Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Vlacha είναι περίεργη περίπτωση. Είναι Ολυμπιακός στη μπάλα και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. :P

Αντιβάζελος πάντως με την καμία.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

τιπ: αλλο η χωρα, αλλο η εθνικη μπασκετ.

και φυσικα, ΝΑΙ: μπροστα στο μεγαλειο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ η εθνικη Ελλαδας δεν μου λεει τιποτα.

Οταν λεμε χωρα, εννουμε εθνικη μπασκετ χωρας.

Ο Παν/κος ειναι μια μεριδα μονο του φιλαθλου κοσμου, η Ελλας ομως ειναι ολοι οι φιλαθλοι. Συνεπως η Ελλας ειναι πανω απο τον οποιο Παν/κο.

Και τελοσπαντων αν προτιμας να μη κερδιζει η εθνικη της πατριδας σου(και ειδικα αυτη το μπασκετ, που ειναι το μοναδικο στολιδι του αθλητισμου μας παγκοσμιως) αλλα μια πολυεθνικη ομαδα που στηριζεται στα δισεκατομμυρια του προεδρου, με παιχτες αμερικανους και -ιτς κλπ. τοτε με γεια σου και χαρα σου...

1. Απιστευτα αμπασκετο ποστ (αν ο φετινος Σχορτσιανιτης σου φαινεται για τα πανηγυρια και για 5 λεπτα μονο τι να πουμε για τον φετινο Μπουρουση οπου πριν τον τελικο Κυπελλου και τους τελικους - όπου ήταν ντοπε οπως αποδειχθηκε - ηταν η χειροτερη του χρονια)

2. Γελαω με τον Κουφο που δεν κανει επειδη τον εχεις δει (βλεπεις NBDL?)όπως και ο Σχορτσιανιτης (Αρα βλέπεις NBDL αλλα όχι Ευρωλιγκα) και κανει ο Μπουρουσης (Αρα βλεπεις NBDL, και τελικους Α1 αλλά όχι Ευρωλίγκα και regular season A1)

3. Ερχεσαι και μας το παιζεις "Εθνικος Φιλαθλος" αγνος και αμολυντος απο τον οπαδισμο και μας λες οτι δεν πειραζει που ο Μπουρουσης ειναι ντοπε γιατι δεν πρεπει να τον χασει η Εθνικη και επειδη ολοι ντοπαρονται? :eek: :eek:

4. Αν ειναι να γινω "φιλαθλος σαν και σενα", χιλιες φορες να μεινω οπαδος

5. Αληθεια, γιατι τα γραφεις αυτα στο οπαδικο τοπικ του Παναθηναικου? Τι μας αφορα?

Το τοπικ των οπαδων/φιλαθλων της Εθνικης είναι αλλο, όπως και το αντιστοιχο του Ολυμπιακου. Με τον Παναθηναικο που κολλαει ο Μπουρουσης και η Εθνικη?

1. Πιστεψε με, ειμαι πιο μπασκετικος και εμπειρος απο σενα. Ο φετινος Σχορ/της λενε οτι οργιασε στο Ισραηλ, ωστοσο ειδαμε πόσο σερνοταν στο final 4. Eγω τον κρινω απο τη παρουσια του στην Εθνικη. Παιζει λιγο και οχι παντα καλα. Δε μπορουμε σοβαρα να στηριζομαστε πανω του. Τον Μπουρουση το ξερουμε τοσα χρονια, καταλαβαινω οτι εσυ σαν φανατικος παναθηναικος προσπαθεις να τον βγαλεις αχρηστο, αυτα τα απωθημενα εμας τους υπολοιπους δε μας ενδιαφερουν, μας ενδιαφερει το καλο της ομαδας και της χωρας.

2. Ποιος Κουφος φιλε μου, προπερσι επαιξε ελαχιστα, περυσι καθολου. Τι σε κανει να νομιζεις οτι φετος θα ειναι(εφοσον κληθει) μεγαλη δυναμη κατω απ τo καλαθι μας?(που συνηθως δε παιζει κιολας σε αυτη τη θεση)

3. Δεν το παιζω, ειμαι. Επισης και στο topic του Παοκ ειχα σχολιασει ενα θεμα που πονουσε την ομαδα και καποιοι παοκτζηδες μου την επεσαν με τον ιδιο τροπο που μου την επεσες κι εσυ:rolleyes:

Δεν ειπα οτι δε πειραζει που ειναι ντοπε ο Μπουρουσης, μη διαστρεβλωνεις τα λογια μου. Ειπα οτι θα ειναι απωλεια για την Εθνικη. Οσο για το οτι δεν ειναι ο μοναδικος που ντοπαρεται, αμφιβαλεις?

tip: Oλοι οι αμερικανοι παιχτες ειναι ντοπαρισμενοι και παιζουν στις διεθνεις διοργανωσεις υπο τον ορο οτι δε θα περασουν ελεγχο.

4. Δε χρειαζεται να το διαλαλησεις, ειναι φανερη η κατηγορια σου: Οχι φιλαθλος αλλα πορωμενος φανατισμενος οπαδος:-)

5. Οπως εγραψαν πολλοι εδω για τον Μπουρουση, ετσι εκανα κι εγω, τι σε στενοχωρησε? Το "οπαδικο τοπικ του Παν/κου" σημαινει οτι μονο παν/κοι πρεπει να γραφουν?

Kαι τελος μια ερωτηση, ειδατε οτι στο τελος των playoffs καποιοι επιτεθηκαν στο Μπουρουση και ακολουθησε συρραξη... τι γνωμη εχετε γιαυτο το περιστατικο?

Δημοσ.

3. Δεν το παιζω, ειμαι. Επισης και στο τοπικ του Παοκ ειχα αναρωτηθει για τη φυγη του Παπαδοπουλου και καποιοι παοκτζηδες μου την επεσαν με τον ιδιο τροπο που μου την επεσες κι εσυ:rolleyes:

E 1000 φορές ρώτησες ρε φίλε και σου είχαν απαντήσει όλοι από την πρώτη φορά...

edit: γράψε λάθος, ο PP1969 ήταν εκείνος ο πρήχτης...

Δημοσ.

1. Πιστεψε με, ειμαι πολυ πιο μπασκετικος και εμπειρος απο σενα.

εμ, δεν φαινεται νομιζεις?

tip: Oλοι οι αμερικανοι παιχτες ειναι ντοπαρισμενοι και παιζουν στις διεθνεις διοργανωσεις υπο τον ορο οτι δε θα περασουν ελεγχο.

Ελεος, μεχρι πότε θα το πιστεύετε αυτό το παραμύθι?

Και μόνο που το αναπαράγεις προφανώς δεν ασχολείσαι με μπασκετ

Δημοσ.

1. Πιστεψε με, ειμαι πιο μπασκετικος και εμπειρος απο σενα.

Πάντως και χωρίς παρεξήγηση, την απάντηση που σου έδωσε ο dkni θέλανε να στη δώσουνε τουλάχιστον άλλοι δέκα, μεταξύ τους κι εγώ, απλά δεν είχανε-με την υπομονή

Δημοσ.

Εννοειται. Μη ξεχναμε οτι το κοινο αυτου του τοπικ ειναι οπαδοι, παο και ξερο ψωμι.

E 1000 φορές ρώτησες ρε φίλε και σου είχαν απαντήσει όλοι από την πρώτη φορά...

edit: γράψε λάθος, ο PP1969 ήταν εκείνος ο πρήχτης...

Εισαι λαθος.

Και μην αισθανεσαι οτι απειλησαι ή οτι πρηζεσαι οταν καποιος σκαλιζει θεμα που ποναει την ομαδα σου.

εμ, δεν φαινεται νομιζεις?

Ελεος, μεχρι πότε θα το πιστεύετε αυτό το παραμύθι?

Και μόνο που το αναπαράγεις προφανώς δεν ασχολείσαι με μπασκετ

Φυσικα και φαινεται, εαν ακουσει και τους δυο μας ενας φυσιολογικος φιλαθλος τι συμπερασμα νομιζεις οτι θα βγαλει απο μας?...

Ποιο ειναι παραμυθι? Μηπως εχεις κιολας την εντυπωση οτι ο Κεντερης ηταν ο μονος σπριντερ που ντοπαρονταν και ολοι οι υπολοιποι που δεν πιαστηκαν αγωνιζονταν με τις δικες τους καθαρα δυναμεις?

Δημοσ.

Λοιπον, θα σου πω δυο πραγματα.Το 1 ειναι αληθεια, το αλλο οχι

1. Οι Αμερικανοι μαπσκετμπολιστες της Team USA περνανε κανονικα ντοπινγκ κοντρολ σε Ολυμπιακους και Παγκοσμια

2. Υπάρχει Άγιος Βασίλης

Εκτός αν θες να παραδεχτείς δημοσίως ότι πιστεύεις στον Αγ. Βασίλη, do the math

Δημοσ.
Δημοσ.

Κανε μια αναζητηση στο internet και ενημερωσου.

Υπαρχει συμφωνια μεταξυ ΝΒΑ και ΔΟΕ να μην ελεγχονται οι αμερικανοι μπασκετμπολιστες.

Στο δε NBA ελεγχονται μονο για... drugs.

EDIT Φιλε μη ψαχνεις αμερικανικα σαιτς. Βαζεις το λυκο να φυλαει τα προβατα? :-)

Δημοσ.

Δες το παραπανω edit μου. Ενημερωσου υπευθυνα, οχι αμερικανιστικα.

Τα αμερικανακια χαπακωνονται απ ολα εκτoς απο... drugs.

Δημοσ.

Εννοειται. Μη ξεχναμε οτι το κοινο αυτου του τοπικ ειναι οπαδοι, παο και ξερο ψωμι.

Προτείνω να πας και σε άλλα thread να πεις ότι ο σχορτσιανίτης είναι για τα πανηγύρια.

Μετά δοκίμασε και κάποια άλλα αθλητικά forum.

Σίγουρα στην αρχή θα παραξενευτείς με τις απαντήσεις αλλά στο τέλος θα δεις, είτε θα παραδεχτείς το λάθος σου είτε θα καταλάβεις ότι δεν το έχεις το άθλημα όσο θέλεις να πιστεύεις..

Δημοσ.

"Δεν εχω το αθλημα" επειδη δεν εχω καλη αποψη για τον Σχ/τη?...

Μηπως τα βλεπεις λίγο επιφανειακα τα πραγματα?

Οποιος παρακολουθησε το Σοφο στο final 4 και στις προηγουμενες διοργανωσεις της Εθνικης(οχι του 06) θα συμφωνησει μαζι μου.

Παιχτης 5-10 λεπτων.

Δημοσ.

Δες το παραπανω edit μου. Ενημερωσου υπευθυνα, οχι αμερικανιστικα.

Συντροφε, εσυ? :mrgreen:

Θα κανω ΜΙΑ τελευταια προσπαθεια να απαντησω σοβαρα. Τελευταια.

Ακου εμας που ειδαμε ολη την πορεια της Μακαμπι φετος και οχι μονο το Φ4(παρεπιπτοντως, στο Φ4, στον ημιτελικο εβαλε 16π και πηρε 5ρ σε 20'. Στον τελικο αντιμετωπισε τον Παναθηναικο του Ομπραντοβιτς που συν της αλλης τον εχουμε μαθει πολυ καλα πλεον. Αυτα για το "κακο Φ4")

Ο φετινος Σχορτσιανιτης ήθελε 3-4 φετινους Μπουρουσηδες(αληθεια, γιατι δεν σχολιαζεις τις εμφανισεις του Μπουρουση στο Φ4), οπως ηταν μεχρι τον Απρίλη ο Μπουρούσης

Για καποιο λογο, απο τον τελικο και μετα ο Μπουρουσης ανεβηκε 100%

Χθες μαθαμε το λογο

Τι δεν καταλαβαινεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...