vlachaquito Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ok, δεν ξερω τι ειναι αυτο το bosu, αλλα παιζει να ειναι οτι πιο αχρηστο και επικινδυνο εχω δει για γυμναστικη :D
Erwdios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 ok, δεν ξερω τι ειναι αυτο το bosu, αλλα παιζει να ειναι οτι πιο αχρηστο και επικινδυνο εχω δει για γυμναστικη :D Μου το έδιναν πακέτο στο γυμναστήριο μαζί με κάτι άλλα personal και μπήκα να δω από απορία τι είναι. Ε, πέθανα στο γέλιο. Δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο, ότι είναι ψιλόgay πάντως, δε χωρά αμφιβολία.
imperium Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Μου το έδιναν πακέτο στο γυμναστήριο μαζί με κάτι άλλα personal και μπήκα να δω από απορία τι είναι. Ε, πέθανα στο γέλιο. Δεν ξέρω αν είναι επικίνδυνο, ότι είναι ψιλόgay πάντως, δε χωρά αμφιβολία. πρωτη φορα το βελπω αυτο.χαζο μου φαινεται αλλα δεν ξερω και σε τι βοηθαει στη γυμναστικη.
Stavrakas13 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ένα στραβοπάτημα να κάνεις το έχεις στραμπουλήξει το χέρι/πόδι.
Komorias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Εμένα μου δίνει την εντύπωση ότι ένα στραβοπάτημα να κάνεις το έχεις στραμπουλήξει το χέρι/πόδι. ναιναι
geovard Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Είδα αυτό στη συνέντευξη του Μπατίστ σε Κυριακάτικη εφημερίδα και δεν μπόρεσα να κρατηθώ από τα γέλια. Ξέρετε καμιά φορά κάτι που δεν έιναι τόσο αστeίο, είναι η στιγμή που το βλέπει κανείς πολύ αστείο. Είπε λοιπόν γιά τον Καλάθη κι εγώ ξεράθηκα από τα γέλια.(copy/paste) ----------------------------- -Συμφωνείς ότι μέσα από εκείνη τη διαδικασία «ανακαλύψατε» ένα καινούριο όπλο, τον Νικ Καλάθη; Κατά τη γνώμη σου ποιο είναι το μεγαλύτερο χάρισμά του; «Ασφαλώς! Άνθρωπέ μου, δεν έχω δει ξανά τέτοια ταχύτητα! Δεν μπορεί εύκολα να το αντιληφθεί κάποιος πόσο γρήγορος είναι με την μπάλα. Πιθανότατα είναι ο ταχύτερος συμπαίκτης που είχα στην καριέρα μου. Όταν βρεθεί στο ανοιχτό γήπεδο και τρέχει με την μπάλα, αδυνατώ να τον προλάβω, να τον ακολουθήσω. Του λέω «Νικ, σταμάτα να έλθουμε κι εμείς». Αν τον αφήσει ο αντίπαλος να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο, έχει υπογράψει την καταδίκη του».
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Και να φανταστεις οτι ο Μπατιστ δεν ειναι απο τα αργα σεντερ, αν και τωρα λογω ηλικιας εχει χασει λιγη απτην ταχυτητα του. Ο μικρος εχει γρηγορο μυαλο+πολλη ταχυτητα+αριστο χειρισμο της μπαλας ταυτοχρονα. Μονο μαυρα γκαρντ τον πλησιαζουν σε αυτο το χαρακτηριστικο. Πχ στη φαση που παει τραινο τον Παπανικολαου coast to coast, η δευτερη προς τριτη ντριμπλα εκτος απο ταχυτητα και τεχνικη θελει και μεγαλη οξυδερκεια. Αυτος σε κλασματα δευτερολεπτου διαπιστωσε οτι ο Παπανικολαου εχει βγει εκτος θεσης με τη δευτερη ντριμπλα και σκαει τριτη ντριμπλα να τον αποφυγει κοβωντας δεξια μεσα. Παραλληλα βλεπει οτι εχει διαδρομο στη ρακετα και παιρνει βηματισμο για λει απ. Πηρε δηλαδη 2 αποφασεις και τις εκτελεσε σε μισο περιπου δευτερολεπτο. http://www.youtube.com/watch?v=g1oIEv0GhzE http://www.youtube.com/watch?v=vFaZYQ6xnyo
imperium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 εγω πιστευω οτι ο Καλαθης εχει ακομα να μαθει και να ψηθει δεν λεω οτι δεν ειναι καλος αλλα αν το πουμε και καινουργιο οπλο μπορει να γινει το αντιθετο. π.χ. στο ποδοσφαιρο τον Νινη τον ειπαμε ταλεντο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω ακομα και πιστευω οτι θα παιξει στο μελλον πολυ καλυτερη μπαλα
SlimData Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Σκέφτηκα να σου γράψω καμιά 10αριά λόγους που μου ήρθαν άμεσα στο μυαλό για να σου δείξω ότι είναι λάθος η σύγκριση αλλά δεν χρειάζεται. Υπάρχει Ζοτς στη μέση. Αυτό αποκλείει του νίνηδες
imperium Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Σκέφτηκα να σου γράψω καμιά 10αριά λόγους που μου ήρθαν άμεσα στο μυαλό για να σου δείξω ότι είναι λάθος η σύγκριση αλλά δεν χρειάζεται. Υπάρχει Ζοτς στη μέση. Αυτό αποκλείει του νίνηδες δεν συγκρινα καλαθη με νινη ειπα μην προτρεχουμε και οτι εχει μελλον οπως και στον Νινη που οταν βγηκε ειπαν θα κανει παπαδες και δεν εδειξε ακομα τιποτα
Psyx Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 εγω πιστευω οτι ο Καλαθης εχει ακομα να μαθει και να ψηθει δεν λεω οτι δεν ειναι καλος αλλα αν το πουμε και καινουργιο οπλο μπορει να γινει το αντιθετο. π.χ. στο ποδοσφαιρο τον Νινη τον ειπαμε ταλεντο και δεν εχει δειξει κατι παραπανω ακομα και πιστευω οτι θα παιξει στο μελλον πολυ καλυτερη μπαλα μην συγκρίνουμε τις φούτσες με τις βούρτσες... τα διοικητικά, αγωνιστικά και προπονητικά στοιχεία του μπασκετικού Παναθηναϊκού δεν έχουν καμία σχέση με το μπουρδέλο που έχει καταντήσει η ΠΑΕ... κατ' αρχάς δεν υπήρχε/υπάρχει διοίκηση για να "προστατέψει" τον κάθε Νίνη... με απούσα διοίκηση, έφτασε ο Σωτηράκης να πέφτει πιο συχνά από τον Καραβούτα και να διαμαρτύρεται ακόμα συχνότερα... όχι φυσικά ότι ο ίδιος είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά με Γιαννακόπουλους και Ζοτς, τέτοια σκηνικά δεν θα πέρναγαν ούτε για αστείο...
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Πάντως ο Καλάθης σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμη ο παίκτης που μπορεί να βασιστεί επί μονίμου βάσεως ο Παναθηναϊκός του Ζοτς.
john1987 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πάντως ο Καλάθης σε καμία περίπτωση δεν είναι ακόμη ο παίκτης που μπορεί να βασιστεί επί μονίμου βάσεως ο Παναθηναϊκός του Ζοτς. +1 Θελει παρα πολυ μεγαλη βελτιωση στο σουτ.Ισως του λειπει και η αυτοπεποιθηση να σουταρει,δηλαδη ειναι απολυτα ελευθερος και κανει σβουρες αντι να σουταρει.Λογικα θα εξελιχθει κι αλλο.Ταλεντο εχει αν μη τι αλλο.
green gordon Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Φευγει και ο σισε... Τεραστια μυαλα αυτοι που τον αφησαν να φυγει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις