SlimData Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Είχες μεγαλύτερα ονόματα, δε νομίζω να ήσουν πληρέστερος αγωνιστικά. Βέβαια όπως πολύ σωστά λες, δεν είναι απαραίτητο ο πληρέστερος να κερδίζει. Έχω ξαναπεί κάτι. Μακάρι να μπορούσατε να ακούσετε τον Νικοπολίδη να περιγράφει τι είχε γίνει πριν τον αγώνα αλλά και στο ημίχρονο όπως τον άκουσα εγώ. Να τον ακούς να σου λέει τι έκανε ο "Μιχαλάκη είσαι τρέλα", τι έκανε ο Ζουτάουτας, τι έκανε ο ίδιος, τι έλεγε ο Κολκκα... Και μετά ο Νικοπολίδης πήγε σε αυτή την ομάδα......... Τέλος πάντων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ναι ρε συ.. Κι εγώ είχα Βαζεχα, Λυμπερόπουλο, Ολισαντέμπε, Σοουζα και αργότερα Μινχ, Έκι... Εσύ κι εγώ άκρη έτσι δεν θα βγάλουμε ποτέ και αυτό είναι πολύ πολύ λογικό. Δεν μπορώ να ακούω όμως από έναν Παναθηναικό να λέει ότι "αυτοί Τζορτζεβιτς Ζιοβαννι, εγώ Μπασινά". Γιατί εγώ δεν έχω ξεχάσει τι χρειάστηκε να στήσουνε Κόκκαλης, Μπαλόκας, Κανελλόπουλος, Τσιρώνης για να πάρουν ο Τζορτζεβιτς και ο Ζιοβαννι το πρωτάθλημα από τον Μπασινά τον Γκούμα και τον Βόκολο. Αυτός πως το ξεχνάει? Αν θέλετε και μια τρίτη άποψη, εγώ είχα Χασιώτη, Καραδήμο, ΓΧ, Γιασεμάκη, Οκκά, Εγκωμίτη και αργότερα άλλα σκατά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Αν θέλετε και μια τρίτη άποψη, εγώ είχα Χασιώτη, Καραδήμο, ΓΧ, Γιασεμάκη, Οκκά, Εγκωμίτη και αργότερα άλλα σκατά Ειλικρινά στο λέω, εγώ μεγάλωσα με έναν Παοκ "μικρό". Γουστάρω πολύ που έχετε καταφέρει να φτιάξετε μια αξιοπρεπή ομάδα με πολύ μικρότερο μπατζετ από εμάς. Και γουστάρω να βλέπω Γκαρσία, Βιερίνια, Κοντρέρας.. Πολύ θα τους ήθελα με πράσινα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Ειλικρινά στο λέω, εγώ μεγάλωσα με έναν Παοκ "μικρό". Γουστάρω πολύ που έχετε καταφέρει να φτιάξετε μια αξιοπρεπή ομάδα με πολύ μικρότερο μπατζετ από εμάς. Και γουστάρω να βλέπω Γκαρσία, Βιερίνια, Κοντρέρας.. Πολύ θα τους ήθελα με πράσινα η ηλικία σου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ τον ΠΑΟΚ ούτε στο μπάσκετ δεν τον άντεχα. Κι εκεί Άρης ήμουν παλιά. Έβλεπα Τζον Κόρφα και του κατέβαζα εξαπτέρυγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πάω στα 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
we_will_rise Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πάω στα 27 εε τότε λογικό να τον θυμάσαι μικρό τον ΠΑΟΚ, εσύ θα θυμάσαι και την ΑΕΚ μεγάλη ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Εγώ τον ΠΑΟΚ ούτε στο μπάσκετ δεν τον άντεχα. Κι εκεί Άρης ήμουν παλιά. Έβλεπα Τζον Κόρφα και του κατέβαζα εξαπτέρυγα. Ενώ το να βλέπεις Λυπηρίδη ήταν απόλαυση ε...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πάω στα 27 Σώπα ρε, εγώ σε έκανα για 32-33 plus. Πιτσιρικάς είσαι? Ενώ το να βλέπεις Λυπηρίδη ήταν απόλαυση ε...? Χαχα, το βλαχότυρο ο Λυπηρίδης. Όχι, αλλά έβλεπα Γκάλη, Γιαννάκη, Jones και δε συμμαζεύεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 εε τότε λογικό να τον θυμάσαι μικρό τον ΠΑΟΚ, εσύ θα θυμάσαι και την ΑΕΚ μεγάλη ! Τα πρώτα χρόνια που συνειδητά θυμάμαι ποδόσφαιρο ήταν η μινι δυναστεία της αεκ, όπως το λες.. Τότε που (να μην ξεχνιόμαστε) πήγε στη φιλαδέλφεια ο γαύρος και εντελώς τυχαία έχανε 2-0 στο '3... Σώπα ρε, εγώ σε έκανα για 32-33 plus. Πιτσιρικάς είσαι? Χαχα, το βλαχότυρο ο Λυπηρίδης. Όχι, αλλά έβλεπα Γκάλη, Γιαννάκη, Jones και δε συμμαζεύεται. Τώρα βγάζω και δοντάκια.. Παοκ με Λεβινγκστον και Μπαρλοου... Τι θυμάμαι τώρα ρεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Τα πρώτα χρόνια που συνειδητά θυμάμαι ποδόσφαιρο ήταν η μινι δυναστεία της αεκ, όπως το λες.. Τότε που (να μην ξεχνιόμαστε) πήγε στη φιλαδέλφεια ο γαύρος και εντελώς τυχαία έχανε 2-0 στο '3... Τότε που ακουγόταν από τις κερκίδες το σύνθημα: "Γαύροι αδέλφια, μαζί θα το σηκώσουμε στη Νέα Φιλαδέλφεια."? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2011 Πήγε ο τσαλουχίδης και έβαλε το γκολ και τον κοιτάζανε απορημένοι.. Χαχαχαχαχα!!! Ωραίες εποχές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ουτε εγω ξεχναω το στησιμο σε ορισμενα πρωταθληματα,αλλα θυμαμαι παντα τα καβουρια στις τσεπες του Τζιγκερ πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Φυσικα το 2001 ειχαμε πολυ καλη ομαδα,αλλα διαχρονικα οι "μεγαλοι" παικτες που εφερε ο Κοκκαλης εκαναν τη διαφορα σε ενα χαμηλου επιπεδου πρωταθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2011 Ρε συ john, τα καβούρια δεν τα ξεχνάει κανένας.. Και που καταλήξαμε, να πάρουν οι γαύροι δώδεκα πρωταθλήματα. Τώρα αναλόγως πως τα βλέπει ο καθένας θεωρεί ότι λίγα ή πολλά από αυτά ήταν αγρίως στημένα. Και σε ρωτάω, πως να μην φέρει ο "ανοιχτοχέρης κόκκαλης" ονόματα όταν ήταν κάθε χρόνο διορισμένος στο τσουλου?? Αν κάποια από αυτά τα πρωταθλήματα που δεν άξιζε (λίγα ή πολλά) δεν τα έπαιρνε, ίδια εξέλιξη θα είχαν τα πράγματα? Πολύ αμφιβάλω... edit: Και μην ξεχνάμε άλλο ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα που έχουν οι γαύροι έτσι... ΓΗΠΕΔΟ.. Επίσης μην ξεχνάμε που θα γινόταν και που έγινε.. Άρα πριν τα καβούρια ήταν άλλα και μεγαλύτερα τα προβλήματά μας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vlachaquito Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2011 http://sport24.gr/football/omades/Panathinaikos/paraithsh_patera.761322.html Ποσο πιο χαμηλα ποσο?? δεν εχουν τσιπα πανω τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις