Dimnikou1971 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 O σπαστικος της παρεας Το Σικαγο ειναι πολη, η Πολιτεια ειναι το Ιλινοις Χαχα! Σωστός!Δεν ήμουνα σίγουρος κ ρίσκαρα, βαριώμουνα να το ψάξω! Υ.Γ: Κ κάτι άλλο, δεν ειρωνεύτικα, ούτε την μούρη κρέας κανενός ήθελα να κάνω, την πραγματικότητα του Ελληνικού αθλητισμού περιγράφω. Όποιος δεν μπορεί να την καταλάβει.... Να μεταφέρω κ την αποψή μου από ένα άλλο post μου στο "Καφενείο των φιλάθλων". Δημοσίευση Χθες(04/06/2011), 11:39 Ελλάδα....Η χώρα της διαφθοράς και της κερδοσκοπίας. Αυτό μας θυμίζει η σημερινή μέρα. 1)Ολυμπιακοί Αγώνες 1992 Βαρκελώνη ---2011 Η ομορφότερη πόλη της Ευρώπης. Ολυμπιακοί Αγώνες 2004 Αθήνα---2011 δεν σχολιάζω, τα ζείτε. 2)Euro 2004, Πρωταθλήτρια Ελλάδα---2011 Το πρωτάθλημά της το απαξιώνουν ακόμα και μέτριοι ποδοσφαιριστές, ακόμα και οι καλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές που στον παγκόσμιο χάρτη μοιάζουν στην καλύτερη -μέτριοι. Ένα ποδόσφαιρο που το αποθεώνουν μόνο κάτι παχύδερμα παράγοντες, κάτι διευθαρμένοι δημοσιογράφοι (οι υπόλοιποι απλά για να ζήσουν) και κάτι οπαδοί - πρόβατα - άβουλα πλάσματα που δεν έχουν πετύχει τίποτα σημαντικό στην ζωή τους και ψάχνουν να επιβληθούν στους άλλους μέσα από το ποδόσφαιρο και τις νίκες των ομάδων τους. Για τα παραπάνω λοιπόν.....το χαρήκαΜΕ το Euro, αλλά καλή ΣΑΣ επέτειο! Μπραβο. ειρωνεια... και μπηχτες για χουλιγκανισμο.. τωρα μου την ειπες... ε? Υ.Γ. πες μου που ειπα για καλλιεργησιμο μισος.. η αν μιλησα μονο για την ελλαδα.. Next time, αντι να χανεις τον χρονο σου να απαντησεις σε κωμικα ποστ (για το δικο μου λεω) προσπαθωντας να την πεις, κανε κατι πιο παραγωγικο: διαβασε το... Μήπως το "καλλιεργούν μίσος" αναφέρεται στο " χωρίζοντας τους φιλάθλους στα 2" που είχες γράψει? Τέσπα, επειδή δεν νομίζω ότι έχει νόημα, οκ! Σφάλμα μου το περί NBA και στην Ευρώπη, και ψηφίζω... EUROLEAGUE!!!!! I feel devotion!
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι οκ, και εγω δεν εννοουσα μισος παντος, απλα φιλαθλο κοσμο να υποστηριξει την ομαδα του. Παντως, για να ειμαστε και λιγο ontopic η ιδεα της μεσογειακης λιγκας ηταν φοβερη, κριμα που δεν βλεπω προκοπη..
Dimnikou1971 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι οκ, και εγω δεν εννοουσα μισος παντος, απλα φιλαθλο κοσμο να υποστηριξει την ομαδα του. Παντως, για να ειμαστε και λιγο ontopic η ιδεα της μεσογειακης λιγκας ηταν φοβερη, κριμα που δεν βλεπω προκοπη.. Άρα συμφωνούμε, τώρα το τι είναι εφικτο και τι όχι...Όλα εφικτά είναι πάντως, το θέμα είναι ποιοι καλούνται να το υλοποιήσουν. Π.χ Ολυμπιακοί Αγώνες Βαρκελώνης ---- κάποιοι με όραμα, ενώ της Αθήνας --- κάποιοι κερδοσκόποι... κ για να αλλάξουμε θέμα... Πιστεύετε ότι ο Σισσέ θα φύγει? Εμένα μου θυμίζει λίγο από Ολισαντέμπε 4-5 χρόνια πριν νομίζω, που ήταν να φύγει...μέχρι και στην Αγγλία ταξίδεψε για την Πορτσμούθ νομίζω, με όλες τις εφημερίδες να γράφουνε "υπέγραψε και έρχεται να πάρει τα πράγματα του" και τελικά έμεινε... Δεν ξέρω αλλά δεν νομίζω να φύγει τελικά για Λάτσιο, εκτός αν του δώσει κάποιος επιπέδου Λάτσιο περισσότερα από ότι στον ΠΑΟ.
johnyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν πρόκειται να δώσει καμιά Λάτσιο 8+ για τον Σισέ που είναι 31.Αν πουληθεί θα φύγει με πολύ λιγότερα.το πολύ 3-4.Και όπως έγινε με τον Μάτος που έδωσαν 300 χιλιάρικα και έγραψαν οι φυλλάδες που δεν κάνουν ούτε για κωλόχαρτο 1 μύριο.Γνωστή τακτική των αυλικών. Η ομάδα θα αλλάξει χέρια.Αυτό είναι 100%.Το πότε ένας θεός ξέρει.
Dimnikou1971 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Κ γω έτσι νομίζω, δεν είναι λογική η τόση καταστροφολογία που υπάρχει,η τόση απαξίωση, για κάποιο λόγο γίνεται όλο αυτό. Κ θα μου πει κάποιος, "ρε φίλε στραβός είσαι? Αφού δεν κουνιέται φύλλο...". Ναι ρε παιδιά αλλά πάντα υπάρχουν οι φυλλάδες κ κοροϊδεύουν τον κόσμο, δεν βλέπετε στους απέναντι....Λες κ πήρανε τον Μπουφόν κάνουνε με το τέρμα που πήρανε...κάτι Σέρβοι ανύπαρκτοι - σακάτηδες κ τους παρουσιάζουν νέοι Στάνκοβιτς κλπ.....Πάντα υπήρχαν οι φυλλάδες να γυρίζουν το κλίμα.... Κ έτσι όπως είμαστε να μείνουμε με ένα καλό δεξί κ ένα κεντρικό χαφ δεν είμαστε κ ξεγραμμένοι. Γιαυτό κ γω πιστεύω ότι κάτι θα γίνει....ή τουλάχιστον, υπάρχει λόγος!
DKNI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δεν πρόκειται να δώσει καμιά Λάτσιο 8+ για τον Σισέ που είναι 31. Σιγά μην ειναι και 35 29 ειναι ο ανθρωπος, τον Αυγουστο τα κλεινει και μπαινει στα 30
johnyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι νταξ ένα χρόνο μικρότερος και κάτι τρέχει στα γύφτικα.Με το νέο πρωτάθλημα θα είναι 30.8 μύρια για 30 χρονών παίχτη δεν τα δίνει καμιά ομάδα και ειδικά για να πάρει παίχτη από τριτοκοσμικό κράτος.
Dimnikou1971 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Να μην δώσει κανείς λεφτά να τον αγοράσει, ακόμα και αν δίνουν 100εκ€! Για να τα βάλει ο τζιγγούνης στην τσέπη του? Εδώ λέει από τα λεφτά που γλίτωσε από συμβόλαια που λήξανε ή φύγανε με μεταγραφή θα δώσειμέρος του ποσού για να καλύψει λειτουργικά έξοδα....Να φάνε οι αυλικοί δηλαδή.... Μήπως τόσο καιρό που οι τουλούμπες δεν γράφουνε κ τίποτα καλό για την ομάδα είναι απλήρωτοι και περιμένουν να πουληθεί ο Σισσέ για να πληρωθούν? Γιατί δεν έχω δει κανά πρωτοσέλλιδο της Τουλουμποφυλλάδας να μην πουληθεί ο Σισσέ!
johnyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 «Ρωμαίος» ο Σισέ!Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι, πλέον, παίκτης της Λάτσιο καθώς ο Γάλλος επιθετικός συμφώνησε με την ιταλική ομάδα και θα πάρει 2,1 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. πάει και αυτός.Αύριο ο χοντρός θα γράφει ήταν πολλά τα λεφτά και πήραμε 10 μύρια και άλλα τέτοια γραφικά.Φυσικά αν πάρουμε 2-3 μύρια θα είναι και πολλά.
Dimnikou1971 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Με το 1,5 πόδι λέει, κάτσε να δούμε γιατί αυτό το λένε μέρες.... Πάντως τι γκαντεμιά, δεν πρόλαβα να ανοίξω την συζήτηση και οι άλλοι ανεβάσανε την προσφορά, καλά το post μου διαβάσανε? Ελπίζουμε! http://www.sport-fm.gr/article/486224
DKNI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Φυσικά αν πάρουμε 2-3 μύρια θα είναι και πολλά. 5.8 Ελα, αρχισε να πανηγυριζεις. 35 χρονων παικτης. Απο χωρα σε χρεωκοπια ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "Δεν χρωσταμε οε οε οε, οε οε οε" Μαθετε το συνθημα, θα σας χρειαστει οταν θα δινουμε μαχη με τον Αρη για την τελευταια θεση των πλευ οφ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 5.8 Ελα, αρχισε να πανηγυριζεις. 35 χρονων παικτης. Απο χωρα σε χρεωκοπια ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "Δεν χρωσταμε οε οε οε, οε οε οε" Μαθετε το συνθημα, θα σας χρειαστει οταν θα δινουμε μαχη με τον Αρη για την τελευταια θεση των πλευ οφ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ο αρης φετος παει για τσαμπιονς. αρα αν δινεις μαχη με τον αρη, καλη θα ειναι η χρονια...
johnyboy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 5.8 Ελα, αρχισε να πανηγυριζεις. 35 χρονων παικτης. Απο χωρα σε χρεωκοπια ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ "Δεν χρωσταμε οε οε οε, οε οε οε" Μαθετε το συνθημα, θα σας χρειαστει οταν θα δινουμε μαχη με τον Αρη για την τελευταια θεση των πλευ οφ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ναι και?έδωσες 8 να τον πάρεις και τον πουλάς 5.8 και είναι επιτυχία?Ξεπούλημα είναι.Αν τον πούλησαν 5.8 και όχι λιγότερα.Να πανηγυρίζω γιατί?Επειδή έδιωξαν τον καλύτερο μου παίχτη να τα τσεπώσει ο τουλούμπας και οι υπόλοιποι γαύροι? αν κατάλαβες (μάλλον όχι) η διαφωνία μου είναι στο με τι ποσό θα φύγει και που θα πάνε τα λεφτά.
Dimnikou1971 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Ο σισσε για τον ΠΑΟ άξιζε πολυ περισσότερα κ όχι μόνο σε χρήματα, θα το διαπιστώσουμε όλοι του χρόνου απο τα σπίτια μας, γιατί δεν νομίζω να έχει κ κανείς όρεξη για να παει γήπεδο....
DKNI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ναι και?έδωσες 8 να τον πάρεις και τον πουλάς 5.8 και είναι επιτυχία?Ξεπούλημα είναι.Αν τον πούλησαν 5.8 και όχι λιγότερα.Να πανηγυρίζω γιατί?Επειδή έδιωξαν τον καλύτερο μου παίχτη να τα τσεπώσει ο τουλούμπας και οι υπόλοιποι γαύροι? αν κατάλαβες (μάλλον όχι) η διαφωνία μου είναι στο με τι ποσό θα φύγει και που θα πάνε τα λεφτά. Ναι, και μενα αυτο με νοιαζει, με τι ποσο θα φυγει
Προτεινόμενες αναρτήσεις