Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μαγκες εχω πολυ ασχημα νεα.Ο μπουρουσης δεν θα ερθει λεει ποτε στον Παναθηναικο.

Μαλιστα το ειπε χωρις να τον ρωτησει καποιος.

Τωρα τι κανουμε?

Δημοσ.

Εγω παντως τον ηθελα :devil:

Αυτο που με στεναχωρησε για τον σχεδιασμο για του χρονου ειναι η συνεχιση του Τεπιτς στο ροστερ (700k)

Δημοσ.

Μαγκες εχω πολυ ασχημα νεα.Ο μπουρουσης δεν θα ερθει λεει ποτε στον Παναθηναικο.

Μαλιστα το ειπε χωρις να τον ρωτησει καποιος.

Τωρα τι κανουμε?

τωρα θυμηθηκα και οτι την ιδια δηλωση ειχε κανει και ο ...Παπαμακαριος (!!!) :devil: :devil:

του τιναξε τα πλανα στον αερα του Ομπραντοβιτς.

δηλωση: Εγω, ο loloτετοιος δεν θα παω ποτε στον Ολυμπιακο.

Δημοσ.

Στην πρώτη του ραδιοφωνική συνέντευξη, αποκλειστικά στον Sentra 103,3 και την εκπομπή των Νίκου Ασημακόπουλου και Βασίλη Βέργη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε για την απόφαση της οικογένειάς του για την πώληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο γιος του Παύλου Γιαννακόπουλου όχι μόνο παραδέχτηκε τις επαφές με την αμερικανική εταιρεία, αλλά υποστήριξε πως έχει μιλήσει με επιχειρηματίες και πως η απόφαση της οικογένειας να αποχωρήσει από τα κοινά της ΚΑΕ είναι οριστική και αμετάκλητη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποστήριξε πως ο ίδιος δεν είναι σε θέση να συνεχίσει το έργο του πατέρα του και του θείου του, με δεδομένες τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και υποστήριξε πως το ζήτημα δεν είναι οικονομικό.

Ερωτηθείς για το τι θα γίνει σε περίπτωση που δεν βρεθεί αγοραστής δεν θέλησε να πάρει θέση και αποκάλυψε ότι η ελπίδα του όσον αφορά την αμερικανική αγορά είναι η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο ΝΒΑ, κάτι που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών επιχειρηματιών.

Τα βασικότερα σημεία των δηλώσεών του:

Για το αν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παραχωρείται: «Ναι. Η οικογένεια έχει πάρει μια απόφαση από πέρυσι το καλοκαίρι να σταματήσει να ασχολείται. Η αγάπη δε σταματά ποτέ».

Γιατί δεν αναλαμβάνει ο ίδιος: «Ο πατέρας μου είχε την τύχη να έχει δυο αδέλφια που μοιράστηκαν κάποιες επιχειρήσεις. Εγώ δυστυχώς είμαι μόνος, δεν μπορώ να τα μοιράσω και να δώσω τη σωστή προσοχή και τον χρόνο που απαιτείται στον Παναθηναϊκό. Δεν έχω το χρόνο να τον κρατήσω στα επιθυμητά επίπεδα, αυτά που ζητά όλος ο κόσμος»

Για το αν έγινε συνάντηση στη Νέα Υόρκη: «Καθ' ολη τη διάρκεια της προηγουμενης σεζόν και κάτω από άκρα μυστικότητα εξάντλησα όλες τις πιθανότητες για κάποιο Ελληνα αγοραστή, ένα καλό Παναθηναϊκό. Είχαμε επαφές με κάποιους, υπήρχε φιλολογικό ενδιαφέρον, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε κανένα που να μπορεί να δεσμευτεί. Με τον κ. Κοπελούζο δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση. Επειδή είναι οικογενειακοί φίλοι γνωρίζω ότι δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν με αθλητικά.

Από τη στιγμή που δε βρέθηκε Έλληνας αναγκάστηκα για επαφές στο εξωτερικό. Δεν έχω συναντηθεί ο ίδιος με τον κ. Γκαλατιότο, αλλά συνεργάτες μου. Εγινε μαζί τους επαφή. Εγώ έχω μιλήσει τηλεφωνικώς. Αν χρειαστεί να ταξιδέψω εκεί ή να τον καλέσω στην Ελλάδα θα γίνει.

Πιστεύω πως Αμερικανός επενδυτής θα μπορέσει να το κοιτάξει μόνο βλέποντας την περίπτωση επέκτασης στο ΝΒΑ».

Για τις άλλες επαφές: «Εχω κάνει επαφές και με επενδυτικούς οργανισμούς, που δεν θα ήθελα να συζητήσω»

Για το δημοσίευμα του Forbes: «Νομίζω ότι έγινε διαστρέβλωση από κάποιο ελληνικό σάιτ και το έχουν βγάλει διαφορετικά. Το δημοσίευμα έχει ερωτηματικό».

Για το αν υπάρχει κόντρα με μερίδα οπαδών και αν αυτή επηρεάζει στην απόφαση για παραχώρηση: «Κανένα θέμα δεν υπάρχει με καμία μερίδα φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Για το ενδεχόμενο να αργήσει πολύ να βρεθεί επενδυτής: «Είναι κάτι το οποίο θα χρειαστεί να το αντιμετωπίσουμε όταν και αν συμβεί».

Για την περίπτωση που δεν θα βρεθεί επόμενη λύση: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μπορεί να υπάρχει τέτοιο σενάριο. Από τη στιγμή που ο ΠΑΟ είναι το πιο δυνατό brand name στον χώρο της Ευρώπης είμαι σίγουρος ότι κάτι θα βρεθεί»

Για το διάστημα μέχρι να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση πώς τρέχει ο ΠΑΟ: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τον κ. Παύλο Γιαννακόπουλο γι' αυτό. Εγώ προσπαθώ να εξασφαλίσω την επόμενη μέρα».

Για το αν ο Ομπράντοβιτς γνωρίζει σχετικά: «Τον θεωρώ μέλος της οικογένειάς μας και πολύ σύντομα σαν οικογένεια θα κάτσουμε να τα συζητήσουμε όλοι μαζί»

Για όσους δεν αντέχουν τον ΠΑΟ χωρίς Γιαννακόπουλους: «Οσο στενοχωριούνται αυτοί, άλλο τόσο κι εγώ. Ο Παναθηναϊκός θεωρώ ότι είναι ακόμη πιο επιτυχημένος από τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Για το αν η οικονομική κρίση σχετίζεται με την απόφασή τους: «Οντως η Ελλάδα περνά τις πιο δύσκολες στιγμές, αλλά οι λόγοι που έχουμε αποφασίσει να φύγουμε δεν είναι οικονομικοί».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι που να αλλάξει άποψη για ενασχόληση με ΠΑΟ: «Το έχουμε σκεφτεί πολύ. Για να σας λέω ότι είναι ομόφωνη απόφαση της οικογένειας, είναι κάτι που δεν αλλάζει».

Για το αν είχε συμφωνήσει με Βγενόπουλο για αγορά της ΠΑΕ και στην πορεία ο Βγενόπουλος άλλαξε γνώμη: «Το κομμάτι της ΠΑΕ έχει κλείσει για μένα καιρό και από όσο γνωρίζω και για τον πατέρα μου και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ. Τώρα υπάρχει ο κ. Γόντικας...»

Για το τι είχε συμβεί τότε, αν όντως αθέτησε κάποια συμφωνία ο Βγενόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός είναι σε μια δύσκολη περίοδο και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να δημιοθυργήσω περαιτέρω προβλήματα σε όσους τρέχουν τώρα την ομάδα».

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10601&subid=2&pubid=128687472

Δημοσ.

Ακουσα οτι δε πηγε φανταρος γιατι εχει καποιο σοβαρο προβλημα... ?

εχει μεγαλο προβλημα.. εχει πολλα λεφτα.. και δε ξερει πως να τα ξοδεψει..

Δημοσ.

Ξεκολλάτε με τη λογική του Άδωνη και τού παππού όποιος δεν πάει φαντάρος δεν είναι άντρας. Κι εγώ που πήγα γιατί δεν νοιώθω περισσότερο αρσενικό τώρα?

Κατάλοιπα από τη Τουρκοκρατία είναι αυτά. Γι' αυτό δεν κοιτάζουμε πώς θα αξιοποιήσουμε τη νέα γενιά σε παραγωγικές διαδικασίς, αλλά κοιτάμε προς ανατολάς μη μας τη πέσει ο Τούρκος. Πάντα άμυνα δηλαδή.

Και ο Τούρκος είναι στη G20, κι εμείς στη Φ20 (Φτωχότεροι 20).

Καμιά χώρα της E.E δεν έχει κάποιο casus belli, να εγκυμονεί κινδύνους παρά μόνο εμείς και η Κύπρος. Και τη δύστυχη Κύπρο εμείς την πήραμε στο λαιμό μας και την ταλαιπωρούμε από το '74 και μετά. Να και ένα σημείο στο οποίο είμαστε καλοί. Στο να είμαστε τελευταίοι!

Δημοσ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες θα βρεθεί τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Μπόγρης με σκοπό να πάρει μέρος σε προπονητικό καμπ των Μπουλς.

Την προσεχή Δευτέρα (20/6) λοιπόν, ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιήσει αυτό το ταξίδι το οποίο θα του προσθέσει αρκετά κέρδη, τόσο αγωνιστικά όσο και από άποψη παραστάσεων. Εξάλλου, είναι σημαντική εμπειρία για οποιονδήποτε αθλητή να λαμβάνει μέρος σε καλοκαιρινά καμπ ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο.

http://www.theplayer.gr/?ID=aUQbFGOgEKHLIryz&Rec_ID=66566

Δημοσ.

Θα παρει μαζι του και τη 40ρα τραγουδιστρια με τα σιλικονατα βυζα?

Ξεκολλάτε με τη λογική του Άδωνη και τού παππού όποιος δεν πάει φαντάρος δεν είναι άντρας. Κι εγώ που πήγα γιατί δεν νοιώθω περισσότερο αρσενικό τώρα?

Κατάλοιπα από τη Τουρκοκρατία είναι αυτά. Γι' αυτό δεν κοιτάζουμε πώς θα αξιοποιήσουμε τη νέα γενιά σε παραγωγικές διαδικασίς, αλλά κοιτάμε προς ανατολάς μη μας τη πέσει ο Τούρκος. Πάντα άμυνα δηλαδή.

Και ο Τούρκος είναι στη G20, κι εμείς στη Φ20 (Φτωχότεροι 20).

Καμιά χώρα της E.E δεν έχει κάποιο casus belli, να εγκυμονεί κινδύνους παρά μόνο εμείς και η Κύπρος. Και τη δύστυχη Κύπρο εμείς την πήραμε στο λαιμό μας και την ταλαιπωρούμε από το '74 και μετά. Να και ένα σημείο στο οποίο είμαστε καλοί. Στο να είμαστε τελευταίοι!

Δε προκειται περι αρρενωποτητας αλλα περι κοροιδιας. Εσυ πηγες εναμισυ χρονο ταλαιπωρια και χαμενο απ τη ζωη σου, ενω καποιοι αλλοι "ξυπνιοι" εβαλαν μεσο και απηλλαγησαν?...

Τη Κυπρο τη πηρε στο λαιμο της η χουντα, οχι εμεις.

Ακουσα επισης οτι ο νεαρος ανυποτακτος ειναι και λιγο χουλιγκανος... Τον ειχε δειξει ο 30φυλλοπουλος να απειλει με μπραβους ενα μαγαζατορα στυ Γλυφαδα.

Εσεις γιατι δεν τον θελετε?

Επι του θεματος τωρα, αληθευει οτι θα δωσετε το Σισε για 5 εκατομ. ενω τον ειχατε αγορασει 8?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...