johnyboy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 το να πάνε 2 ομάδες ξέρω γω ούτε που μας περνάει από το μυαλό ε?
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Να το εφαρμόσουμε και στη μπάλα. 39 εμείς 38 όλοι τους που λέει θελετε τις ευρωπαικες σφαλιαρες να τις τρωτε μονοι σας ε;
Mika Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 δημοκρατικοτατο... εγω στο μοντελο του φιλου πατησα, δεν θεωρω οτι ειναι το πρεπον.
vlachaquito Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Εγω ψηφιζω Athens mules, μια χαρα ζωακια ειναι και αυτα
kirileman Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 θελετε τις ευρωπαικες σφαλιαρες να τις τρωτε μονοι σας ε; Ναι, και τα ευρωπαϊκά... ευρώ!
Dimnikou1971 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Προς όλους του εξυπνοiqτούρτας Ελληνάρες! Το Athens Bulls που έγραψα είχε μπροστά το π.χ, για όσους δεν γνωρίζουν σημαίνει παραδείγματος χάριν! Μην πω για τα "........" που ήταν μέσα...άσε θα φανεί ότι τελείωσα το δημοτικό και το παίζω έξυπνος. Επειδή μάλλον έχουμε και μωρά του νηπίου στην παρέα να το γράψω πιο αναλυτικά. Να δημιουργηθούνε ομάδες όπως αυτές του NBA, Chcago Bulls, αυτό σημαίνει ότι είναι οι Ταύροι της Πολιτείας των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής που ονομάζεται Σικάγο. Στην Ευρώπη όμως, επειδή παιδιά μου δεν έχει πολιτείες αλλά χώρες, θα μπορούσε κάθε χώρα να στέλνει μία ομάδα, και αυτό διότι για να παίζουνε πολλά παιχνίδια την σεζόν όπως στο NBA.Σκεφτείτε τον ΠΑΟ να παίζει 82 ματς στην Ευρωπαϊκή League και άλλα 30 για να πάρει το τοπικό πρωτάθλημα για να παίξει και την επόμενη χρονια..... Τα τοπικά πρωταθλήματα της κάθε χώρας να έχουνε την μορφή τροφοδοσίας παιχτών αλλά draft κλπ. Όλο αυτό βέβαια που γράφω θα βοηθήσει κατά την γνώμη μου την άνθιση του αθλήματος το οποίο και θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον - θεατές, που αυτό σημαίνει μεγαλύτερα έσοδα για τις ομάδες και εν συνεχεία του ανταγωνισμού. Τώρα που οι Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κλείσανε την στρόφιγγα γιατί θα φύγουνε, δεν νομίζω με 1000 διαρκείας και άλλα 500 άτομα σε κάθε αγώνα να έρθει ξανά Wilkins, ούτε καν Childress!
vlachaquito Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Προς όλους του εξυπνοiqτούρτας Ελληνάρες! Το Athens Bulls που έγραψα είχε μπροστά το π.χ, για όσους δεν γνωρίζουν σημαίνει παραδείγματος χάριν! Μην πω για τα "........" που ήταν μέσα...άσε θα φανεί ότι τελείωσα το δημοτικό και το παίζω έξυπνος. Επειδή μάλλον έχουμε και μωρά του νηπίου στην παρέα να το γράψω πιο αναλυτικά. Να δημιουργηθούνε ομάδες όπως αυτές του NBA, Chcago Bulls, αυτό σημαίνει ότι είναι οι Ταύροι της Πολιτείας των Ηνωμένων πολιτειών της Αμερικής που ονομάζεται Σικάγο. Στην Ευρώπη όμως, επειδή παιδιά μου δεν έχει πολιτείες αλλά χώρες, θα μπορούσε κάθε χώρα να στέλνει μία ομάδα, και αυτό διότι για να παίζουνε πολλά παιχνίδια την σεζόν όπως στο NBA.Σκεφτείτε τον ΠΑΟ να παίζει 82 ματς στην Ευρωπαϊκή League και άλλα 30 για να πάρει το τοπικό πρωτάθλημα για να παίξει και την επόμενη χρονια..... Τα τοπικά πρωταθλήματα της κάθε χώρας να έχουνε την μορφή τροφοδοσίας παιχτών αλλά draft κλπ. Όλο αυτό βέβαια που γράφω θα βοηθήσει κατά την γνώμη μου την άνθιση του αθλήματος το οποίο και θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον - θεατές, που αυτό σημαίνει μεγαλύτερα έσοδα για τις ομάδες και εν συνεχεία του ανταγωνισμού. Τώρα που οι Γιαννακόπουλοι και Αγγελόπουλοι κλείσανε την στρόφιγγα γιατί θα φύγουνε, δεν νομίζω με 1000 διαρκείας και άλλα 500 άτομα σε κάθε αγώνα να έρθει ξανά Wilkins, ούτε καν Childress! μπα μην ανησυχεις, δεν ειρωνευτηκαμε το athens bulls, αλλα το ολο concept που δειχνει παντελη ελλειψη γνωσης και nba και ευρωπης. Αλλο μια ομαδα που ιδρυθηκε το 66, και αλλο οι ιστορικοι συλλογοι (παο, οσφπ, μπαρτσα κλπ) ανα την ευρωπη. Δεν υπηρχαν 2 ομαδες του σικαγο που κονταροχτυπιοντουσαν, χωριζοντας τους φιλαθλους στα 2, και ξαφνικα ηρθε ο stern και ειπε φτιαξτε μια ομαδα για να δυναμωσουμε το νβα. Sorry file moy, αλλα η ιδεα ηταν λιγο.. εκτος τοπου και χρονου.. Πως δεν ειπες να φτιαξουν μια ομαδα με κοκκινα λευκα και το τριφυλλι για σημα.. (σαν τον κισσαμο ενα πραμα) και να να κατεβαινουν αγκαλια στα γηπεδα...
SlimData Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ήμουνα προχθές το βράδυ σε ένα από τα καταστήματα της la pasteria για φαγητό. Ήμουνα πλάτη στην πόρτα το τρίτο τραπέζι και ακούω κάποια στιγμή στην πλάτη μου έναν τύπο να ζητάει τραπέζι έξω. Ακολουθεί ο εξής διάλογος: Σερβιτόρος: Δυστυχώς αυτή τη στιγμή όλα τα τραπέζια έξω είναι πιασμένα. Αν δεν έχετε όμως πρόβλημα να κάνετε 3 λεπτά υπομονή μπορούμε να μεταφέρουμε ένα τραπέζι έξω τώρα. Πελάτης: Τι? Να περιμένω 3 λεπτά? Κάνεις πλάκα ε? Σ: Είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή αν θέλετε οπωσδήποτε να καθήσετε έξω. Αν δεν θέλετε να περιμένετε πρέπει να διαλέξετε ένα τραπέζι μέσα. Π: Καλάάά... (με βαριεστημένη-εκνευρισμένη φωνή) Σ: Ωραία, ποιο τραπέζι θέλετε? Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του μαγαζιού είναι πιασμένα 3 τραπέζια και άδεια καμιά 20αριά. Πριν δυο λεπτά έχει φύγει το ζευγάρι από το τραπέζι δίπλα μου και το τραπέζι αυτό είναι άστρωτο, όλα τα άλλα έτοιμα. Και η συζήτηση συνεχίζεται.... Π: Οκ, θα κάτσουμε εδώ. Σ: Δώστε μόνο μου ένα λεπτό πριν καθήσετε να αλλάξουμε τραπεζομάντηλο και σερβίτσια πριν καθήσετε γιατί μόλις φύγανε οι προηγούμενοι. Π: Καλά με κοροιδεύετε? Σιγά μην περιμένω όρθιος. Σ: Κανένα πρόβλημα κύριε, μπορείτε να καθήσετε. Εγώ για εσάς το έλεγα για να μην λερωθείτε... Η φάση έχει κρατήσει όπως καταλαβαίνετε λιγότερο από ένα λεπτό και όση ώρα τους ακούω λέω τι μαλάκ@ς είναι ο τύπος... Ειδικά όταν κατάλαβα ότι θέλει να κάτσει στο διπλανό μου τραπέζι με όλο το μαγαζί μέσα άδειο ξενερώνω άσχημα. Με το που κάθεται λοιπόν γυρίζω το κεφάλι μου και ποιον να δω....? Νίνης με μια γκόμενα δίπλα του που του έριχνε ενάμιση κεφάλι και μάσαγε τσίχλα. Το παλικαράκι έχει καταντήσει ντίβα νεόπλουτος κάφρος. Νόμιζε το παπαράκι ότι έπρεπε να του βαρέσουνε προσοχή που μπήκε μέσα. Αφού δεν του κατέβασα κάνα σκαμπίλι πάντως και τυχερός είναι.. Και μετά εμείς από κάτι τέτοιους περιμένουμε να ματώσουν τη φανέλα, να παίξουνε με ψυχή, να παίξουνε για τον κόσμο..... Ρε τον νίνη....
vlachaquito Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Ήμουνα προχθές το βράδυ σε ένα από τα καταστήματα της la pasteria για φαγητό. Ήμουνα πλάτη στην πόρτα το τρίτο τραπέζι και ακούω κάποια στιγμή στην πλάτη μου έναν τύπο να ζητάει τραπέζι έξω. Ακολουθεί ο εξής διάλογος: Σερβιτόρος: Δυστυχώς αυτή τη στιγμή όλα τα τραπέζια έξω είναι πιασμένα. Αν δεν έχετε όμως πρόβλημα να κάνετε 3 λεπτά υπομονή μπορούμε να μεταφέρουμε ένα τραπέζι έξω τώρα. Πελάτης: Τι? Να περιμένω 3 λεπτά? Κάνεις πλάκα ε? Σ: Είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή αν θέλετε οπωσδήποτε να καθήσετε έξω. Αν δεν θέλετε να περιμένετε πρέπει να διαλέξετε ένα τραπέζι μέσα. Π: Καλάάά... (με βαριεστημένη-εκνευρισμένη φωνή) Σ: Ωραία, ποιο τραπέζι θέλετε? Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του μαγαζιού είναι πιασμένα 3 τραπέζια και άδεια καμιά 20αριά. Πριν δυο λεπτά έχει φύγει το ζευγάρι από το τραπέζι δίπλα μου και το τραπέζι αυτό είναι άστρωτο, όλα τα άλλα έτοιμα. Και η συζήτηση συνεχίζεται.... Π: Οκ, θα κάτσουμε εδώ. Σ: Δώστε μόνο μου ένα λεπτό πριν καθήσετε να αλλάξουμε τραπεζομάντηλο και σερβίτσια πριν καθήσετε γιατί μόλις φύγανε οι προηγούμενοι. Π: Καλά με κοροιδεύετε? Σιγά μην περιμένω όρθιος. Σ: Κανένα πρόβλημα κύριε, μπορείτε να καθήσετε. Εγώ για εσάς το έλεγα για να μην λερωθείτε... Η φάση έχει κρατήσει όπως καταλαβαίνετε λιγότερο από ένα λεπτό και όση ώρα τους ακούω λέω τι μαλάκ@ς είναι ο τύπος... Ειδικά όταν κατάλαβα ότι θέλει να κάτσει στο διπλανό μου τραπέζι με όλο το μαγαζί μέσα άδειο ξενερώνω άσχημα. Με το που κάθεται λοιπόν γυρίζω το κεφάλι μου και ποιον να δω....? Νίνης με μια γκόμενα δίπλα του που του έριχνε ενάμιση κεφάλι και μάσαγε τσίχλα. Το παλικαράκι έχει καταντήσει ντίβα νεόπλουτος κάφρος. Νόμιζε το παπαράκι ότι έπρεπε να του βαρέσουνε προσοχή που μπήκε μέσα. Αφού δεν του κατέβασα κάνα σκαμπίλι πάντως και τυχερός είναι.. Και μετά εμείς από κάτι τέτοιους περιμένουμε να ματώσουν τη φανέλα, να παίξουνε με ψυχή, να παίξουνε για τον κόσμο..... Ρε τον νίνη.... πλακα κανεις... καταντια την γκαντεμια μου.. τι εφαγε τελικα??
SlimData Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Έλα ντε.. Δεν κοίταξα καν. Μου έκοψε την όρεξη ο άχρηστος και δεν ξανακοίταξα καν
Dimnikou1971 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2011 μπα μην ανησυχεις, δεν ειρωνευτηκαμε το athens bulls, αλλα το ολο concept που δειχνει παντελη ελλειψη γνωσης και nba και ευρωπης. Αλλο μια ομαδα που ιδρυθηκε το 66, και αλλο οι ιστορικοι συλλογοι (παο, οσφπ, μπαρτσα κλπ) ανα την ευρωπη. Δεν υπηρχαν 2 ομαδες του σικαγο που κονταροχτυπιοντουσαν, χωριζοντας τους φιλαθλους στα 2, και ξαφνικα ηρθε ο stern και ειπε φτιαξτε μια ομαδα για να δυναμωσουμε το νβα. Sorry file moy, αλλα η ιδεα ηταν λιγο.. εκτος τοπου και χρονου.. Πως δεν ειπες να φτιαξουν μια ομαδα με κοκκινα λευκα και το τριφυλλι για σημα.. (σαν τον κισσαμο ενα πραμα) και να να κατεβαινουν αγκαλια στα γηπεδα... Μάλλον έχεις δίκιο, ειναι πολύ δύσκολο τελικά να θέλεις να χαρείς το άθλημα, θέλει παιδεία, ενώ τι ποιο εύκολο απο το να καλλιεργείς μίσος σ' έναν υποανάπτυκτο λαό ε?
vlachaquito Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μπραβο. ειρωνεια... και μπηχτες για χουλιγκανισμο.. τωρα μου την ειπες... ε? Υ.Γ. πες μου που ειπα για καλλιεργησιμο μισος.. η αν μιλησα μονο για την ελλαδα.. Next time, αντι να χανεις τον χρονο σου να απαντησεις σε κωμικα ποστ (για το δικο μου λεω) προσπαθωντας να την πεις, κανε κατι πιο παραγωγικο: διαβασε το...
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Το παλικαράκι έχει καταντήσει ντίβα νεόπλουτος κάφρος. Νόμιζε το παπαράκι ότι έπρεπε να του βαρέσουνε προσοχή που μπήκε μέσα. Αφού δεν του κατέβασα κάνα σκαμπίλι πάντως και τυχερός είναι.. Και μετά εμείς από κάτι τέτοιους περιμένουμε να ματώσουν τη φανέλα, να παίξουνε με ψυχή, να παίξουνε για τον κόσμο..... Ρε τον νίνη.... Λές να τον έπαιρνε να κάνει τα ίδια σε εστιατόριο του Λονδίνου ή του Παρισίου; Βρίσκει και τα κάνει.
Mika Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Επειδή μάλλον έχουμε και μωρά του νηπίου στην παρέα να το γράψω πιο αναλυτικά.... και πρεπει να εχεις τελειωσει νηπιο για να καταλαβεις οτι η ομαδα που περιγραφεις υπαρχει ηδη στην Ελλαδα και ειναι η πιο πετυχημενη της Ευρωπης τα τελευταια χρονια;; και συ θες να την περιορισουμε εντος συνορων για να στειλουμε στην Ευρωπη τους Athens Bulls. εκτος τοπου και χρονου εντελως.
DKNI Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 O σπαστικος της παρεας Το Σικαγο ειναι πολη, η Πολιτεια ειναι το Ιλινοις
Προτεινόμενες αναρτήσεις