SlimData Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μα κάνεις πλάκα τώρα? Τι δουλειά έχει ο σχορτσιανίτης του τσιρκου του πειραιά με τον σχορτσιανίτη της μακαμπι? Εκτός κι αν δεν παρακολουθείς ευρωπαικό μπασκετ. Τέλος πάντων, είπα μια γνώμη αλλά μου φαίνεται και κάπως ανούσια η συζήτηση και δεν θα τη συνεχίσω, καθένας ότι καταλαβαίνει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ο σοφο εχει βελτιωθει σιγουρα.Απλα δεν κατααφερε να παιξει καλα στον τελικο γιατι επαιζε με παο.Η αμυνα του παο σε αυτα τα ματς ηταν για σεμηναριο,διπλες και τριπλες αμυνες πανω του ,δεν ειναι για γκασολ. Εγω θεωρω οτι στο nba πεφτε τρελη ντοπα,το αν περνανε ή οχι δεν με ενδιαφερει[μπορει να εχουν βρει φαρμακο που δεν εχει βγει ακομα].Διαφωνω με τον φιλο ιωαννου σε ολα εκτος της ντοπας που συμφωνω 110%. Επισης Τρία πρόσωπα έχουν ενταχθεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του...... στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Πρόκειται για τους ανθρώπους που έδωσαν τις πρώτες (και όχι μόνον) πληροφορίες που οδήγησαν στις αρχές στην αποκάλυψη του κυκλώματος των στημένων ματς. Ο ένας είναι πρώην μεγαλοπαράγοντας ομάδας[Πατερας], ο δεύτερος έχει θεσμικό ρόλο στο ποδόσφαιρο(Πιλαβιος?) και ο τρίτος πρωταγωνιστεί διαχρονικά σε υποθέσεις που σχετίζονται με τον χώρο του ποδοσφαίρου(Θωμαϊδης?). Οσα ειναι στις παρενθεσεις ειναι μαντεψιες ,δεν εχουν πει τιποτα ακομα ποιο βρισκονται πισω απο τις αποκαλυψεις αυτες. Α: Μετά ρε παιδί μου είναι και μ... οι άνθρωποι, βάζει γκολ ο Μιραλάς, βγάζει τη φανέλα του, είναι ορισμός της κίτρινης και δεν του δίνει κίτρινη. Δείχτη ρε μ..., γιατί να εκτεθείς εσύ; Μ... έκανε ο παίκτης, μπορεί να σου πει κανείς τίποτα; Είναι ζώα οι άνθρωποι ρε π..., στο πέναλτι ήθελες να βοηθήσεις το έδειξες, εκεί όμως ευθύνεται ο παίκτης, αει γ... θα μου πάρουν εμένα τη σφυρίχτρα γιατί εσύ έκανες μ...; Δηλαδή είναι βαρύ αυτό, αυτός είναι ο ορισμός της κίτρινης. Βγάζεις τη φανέλα σου δείχνει κίτρινη παγκοσμίως, κατάλαβες; Θ: Ε βέβαια. Α: Και δεν του δείχνει. Άντε πήγαινε γ... τότε, αφού είσαι μ.... Και τον θέλαμε τώρα να μας βοηθήσει στο Κύπελλο, πάει τώρα.
vlachaquito Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 vlachaquito εισαι παναθηναικος και αντιολυμπιακος? Πως ειχα καταλαβει το ακριβως αντιθετο εγω... O Vlacha είναι περίεργη περίπτωση. Είναι Ολυμπιακός στη μπάλα και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Αντιβάζελος πάντως με την καμία. Κατι πηγε να κανει ο ερωδιος. Στην μπαλα εργοτελιτης, απο μικρο παιδι στα χωματινα.. Αν πρεπει να ειμαι κατι αντι, σιγουρα αντι-οφη (πονεμενη ιστορια των τελευταιων ημερων).. στο μπασκετ με το αθλημα. και ο οποιοσδηποτε ειναι με το αθλημα του μπασκετ, δεν μπορει παρα να θαυμαζει τον παναθηναικο (παντα με την επιφυλαξη της γκουχουγκουχουδιαιτησιαςγκουχουγκουχου). Το σιγουρο ειναι οτι εδω στην ρωμη εχω παει γηπεδο και με ολυμπιακο και με παο, και εχω φωναξει και με τους δυο ακριβως το ιδιο. Οχι γιατι το παιζω ελληναρας, αλλα γιατι σιγουρα ειναι 2 ομαδες με ωραιο λαο. Δες το παραπανω edit μου. Ενημερωσου υπευθυνα, οχι αμερικανιστικα. Τα αμερικανακια χαπακωνονται απ ολα εκτoς απο... drugs. Χωρις να θελω να μπω σε αυτη την ανουσια κουβεντα (κατω τα χερια απο τον DKNI), εκανα και εγω ενα αλλου ειδους search στο γοογλη http://www.google.it/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%CE%B4%CF%81%CE%B8%CE%B3%CF%83#hl=en&q=drug&tbs=dfn:1&tbo=u&sa=X&ei=oBoFTo-lIYiEOoWQ7bcN&ved=0CBgQkQ4&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=e970260294a5103a&biw=1280&bih=899 drug noun /drəg/ drugs, plural A substance that has a physiological effect when ingested or otherwise introduced into the body, in particular A medicine, esp. a pharmaceutical preparation - a new drug aimed at sufferers from Parkinson's disease A substance taken for its narcotic or stimulant effects, often illegally - a drug addict - mass adoration is a highly addictive drug Επισης, αν οι αθλητες καταλαβαιναν οτι τα αναβολικα (drugs) ειναι στην κυριολεξια ναρκωτικα (drugs), ισως να μην ζητουσαν "φαρμακα" (drugs) απο τον καθε πεθερο...
Tilemaxx Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Είδαμε στον τελικό της Euroleague τον "βελτιωμένο" Σχορτσιανίτη. Μακράν η πιο dominant άμυντικη απόδοση που είδα απο τους ψηλούς του ΠΑΟ κάτω απο την ρακέτα σε αντίπαλο σέντερ.
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 εννοειται οτι πεφτει χοντρη ντοπα στο NBA,ειναι δυνατον 200κ διποδο κρεας να πηδαει 2μ ψηλα; που αλλου στην φυση συμβαινει αυτο; ντοπα παντου παιζει σε ολα τα αθληματα,σε ολες τις χωρες.εδω πιασανε τον αλλο να ντοπαριζεται στο μπιλιαρδο,τι λεμε τωρα. 1. Οι Αμερικανοι μαπσκετμπολιστες της Team USA περνανε κανονικα ντοπινγκ κοντρολ σε Ολυμπιακους και Παγκοσμια εισαι σιγουρος για αυτο; απο οτι ξερω η Dream Team του Jordan τοτε στην Ισπανια,ειχε αρνηθει να παει στους Ολυμπιακους αν ηταν να περασει απο ντοπινγκ. δεν ξερω για τους υπολοιπους Ολυμπιακους αν περναγανε.
DKNI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 εννοειται οτι πεφτει χοντρη ντοπα στο NBA,ειναι δυνατον 200κ διποδο κρεας να πηδαει 2μ ψηλα; που αλλου στην φυση συμβαινει αυτο; ντοπα παντου παιζει σε ολα τα αθληματα,σε ολες τις χωρες.εδω πιασανε τον αλλο να ντοπαριζεται στο μπιλιαρδο,τι λεμε τωρα. εισαι σιγουρος για αυτο; απο οτι ξερω η Dream Team του Jordan τοτε στην Ισπανια,ειχε αρνηθει να παει στους Ολυμπιακους αν ηταν να περασει απο ντοπινγκ. δεν ξερω για τους υπολοιπους Ολυμπιακους αν περναγανε. Mην μπλεκουμε τα δυο θέματα 1ον, και στο ΝΒΑ μπορει να πεφτει ντοπα (προσφατα ο Ντερικ Ροουζ κατι του ξεφυγε οτι οι παικτες παιρνουν και ετρεχε να τα μαζεψει) αλλα κανουν ΚΑΙ εκει ελέγχους και μαλιστα πολυ εντατικους οσον αφορα τα ναρκωτικα (Χασις, κοκα, ηρωινη κτλ) Επισης, αν και ειναι εντελως καφενειακο, για να μην μενουν παρεξηγησεις, η πλειοψηφια των μαυρων αθλητων πηδανε πιο ψηλα απο τους λευκους. Δεν εχει σχεση η ντοπα αλλά η μεγαλύτερη πυκνότηα μυικης μάζας που εχουν. Γιαυτο βλεπεις κατι ξυλοποδαρους σαν τον Νικολας να μπορουν να καρφωσουν αναποδα (αυτοι ειναι οι περιεργοι, οχι οι "200κ κρεας" που εχουν κατι ποδαρες τεραστιες) ενω ο Διαμαντιδης και ο Σπανουλης μονο για λει απ ειναι 2ον, για την Team USA όλα εχουν να κανουν με το '94 (τη χρονια Μαικλ, Ματζικ κτλ) οπου δεν ειχαν πρόβλημα με τον ελεγχο αλλά με το ποιος και τι θα κανει. Το θεμα ποιο ηταν, οτι θελανε τους ελεγχουν του ΝΒΑ που δεν εχει καποια σχεση με τη FIBA και την ΕΟΕ αλλα ειναι ξεχωριστη λιγκα (ενω η USA Basketball εχει). Ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων. Αποκει και μετα, εχουν περασει κοντά 17 χρονια, ε, τα τελευταια 10-12 τουλάχιστον η Team USA σε Ολυμπιαδες και Παγκοσμια περνάει κανονικοτατα τους ιδιους ελέγχους που περνάνε ολοι απο τους ιδιους ανθρωπους ΥΓ. Τηλεμαχε, και ο Μπουρουσης στον 2ο αγωνα με τη Σιενα ειχε 7 και στον 3ο ΜΗΔΕΝ ποντους, τι να λεει? Ειναι δυνατον να κρινεις τον Σχορτσιανιτη απο ένα ματς, τον τελικο της Ευρωλιγκας κοντρα στην κορυφαια ομάδα με τον κορυφαίο προπονητη που τυγχάνει μάλιστα να ξέρουν πολυ καλά τον χοντρο? Σου λεω, φετος πλην Παναθηναικο, λογω στοιχηματος ειδα πολλα ματς απο δυο ομαδας, τη Μακαμπι και την Κάχα. Ο χοντρος εχει κάνει την καλύτερη χρονιά του φέτος όσο τον θυμαμαι και παιζοντας αρκετα λεπτα και παιρνοντας αρκετές μπαλες=που σημαινει περισσοτερο ξυλο=κουραση (παραμένει προβληματικος στο να αντέξει γρήγορο ρυθμό, γιαυτο φέτος ηταν καλύτερος στα εκτός παρά στο Ισραηλ)
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 1ον, και στο ΝΒΑ μπορει να πεφτει ντοπα (προσφατα ο Ντερικ Ροουζ κατι του ξεφυγε οτι οι παικτες παιρνουν και ετρεχε να τα μαζεψει) αλλα κανουν ΚΑΙ εκει ελέγχους και μαλιστα πολυ εντατικους οσον αφορα τα ναρκωτικα (Χασις, κοκα, ηρωινη κτλ)Επισης, αν και ειναι εντελως καφενειακο, για να μην μενουν παρεξηγησεις, η πλειοψηφια των μαυρων αθλητων πηδανε πιο ψηλα απο τους λευκους. Δεν εχει σχεση η ντοπα αλλά η μεγαλύτερη πυκνότηα μυικης μάζας που εχουν. Γιαυτο βλεπεις κατι ξυλοποδαρους σαν τον Νικολας να μπορουν να καρφωσουν αναποδα (αυτοι ειναι οι περιεργοι, οχι οι "200κ κρεας" που εχουν κατι ποδαρες τεραστιες) ενω ο Διαμαντιδης και ο Σπανουλης μονο για λει απ ειναι οχι μπορει,πεφτει. επισης το οτι εχουν κατι ποδαρες τεραστιες δεν σημαινει αυτοματα οτι εχουν και την ικανοτητα να πηδανε τοσο ψηλα.δεν βλεπω bodybuilders,μαυρους και λευκους,να πηδανε 2μ οπως στο nba.και μην μου πεις οτι κανουν αλλου ειδους προπονηση στο nba για την αυξηση μυικης μαζας... για την Dream Team του 94 δεν καταλαβα τι ακριβως ειπες.Ηθελε η ομαδα να περασει απο ντοπινγκ κοντρολ,αλλα αυτο επρεπε να γινει απο το NBA? η κατι αλλο; δεν το καταλαβα.
DKNI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Ρε συ, τα λεω δυσκολα? Να τα πω πιο απλα? Για τις επιδοσεις στο αλμα σου εγραψα οτι δεν θα επρεπε να σε παραξενευει οταν "200κ κρεας" που γραφεις πηδαει στον θεο, αλλα οταν το κανουν κατι οδοντογλυφιδες τυπου Ντρου Νικολας. Ε, σου εξηγησα, αυτο οφείλεται στην φυσιολογια των μαυρων, και γενικα το 90% των μαυρων μπασκετμπολιστων είτε στην Ευρωπη είτε στην Αμερικη έχει καλύτερο άλμα απο τους λευκούς Η ντοπα δεν εχει σχεση Για το '94, δεν θυμαμαι ακριβως τις λεπτομεριες, απλα θυμαμαι οτι θελανε να περασουν τα τεστ του ΝΒΑ ή της USA Basketball και όχι αυτα της ΔΟΕ. Κατι τετοιο. Δεν λεγανε "οχι τεστ", λεγανε "τα τεστ που κανουμε ηδη εμεις". Αποκει ξεκινησε ο μυθος οτι δεν περνανε ντοπινγκ τεστ Σημασια εχει οτι τα τελευταια 10 χρονια η Team USA περναει κανονικοτατα τεστ οποτε ειναι παπατζα οτι "απαιτουν να μην περνανε τεστ τα αμερικανακια"
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 το αν πηδανε οι μαυροι πιο ψηλα απο τους λευκους,δεν εξηγει το πως γινεται και 200κ κρεας στηριγμενα σε 2 ποδια φτανουν τα 2μ στο πηδημα. και σε ξαναρωταο υπαρχει κατι τετοιο αναλογο στην φυση με διποδα; ο γοριλας πηδαει 2μ? o μαυρος bodybuilder πηδαει 2μ? οι μαυροι παικτες του ραγκμπυ πηδανε 2μ; στο αλμα εις υψος ποσοι ολυμπιονικες ειναι μαυροι; δεν αμφιβάλω οτι οι μαυροι δεν πηδανε ψηλοτερα απο τους λευκους,αλλα δεν μου εχεις εξηγησει πως γινεται και αυτα τα 200κ κρεας φτανουν τα 2μ στο μπασκετ αλλα πουθενα αλλου; μαγεια; η κατι αλλο; Για το '94, δεν θυμαμαι ακριβως τις λεπτομεριες, απλα θυμαμαι οτι θελανε να περασουν τα τεστ του ΝΒΑ ή της USA Basketball και όχι αυτα της ΔΟΕ. Κατι τετοιο. Δεν λεγανε "οχι τεστ", λεγανε "τα τεστ που κανουμε ηδη εμεις". Αποκει ξεκινησε ο μυθος οτι δεν περνανε ντοπινγκ τεστ α!
DKNI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: Ρε συ Killik, τι συνομωσιες ειναι αυτες? Δηλαδη αν ολα ειναι λογω ντοπας γιατι δεν εχουν γινει τσιτες τα γκαζολακια, ο Γκαλιναρι και ο Στιβ Νας? Αυτοι ΝΒΑ δεν παιζουν? Αν οι αθλητικες ικανοτητες ειναι μονο ντοπα, γιατι δεν εχουμε γεμισει και λευκους σουπερμεν, και το πιο λευκο που εχουμε ειναι ο Μπλεικ Γκριφιν? Ποιο ακριβως φαρμακο σε κανει να πηδας στο θεο? Τι urban legend ποστ ειναι αυτο? Απο που να το πιασω και που να το αφησω Απο το "άλμα 2μ" Ποιος εχει αλμα 2μ? 2μ αλμα με 2μ υψος συν χερι, θα εφτανε στο ρολοι πανω απο τη μπασκετα Δεν υπαρχουν αλτες μαυροι Ολυμπιονικες? ο Σοτομαγιορ τι ηταν? Στο μηκος ποιοι κερδιζουν τοσα χρονια Και καλα, αστα αυτα... πως γινεται και αυτα τα 200κ κρεας φτανουν τα 2μ στο μπασκετ αλλα πουθενα αλλου; Τελικα ποιοι ντοπαρονται? Στο ΝΒΑ ή οι μαυροι Δηλαδη και στην Ευρωπη ντοπάρουν μόνο τον ΠαρΓκο και τον Σατο αλλά όχι τον Σπανούλη και τον Ναβάρο Ή στο ΝΒΑ ντοπάρεται μόνο ο Γκρίφιν και ο Καρμελο αλλά όχι ο Γκαλινάρι και ο Κρίστιτς και "πηδανε 2μ"
Erwdios Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Για το '94, δεν θυμαμαι ακριβως τις λεπτομεριες, απλα θυμαμαι οτι θελανε να περασουν τα τεστ του ΝΒΑ ή της USA Basketball και όχι αυτα της ΔΟΕ. Κατι τετοιο. Δεν λεγανε "οχι τεστ", λεγανε "τα τεστ που κανουμε ηδη εμεις". Αποκει ξεκινησε ο μυθος οτι δεν περνανε ντοπινγκ τεστ Δηλαδή αν αύριο πει ο Μπουρούσης να ελεγχθεί από τις ελληνικές αρχές και όχι από την ΔΟΕ θα είναι καθαρός? NOT
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: Ρε συ Killik, τι συνομωσιες ειναι αυτες? Δηλαδη αν ολα ειναι λογω ντοπας γιατι δεν εχουν γινει τσιτες τα γκαζολακια, ο Γκαλιναρι και ο Στιβ Νας? Αυτοι ΝΒΑ δεν παιζουν? Αν οι αθλητικες ικανοτητες ειναι μονο ντοπα, γιατι δεν εχουμε γεμισει και λευκους σουπερμεν, και το πιο λευκο που εχουμε ειναι ο Μπλεικ Γκριφιν? Ποιο ακριβως φαρμακο σε κανει να πηδας στο θεο? Τι urban legend ποστ ειναι αυτο? Απο που να το πιασω και που να το αφησω Απο το "άλμα 2μ" Ποιος εχει αλμα 2μ? 2μ αλμα με 2μ υψος συν χερι, θα εφτανε στο ρολοι πανω απο τη μπασκετα Δεν υπαρχουν αλτες μαυροι Ολυμπιονικες? ο Σοτομαγιορ τι ηταν? Στο μηκος ποιοι κερδιζουν τοσα χρονια Και καλα, αστα αυτα... Τελικα ποιοι ντοπαρονται? Στο ΝΒΑ ή οι μαυροι Δηλαδη και στην Ευρωπη ντοπάρουν μόνο τον ΠαρΓκο και τον Σατο αλλά όχι τον Σπανούλη και τον Ναβάρο Ή στο ΝΒΑ ντοπάρεται μόνο ο Γκρίφιν και ο Καρμελο αλλά όχι ο Γκαλινάρι και ο Κρίστιτς και "πηδανε 2μ" καταρχας δεν μιλησα πουθενα για τις ικανοτητες των μαυρων παικτων του ΝΒΑ.ξαναδιαβασε τα ποστς μου και πες μου που ακριβως μιλαω γιαυτο. εγω αναφερθηκα σε συγκεκριμενο θεμα: πως δεν ειναι φυσικο πραμα,ενας ανθρωπος τοσο μεγαλων διασταστεων και ογκου να εχει και τοσο μεγαλη αλτικότητα. και σου κανω δυο συγκεκριμενες ερωτησεις.υπαρχει κατι αναλογο στην φυση,εφοσων οπως λες εσυ ειναι θεμα DNA?. πηδαει καποιο αλλο διποδο με τετοια ανατομια,ογκο και διαστασεις τοσο ψηλα; αν ναι,δωσε παραδειγματα. αν οχι,εξηγησε μου τον τροπο,τον μηχανισμο,που ο μπασκετμπολιστας του NBA μπορει και κανει τετοια αλματα αλλα οχι ενας μποντιμπιλντερ η ενας μποξερ η καποιος αθλητης με αναλογες διαστασεεις/ογκο. αν μπορεις οκ θα πεισθω οτι δεν ντοπαρονται,αν οχι επετρεψε μου να πιστευω οτι οι αθλητες του ΝΒΑ ντοπαρονται για να ενισχυσουν σε υπερφυσικο βαθμο τις ικανοτητες τους που διαθετουν εκ γεννετης η αποκτουν μεσω της προπονησης. δηλαδη τι το τοσο υπερβολικο ρωταω τοση ωρα και απαντηση δεν εχω παρει ακομα; και κατι αλλο.ενταξει πες οτι δεν ντοπαρονται για να εχουν την δυναμη να πηδανε ψηλα με ολον αυτον τον ογκο .την ενεργεια,την αντοχη και κυριως ολο αυτον τον μυικο ογκο με τον ιδρωτα τους τον εφτιαξαν;
DKNI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 δηλαδη τι το τοσο υπερβολικο ρωταω τοση ωρα και απαντηση δεν εχω παρει ακομα; Αυτο προσπαθω να καταλαβω. Τι ρωτας? Ρωτας πως γινεται να πηδαει τοσο ψηλα ποιος? (θεωροντας οτι παιζουν ρολο οι ντοπες) Ενας παικτης του ΝΒΑ? Οχι,δεν μπορει να ρωτας αυτο γιατι δεν φημιζονται ολοι (ακομα και καποιοι εγχρωμοι) για τις ικανοτητες τους αρα δεν εχει λογικη (αν η ντοπα ειναι υπευθυνη γιατι να την δινουν μονο στον Ντουραντ και οχι στον Στιβ νας ας πουμε) Ενας εγχρωμος του ΝΒΑ? Ουτε αυτό, γιατι και στην Ευρώπη εχουμε έγχρωμους που πηδάνε αρκετά ψηλότερα απο τους λευκούς συναδέλφους τους Οι μπασκετμπολιστς γενικοτερα, λευκοι και εγχρωμοι? Ουτε αυτο μπορει να ρωτας, γιατι οταν βλέπεις παίκτες τύπου Σπανούλη με ύψος 1,93 ποσο ειναι και δεν μπορούν να καρφώσουν ενώ ο Πέκοβιτς με 2,10 ύψος αν δεν ηταν μονος του δεν καρφωνε, καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες Αρα τι ρωτας? YΓ. Νομιζω ότι έχεις μεγαλοποιήσει λίγο τα πράγματα στο μυαλό σου. Είμαι 1,85, 97κιλα (τα περισσοτερα μυικα ) χωρις μεγάλα χέρια και χωρίς ιδιέταιρο άλμα. Και πάλι 35π τους εχω. Γιατί σου προκαλεί περιέργεια πώς ένας άνθρωπος με μονο 15 κιλά παραπάνω από εμένα (γιατί τοσα έχουν τα φοργουορντ, ακόμα και ο Μπατιστ δεν πρεπει να ειναι πάνω απο 115-120) αλλά με 12-15π περισσότερο ύψος και με χερια σχεδον διπλάσια από εμένα καρφώνει άνετα σε μπασκέτα ύψους 3μ? Σκέψου όλο αυτο το κορμί που λες εσυ οτι ειναι περιέργο, τι μυς εχει για να το στηριζουν. Είναι σαν να μου λες "Μα πως τρεχει ετσι αυτο το αμαξι, αφου ειναι βαρυ". Ένα αμάξι μπορεί να πάει γρήγορα με έναν καλό κινητήρα αμα ειναι ελαφρύ αλλά και ένα βαρύ μπορεί να πάει γρήγορα με εναν τουρμπο κινητηρα. Δηλαδη ο μηχανισμος του σώματος του Χαουαρντ ειναι σαν μικρη οικοδομή και ειναι μόνο 120κιλα! Σιγα το βάρος που πρέπει να σηκώσει ενας τύπος που μοιάζει σαν μποντιμπίλντερ αλλα ταυτόχρονα είναι και 45π πιο ψηλός απο τον Δήμα και καμία 60αρια απο τον Σουλειμανογλου και κατι αλλο.ενταξει πες οτι δεν ντοπαρονται για να εχουν την δυναμη να πηδανε ψηλα με ολον αυτον τον ογκο .την ενεργεια,την αντοχη και κυριως ολο αυτον τον μυικο ογκο με τον ιδρωτα τους τον εφτιαξαν; Δεν μιλησα για αυτα Αυτα σίγουρα υποβοηθούνται με αναβολικά φάρμακα που επιτρέπουν σε κάποιον να κανει περισσότερες προπονησεις από εμάς και ο οργανισμός του να προλαβαίνει να τις "αξιοποιει" (γιατι στην ουσια τα περισσότερα αναβολικά αυτό κάνουν, δεν είναι ότι την ώρα του αγώνα πχ θα κάνουν τον Γιουσειν Μπολτ πιο γρήγορο. Είναι ότι θα του έχουν επιτρέψει να κάνει τόσες και τέτοιες προπονήσεις ωστε να γίνει σφαίρα ενώ αν δεν έπαιρνε τίποτα, το αποτελεσμα θα ηταν χειροτερο)
KilliK Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τον μηχανισμο,σε βιολογικο,χημικο,ενεργειακο,ανατομικο,μηχανικο,κτλ επιπεδο που συντελειται ωστε ενας ανθρωπος 2μ και 200κλ μπορει και πηδαει 2μ στον αερα. και γιατι αυτος ο μηχανισμος εφαρμοζεται με επιτυχια σε ενα αθλημα οπως το μπασκετ,αλλα οχι σε ενα αλλο αθλημα οπως το bodybuilding. per que? μπορεις να τον περιγραψεις αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτος ο μηχανισμος ειναι απολυτα φυσικος και δεν εισερχεται καποιος μη φυσικος παραγοντας οπως ειναι η ντοπα.; αν ναι εχει καλως,αν οχι χαιρεται. μπορεις;
DKNI Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 τον μηχανισμο,σε βιολογικο,χημικο,ενεργειακο,ανατομικο,μηχανικο,κτλ επιπεδο που συντελειται ωστε ενας ανθρωπος 2μ και 200κλ μπορει και πηδαει 2μ στον αερα. και γιατι αυτος ο μηχανισμος εφαρμοζεται με επιτυχια σε ενα αθλημα οπως το μπασκετ,αλλα οχι σε ενα αλλο αθλημα οπως το bodybuilding. per que? μπορεις να τον περιγραψεις αφου εισαι τοσο σιγουρος οτι αυτος ο μηχανισμος ειναι απολυτα φυσικος και δεν εισερχεται καποιος μη φυσικος παραγοντας οπως ειναι η ντοπα.; αν ναι εχει καλως,αν οχι χαιρεται. μπορεις; Πες μου ποιος αθλητης 2μ, βαρους 200κ εχει αλμα 2μ Οταν τον βρεις το ξανασυζηταμε, μεχρι τοτε κερδιζεις θεση διπλα στους Γκριμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις