pamaxon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά δεν είναι δυνατόν όλοι οι παίκτες να βγούν, επίσης μην μου βγάζετε τον Σπανούλη άχρηστο τώρα ήμαρτον!Απλά είπαμε πολλοί άσσοι μαζί στο παρκέ δεν μπορούν να δώσουν πολλά πως θα γίνει!Ο Τεόντοσιτς είναι για άσσος καθαρός οργάνωση εκτέλεση κλπ,ο Σπανούλης είναι πιο 2αρι και προσπαθούν να τον πείσουν να γίνει άσσος!2ρι ήρθε σοτν Παναθηναϊκό το 2005,έτσι πήγε στο NBA και έτσι ήρθε!Απλά τον έκανε ο Γιαννάκης λόγω του ότι έλειπαν Παπ και 3D να παίξει στην εθνική και μόνο,τώρα γιατί έμεινε έτσι δεν ξέρω τι να πω....
Anubis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Μωρε ολοι το ιδιο πραμα λεμε απλα ο Βασιλης θελει την μπαλα στα χερια του για να αποδωσει..Εμ ελα που την θελει και ο Μιλος γιατι ειναι καθαροαιμο πλευ...
Erwdios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ο Βασιλάκης αν θέλει τη μπάλα για να αποδώσει μπορεί να το γυρίσει στο BOSU Δεν φταίει ο Βασιλάκης βέβαια για την κατάντια του, ο Ίβκοβιτς φταίει που δεν είχε plan B όταν ο Σπανούλης ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μου έστησε όλη την ομάδα γύρω από 2 παίχτες (Ράσο, Σπανακοπιτούλης), όπως και ο Ομπράντοβιτς, με τη διαφορά ότι ο ΔΔ δεν συγκρίνεται με τον Σπανούλη + το ότι είχαμε την ατυχία να χάσουμε το Νεστέροβιτς. Επιπλέον έκανε αλχημείες με Παπαλουκά στο τρία και Τεόντοσιτς στο δύο... μην τυχόν και κάνει μουτράκια το άτι του Κάμπου. Επίσης, ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν υπέρ του Βασιλάκη, όταν αποκτήθηκε, ήταν ότι αποδυναμώναμε τον αντίπαλο... Όντως τον αποδυναμώσαμε, πήρε μόνο Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα ενώ πέρυσι με τον Βασιλάκη στη σύνθεση του πήρε μόνο πρωτάθλημα και αυτό αμφιλεγόμενο. Anyway, αν τα είχε κάνει ο Γιαννάκης όλα αυτά, θα τον είχαμε κρεμάσει από τα άντερα στο ΣΕΦ για παραδειγματισμό. Ελπίζω να αφήσει τα γεροντοπείσματα και να δει ότι η ομάδα χρειάζεται πρωτοκλασσάτο τριάρι και τεσσάρι οπωσδήποτε και μένει να δούμε τι μέλει γενέσθαι με τον Ράσο.
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Kανενας Σπανουλης δεν ειναι αχρηστος. Απλα δεν ειναι και ο Ντερικ Ροουζ που νομιζει ο ιδιος και οι εκφωνητες της ΕΡΤ οτι ειναι Ειναι ταμαμ για στρωμενη ομαδα σε ματς που ζοριζουν να παρει σκορ και ασιστ απο το ατομικο ταλεντο που οντως διαθετει. Αποκει και περα, δεν ειναι ψυχραιμος, δεν ειναι αριστος χειριστης της μπαλας και δεν κανει σωστες κινησεις χωρις αυτη. Αποτελεσμα ειναι αυτο που λουστηκαμε τοσα χρονια στον Παναθηναικο και λουζονται τωρα στον Ολυμπιακο: Εχεις ενα πολυ δυνατο οπλο που δεν ξερεις αν θα σκασει αφου το πεταξεις στον εχθρο (βλ. 3ος τελικος περσυ, Βερολινο) ή αν θα σκασει στα χερια σου (αποκλεισμος απο Τοπ16 περσυ και πριν 3 χρονια, ηττες του Ολυμπιακου φετος) Αυτο δεν καταλαβαιναν πολλοι στο ΟΑΚΑ που ελεγαν τα προηγουμενα χρονια "Γιατι ο Ομπραντοβιτς δινει τη μπαλα στο Σπανουλη στα κρισιμα". Γιατι αν δεν το κανεις, δεν εχει νοημα να τον εχεις μεσα. Οποια ομαδα αντεχει να μην τον εχει μεσα, καλως. Αλλα ο Ολυμπιακος φετος δεν αντεχε. Θα ζουσε ή θα πεθαινε με τον Σπανουλη
pamaxon Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 DKNI διαβάζει πολύ contra μου φαίνεται,αλλά έτσι είναι,ο Σπανούλης είναι παίκτης με πολλά λάθη στο παιχνίδι που τα εξισορροπεί με τους πόντους ή τις ασσίστ, αν δεν τα κάνει αυτά θα είναι πάντα αρνητικός στο τέλος του παιχνιδιού!!!!Πέρσυ έπαιξε 4 παιχνίδια μετρημένα,ήταν πολύ κακός!Θα δούμε στην 2ρη χρονιά στον γαύρο τι θα κάνει είμαι περίεργος τι σχεδιασμό θα έχουν πάλι, θέλουν το λιγότερο 5 μεταγραφές!
hashashin Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εντωμεταξυ ακουγα συνεχεια απο του γαυρους εκφωνητες πως ο Μπουρουσης ειναι απο τους καλυτερος σεντερ της Ευρωπης και αλλα τετοια.Δεν λεω εχει βελτιωθει επιθετα αλλα στα ριμπαουντ ειναι παλτο.Ο Σατο του τα ειχε παρει ολα.Ασε που ειναι και μπουνταλας καμια φορα και κανει μ@λακιες.Ο Νεστεροβιτς ειναι πολυ καλυτερος του....
DKNI Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ο Μπουρουσης ειχε το potential για μεγαλα πραγματα αλλα ειναι χαζος μπασκετικα, γατακι στο παιχνιδι του και φετος μεχρι να χτυπησει ο Νεστεροβιτς ηταν η χειροτερη του χρονια. Απλα επεσε στην ΝΕΤ το promotion των παικτων της Εθνικης ΥΓ. Τον παραδεχομαι παντως οτι δεν μασαει απο εδρες, οτι καθεται να χαιρετησει τους παικτες, δεν τρεχει στη φυσουνα κτλ. Αλλα στο παιχνιδι του στα ζορια τρεμει ειδικα στην αμυνα. Πρεπει να παει σε ομαδα που θα του δωσει σιγουρα χωρις το αγχος του Παναθηναικος-Ολυμπιακος τωρα που εχει ακομα καιρο γιατι τα χρονια περνουν
Erwdios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Εντωμεταξυ ακουγα συνεχεια απο του γαυρους εκφωνητες πως ο Μπουρουσης ειναι απο τους καλυτερος σεντερ της Ευρωπης και αλλα τετοια.Δεν λεω εχει βελτιωθει επιθετα αλλα στα ριμπαουντ ειναι παλτο.Ο Σατο του τα ειχε παρει ολα.Ασε που ειναι και μπουνταλας καμια φορα και κανει μ@λακιες.Ο Νεστεροβιτς ειναι πολυ καλυτερος του.... Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος Έλληνας σέντερ της Ευρώπης και ένας από τους καλύτερους σέντερ γενικά στην Ευρώπη. Το ότι ο Νεστέροβιτς είναι καλύτερος του, δεν χωρά αμφιβολία, αλλά άλλες παραστάσεις και εμπειρίες έχει ο ένας και άλλες ο άλλος.
Erwdios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Έχει και Έλληνες σεντερ στην ασία ας πούμε? Γιατί ρε, έχει μπάσκετ η Ασία? (μην τολμήσεις και μου πεις Τουρκία, Ισραήλ)
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Γιατί ρε, έχει μπάσκετ η Ασία? (μην τολμήσεις και μου πεις Τουρκία, Ισραήλ) Έβαλα στο google "Asian basketball" και μου έβγαλε αυτόν: Btw, Ερώδιε, BOSU! :lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2011 Ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος Έλληνας σέντερ της Ευρώπης και ένας από τους καλύτερους σέντερ γενικά στην Ευρώπη. Το ότι ο Νεστέροβιτς είναι καλύτερος του, δεν χωρά αμφιβολία, αλλά άλλες παραστάσεις και εμπειρίες έχει ο ένας και άλλες ο άλλος. Φαντασου δηλαδη τι ειναι ο Ρακοβιτς, ο Στοουνρουκ και ο Λαβρινοβιτς που τους κανανε γιογιο αυτους που περιγραφεις ως παρολιγον Χακιμ Ολαζουον. Θα μου πεις τα ιδια εγραφες και για τον Σπανουλη και τωρα αρχισες τις σουπερ κωλοτουμπες (βλεπε τη συνεχεια του ποστ) ΥΓ. Ο καλυτερος Ελληνας σεντερ τουλαχιστον για φετος, ειναι ο Σχορτσιανιτης. Ο Βασιλάκης αν θέλει τη μπάλα για να αποδώσει μπορεί να το γυρίσει στο BOSU Δεν φταίει ο Βασιλάκης βέβαια για την κατάντια του, ο Ίβκοβιτς φταίει που δεν είχε plan B όταν ο Σπανούλης ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Μου έστησε όλη την ομάδα γύρω από 2 παίχτες (Ράσο, Σπανακοπιτούλης), όπως και ο Ομπράντοβιτς, με τη διαφορά ότι ο ΔΔ δεν συγκρίνεται με τον Σπανούλη + το ότι είχαμε την ατυχία να χάσουμε το Νεστέροβιτς. Επιπλέον έκανε αλχημείες με Παπαλουκά στο τρία και Τεόντοσιτς στο δύο... μην τυχόν και κάνει μουτράκια το άτι του Κάμπου. Επίσης, ένα από τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν υπέρ του Βασιλάκη, όταν αποκτήθηκε, ήταν ότι αποδυναμώναμε τον αντίπαλο... Όντως τον αποδυναμώσαμε, πήρε μόνο Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα ενώ πέρυσι με τον Βασιλάκη στη σύνθεση του πήρε μόνο πρωτάθλημα και αυτό αμφιλεγόμενο. Η κανουν πουλακια τα ματια μου, η καποιος Παναθηναικος χακαρε το account του Ερωδιου και ποσταρει αρνητικα για τον Σπανουλη. Ο real Erwdios ειχε και εχει γνωστες αποψεις για τον Σπανουλη: Πάλι δεν σας έλειψε ο Σπανούλης; Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ο Σπανούλης έχει δώσει άλλη δυναμική στην ομάδα. Κρατάω μικρό καλάθι ακόμα γιατί έρχονται μεγάλα παιχνίδια, αλλά μαζί με τον Ράσο, δείχνουν να είναι οι 2 πιο ουσιαστικές μεταγραφές των τελευταίων ετών. Ο οποίος μέχρι να απελευθερωθεί από τον Σπανούλη τα είχε κάνει σαλάτα οργανωτικά, αμόλησε και 2 τούβλα και γενικά ήταν αλλού. Αν δεν υπήρχε Σπανούλης, δεν θα υπήρχε και Παπαλουκάς χθες, so simple. Αλλά τι να ξέρω κι εγώ ε?
FarCry Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 φαγαμε 4 αγωνιστικες κεκλεισμενες για τις @@ που καναμε... παμε ομως για εφεση για να δουμε
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Aντικειμενικα ειναι λιγες. Ελληνικα ειναι πολλες, αν την συγκρινεις με την ποινη του γαυρου περυσι για χειροτερης εκτασης επεισοδια. Οπως και να χει 0 στη πηλικο κι αυτη η ποινη. Και θα πρεπει επιτελους να καταλαβουνε τα τζιμανια εκει στην αθλητικη δικαιοσυνη οτι και 800 αγωνιστικες κεκλεισμενων των θυρων να ριξεις, ουτε προλαμβανεις ουτε αντιμετωπιζεις τη βια στα γηπεδα. Απορω ποιοι ηλιθιοι επινοησαν αυτην την ποινη ως μεσο αντιμετωπισης της βιας
Erwdios Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Btw, Ερώδιε, BOSU! :lol: BOSU FTW http://www.youtube.com/watch?v=eUZLTlm3he4
Προτεινόμενες αναρτήσεις