Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, και μενα αυτο με νοιαζει, με τι ποσο θα φυγει

η παε που είναι μέσα στην σκατίλα μας νοιάζει όχι τα λεφτά που θα παντελονιάσουν οι αυλικοί.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!

-Πουλήσανε τον άνθρωπο που μας κατάλαβε -Σεβάστηκε όσο δεν μας έχουν καταλάβει όλοι τους οι Παράγοντες του ποδοσφαιρικού ΠΑΟ μαζί ,

-Πουλήσανε τον άνθρωπο που είχε τ'αρ....δια και τα έβαζε με το συστημα όσο δεν το έχουν κάνει όλοι τους μαζί,

-Πουλήσανε τον άνθρωπο που σε όλες τις δύσκολες στιγμές έβγαινε μπροστά όταν όλοι κρυβόντουσαν,

-Πουλήσανε τον μοναδικό εφιάλτη των αντιπάλων μας,

-Πουλήσανε τον μοναδικό ηγέτη αυτής της ομάδας, όπως έχουν κάνει με τους περισσότερους όλα αυτά τα χρόνια που πλησίαζαν την σημασία της λέξης "Ηγέτης"

-Πουλήσανε τον άνθρωπο που θα με έκανε να πάρω διαρκείας ακόμα κ αν φεύγανε οι υπόλοιποι παίκτες,

-Πουλήσανε τον άνθρωπο που κράταγε ήρεμη τη εξέδρα τη χρονιά που θα έπρεπε να έχει εκραγεί με όλα αυτά που έβλεπαν να συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό,

-Πουλήσανε τον άνθρωπο που γούσταρα να βλέπω να παίζει στην ομάδα μου από το 1995 κ μετά που καταλαβαίνω τι βλέπω,

-Πουλήσανε την ιδέα ότι ενδιαφέρονται για την ομάδα μου,

-Κύριοι ότι και να αγοράσετε με αυτά τα λεφτά, να ξέρετε ότι αγοράσατε το μίσος μας χωρίς ούτε ένα ΕΥΡΩ! Σας μισώ όσο δεν μισώ τον Μαρινάκη & τον Κόκκαλη μαζί, αυτοί τουλάχιστον έχουν άμεσο συμφέρον από την παρακμή του ΠΑΟ,

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΙΣΣΕ!

ΜΑΥΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ,

Μην φέρεται κανέναν, κρατήστε μας μακριά από το γήπεδο...

(Ένας αγνός Οπαδός-Ακόμα πιστεύω στο θαύμα)

Δημοσ.

Κ γω μάλλον, αλλά ποιος θα μας ακούσει????? Οι αντιπρόσωποι?

Μάλλον κανένας αλλά αξίζει η προσπάθεια, εγώ έτσι και αλλιώς κοντά μένω.

Δημοσ.

μετα την πωληση του Σισε τελειωσαν ολα

κρατηστε το Καρα και τον Λετο να πλακωνονται και τον Κατσουρανη να περπαταει

αντε μωρε για το χρημα και την μανα σας πουλατε

καντε και ανανεωση στον Κοτσολη που επαιξε ενα ματς και οχι τον Τζορβα

διαλυστε ολη την ομαδα

Δημοσ.

Είναι έτοιμα όλα και χαλάει το γλυκό εκεί.Αυτό ήταν και είναι το αγκάθι.Η Παιανία.Για αυτό έπεσαν νούμερα για ενοίκιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...