Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω λεω οτι το πρωταθλημα του 10 μας το αφησε ο Παοκ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen:

ρε τι διαβαζουμε απο τους γαυρους εδω μεσα :shock: :shock: :shock:

κλαιγομασταν λεει για την αποδοση του Σισε :-D :-D

Ε εντάξει τώρα μου φαίνεται ότι έχετε επιλεκτική μνήμη. Σκόραρε σε ντέρμπι πέρυσι ο Cisse? Δεν βγαίνατε στους Γκότζους και κλαιγόσασταν μετά από τα ντέρμπι?

Παιχταράς ο Cisse για Ελλάδα, από τους κορυφαίους που έχουν έρθει ποτέ, δεν διαφώνησε κανείς. Αλλά όχι και ότι πλήγωσε τον Ολυμπιακό, μην λέμε και ότι θέλουμε.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν βγαίνατε στους Γκότζους και κλαιγόσασταν μετά από τα ντέρμπι?

Όποιος έβγαινε στον Τουλούμπα, απλά δεν είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι επιχείρημα αυτό. ^_^ Κ για να μην έχουμε παρεξηγήσεις, δεν διαφωνώ με όλα όσα λέει, έχει σε κάποια δίκιο, διαφωνώ στο ότι δεν είναι ΠΑΟ, αλλά AVIN...Κ αυτό όσο κ να θέλει να το διαψεύσει δυστυχώς δεν μπορεί...10 λεπτά αν τον ακούσει κάποιος το καταλαβαίνει.

Δημοσ.

Οχι δεν ειναι κακο πραγμα η γενικευση. Μια χαρα βολευει οταν εισαι γαυρος και θες να βγαλεις με καθε τροπο το αχτι σου προς εναν παιχτη που σου εχει πληγωσει τον "εγωισμο" και σου χει κλεψει απο σενα και την παραγκα σου ενα πρωταθλημα και ενα κυπελλο μεσα στα 2 χρονια παρουσιας του.

Δεν θέλω να σου το χαλάσω αλλά το πρωτάθλημα του 2010 δεν το πήρε ο Παναθηναϊκός λόγω της υπεραξίας του Σισέ αλλα λόγω της δικής μου ανυπαρξίας.Όταν βλέπεις τα παλικάρια μέσα στο γήπεδο(και οταν λεω μέσα εννοώ Live,oχι απο δημοσιεύματα και εκπομπές) να παίζουν απο το 50' με τα χέρια στην μέση μη μπορώντας να κάνουν 10 μέτρα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία στο ροστερ και τους αρλεκίνους για προπονητές δεν μπορείς να διεκδικήσεις πρωτάθλημα

Δημοσ.

διεκδικώ=ανταγωνίζομαι με άλλους και προσπαθώ να κερδίσω έναν τίτλο, αξίωμα κλπ

Στην κατάσταση που βρισκόμουν δεν μπορούσα ούτε να ανταγωνιστώ

Δημοσ.

ας μην κατεβαινες.

το πρωταθλημα το πηρε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ουτε το εχασε ο γαυρος, ουτε η αεκ , ουτε ο παοκ.

το πηρε ο Τζιμπριλαρος με τα 20+ γκολ του και το συναφι του.

Δημοσ.

Τα πρωταθλήματα όταν είχα μέσα Ντεταρι,Προτασοφ ναι τα έχανα.Γιατί είχα καλή ομάδα,το διεκδικούσα αλλα κούπα δεν σήκωνα.Το πρωτάθλημα του 2010 δεν το έχασα γιατί δεν μπορούσα ούτε να το διεκδικήσω.

Αντιστοίχως όταν αγωνιζόσουν με Seric,Victor,Kωτσιο,Μάντζιο και Τσίγκα(2006-2007) τί πρωτάθλημα να διεκδικήσεις?

Δημοσ.

Μετά από όλα αυτά που έγιναν εσείς ασχολείστε ακόμα με το ποιος πήρε το πρωτάθλημα.έλεος.

έχουμε το πρωτάθλημα που μας αξίζει.-

Δημοσ.

ας μην κατεβαινες.

το πρωταθλημα το πηρε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. ουτε το εχασε ο γαυρος, ουτε η αεκ , ουτε ο παοκ.

το πηρε ο Τζιμπριλαρος με τα 20+ γκολ του και το συναφι του.

Μην παίζουμε με τις λέξεις.

Είτε πεις ότι ο παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα η πεις ότι ο Ολυμπιακός το έχασε, το ίδιο πράγμα είναι.

Δεν μπορούμε όμως να ακούμε ότι ο cisse πλήγωσε τον Ολυμπιακό. Δηλαδή ο cisse μας έφταιγε που που δεν μπορούσαν να κερδίσουν ούτε της Κουκουβάουνες FC μέσα στο Καραισκαικι ? Το ότι ο ΟΣΦΠ ήταν ένα μπ@υρδελ@ με χίλια προβλήματα δεν παίζει ρόλο?

Προσωπικά τουλάχιστον ο Cisse εμένα δεν με πλήγωσε. Πάντως, παιχταράς με τα όλα του και κρίμα που φεύγει από Ελλάδα.

P.S. Και μην ακούω ότι φεύγει επειδή αγανάκτησε και καλά με αυτά που είδε και άλλες τέτοιες παπάτζες. Ας είχατε διοίκηση και χρήμα και θα σου 'λεγα εγώ αν έφευγε...

Δημοσ.

P.S. Και μην ακούω ότι φεύγει επειδή αγανάκτησε και καλά με αυτά που είδε και άλλες τέτοιες παπάτζες. Ας είχατε διοίκηση και χρήμα και θα σου 'λεγα εγώ αν έφευγε...

Σε αυτό συμφωνώ!

Δημοσ.

Έφυγε ο φονιάς των 25 γκολ εκ των οποίων τα μισά ήταν από πέναλτι? Συμφορά που μας βρήκε...

Ακόμα και για αστείο να το λες ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ?

και μην απαντήσεις σε μια ρητορική ερώτηση

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...