Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα αν φυγει ο Ζοτς ειναι τρελοι

τι προσπαθουν να κανουν?γιατι τα καταστρεφουν ολα?

Ελα ντες, δυσκολο να το μαντεψουμε...

ποσο κομπλεξικοι ειστε μερικα ατομα!!!!!!

Μην ψαρωνεις, για τον Τζορτζεβιτς το ειπε

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αυτός έχει ξεφύγει.Πήρε σβάρνα τα site και στα σχόλια γράφει ότι αυτό είναι εκδίκηση για τους αχάριστους οπαδούς που του επιτέθηκαν και τόλμησαν να αμφισβητήσουν τους Γιαννακόπουλους.

Και το θέμα είχε ξεκινήσει από το πετάξτε τις φανέλες.Τότε τον έκραξαν και μετά άρχισε να μοιράζει εξώδικα.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι η φυγη Νικολας ισως βγει εμεσσα σε καλο. (Αν ηξρεα οτι κουμανταρουν τα αδερφια θα ελεγα σιγουρα...).

Τη Παρασκευή και μετά την οριστική απόφαση για απομάκρυνση του Ντρου Νίκολας από το ρόστερ του Παναθηναϊκού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επικοινώνησε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξηγώντας του τη κατάσταση και θέλοντας να μάθει και ο ίδιος αν ισχύουν αυτά που γράφονται ζητώντας του βέβαια να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος σημείωσε πως δεν θα υπάρξει απαξίωση της ομάδας και πως θα γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες ώστε η ομάδα να είναι και τη νέα σεζόν αξιόπιστη.

Ο Ζοτς από την πλευρά του ζήτησε να μην υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ ενώ έγινε και μια κουβέντα για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να καλυφθούν τα κενά.

Θα μου πεις αν το κουμαντο το κανει ο γκανγκστερ χεστηκε και για τον Ζοτς, χεστηκε και για τον ΠΑΟ γενικα. Ε ρε κακο που μας κυνηγαει με τους κοπριτες γιους που μπλεκουν στα διοικητικα μας καθε φορα.

ΥΓ. Οποιος σκεφτηκε/σκαρφιστηκε/εγραψε/εξεδωσε τετοια ανακοινωση λυσης συνεργασιας με τον Νικολας ειναι για πολυ μουτζα και φτυσιμο. Αυτο με πειραξε πιο πολυ παρα οτι τον διωξανε.

ΥΓ2. Ο Χαλπεριν εμεινε ελευθερος απτην Μακαμπι (δε τα βρηκαν λογω φορολογιας). Ποτε δεν τον πηγα γιατι δεν εχει ψυχη στα μεγαλα παιχνιδια, αλλα λιγο το σουτ του, λιγο η θεση που αγωνιζεται, λιγο τα προβληματα μας, ισως πλεον να ειναι μια συμπαθητικη περιπτωση για τον παγκο.

Δημοσ.

1-2 χασαμε στο φιλικο με την Κολωνια

γκολαρα του Ποντολσκι και το πεναλντι για εμας ηταν μουφα

ηταν πιο πισω απτη γραμμη

Δημοσ.

1-2 χασαμε στο φιλικο με την Κολωνια

γκολαρα του Ποντολσκι και το πεναλντι για εμας ηταν μουφα

ηταν πιο πισω απτη γραμμη

Seriously?

Δεν πιστευεις οτι υπεραναλυεις το δεντρο και χανεις το δασος?

Δημοσ.

"Η ασυμφωνία χαρακτήρων και το γεγονός ότι ο καλαθοσφαιριστής θέλει να ανοίξει τα... φτερά του πέρα από τον ατλαντικό και να κατακτήσει το όνειρο του NBA, στο Σικάγο. "

μου εφυγε το γαλα απο την μυτη πρωι πρωι :mrgreen:

Δημοσ.

To αστειο ειναι οτι ο Μπογρης εκανε επιτελους μια σωστη κινηση, πηγε στο σαμερ καμπ των Μπουλς για να δουλεψει. Σαν τα καλοκαιρινα ιδιεταιρα στα Αγγλικα που καναμε για να περασουμε ταξεις. Δεν εχει σχεση με ΝΒΑ και Μπουλς. Καλα κανει το παιδι και μακαρι τωρα που χωρισε απο το cougar να βρει το δρομο του

Δημοσ.

Αλήθεια πόσο ρόλο παίζει στην διάλυση ως έναν βαθμό της ομάδας μπασκετ, η κοντρα των οργανωμένων με τον Δημητράκη?

Δημοσ.

Αλήθεια πόσο ρόλο παίζει στην διάλυση ως έναν βαθμό της ομάδας μπασκετ, η κοντρα των οργανωμένων με τον Δημητράκη?

Πιο εύλογη θα ήταν η ερώτηση: "Γιατί οι Γιαννακόπουλοι αφήνουν τον γιωτά Δημητράκη να διαλύσει την ομάδα?"

Δημοσ.

Πιο εύλογη θα ήταν η ερώτηση: "Γιατί οι Γιαννακόπουλοι αφήνουν τον γιωτά Δημητράκη να διαλύσει την ομάδα?"

Αυτος αποφασίζει δηλαδή? Ε δε νομίζω...

Δημοσ.

Αυτος αποφασίζει δηλαδή? Ε δε νομίζω...

Αυτό λέω. Δεν είναι ο γιωτάς υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση, απλώς συμφέρει κάποιους να συντηρείται αυτή η εικόνα για να μην αμαυρωθεί το image των πατεράδων του. ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...