alexis333 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Πώς κατάντησες Παναθηναϊκέ... Σκηνές ροκ που οδήγησαν στη «βίαιη» διακοπή του στιγμάτισαν το κρίσιμο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και δείχνουν την απίστευτη κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στους «πράσινους». Μία συνεδρίαση άκρως επεισοδιακή που οδηγήθηκε σε διακοπή από το επεισόδιο ανάμεσα στον Μίμη Δομάζο και τον Αργύρη Μήτσου. Μοιραία, καμία απόφαση δεν ελήφθη για τον τεχνικό διευθυντή, ούτε φάνηκε «φως στο τούνελ» για το οικονομικό αδιέξοδο. Εχει και διαλογους μεσα που ακουστηκαν στο συμβουλιο. Ο Δομαζος και οι δικοι του ηρθαν για φασαριες απ οτι καταλαβα .... Αστα να πανε .
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 O Δομαζος απο την ωρα που αρχισε να ασχολειται με τα διοικητικα δεν κανει και τιποτα αλλο βασικα. μιας που αναφερθηκες στον σπανουλη εβαλα το βιντεο στα απιστευτα βιντεο του μπλα μπλα αλλα πολλοι ισως να μη το ειδατε. οριστε και απο εδω απολαυστικο βιντεο γελιου http://www.youtube.com/watch?v=u5myOayBU3c Αγαπαμε Βασιλακη Χωψωνιδη και τον ευχαριστουμε θερμα για τη συμβολη του σε ακομα ενα πρωταθλημα του αυτοκρατορα Παναθηναικου.
alexis333 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 O Δομαζος απο την ωρα που αρχισε να ασχολειται με τα διοικητικα δεν κανει και τιποτα αλλο βασικα. Μπας και ειναι βαλτος ? Λεω εγω τωρα. Δε το λεω ειρωνικα ουτε ξερω κατι απλα ετσι μου ρθε σαν σκεψη ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Μπας και ειναι βαλτος ? Λεω εγω τωρα. Δε το λεω ειρωνικα ουτε ξερω κατι απλα ετσι μου ρθε σαν σκεψη ... Ε ναι δεν αποκλειεται να παπαγαλιζει για καποιον αλλο. Το οτι καποτε υπηρξε στρατηγος και παιχτουρα δε σημαινει οτι το μυαλο του, στα γεραματα του, μενει στη θεση του.
DKNI Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Ενω ο Μητσου δεν ειναι βαλτος? Εχουν στειλει τα λιονταρια τα γατακια τους να μαλωσουν
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τσαρτσαρης στο 8:07: το στιγμιοτυπο αυτο ειναι για τεραστιο λαβαρο στο ΟΑΚΑ να φαινεται καλα για παντα. http://www.youtube.com/watch?v=Uh1fqgSqejU Περηφανεια, ανατριχιλα, δεος
Psyx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τσαρτσαρης στο 8:07: το στιγμιοτυπο αυτο ειναι για τεραστιο λαβαρο στο ΟΑΚΑ να φαινεται καλα για παντα. http://www.youtube.c...h?v=Uh1fqgSqejU Περηφανεια, ανατριχιλα, δεος +1 δις το έβλεπα χθες και πραγματικά στο σημείο αυτό ανατρίχιασα από συγκίνηση... απίστευτη στιγμή
firewalker Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ωραία δουλειά έκαναν με το video. Φώτσης με το κύπελακι στο κεφάλι! όλα τα λεφτά!!!
DKNI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 1:08 Μαικ Σπαστη ρε Μαικ, σπαστην την ***τανα να τους γλενταμε μιση ωρα μεχρι να την αλλαξουν Εγω θυμαμαι που φωναζα μονος μου σπιτι που το εβλεπα "Σπαστη!"
pamaxon Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλά ο Φώτσης έδειχνε σαν χαζό,αν δείτε στην φάση που βγάζουν όλοι μαζί φωτό με το τρόπαιο,ήταν ο Καραμολέγκος που έβαζε τοχέρι του μπροστά και τον έκραζε και του έλεγε <<πάρε ρε μ,.... το χέρι σου δεν φαίνομαι >> απίστευτο γέλιο!
gatoulis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αυτή η σκηνή με τον Ζοτς και τον Μήτσο αγκαλιά θα μας μείνει για πάντα στο μυαλό.Πρέπει να την βάλουν στον ουρανό του ΟΑΚΑ.
DKNI Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 αυτή η σκηνή με τον Ζοτς και τον Μήτσο αγκαλιά θα μας μείνει για πάντα στο μυαλό.Πρέπει να την βάλουν στον ουρανό του ΟΑΚΑ. Kαι απο πισω Κωστας να χαμογελα. Οικογενεια. Live together, die alone που ελεγε και ο δρ. Σεπαρντ
FarCry Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Τσαρτσαρης στο 8:07: το στιγμιοτυπο αυτο ειναι για τεραστιο λαβαρο στο ΟΑΚΑ να φαινεται καλα για παντα. Περηφανεια, ανατριχιλα, δεος στο τελος κατα την απονομη του κυπελλου πρωταθληματος παρατηρησα κατι. ο διαμαντιδης εβγαλε το μεταλλιο απο πανω του. λετε αυτο το εκανε επειδη δεν επαιξε στον τελευταιο αγωνα λογω του τραυματισμου? μονο αυτος το εβγαλε
vlachaquito Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ο μαυροκουκουλακης ειναι ο θεοδωριδης του παο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις