ηταν καλο και μετα οποτε ξαναεπαιξε ηταν ΑΣΤΕΙΟΣ πηγε δανεικος σε 5 ομαδες, εξισου αστειος Απο το φιλικο με τον Ατρομητο θα αρχισει η ανασταση?
alexis333 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Eλα, θα βαλουμε τα γελια Ο Δημουτσος εκανε ντεμπουτο με τον γαυρο, ηταν καλο και μετα οποτε ξαναεπαιξε ηταν ΑΣΤΕΙΟΣ πηγε δανεικος σε 5 ομαδες, εξισου αστειος Απο το φιλικο με τον Ατρομητο θα αρχισει η ανασταση? Ο Δημουτσος ΠΑΡΑΤΗΘΗΚΕ απο τον Παο. Προφανως και επεσε η αποδοση του. Τα τελευταια χρονια ξανανεβηκε. Παιρνει παιχνιδια στα ποδια του. Τωρα εσυ αν θες κρατας τον Πλεσι. Το ακουνητο στιλιαρι. Παντως η Οντενσε θα ειναι προφανως καλυτερη ομαδα απο τον Ατρομητο και πιο ετοιμη αφου εχει αρχισει το πρωταθλημα. Θελει προσοχη.
FarCry Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 αυτο δε μου αρεσει καθολου μα καθολου θα διαλυθει η ομαδα με τους νεους ιδιοκτητες Ο Κώστας Τσαρτσαρής θα συνεχίσει να φοράει τα «πράσινα». Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και θα παραμείνει στον σύλλογο με τον οποίο διαπρέπει τα τελευταία εννέα χρόνια και θέτοντας νέους στόχους για το μέλλον. Η ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Τσαρτσαρή είναι μονοετής και πλήρως προσαρμοσμένη στην ανακοίνωση των ιδιοκτητών των αδελφών Γιαννακόπουλων, που όπως έχουν τονίσει θ' αποχωρήσουν από την ΚΑΕ στην λήξη της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Επίσης τα συμβόλαια όλων των παικτών ολοκληρώνονται τον Ιούνιο του 2012, όπως και εκείνο του προπονητή του πρωταθλητή Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς. http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=128725113
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Γι' αυτό ας πάρουμε και το έβδομο του χρόνου στη Κωνσταντινούπολη γιατί μπορεί να είναι και το τελευταίο για αρκετά χρόνια.
DKNI Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Τωρα εσυ αν θες κρατας τον Πλεσι. Το ακουνητο στιλιαρι. Εχω μια crt 14αρα και μια ασπρομαυρη crt 21αρα Επειδη δεν μου αρεσει η 14αρα η απαντηση ειναι "καλα, κρατα την ασπρομαυρη"? ΥΓ. Ο Σατο και ο Μητσος θεωρητικα εχουν συμβολαιο και για το 2012-2013
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Καλά ο Μήτσος δε φεύγει μάλλον θα τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναικό, το ίδιο και ο Μπατίστ. Ας ελπίσουμε ότι οι καινούργιοι ιδιοκτήτες που θα έρθουν θα αγαπάνε τον Παναθηναικό και θα συνεχίσουν να τον κρατάνε σε υψηλό επίπεδο. Όσο για τον Ζοτς, αν φύγει του χρόνου το μόνο που μας σώζει είναι να μείνει ο Ιτούδης ως προπονητής που έχει διδαχθεί πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια.
alexis333 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Εχω μια crt 14αρα και μια ασπρομαυρη crt 21αρα Επειδη δεν μου αρεσει η 14αρα η απαντηση ειναι "καλα, κρατα την ασπρομαυρη"? ΥΓ. Ο Σατο και ο Μητσος θεωρητικα εχουν συμβολαιο και για το 2012-2013 Οχι φυσικα. Απλα ακουσα οτι πηρε μαζι του τον Πλεσι και αφησε τον Δημουτσο εκτος. Μα τον Πλεσι ? Δεν εχω δει χειροτερο κεντρικο απο αυτον .... Στιλιαρι κανονικο ... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ ...
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Καλά ο Μήτσος δε φεύγει μάλλον θα τελειώσει την καριέρα του στον Παναθηναικό, το ίδιο και ο Μπατίστ. Ας ελπίσουμε ότι οι καινούργιοι ιδιοκτήτες που θα έρθουν θα αγαπάνε τον Παναθηναικό και θα συνεχίσουν να τον κρατάνε σε υψηλό επίπεδο. Όσο για τον Ζοτς, αν φύγει του χρόνου το μόνο που μας σώζει είναι να μείνει ο Ιτούδης ως προπονητής που έχει διδαχθεί πάρα πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Σαφως, ολοι οι νεοι ιδιοκτητες θελουν να μπαινουν 20.000.000 μεσα... Εγω προβλέπω αν φυγουν οι Γιαννακοπουλοι και κοψουν και τη χρηματοδότηση να περναει τραγικες στιγμες το τμημα μπασκετ του παο.
DKNI Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Σαφως, ολοι οι νεοι ιδιοκτητες θελουν να μπαινουν 20.000.000 μεσα... Εγω προβλέπω αν φυγουν οι Γιαννακοπουλοι και κοψουν και τη χρηματοδότηση να περναει τραγικες στιγμες το τμημα μπασκετ του παο. Εξαρταται Ο Κοκκαλης πως παρέδωσε σε Αγγελοπουλους-Μαρινακη? Αλλες εποχες θα μου πεις αλλά δεν θελουμε 5 ή 10. ΕΝΑΝ ή εστω 2, που να έχει διάθεση να χανει όχι 20 αλλά 10 εκατομμύρια τον χρονο για τη λεζαντα ή εστω για την κ#%λα του Η εναλλακτική είναι 'Ολυμπιακός 2002-2007', δηλαδη ναι μεν Κοκκαλης αλλά με πλήρη ανυπαρξια Θεωρώ δε, ότι πολυ πιο ευκολα θα βρεθει αυτος ο ενας τρελος, αν φυγουν οι Γιαννακοπουλοι και περασουμε 2 χρονια μιζεριας αποτι να βρεθει να την παρει απευθειας (με οσα εγιναν στην ΠΑΕ κανενας δεν θα πλησιάσει να πάρει μαγαζί από καποιον που δεν ξερεις αν θελει να πουλησει και να φυγει ή να πουλησει και να μεινει εκει τριγυρω, με την Κιτρινη να κανει πολεμο ωστε να μεινει στους αιωνας των αιωνων "Μονο με Γιαννακοπουλους πας μπροστα")
gilardino Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=128728651 μακαρι να φυγει,μπας και ησυχασουμε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=128728651 μακαρι να φυγει,μπας και ησυχασουμε... Και με τι τριαρι θα παιζουμε? Με τα τωρινα δεδομενα στον μπασκετικο ΠΑΟ, ο Περπε επιβαλεται να μεινει. Οχι τωρα....ΤΩΡΑ!
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αφού κάθε 3 και λίγο σακατεύεται τι να τον κάνουμε; Καλύτερα να φύγει και αυτός, να γλιτώσουμε τα λεφτά του και να κάνουμε κάποια μεταγγραφή της προκοπής(όταν αποφασίσουν). Σαφως, ολοι οι νεοι ιδιοκτητες θελουν να μπαινουν 20.000.000 μεσα... Εγω προβλέπω αν φυγουν οι Γιαννακοπουλοι και κοψουν και τη χρηματοδότηση να περναει τραγικες στιγμες το τμημα μπασκετ του παο. Έχει δίκιο ο DKNI, πως βρέθηκε ο Μαρινάκης και τα σκάει στον Ολυμπιακό(άσχετα με το πόσο αρχίδι είναι, τα σκάει); Δεν είπα ότι είναι σίγουρο ότι θα βρεθεί τέτοιος αλλά υπάρχουν πιθανότητες έστω και μικρές.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αφού κάθε 3 και λίγο σακατεύεται τι να τον κάνουμε; Καλύτερα να φύγει και αυτός, να γλιτώσουμε τα λεφτά του και να κάνουμε κάποια μεταγγραφή της προκοπής(όταν αποφασίσουν). Δεν σακατευεται καθε 3 και λιγο ουτε εχει εμφανισει μεχρι στιγμης καποιο σοβαρο τραυματισμο με την ενοια οτι θα υποτροπιαζει στο εξης. Ο τραυματισμος που ειχε πριν τους τελικους ειναι ατυχια και οχι προβλημα μυικο/υγειας που δεν ξεπερνιεται. Το ιδιο και ο τωρινος του τραυματισμος ο οποιος αποτι φαινεται δεν θα διαρκεσει πολυ. Αν φυγει αυτος, δεν θα ερθει καλυτερο 3ρι με τα τωρινα δεδομενα, απλα και ομορφα. Δεν μπορω να φανταστω πολλους που προτιμουν τον Πατ Καλαθη απο τον Περπερογλου ως βασικο 3ρι σε ματς ΠΑΟ-Μπαρτσελονα ας πουμε... Τα ιδια εχουν 1000ειπωθει στο παρελθον και για τον Κωστα Τσαρτσαρη, αλλα ο Κωστας οταν χρειαζεται ειναι παντα παρων και αποδεικνυεται λιρα 100, ιδιαιτερα σε κρισιμα ματς και κρισιμες στιγμες των ματς. Ο Περπε οσο αταλαντος κι αν ειναι, οσο μετριοτητα κι αν δειχνει μεσα στον υψηλοτατου επιπεδου ΠΑΟ, ειναι πρωτον παικτης κορμου, δευτερον Ελληνας, τριτον αξιοπιστος και τεταρτον αγωνιζεται σε θεση που δεν βρισκεις ευκολα κατι καλυτερο στα ιδια λεφτα.
d3m0n Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Ντάξει το σακατεύεται ήταν λάθος έκφραση, πάντως έχει κατά διαστήματα τραυματισμούς που τον τραβάνε έξω από τις προπονήσεις... Όσο για τα υπόλοιπα που λες δε μπορώ ούτε να διαφωνήσω πλήρως αλλά ούτε και να συμφωνήσω, γιατί εγώ μέσα στην αγορά δεν είμαι ούτε ξέρω τι άλλες εναλλακτικές για 3άρια υπάρχουν στην Ευρώπη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις