Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν είναι να πάρουν 4~6 μύρια ας φύγει.

Σαφώς.

Να φέρουμε πίσω τους πραγματικά μεγάλους παίχτες, Γκέκα & Μάντζιο :D

Δημοσ.

Αφου πιασατε το θεμα ταχυτητα Καλαθη, οσοι μπορειτε θυμηθειτε λιγο 2 συγκεκριμενες φασεις που εχει βγαλει, η μια σιγουρα με τον Βουγιουκα, η αλλη νομιζω παλι με Βουγιουκα, ισως κανω λαθος. Δυστυχως δεν θυμαμαι αν ειναι απο τους τελικους, απο τα ματς με τη Μπαρτσελονα ή απο το Φ4

Δυσκολα θα τις βρω σε χαιλαιτ γιατι ειναι απλα λει απ αλλα μου εκαναν μεγαλη εντυπωση

η πρωτη ειναι που πασαρει καποιος στον Βουγιουκα που εχει πλατη στο καλαθι, αυτος παρα πολυ γρηγορα πασαρει χωρις να κοιταει σε Καλαθη που κοβει καθετα στη baseline και κανει ενα γρηγορο λει απ και η δευτερη μια παρομοια, νομιζω απο επαναφορα είτε απο το πλαι είτε πισω απο τη μπασκετα

Τεσπα, ο λογος που τις αναφερω ειναι ότι μου εκανε εντυπωση η απιστευτη ταχυτητα με την οποια ενεργει με τη μπαλα ο μικρος, και νομιζω αυτο εννοει ο Μπατιστ, οχι πχ ότι εχει γρηγορα ποδια ας πουμε. Ο Νικ ωρες ωρες παιζει ενα "Αμερικανικο κολλεγιακο" μπασκετ έως τα όρια του street ball οπου ειναι αστραπιαια η εκτελεση της σκεψης που εκανε. Εκτος απο τα σουτ οπου δισταζει, οι πασες, οι ενεργειες, τα λει απ του ειναι παρα πολυ αμεσα, με το που παρει τη μπαλα εχει εκτελεσει αυτο που σκεφτεται. Ειναι σαν να παιζει σε αλανες με αραπακια οπου ο,τι ειναι να κανεις το κανεις γρηγορα, και αν φας ταπα ή κανεις βλακεια δεν πειραζει, θα υπαρξουν αλλες φασεις πιο μετα

Εφοσον μπορεσει και σκεφτεται γρηγορα σωστα τοτε θα παει καλα. Ακομα και οι καλοι Ελληνες γκαρντ πχ Διαμαντιδης, Παπαλουκας, Σπανουλης βλεπεις οτι καθυστερουν στην εκτελεση μιας παρατολμης σκεψεις αρκετες φορες. Αυτο που εχει ο Καλαθης μου θυμιζει λιγο Σαρας που είτε ήταν καλο είτε παπαρια αυτο που ηθελε να κανει, παει, το ειχε κανει γρηγορα και σιγουρα ο αντιπαλος δεν το επερνε πρεφα (εδω δεν το επαιρναν οι συμπαικτες του, τι να λεμε)

Δημοσ.

H πρώτη φάση που λες είναι με την Μακάμπι που του την στρώνει ο Βουγιούκας και σε ύψος ακριβώς όπως έπρεπε και ο Νικ απλά την πιάνει και την βάζει μέσα!

Δημοσ.

H πρώτη φάση που λες είναι με την Μακάμπι που του την στρώνει ο Βουγιούκας και σε ύψος ακριβώς όπως έπρεπε και ο Νικ απλά την πιάνει και την βάζει μέσα!

Νομίζω εννοέι την φάση που ο βουγιούκας πασάρει σκαστά σαν να μην κοιτάει κιόλας και ο καλάθης κατεβαίνοντας την base line την πιάνει κ κάνει το lay up

Δημοσ.

Ναι αυτη ειναι, δεν μπορω να θυμηθω αν ηταν σκαστη ή όχι αλλα μου ειχε κανει εντυπωση το ποσο γρηγορα εκτελεστηκε και χωρις αγχος αν θα μας κοψουν, αν θα μας κανουν, αν θα μας δειξουν

Γενικα, δε, για τον Βουγιουκα, εχω παρατηρησει οτι παιζει αρκετα πιο καλα οταν ειναι ο Καλαθης μεσα. Ίσως για καποιο λόγο, η θητεία και των δυο σε Αμερικανικα κολλεγια, τους εχει κανει να συμφωνούν στην ταχυτητα, το ρυθμο, το τεμπο που πρεπει να εκτελειται μια φαση.

Αυτο δεν ειναι παντα καλο γιατι μπορει να φας καμια ξεγυρισμενη ταπα, αλλα γενικα ο Βουγιουκας με τον Νικ μεσα φανταζει πιο γρηγορος στη σκεψη αποτι με πιο εμπειρους ασους (πχ Διαμαντιδη) και το περιεργο ειναι οτι για τον Βουγιουκα η σπιρταδα και η ταχυτητα αντιδρασεων ειναι το μεγαλο μειον του. Απλα με τον Καλαθη μεσα, ειναι σαν να "τα βρισκουν μεταξυ τους"

Δημοσ.

φευγει ο Μπουμσονγκ για Βερντερ και ο Γκοβου για Εβιαν

ο Λετο μενει λεει

ο Μπλανκο λεγανε εκλεισε και αυτος αποχαιρετησε την Ελλαδα.

και ποιον θα παρουμε αφου φευγει και ο Σισε?

Δημοσ.

Τωρα παντως ειδα κατι για μιλαν μπαρος και ξενερωσα πολυ.

μην μου πεις οτι ακουστηκε καμμια ανταλλαγη με τον Σισε? :fear:

καλος παιχτης ο Μιλαν Μπαρος αλλα συνεχεια τραυματιας και

δεν νομιζω να κανει για μας

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...