Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εντάξει, είστε καθαροί εσείς. Πάντως αν περιμένετε να πέσει ο Ολυμπιακός θα φάτε τα μούρα σας!

Δεν περιμενω να πεσετε,απλα θελω να δειτε και εσεις πως τα περνατε τα πρωταθληματα.

Για εμας ακομα παντως δεν εχουν πει τιποτα..

Δημοσ.

Εντάξει, είστε καθαροί εσείς. Πάντως αν περιμένετε να πέσει ο Ολυμπιακός θα φάτε τα μούρα σας!

1. Ειναι ξεφτιλα να λες "θα φατε τα μουτρα σας, ο Ολυμπιακος δεν πεφτει". Μεχρι εκει ρε Τηλεμαχε? Δηλαδη τοσο πολυ με τα αθλητικα?

2. Ναι ειμαστε καθαροι. Οταν και αν βγουν για τον Πατερα και τον Βαρδινογιαννη, θα ερθουμε πακετακι μαζι σας. Αλλα σαρεσει δεν σαρεσει, μεχρι στιγμης στον τακο εχει βγει μονο ο Ολυμπιακος

Δημοσ.

Στο επίπεδο των threads πέφτω. Μπορώ να φτάσω και χαμηλότερα. Να σου πώ δηλαδή ότι αν γίνει καμιά κίνηση υποβιβασμού κτλ, θα βουλιάξει η Αθήνα και ο Πειραιάς, και άλλα πολλά.

Υ.Γ: Είναι το ίδιο με το να λές ότι ο ΠΑΟ είναι η μόνη καθαρή ομάδα.

Δημοσ.

Στο επίπεδο των threads πέφτω. Μπορώ να φτάσω και χαμηλότερα. Να σου πώ δηλαδή ότι αν γίνει καμιά κίνηση υποβιβασμού κτλ, θα βουλιάξει η Αθήνα και ο Πειραιάς, και άλλα πολλά.

Υ.Γ: Είναι το ίδιο με το να λές ότι ο ΠΑΟ είναι η μόνη καθαρή ομάδα.

Πάντως αν την βγάζεις καθαρή με μερικά γιλέκα ας δώσει και ο βαγγέλας μερικά να τελειώνει!!

Γιατί δεν το κάνει αυτό?

1) Δεν έχει αρκετά χρήματα?

2) Δεν θα το θεωρήσουν πρωτότυπο μιας και ήδη έγινε?

3) Δεν έχουν χώρο να τα βάλουν?

4) Όλα τα παραπάνω?

Δημοσ.

ΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ολυμπιακος

Δημοσ.

Στήσιμο του αγώνα μπορεί να γίνει είτε με διαιτητική εύνοια είτε με μειωμένη απόδοση παιχτών.Συμφωνούμε ως εδώ?

Ο γιος μεγαλοπαράγοντα που στοιχημάτισε εναντίον της ομάδας του και έβγαλε 10+ μύρια € έχοντας ποντάρει 1.5 εκ € δεν ανήκουν στην κατηγορία "στήσιμο παιχνιδιού"?

Κάτι ψιλά βέβαια θα τσίμπησε και ένας έγχρωμος παίχτης.

Δημοσ.

Να τρολλάρεις?

Όχι ρε συ. Δεν έχω χρόνο. Καμιά σελίδα αρχική να δω. Π.χ. όπως ήταν κάποτε το gayros.gr.

<Να το πάρουμε τώρα που είναι ευκαιρία!

http://www.sport-fm.gr/article/483810

Διάλογος Ψωμιάδη – Πατέρα

Την 27-8-2011 ο ΜΑΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ επικοινωνεί με τον ΝΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ, πρόεδρου του Παναθηναϊκού, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις και αναφέρουν τα εξής:

Π: Απ' τον χοντρό τι νέα έχεις; (εννοεί τον Αχιλέα Μπέο)

Ψ: Ούτε μιλάω, ούτε καλημέρα δεν έχω, τι νέα να 'χω;

Π: Τι λένε οι δικοί σου;

Ψ: Τι να πούνε...

Π: Ηταν, λέει, και έπαιζε Σαββατοκύριακο στο καζίνο στο Λουτράκι.

Ψ: Πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Π: Πήρε ε;

Ψ: Ναι, για το ματς που τους έδωσε.

Π: Λες;

Ψ: Ε, τι να πω τώρα, εντάξει...

Π: Πολλά μου ακούγονται.

Ψ: Αν όχι 500, 300 εύκολα. 3 έως 5, γι' αυτό σου λέω5, 3 ήταν πιο μπροστά, μετά αυτοί θα ανέβηκαν, θα τους τρώνε τώρα τα φίδια αυτωνών.

Π: Τέλος πάντως, πάρε με όταν ξανακατέβεις...

Διάλογος Μπέου - Πιλάβιου

Την 3-3-2011 ο Αχιλλέας Μπέος (Α) τηλεφωνεί στον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή

Πιλάβιο (Σ) και αναφέρουν τα εξής:

«Σ: Ναι.

Α: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω!Καλά, δε σου είπα τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μου τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;

Σ: Οχι, δεν μου το είπες. Αμα μου το έλεγες...

Α: Εγώ δε στο είπα;

Σ: Δεν μου το 'πες, αλήθεια στο λέω.

Α: Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό του Κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40% μέσα στο γήπεδο μου;

Σ: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!

Α: Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ!Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι και αυτά και τι πρόβλημα έχεις!Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόσφαιρο!

Σ: Εντάξει. Εγινε. Θα τους πω εγώ. Εντάξει;

Α: Α ρε π...!»

Διάλογος Ψωμιάδη - Πατέρα (Νο2)

Την 10-4-2011, στη συνέχεια, ο Μάκης Ψωμιάδης (Μ) επικοινωνεί με τον Νίκο Πατέρα (Ν):

«Ν: Ελα

Μ: Ελα αδελφούλη μου τι γίνεται;

Ν: Καλά εσύ;

Μ:Πέθανε η κ... ο χοντρός σήμερα, πέθανε εντελώς (ενν. Τον Αχιλλέα Μπέο).

Ν: Γιατί;

Μ: εεεεε περίμενε ότι θα πάρει πόντο εκεί πέρα μέσα

Ν: Ναι ε;

Μ: Ναι ναι πέθανε εντελώς.

Ν: Πόσο πήγε το σκορ;

Μ: 2-1 μέσα.

Ν: Δηλαδή το έπαιξε ε;

Μ: Το έπαιξε ναι, κέρδιζε 1-0. Ο Κάκος τον γ... του έβγαλε και κόκκινη κάρτα στο τέλος του τερματοφύλακα.

...

Μ: Να σου πω! Από αύριο ασχολείσαι με το ματς Κυριακής, (ακατάληπτο) στον Βόλο να ρίξουμε τα α... μας. Πάση θυσία. Μην γίνει κανα λάθος δηλαδή ασχολείσου με Σισέδες με αρ... και έτσι κι αλλιώς πάση θυσία πρέπει να κερδίσεις εκεί. Πάση θυσία. Δηλαδή με τίποτα δεν πρέπει το μ... αυτό

να (ακατάληπτο).

Ν: Εσύ θα καθίσεις Αθήνα καθόλου;

Μ: Θα κατέβω.

Ν: Ε άμα κατέβεις, πέρνα και λίγο από τον φίλο μας τον ψηλό.

Μ: Και με τον ψηλό Σισέ, άμα του πεις αυτό το πράγμα...

Ν: Βρε θα του πω εγώ, μην ανησυχείς. Απλώς πέρνα...

Μ: Βάλτε το...να...

Ν: Ξέρω εγώ τι θα του πω, απλώς και εσύ φόβισέ τον λιγάκι.

Μ: Τι να τον φοβίσω ρε μ... απλώς εσύ θα τους πεις πρόσεχε...

Ν: Βρε ξέρω εγώ τι θα κάνω σου λέω, το ξέρω εγώ τι θα κάνω.

Μ: ...επί προσωπικού πες του εκεί θα βάλεις αυτό και αυτό. Πρόσεξε μην γίνει καμία κέντα και δεν παίξει κάποιος από αυτούς που σου έδωσα σε γ... πες του. Μετά όλα θα κελαηδάν τα ράδια.

Ν: Εσύ πως πήγες;

Μ: Ε εντάξει αδιάφορος. 1-1. Μια μ... και μισή.

Ν: Ο Αστέρας έπεσε σήμερα ε; έτσι έμαθα.

Μ: Ναι έπεσε ο άλλος που πούλησε το ματς στο... ο Μαρινάκης που το έδωσε το ματς στον Ατρόμητο για να σωθεί;

Ν: Πιστεύεις ότι θα το έδινε με τέτοια διαφορά;

Μ: εεεε

Ν: Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχω δώσει. Εγώ πιστεύω επειδή ξέρω πόσο ψυχανώμαλος είναι, ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα.

Μ: Τι τσαντίστηκε, αφού πάσα έκανε ο παίκτης ο δικός τους να βάλουνε...

Ν: Αλλο οι παίκτες μεταξύ τους τι κάνουνε. Δεν πιστεύω ότι αυτός το έχει κάνει. Αλλο οι παίκτες. Εγώ πιστεύω ότι αυτός έχει τρελαθεί τώρα γιατί κατάλαβε ότι έχουν παίξει μπάλα πιο (ακατάληπτο).

Μ: Ναι;

Ν: Ετσι πιστεύω. Τι να σου πω μπορεί να είμαι και μ... και να είναι έτσι όπως το λες εσύ.

Μ: Αντε εντάξει. Κάνε αυτό που σου είπα. Μην το ξεχάσεις. Ασχολήσου με αυτό το θέμα.

Ν: Εγινε θα μιλήσουμε αύριο. Αντε.

Μ: Αντε γεια».

Την επόμενη μέρα, 11-4-2011, ο Μάκης Ψωμιάδης (Α) τηλεφωνεί ξανά στο Νίκο Πατέρα (Β):

«Α: Ελα Νίκο, καλημέρα, καλή εβδομάδα.

Β: Ελα πρόεδρέ μου, καλημέρα.

Α: Το είδες εχθές, τις είδες τις φάσεις του Ολυμπιακού; Είδες τι πάσα του έκανε; (αναφέρεται στον αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός που διεξήχθη την 10-4-2011 με αποτέλεσμα 3-1).

Β: Πάσος έχει δώσει ο άλλος, πάσες έχει κάνει αυτός ο Ποτουρίδης.

Α: Πάσες, πάσες. Δύο πάσες έκανε, δύο γκολ.

Β: Απίστευτο, έτσι;

Α: Γίνεται αυτό το πράγμα; Ο Μέλμπεργκ κοίταγε. Κοίταγε ο Μέλμπεργκ!

Β: ...(γέλια)... Τι γίνεται ρε;

Α: Τι ξεφτίλα είναι αυτή ρε μ...;

Β: Μεγάλη ξεφτίλα, όντως!

Α: Ολυμπιακός σου λέει! Εγώ άκουσα από κάποιο περιβάλλον του (ή τους) σας είχαν για καθάρισμα, ε;

Β: Ναι, ναι, ναι.

Α: Ο Ολυμπιακός.

Β: Εντάξει. Τι να πεις τώρα, άστο, άστο από που γλυτώσαμε.

Α: Γλίτωσες, από μένα γλίτωσες που δεν έδωσα το ματς στον Αστέρα να πούμε, που ήρθαν με 500 χιλιάρικα με την τσάντα να πούμε, με κατάλαβες;

Β: Ναι, ναι. Τι να σου πω;

Α: Για να ξέρεις να πούμε.

Β: Το ξέρω πρόεδρέ μου.

Α: Μ... είναι πάντως, τους σιχαίνομαι, τους έχω σιχαθεί φίλε μου.

Β: Δεν έχεις άδικο και νομίζουν ότι μπορούν να δεσμεύσουν όλο το ποδόσφαιρο.

Α: Ποιον να δεσμεύσουνε μωρέ; Οι μόνοι αξιοπρεπείς και με το κεφάλι ψηλά είμαστε.

Β: Ετσι, έτσι.

...

Α: Να πάνε να γ...! Να σου πω κάτι αγορίνα μου, βάλε αυτό το ταλιράκι αυτό σήμερα που μου είπες.

Β: Ναι, ναι, σήμερα θα τελειώσει. Θα σε πάρω να σε ειδοποιήσω.

Α: Αντε αγάπη μου, άντε γεια».

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...