Dropsreef Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα απο το διάλογο Πατέρας-Μάκαρος?Για τάλιρα,ψηλός,Σισέδες,θα το κανονίσω εγω κτλ?
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα απο το διάλογο Πατέρας-Μάκαρος?Για τάλιρα,ψηλός,Σισέδες,θα το κανονίσω εγω κτλ? Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε, γι' αυτό δεν τον έχουν στα ονόματα.
Erwdios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα απο το διάλογο Πατέρας-Μάκαρος?Για τάλιρα,ψηλός,Σισέδες,θα το κανονίσω εγω κτλ? Ο ψηλός είναι ο φίλος μας ο Πιλάβιος. Ο ψηλός Σισέ λες να είναι ο φίλος μας ο Σανκαρέ?
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 μετά το ποστ του ερώδιου τα έχω χάσει κ εγώ ολίγον τι
Dropsreef Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε, γι' αυτό δεν τον έχουν στα ονόματα. Και αν δεν "καταλαβάινεις" δεν τον καλείς για εξηγήσεις? Εκτός και αν η παροχή πληροφοριών ανταλλάσσεται με ελευθερία
firewalker Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Και αν δεν "καταλαβάινεις" δεν τον καλείς για εξηγήσεις? Εκτός και αν η παροχή πληροφοριών ανταλλάσσεται με ελευθερία Ε ναι... Εγώ αυτό πιστεύω. Πως ο Πατέρας όλο τον καιρό ήταν σε άμεση συνεργασία με της αρχές.
Dropsreef Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2011 Μπορεί τα τάλιρα,τους ψηλούς και τους Σισέδες να μην αντιλαμβάνομαι επακριβώς τι και ποιον εννοεί αλλά οτι υπάρχει προσπάθεια εκβιασμού-εκφοβισμού προσώπου δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία
pamaxon Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μετά το σημερινό πιστεύω ότι ο Μπουρούσης κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο κομπλεξικού παίκτη!!!!!Αυτά που λέει και η απόδοσή του στο τέλος της σεζόν τα λένε όλα. Αφού έβριζε τους Αγγελόπουλους που του τα έχουν δώσει όλα ας πάει να βολοδέρνει τώρα από εδώ και από εκεί..............
Tilemaxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τα έλεγα εδώ και καιρό για Μπουρούση. Ευκαιρία να φύγει μια ώρα αρχίτερα.
TH_boy_20 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 πάντος πραγματικα δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το παιδί εντάξει κομπλέξικος με τον παναθηναικο ήταν αλλα και με τους Αγγελόπουλους!!!!?? δλδ τι του έκαναν η Αγγελόπουλοι?? ΣΚΑΤΑ έχει στο κεφάλι του, δεν του έχουν πει ότι δεν το δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει?? ps 1.ΔΕΊΤΕ πάντος ξανά τον τελευταίο τελικό που ο maik είχε παίξει (30+ λεπτά) και με το που τελείωσε ο αγώνας έπεσε κάτω και έπερνε κάτι αναπνόες πρέπει να είχε ρουφήξει όλο το οξυγόνο του ΟΑΚΑ για να μείνει ζωντανος χαχαχα και δείτε πόσο χαλάρα έπαιξε ο ΜπουρουΝΤόπας!! 2. Τόσες γκόμενες κυκλοφορούν πήγε και αυτος και έμπλεξε με την κόρη του Ψωμιάδη έλεος δλλ 3. ρε τι σου κάνουν οι ηλεκτρολύτες όταν βρίσκεις να πάρεις γιατί είναι και δύσκολο να βρεις,πρέπει να πας στον Μάκη Παντος το ξεγύμνωμα του γαύρου δεν έχει τέλος..... και το χειρότερο ,είναι θλιβερό να κάθεσαι να βλέπεις τους φίλαθλους της παραγκομάδας να βγαίνουν σε forums σε sites ραδιόφωνα και να παίζουν τον ρόλο του πυροσβέστη!!
ultralisk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Τόσες γκόμενες κυκλοφορούν πήγε και αυτος και έμπλεξε με την κόρη του Ψωμιάδη έλεος δλδ ναι αλλά πόσοι πεθεροί έχουν "φάρμακο" να του δώσουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις