Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε συ Killik ποιός πηδάει 2 μέτρα; Μόνο ίσως ο Μιχαλάκης μπορούσε να τα κάνει αυτά που ήταν και φαινόμενο. Αλλά 2 μέτρα ποιος πηδάει τη σήμερον ημέρα;

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ρε συ Killik ποιός πηδάει 2 μέτρα; Μόνο ίσως ο Μιχαλάκης μπορούσε να τα κάνει αυτά που ήταν και φαινόμενο. Αλλά 2 μέτρα ποιος πηδάει τη σήμερον ημέρα;

Τι το ψαχνεις και συ?

Η αποψη του ειναι, πως γινεται να καρφωνει ο Ντουαιτ Χαουαρντ και οχι ο Πύρρος Δημας που ηταν 3 φορες Ολυμπιονικης αρσης Βαρών

Το ότι ο Χάουραντ ειναι 40π πιο ψηλος και με 2πλασιο χέρι από το Δήμα και μόνο 30 κιλά βαρύτερος, δεν τον απασχολεί

ΥΓ. Ποιος Μιχαλακης ρε μλκ και συ :mrgreen: Αν πηδαγε 2 μετρα σε υψος ακομα και αυτος θα έφτανε περιπου στα 5,5μ με τη μπασκετα να ειναι 3,10 :mrgreen:

Δημοσ.

Πες μου ποιος αθλητης 2μ, βαρους 200κ εχει αλμα 2μ

Οταν τον βρεις το ξανασυζηταμε, μεχρι τοτε κερδιζεις θεση διπλα στους Γκριμ

αρα δεν μπορεις να μου περιγραψεις τον μηχανισμο.

τοτε χαιρεται.

Δημοσ.

αρα δεν μπορεις να μου περιγραψεις τον μηχανισμο.

τοτε χαιρεται.

Θες να με ρωτησεις τον μηχανισμο που πεταει ο Σουπερμαν?

Ουτε αυτον μπορω να σου περιγραψω αρα ντοπε και ο Κλαρκ?

Ασε, σου εχω ενα καλυτερο...πως πεταει το ελκηθρο του Αη Βασιλη? Ε? Ποιο μηχανισμο εχει?

Μηπως το σανο που δινει στον Ρουντολφ το Ελαφακι εχει απο το φαρμακο του Μπουρουση που του εδινε ο Μακαρος?

Ε? Μηπως γιαυτο δεν κοιμαται (οπως ο Μπουρουσης) και ο Ρουντολφ και μοιραζουν τα δωρα ολο το βραδυ?

Δημοσ.

ΥΓ. Ποιος Μιχαλακης ρε μλκ και συ :mrgreen: Αν πηδαγε 2 μετρα σε υψος ακομα και αυτος θα έφτανε περιπου στα 5,5μ με τη μπασκετα να ειναι 3,10 :mrgreen:

Συνδυασμός μήκους ύψους ρε. Τον θυμάσαι τον αλήτη να πατάει από τις βολές και να απογειώνεται; Έχω κατεβάσει ντουλάπα με βεντουζάτη μπασκέτα στο πατρικό μου εξαιτίας αυτού του καρφώματος και έχω αρπάξει ξύλο με σέσουλα. :mrgreen:

Δημοσ.

Συνδυασμός μήκους ύψους ρε. Τον θυμάσαι τον αλήτη να πατάει από τις βολές και να απογειώνεται; Έχω κατεβάσει ντουλάπα με βεντουζάτη μπασκέτα στο πατρικό μου εξαιτίας αυτού του καρφώματος και έχω αρπάξει ξύλο με σέσουλα. :mrgreen:

Και ακόμα να βάλεις μυαλό

Δημοσ.

Kαποια στιγμη που εκανα επαγγελματικο υποτιτλσμο, εκανα μια σειρα ντοκιμαντερ στο ΣΚΑΙ με εργαστηριακες μετρησεις πανω στα σπορ

Ενα επεισοδιο αφορουσε το αλμα στο μπασκετ και αυτο που λεμε "περπατησε στον αερα" και φυσικα ειχε βιντεο MJ

Θυμαμαι λοιπον οτι λεγανε πως προφανως δεν περπατα στον αερα as in αντι να κανει κλασσικη βολη αυτος πηγαινει ευθεια, αλλα αυτο που εκανε ηταν στο ανωτατο σημειο τεντωνε τον κορμο του οπως οι γατες, με αποτελεσμα για λιγα κλασματα του δευτερολεπτου, επειδη εβλεπες το πανω μερος σε ευθεια να εχεις την αισθηση οτι ιπταται ευθεια

Απιστευτος MJ

Δημοσ.

Θες να με ρωτησεις τον μηχανισμο που πεταει ο Σουπερμαν?

Ουτε αυτον μπορω να σου περιγραψω αρα ντοπε και ο Κλαρκ?

επομενως η δηλωση σου οτι στο ΝΒΑ δεν ντοπαρονται δεν ειναι απολυτως αδιαμφισβητη,ουτε εχει και την απαιτουμενη βαρυτητα για να πεισει.

με λιγα λογια δεν αποτελει παρα μονο μια προσωπικη αποψη,μια γνωμη που αντικατοπρτριζει την πραγματικοτητα οπως εχει αποτυπωθει στο δικο σου μυαλο.

την σεβομαι αλλα να μου επιτρεψεις και μενα να πιστευω και να επιμενω στην δικια μου γνωμη οτι στο ΝΒΑ πονταρονται.και να μην ενοχλεισαι αν δεν αποδεχομαι την δικια σου γνωμη ως την αληθεια επειδη αδυνατεις να την

επαληθευσεις περα απο καθε αμφιβολια.

ετσι δεν παει;

Δημοσ.

Killik αυτό που σου λέει ο DKNI αλλά και εγώ τώρα,είναι ότι όταν ένας αθλητής ντοπάρεται,δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βελτιώνονται οι αθλητικές του επιδόσεις,αλλά η ενέργεια και η εκρηκτικότητα που βγάζει μέσα στο γήπεδο.Δλδ δεν ντοπάρομαι τώρα και πηδάω 10 πόντους πιο ψηλά αύριο,αυτό πιστεύω το καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται.Αυτό με τους μαύρους πιστεύω το κατάλαβες.Και στην τελική αυτοί οι παίκτες μόνο αυτό το πράγμα έχουν να κάνουν να πηδάνε όλη την ώρα,αυτό προπονούν.Οι παίκτες του βόλεϋ και αυτοί πηδάνε στον θεό τι σημαίνει ντοπάρονται όλοι,απλά το προπονούν συνέχεια....

Δημοσ.

Killik αυτό που σου λέει ο DKNI αλλά και εγώ τώρα,είναι ότι όταν ένας αθλητής ντοπάρεται,δεν σημαίνει απαραίτητα ότι βελτιώνονται οι αθλητικές του επιδόσεις,αλλά η ενέργεια και η εκρηκτικότητα που βγάζει μέσα στο γήπεδο.Δλδ δεν ντοπάρομαι τώρα και πηδάω 10 πόντους πιο ψηλά αύριο,αυτό πιστεύω το καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται.Αυτό με τους μαύρους πιστεύω το κατάλαβες.Και στην τελική αυτοί οι παίκτες μόνο αυτό το πράγμα έχουν να κάνουν να πηδάνε όλη την ώρα,αυτό προπονούν.Οι παίκτες του βόλεϋ και αυτοί πηδάνε στον θεό τι σημαίνει ντοπάρονται όλοι,απλά το προπονούν συνέχεια....

ΣΩΣΤΟΣ,Το ντοπαρισμα περισσοτερο ειναι οι αντοχες παιδια

Δημοσ.

ΣΩΣΤΟΣ,Το ντοπαρισμα περισσοτερο ειναι οι αντοχες παιδια

οντως... α ρε μπεν τζονσον και σια, για μαραθωνιο ντοπαριστηκες και σε εβαλαν κατα λαθος στο 100αρι..

μην πουμε για τους αρσιβαριστες..

μα τι λετε?? τι?? ξερετε τι λετε, η απλα ακουτε 5 μπαρουφοβλακιες πανω απο μια παρτιδα ταβλι και τις απομνημονευετε?? ψαξτε το λιγο πριν το πειτε ffs (σωκρατι δεν αναφερομαι σε σενα, απλα εσυ ειχες το τελευταιο ποστ).

Το ντοπαρισμα δεν εχει ταμπελα. Δεν ειναι μονο για "αντοχες" η για "αλμα" η για "ταχυτητα".

Για τον απλο λογο οτι υπαρχουν τοσες εκατονταδες (μην πω χιλιαδες) διαφορετικες ουσιες που δινονται στους αθλητες για να αποκομησουν διαφορετικα αποτελεσματα στον καθενα.

Καθε ουσια επιδραει σε διαφορετικα κυτταρα, σε διαφορετικους μυς, ακομα και σε διαφορετικες μυικες ινες.

Και για να τελειωνουμε. ντοπα υπαρχει οπου υπαρχει και πρωταθλητισμος. παντου. τελος.

Ειναι μια γαγγρενα του αθλητισμου, που για να περιοριστει (γιατι δεν λυνεται) πρεπει να περιοριστει εκ των εσω. Πως?? απλο, να ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ οποιαδηποτε ντοπα σε ολους τους αθλητες. Γιατι οταν τα ντουβαρια περνουν το "φαρμακο" τους και δεν κοιμουνται τα βραδυα, τηλεφωνουν στους πεθερους και τους στελνουν κιαλλο. Αν ομως αρχισουν απο to overdose και πεθαινουν σαν τις μυγες, τοτε θα πουνε μονοι τους "οχι, ευχαριστω".

Εως τοτε, οσοι φανερωνονται με τον ενα η τον αλλον τροπο, να βρουνε τρυπα να κρυφτουν...

Υ.Γ. εχω μιλησει με πολλους ολυμπιακους για το θεμα του μπουρουση.. πανω απο τους μισους μου ανεφεραν "δλδ μονο αυτος περνει??" ντροπη, τι να πω...

Δημοσ.

επομενως τον αλλο που τον πιασανε ντοπαρισμενο στο πρωταθλημα μπιλιαρδου,ειχε παρει την ντοπα για αντοχη.μαλιστα. :rolleyes:

βρε διαβαστε και κανα Γαλουπη στον Φιλαθλο μπας και ανοιξουν τα ματια σας.ενταξει να λεμε τις γνωμες μας,αλλα τουλαχιστον να ξεκινανε απο μια σωστη βαση.

να ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ οποιαδηποτε ντοπα σε ολους τους αθλητες

α μπραβο.αλλα δεν θα το κανουν γιατι το αντιντοπινγκ ειναι η πραγματικη εξουσια στον πρωταθλητισμο,το καλυτερο εργαλειο προωθησης συμφεροντων των μεγαλο-εταιρειων χορηγων που τον ελεγχουν.

Δημοσ.

οντως... α ρε μπεν τζονσον και σια, για μαραθωνιο ντοπαριστηκες και σε εβαλαν κατα λαθος στο 100αρι..

μην πουμε για τους αρσιβαριστες..

μα τι λετε?? τι?? ξερετε τι λετε, η απλα ακουτε 5 μπαρουφοβλακιες πανω απο μια παρτιδα ταβλι και τις απομνημονευετε?? ψαξτε το λιγο πριν το πειτε ffs (σωκρατι δεν αναφερομαι σε σενα, απλα εσυ ειχες το τελευταιο ποστ).

Το ντοπαρισμα δεν εχει ταμπελα. Δεν ειναι μονο για "αντοχες" η για "αλμα" η για "ταχυτητα".

Για τον απλο λογο οτι υπαρχουν τοσες εκατονταδες (μην πω χιλιαδες) διαφορετικες ουσιες που δινονται στους αθλητες για να αποκομησουν διαφορετικα αποτελεσματα στον καθενα.

Καθε ουσια επιδραει σε διαφορετικα κυτταρα, σε διαφορετικους μυς, ακομα και σε διαφορετικες μυικες ινες.

Και για να τελειωνουμε. ντοπα υπαρχει οπου υπαρχει και πρωταθλητισμος. παντου. τελος.

Ειναι μια γαγγρενα του αθλητισμου, που για να περιοριστει (γιατι δεν λυνεται) πρεπει να περιοριστει εκ των εσω. Πως?? απλο, να ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ οποιαδηποτε ντοπα σε ολους τους αθλητες. Γιατι οταν τα ντουβαρια περνουν το "φαρμακο" τους και δεν κοιμουνται τα βραδυα, τηλεφωνουν στους πεθερους και τους στελνουν κιαλλο. Αν ομως αρχισουν απο to overdose και πεθαινουν σαν τις μυγες, τοτε θα πουνε μονοι τους "οχι, ευχαριστω".

Εως τοτε, οσοι φανερωνονται με τον ενα η τον αλλον τροπο, να βρουνε τρυπα να κρυφτουν...

Υ.Γ. εχω μιλησει με πολλους ολυμπιακους για το θεμα του μπουρουση.. πανω απο τους μισους μου ανεφεραν "δλδ μονο αυτος περνει??" ντροπη, τι να πω...

Οπως ειπα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ στις αντοχες.Για αυτο ντοπαρονται οι περισσοτεροι.Δεν λε οτι δεν πιανουν και σε αλλη μιυκη ομαδα ,αλλα κυριως για εκει το παιρνουν οι αθλητες.Ειδικα σε ομαδικα σπορ ειναι βεβαια οτι για εκει το παιρνουν.

Δημοσ.

Λοιπον, επειδη αρχιζει να κουραζει

Οποιος πιστευει οτι "ελα μωρε, στο ΝΒΑ τους ντοπαρουν ολους γιαυτο πηδανε τοσο ψηλα" παρακαλω να μας φερει τη ντοπα που παιρνει ο Μπλεικ Γκριφιν που καρφωνει πανω απο αμαξια αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ να μην την μπερδεψει με αυτη που παιρνει ο Γκαλιναρι ή ο Βουγιασιτς που δεν πηδανε πανω απο αμαξια

Θελω να πηδηξω αμαξι σημερα, γιαυτο το λεω

@vlacha

Ο Μπεν Τζονσον και ο καθε "Μπεν Τζονσον" δεν πηρε καμια ντοπα πριν τον αγωνα για να τρεξει 1'' πιο γρηγορα.

Τα αναβολικα προκαλουν αναβολισμο (wow, αρχιζουμε να τη βλεπουμε τη συνδεση?) και ο Μπεν Τζονσον, ο Καρλ Λιουις, η Μαριον Τζοουνς παιρνοντας τα, μπορουσαν να προπονηθουν και να αναπτυχθουν σε βαθμό που το σώμα τους κανονικά δεν το επέτρεπε

Αν εξακολουθειτε να πιστευετε οτι το αναβολικο ειναι κατι σαν τα φυστικια του Σουπερ Γκουφυ που τα ετρωγε και σε 1'' απο Γκουφυ γινοταν Σουπερ Γουφυ, "Βαγγελη ψαξου"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...