Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σωστο κ αυτο περι Τζιγκερ!

Ισχυει και για πολλους παναθηναικους ομωσ δυστυχως...απο οσους ξερω ο μονος που τον κραζει (στο στυλ «εκανες κι εσυ ενα καλο κ μετα μας παρατησες») ειναι ο φιλος μ :P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Σωστο κ αυτο περι Τζιγκερ!

Ισχυει και για πολλους παναθηναικους ομωσ δυστυχως...απο οσους ξερω ο μονος που τον κραζει (στο στυλ «εκανες κι εσυ ενα καλο κ μετα μας παρατησες») ειναι ο φιλος μ :P

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Ο φίλος σου είναι βάζελος? :shock:

Έπεσες πολύ στα μάτια μου margarita. :P

Δημοσ.

Δεν ήθελε να την απαξιώσει ο Βαρδινογιάννης την ομάδα φίλτατε, άσχετα αν τα κατάφερε περίφημα σε πολλές περιπτώσεις, περισσότερο λόγω ανικανότητας, παρά από δόλο.

Είναι προφανές, ότι οι 2 που χώθηκαν στην ΠΑΕ, ήθελαν να κάνουν κουμάντο με ξένα λεφτά. Μόλις έκλεισε τις κάνουλες ο Βαρδής, έβαλαν την ουρά στα σκέλια. Τώρα είναι σε αναζήτηση σωτήρα, Πολέμης, Γιαννακόπουλος, θα δείξει.

Ποιες κάνουλες είχε ανοιχτές ο Βαρδής και πόσα χρήματα ακριβώς έβαλε από το 2008 και μετά;

Οι άλλοι πόσα έβαλαν όλα μαζί;

Ο Γιαννακόπουλος που ξέρει να κριτικάρει μόνο, πόσα χάλασε για να πάρει τον Παπαγιάννη αντί του Φασούλα;

Και όχι, δεν υποστηρίζω Βγενόπουλο και Πατέρα, αλλά να έχουν και κάποια σχέση με την αλήθεια τα όσα λέγονται.

Carry On.

Δημοσ.

Για μένα πλέον Τζίγκερ, Βγενό, Μπαμπάς στο ίδιο καζάνι βράζουν. Τον Παύλο ακόμη δεν τον έχω ρίξει μέσα.

Κακως φιλε μου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...