pamaxon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 O Φώτσης πάει Μπαρτσελόνα,τώρα μόλις το διάβασα στο leoforos.gr kai sport24.gr!Aρχίζουμε και μεις τον κατήφορο σιγά-σιγά...Θα γινόταν κάποια στιγμή,ελπίζω μόνο σήμερα ο Ζοτς να τα βρει με Θανάση και να οργανωθεί σωστά η ομάδα!
ioannnou Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ελεος με την εθνικη και τον φαρμακωμενο. ιοαννου υπαρχει μια χαρα θεμα της εθνικης να γραψεις εκει ποσο περηφανο σε εκανε ο μπουρουσης στη Σαιταμα. Τοσοι εγραψαν εδω για το φαρμακωμενο πριν και μετα απο μενα, γιατι δε τους στελνεις ολους στο θεμα της εθνικης να γραψουν εκει, παρα μονο εμενα? μικκα οι επιτυχιες της Εθνικης κανουν ολους μας περηφανους. Εσυ εισαι εξαιρεση? Δεν ειμαι με τον μπουρουση, ειμαι με τον παιχτη της εθνικης, οποιο ονομα κι αν εχει αυτος. Ενταξει, μετα απο αυτο, το καλο ενδεχομενο ειναι να εισαι 14 χρονων. Το κακο... Aπο τα ωριμα posts μου οπου καταδικαζω τον οπαδισμο και ειμαι υπερ του αθληματος και της εθνικης μας ομαδας, εσυ εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι 14?... Αυτο θα πει αϊκιου μπιφτεκιου. Μυαλο 14ρη φιλε μου εχουν αυτοι που βριζουν τους παιχτες της αντιπαλου ομαδας(ενω οταν ερχονται στη δικη τους τους δοξαζουν).
Chrisxxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://www.sport24.gr/Basket/SpainBasket/symfwnhse_me_mpartselona_o_fwtshs.1129738.html Για μενα φέτος ο Φωτσης ηταν ο mvp του παο και γενικότερα καθε χρονια κανει σπουδαια δουλεια που δεν φαινεται.
FarCry Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 http://www.sport24.gr/Basket/SpainBasket/symfwnhse_me_mpartselona_o_fwtshs.1129738.html Για μενα φέτος ο Φωτσης ηταν ο mvp του παο και γενικότερα καθε χρονια κανει σπουδαια δουλεια που δεν φαινεται. λες να του πουνε σε ποιον θα πουλησουν την ομαδα? ως γνωστόν επίκειται κρίσιμη συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός σήμερα (30/6) το πρωί και ουδείς γνωρίζει την αντίδραση του "Ζοτς"
gatoulis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 άρχισαν τα όργανα και σε μας με πρώτο τον Φώτση.
Mika Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τοσοι εγραψαν εδω για το φαρμακωμενο πριν και μετα απο μενα, γιατι δε τους στελνεις ολους στο θεμα της εθνικης να γραψουν εκει, παρα μονο εμενα? μικκα οι επιτυχιες της Εθνικης κανουν ολους μας περηφανους. Εσυ εισαι εξαιρεση? εθιξες εσυ ομως το θεμα της εθνικης και ξεκινησε ολη η κουβεντα. τεσπα εδω τωρα εχουμε σημαντικοτερα. οι επιτυχιες της εθνικης με χαροποιουν. οι επιτυχιες του Παναθηναικου με κανουν περηφανο
Dimnikou1971 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Παει barcelona.... Ευτυχώς που δεν λήγουν άλλα συμβόλαια πλην του Τσαρτσαρη φέτος και θα αντέξουμε ένα χρόνο ακόμα, γιατί από του χρόνου..... Ο Γαυρος την έχει πατήσει για τα καλά, του φεύγουν όλοι....
DKNI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Τι εγινε ρε παιδια με το Φωτση? Tιποτα ακομα Συμφωνησε με τη Μπαρτσελονα αλλα περισσοτερο γιατι φοβαται για να μην μεινει ξεκρεμαστος Αισιοδοξω οτι αν στη σημερινη συναντηση Θαναση-Ζοτς βγει ακρη, ο Αντωνης θα μεινει Συνεντευξη Παυλου στη present day Δεν σχολιαζω καποιες γραφικοτητες (πχ μεγαλυτερη στιγμη οταν εκλεισαν τον Γκαλη), απλα εχουμε και την επιβεβαιωση οτι ειχαν φτασει πολυ κοντά στο να κλείσουν τον Ντραζεν Α ρε Θεε, τι δεν αφησες να γινει, Γκαλης-Ντραζεν, α ρε Θεε
vlachaquito Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 ε καλα, δεν το ξερατε? εδω ειχε γινει χαμος οτι τρακαρει στην διαδρομη με αυτοκινητο απο κροατια για ελλαδα για να υπογραψει τα συμβολαια.. τι κριμα
dismemberer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δεν σχολιαζω καποιες γραφικοτητες (πχ μεγαλυτερη στιγμη οταν εκλεισαν τον Γκαλη), απλα εχουμε και την επιβεβαιωση οτι ειχαν φτασει πολυ κοντά στο να κλείσουν τον Ντραζεν Α ρε Θεε, τι δεν αφησες να γινει, Γκαλης-Ντραζεν, α ρε Θεε Ειμαι μικροτερος οποτε δεν εβλεπα μπασκετ συνειδητα τοτε αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο Ντραζεν ειχε υπογραψει. Οχι ε?
SlimData Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Όχι ότι κάνει κάποια διαφορά αλλά το ατύχημα είχε γίνει στην γερμανία, όχι στην κροατία
Dimnikou1971 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Είχε πάει να πάρει και τον πιτσιρίκο τότε Νοβίτσκι!! Να έρθουν παρέα!
DKNI Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2011 Ειμαι μικροτερος οποτε δεν εβλεπα μπασκετ συνειδητα τοτε αλλα ειχα την εντυπωση οτι ο Ντραζεν ειχε υπογραψει. Οχι ε? Yπαρχει ενας μυθος οτι ο Παυλος εχει ακομα στο συρταρι του το υπογεγραμμενο συμβολαιο Δεν ξερω αν ειχε υπογραψει κιολας αλλα οπως δηλωνει και ο Παυλος, ειχε συμφωνησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις