Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

In my opinion ο Αντρέας δίχως παρεξήγηση έχει άδικο.Γιατί να στηρίξω τους παίχτες;Για να βλέπω αυτά τα καραγκιοζιλικια;Η μήπως για να μου το παίζει ο κατσουρανης φίρμα;Απο την στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση δεν υπάρχει ομάδα τέλος.Και για απαντηστε μου όλοι σε κατι.Ποιος θα έρθει να πάρει την ομάδα με τα τόσα προβλήματα;Ποιος θα ξεπλυνει το χρέος;Ποιος θα φέρει παίκτες;Ο γαυρος έχει 2 εκατομμύρια φιλάθλους εμείς;Ποιος θα βρεθεί;Μονο Άμα γίνει το φαινόμενο Μάντσεστερ σιτι αλλα δύσκολο

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

In my opinion ο Αντρέας δίχως παρεξήγηση έχει άδικο.Γιατί να στηρίξω τους παίχτες;Για να βλέπω αυτά τα καραγκιοζιλικια;Η μήπως για να μου το παίζει ο κατσουρανης φίρμα;Απο την στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση δεν υπάρχει ομάδα τέλος.Και για απαντηστε μου όλοι σε κατι.Ποιος θα έρθει να πάρει την ομάδα με τα τόσα προβλήματα;Ποιος θα ξεπλυνει το χρέος;Ποιος θα φέρει παίκτες;Ο γαυρος έχει 2 εκατομμύρια φιλάθλους εμείς;Ποιος θα βρεθεί;Μονο Άμα γίνει το φαινόμενο Μάντσεστερ σιτι αλλα δύσκολο

Συμφωνω, αλλα εχω τις ενστασεις μου σχετικα με το ποιος θα επενδυε στον ΠΑΟ. Ο ΠΑΟ διεκδικει καθε χρονια νταμπλ, χτυπαει 30κ διαρκειας και εχει στηριξη απο πολυ περισσοτερο κοσμο (εστω ηθικη η οποια ευκολα μετατρεπεται σε οικονομικη αν ο προεδρος εχει μυαλο), και μπορει να αποκτησει παικτες συμπαθητικου εως και ελαφρως μεγαλου βεληνεκους. Εχει σημαντικα εσοδα απο Ευρωπη και τα χρεη του αντεχονται μπρος σε αλλων ομαδων.

Σε αυτο που συμφωνω παντως ειναι οτι οι παικτες δε χρειαζονται καμια στηριξη. Μαζι με τους τυχοδιωκτες ΒγενοΠατερες ουτε οι παιχτες σεβαστηκαν κοσμο, ιστορια, φανελα και διαρκειας. Και εφοσον δεν ενδιαφερεσαι κυριε να υπηρετησεις το συμβολαιο σου και βαριεσαι να παρεις τα ποδια σου με την Καβαλα και την καθε Καβαλα, τοτε παραιτησου, ζητα να μεινεις ελευθερος γιατι η ομαδα δε σου παρεχει κινητρα.

Δεν κρινω τον Κατσουρανη που ξερει κατι απο μπαλα αλλα δε του βγηκαν οι προσπαθειες σε 1/2/3/4 ματς, τον κρινω επειδη φαινεται πως ΔΕΝ προσπαθει καθολου.

Αφου δε φταινε οι παικτες και φταιει η διοικηση, ε τοτε ας παμε να πουμε και στον Σισσε να αραζει μεσα στο γηπεδο. Η διοικηση φταιει.

Δημοσ.

Απο οτι φαινεται ξυλωνεται ολη η ομαδα απο το καλοκαιρι η και νωριτερα αν υπαρξουν προτασεις.Φευγουν οι Σισσε,Σιλβα,Γκοβου,Πλεσι,Φερναντες,Λουις Γκαρσια και κατα πασα πιθανοτητα ο Γκοβου,αν δεν δειξει κατι μεχρι το τελος της σεζον.Επισης θα φυγουν και πολλοι Ελληνες.

http://www.sport-fm.gr/article/454863

Αυτα σε συνδιασμο με τις λογικες κινησεις Μαρινακη,σημαινουν οτι τουλαχιστον για τα επομενα 3-5 χρονια ο ΠΑΟ θα ειναι παροπλισμενος και θεατης.Θα επρεπε να φυγουν αρκετοι σιγουρα,αλλα σε καμμια περιπτωση ο Σισσε.Και αν φυγουν καμμια δεκαρια οπως λεγεται και ερθουν αλλοι δεκα καινουργιοι,αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι ασχετοι,ποσο καιρος θα περασει μεχρι να φτιαχτει μια ομοιογενης και αξιομαχη ομαδα?

Ας ασχοληθουμε με το μπασκετ και μονο απο εδω και εμπρος.Αφου κανουν την μια ηλιθιοτητα μετα την αλλη ας κατσουν να δουν την ομαδα μονοι τους στη γηπεδο,για μενα ειναι η μονη απαντηση που πρεπει να τους δωσει ενας φιλαθλος του Παναθηναικου.

Δημοσ.

Αυτοι που φευγουν πλην Σισε καλως φευγουν.

Το θεμα ειναι ποιος θα τους αντικαταστησει.

Η ομαδα θελει 2 κεντρωους εναν CB και ενα αριστερο back.

Δημοσ.

Αυτα σε συνδιασμο με τις λογικες κινησεις Μαρινακη,σημαινουν οτι τουλαχιστον για τα επομενα 3-5 χρονια ο ΠΑΟ θα ειναι παροπλισμενος και θεατης.Θα επρεπε να φυγουν αρκετοι σιγουρα,αλλα σε καμμια περιπτωση ο Σισσε.Και αν φυγουν καμμια δεκαρια οπως λεγεται και ερθουν αλλοι δεκα καινουργιοι,αν υποθεσουμε οτι δεν ειναι ασχετοι,ποσο καιρος θα περασει μεχρι να φτιαχτει μια ομοιογενης και αξιομαχη ομαδα?

1.οπως λεει κι ο φιλος παραπανω αυτοι πλην του Σισε, καλα θα κανουν να φυγουν.

2.γιατι εμεις ποσες αναχωρησεις και αφιξεις δεν ειχαμε φετος?? ο Παντε αργησε να εγκλιματιστει, ο Ριερα ακομα θελει καιρο αλλα οι αλλοι μια χαρα ειναι. Αν εχετε εναν καλο προπονητη απ την αρχη της προετοιμασιας, θα τους δεσει.

3.Ο Σισε α)εχει βαρυ συμβολαιο β)μπορει να φερει πολλα λεφτα αν φυγει γ)θα θελει κι ο ιδιος να την κανει. Και δεν ειναι κανας Βαγγελακης Μαντζιος να του λεγες θα μεινεις με το ζρι. Σε παιχτη που χει προσφερει τοσα αν πει θελω να φυγω, του δινεις και τα εισιτηρια που λεει ο λογος.

Δημοσ.

Πολυ καλο άρθρο των green web fans.Η ερώτηση Μάγκες είναι μια για μένα.Θα υπάρξει επένδυση η θα γελάνε οι γαυροι με τα χάλια μας.Μήπως θέλει κανείς τον τζιγγερ πίσω τον Κάβουρα που διελυσε την καλύτερα ομάδα το 2004;Ενα είναι πια το ζητημα υπάρχει αγάπη και θέληση για την ομάδα;

Δημοσ.

Πολυ καλο άρθρο των green web fans.Η ερώτηση Μάγκες είναι μια για μένα.Θα υπάρξει επένδυση η θα γελάνε οι γαυροι με τα χάλια μας.Μήπως θέλει κανείς τον τζιγγερ πίσω τον Κάβουρα που διελυσε την καλύτερα ομάδα το 2004;Ενα είναι πια το ζητημα υπάρχει αγάπη και θέληση για την ομάδα;

Να θυμίσω πως εκείνη η ομάδα διαλύθηκε υπό την πίεση των οπαδών;

"Που πάμε με Γκουμο-Μπασινάδες" κ.τ.λ.

Δημοσ.

Να θυμίσω πως εκείνη η ομάδα διαλύθηκε υπό την πίεση των οπαδών;

"Που πάμε με Γκουμο-Μπασινάδες" κ.τ.λ.

Ναι ειναι γνωστο οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη "αφουγκραζεται" τους οπαδους της ομαδας.

Δημοσ.

Ναι ειναι γνωστο οτι η οικογενεια Βαρδινογιαννη "αφουγκραζεται" τους οπαδους της ομαδας.

Φυσικα :devil:

Τωρα μην τα ριχνουμε στον κοσμο.Αν προστατευοταν η ομαδα απο τις τοτε διαιτησιες (και Ριζουπολη) τοτε θα μπορουσαμε να κρινουμε τον κοσμο.

Και οταν ο αλλος ειχε Τζιοβανι και Τζορτζεβις και εγω Μπασινα λογικο ειναι να γκρινιαζω.

Δημοσ.

Για τον Ζιοβάνι του γαύρου εσύ αγόραζες Κωνσταντίνου.

Και για τον Μπασινά τον δικό σου ο γαύρος είχε Πουρσανίδη..

Ε ναι, 1.000.000 φορές Μπασινά και ξανά Μπασινά..

Δημοσ.

Για τον Ζιοβάνι του γαύρου εσύ αγόραζες Κωνσταντίνου.

Και για τον Μπασινά τον δικό σου ο γαύρος είχε Πουρσανίδη..

Ε ναι, 1.000.000 φορές Μπασινά και ξανά Μπασινά..

Μαζί με Ζιοβάνι είχε και Ζάχοβιτς, Καρεμπέ, Γεωργάτο, Τζόρτζεβιτς, Καστίγιο, Ριβάλντο αργότερα κλπ.

Μην αφαιρείσαι. :P

Δημοσ.

Ναι ρε συ.. Κι εγώ είχα Βαζεχα, Λυμπερόπουλο, Ολισαντέμπε, Σοουζα και αργότερα Μινχ, Έκι...

Εσύ κι εγώ άκρη έτσι δεν θα βγάλουμε ποτέ και αυτό είναι πολύ πολύ λογικό.

Δεν μπορώ να ακούω όμως από έναν Παναθηναικό να λέει ότι "αυτοί Τζορτζεβιτς Ζιοβαννι, εγώ Μπασινά".

Γιατί εγώ δεν έχω ξεχάσει τι χρειάστηκε να στήσουνε Κόκκαλης, Μπαλόκας, Κανελλόπουλος, Τσιρώνης για να πάρουν ο Τζορτζεβιτς και ο Ζιοβαννι το πρωτάθλημα από τον Μπασινά τον Γκούμα και τον Βόκολο. Αυτός πως το ξεχνάει?

Δημοσ.

Ναι ρε συ.. Κι εγώ είχα Βαζεχα, Λυμπερόπουλο, Ολισαντέμπε, Σοουζα και αργότερα Μινχ, Έκι...

Εσύ κι εγώ άκρη έτσι δεν θα βγάλουμε ποτέ και αυτό είναι πολύ πολύ λογικό.

Δεν μπορώ να ακούω όμως από έναν Παναθηναικό να λέει ότι "αυτοί Τζορτζεβιτς Ζιοβαννι, εγώ Μπασινά".

Γιατί εγώ δεν έχω ξεχάσει τι χρειάστηκε να στήσουνε Κόκκαλης, Μπαλόκας, Κανελλόπουλος, Τσιρώνης για να πάρουν ο Τζορτζεβιτς και ο Ζιοβαννι το πρωτάθλημα από τον Μπασινά τον Γκούμα και τον Βόκολο. Αυτός πως το ξεχνάει?

Το τι έγινε εκείνο το βράδυ είναι μεγάλη ιστορία και δεν θα μάθουμε επ'ακριβώς ποτέ των ποτών. Το θέμα είναι πώς ότι έγινε, έγινε και με την ακούσια βοήθεια της τότε διοίκησής σας.

Σαν ομάδα εγώ θεωρώ ότι εκείνος ο Ολυμπιακός ήταν πληρέστερος του ΠΑΟ, χωρίς αυτό να έχει φυσικά σημασία στη διαμόρφωση αποτελεσμάτων.

PS Έπαιζε ο Βαζέχα το 2003? :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...