margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ασχετα με τη συμπεριφορα της Π, το "κακο" ειναι οτι καποιοι ακομα τον βλεπουν θεο
john1987 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Οταν το αντιπαλο δεος ειναι ο τζιγκερ λογικο Περα απο την πλακα,μονο ο Βασιλαρας τον εχει θεο ακομα.
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σωστο κ αυτο περι Τζιγκερ! Ισχυει και για πολλους παναθηναικους ομωσ δυστυχως...απο οσους ξερω ο μονος που τον κραζει (στο στυλ «εκανες κι εσυ ενα καλο κ μετα μας παρατησες») ειναι ο φιλος μ Sent from my iPhone using Insomnia.app
Erwdios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Σωστο κ αυτο περι Τζιγκερ! Ισχυει και για πολλους παναθηναικους ομωσ δυστυχως...απο οσους ξερω ο μονος που τον κραζει (στο στυλ «εκανες κι εσυ ενα καλο κ μετα μας παρατησες») ειναι ο φιλος μ Sent from my iPhone using Insomnia.app Ο φίλος σου είναι βάζελος? Έπεσες πολύ στα μάτια μου margarita.
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα οχι ρε ειναι καλο παιδι, τον εχω παει και Καραισκακη
Erwdios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 χαχαχα οχι ρε ειναι καλο παιδι, τον εχω παει και Καραισκακη Μόλυνες το Ναο με πράσινο αίμα? Επικυρήσσεσαι
margaritagr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 ελα ηταν για καλο σκοπο, στο φιλικο με Ζινταν (ας σταματησουμε το οφ-τοπικ γτ θα μας κραξουν και θα χουν και δικιο )
alexis333 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Παραιτήθηκε ο Φρέιτας! Παει κι αυτος ...
gamanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2011 Λέτε να έρθει ο Βέλιτς όπως ακούστηκε; Εν τω μεταξύ να πάω γήπεδο το βράδυ ή τσου; (διαρκείας)
KWSN_Men Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ήθελε να την απαξιώσει ο Βαρδινογιάννης την ομάδα φίλτατε, άσχετα αν τα κατάφερε περίφημα σε πολλές περιπτώσεις, περισσότερο λόγω ανικανότητας, παρά από δόλο. Είναι προφανές, ότι οι 2 που χώθηκαν στην ΠΑΕ, ήθελαν να κάνουν κουμάντο με ξένα λεφτά. Μόλις έκλεισε τις κάνουλες ο Βαρδής, έβαλαν την ουρά στα σκέλια. Τώρα είναι σε αναζήτηση σωτήρα, Πολέμης, Γιαννακόπουλος, θα δείξει. Ποιες κάνουλες είχε ανοιχτές ο Βαρδής και πόσα χρήματα ακριβώς έβαλε από το 2008 και μετά; Οι άλλοι πόσα έβαλαν όλα μαζί; Ο Γιαννακόπουλος που ξέρει να κριτικάρει μόνο, πόσα χάλασε για να πάρει τον Παπαγιάννη αντί του Φασούλα; Και όχι, δεν υποστηρίζω Βγενόπουλο και Πατέρα, αλλά να έχουν και κάποια σχέση με την αλήθεια τα όσα λέγονται. Carry On.
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για μένα πλέον Τζίγκερ, Βγενό, Μπαμπάς στο ίδιο καζάνι βράζουν. Τον Παύλο ακόμη δεν τον έχω ρίξει μέσα.
antreas18 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για μένα πλέον Τζίγκερ, Βγενό, Μπαμπάς στο ίδιο καζάνι βράζουν. Τον Παύλο ακόμη δεν τον έχω ρίξει μέσα. Κακως φιλε μου..
Anubis13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξερω πως και τι το καλοκαιρι πρεπει να γινει ξεκαθαρισμα..ελεος να πουμε πως το φαγε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις