Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα απο το διάλογο Πατέρας-Μάκαρος?Για τάλιρα,ψηλός,Σισέδες,θα το κανονίσω εγω κτλ?

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πειράζει που δεν καταλαβαίνω τίποτα απο το διάλογο Πατέρας-Μάκαρος?Για τάλιρα,ψηλός,Σισέδες,θα το κανονίσω εγω κτλ?

Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε, γι' αυτό δεν τον έχουν στα ονόματα.

Δημοσ.

Ο ψηλός είναι ο φίλος μας ο Πιλάβιος. Ο ψηλός Σισέ λες να είναι ο φίλος μας ο Σανκαρέ?

Δημοσ.

Προφανώς κανείς δεν κατάλαβε, γι' αυτό δεν τον έχουν στα ονόματα.

Και αν δεν "καταλαβάινεις" δεν τον καλείς για εξηγήσεις? Εκτός και αν η παροχή πληροφοριών ανταλλάσσεται με ελευθερία

Δημοσ.

Και αν δεν "καταλαβάινεις" δεν τον καλείς για εξηγήσεις? Εκτός και αν η παροχή πληροφοριών ανταλλάσσεται με ελευθερία

Ε ναι... Εγώ αυτό πιστεύω. Πως ο Πατέρας όλο τον καιρό ήταν σε άμεση συνεργασία με της αρχές.

Δημοσ.

Μπορεί τα τάλιρα,τους ψηλούς και τους Σισέδες να μην αντιλαμβάνομαι επακριβώς τι και ποιον εννοεί αλλά οτι υπάρχει προσπάθεια εκβιασμού-εκφοβισμού προσώπου δεν νομίζω πως υπάρχει αμφιβολία

Δημοσ.

Μετά το σημερινό πιστεύω ότι ο Μπουρούσης κερδίζει επάξια τον τίτλο του πιο κομπλεξικού παίκτη!!!!!Αυτά που λέει και η απόδοσή του στο τέλος της σεζόν τα λένε όλα.

Αφού έβριζε τους Αγγελόπουλους που του τα έχουν δώσει όλα ας πάει να βολοδέρνει τώρα από εδώ και από εκεί..............

Δημοσ.

πάντος πραγματικα δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το παιδί εντάξει κομπλέξικος με τον παναθηναικο ήταν αλλα και με τους Αγγελόπουλους!!!!?? δλδ τι του έκαναν η Αγγελόπουλοι??

ΣΚΑΤΑ έχει στο κεφάλι του, δεν του έχουν πει ότι δεν το δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει??

ps

1.ΔΕΊΤΕ πάντος ξανά τον τελευταίο τελικό που ο maik είχε παίξει (30+ λεπτά) και με το που τελείωσε ο αγώνας έπεσε κάτω και έπερνε κάτι αναπνόες πρέπει να είχε ρουφήξει όλο το οξυγόνο του ΟΑΚΑ για να μείνει ζωντανος χαχαχα και δείτε πόσο χαλάρα έπαιξε ο ΜπουρουΝΤόπας!!

2. Τόσες γκόμενες κυκλοφορούν πήγε και αυτος και έμπλεξε με την κόρη του Ψωμιάδη έλεος δλλ

3. ρε τι σου κάνουν οι ηλεκτρολύτες όταν βρίσκεις να πάρεις γιατί είναι και δύσκολο να βρεις,πρέπει να πας στον Μάκη

Παντος το ξεγύμνωμα του γαύρου δεν έχει τέλος..... και το χειρότερο ,είναι θλιβερό να κάθεσαι να βλέπεις τους φίλαθλους της παραγκομάδας να βγαίνουν σε forums σε sites ραδιόφωνα και να παίζουν τον ρόλο του πυροσβέστη!!

Δημοσ.
Τόσες γκόμενες κυκλοφορούν πήγε και αυτος και έμπλεξε με την κόρη του Ψωμιάδη έλεος δλδ

ναι αλλά πόσοι πεθεροί έχουν "φάρμακο" να του δώσουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...