green gordon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ε οχι και πιπες οι προκλησεις των παικτων-τιμ των γαυρων... Εχεις δει ποτε τους δικους μας να κανουν τετοια καραγκιοζιλικια?Ειπαμε καταδικαστεα και γελοια αυτα τα επεισοδια αλλα δεν ηρθαν απο παρθενογεννηση.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ΥΓ. Ο μικρος εφαγε στο προηγουμενο 3 συνεχομενες πισω απο την πλατη απο τον 0.5 γκαρντ και σημερα ηταν με πολιτικα. Εκτος 12δας. Ο μεγαλος, ο 10 μερες, μετα το σημερινο στην παραταση που γυρισε απο την αλλη και εψαχνε τον Νικ, τι θα κανει? Θα ξανα-παρατηθει απο την Εθνικη? 100% ακυρες και οι 2 παρατηρησεις, και θα σου πω γιατι 1.στη φαση που λες, θα πρεπε ο Καλαθης να μαρκαρεται απο "κοντο", και οχι απο το 3αρι Παπανικολαου. Κι απ τη στιγμη που ταν λαθος το μαρκαρισμα, και δε θελαμε να γινει φαουλ, εφαγε το καλαθι. 2.ο μεγαλος εκανε ματσαρες εναντιον σας, και κατεβασε τα ρολα αρκετες φορες.
SlimData Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πίπες οι προκλήσεις ψηλέ μου. Πίπες. Τα δυναμιτάκια έσκαγαν με το μπήκαν να κάνουν σουτάκια. Ποιος προκάλεσε? Νερά, αναψυκτικά, δυναμιτάκια, μέχρι και κινητά πέσανε. Ποιος προκάλεσε? Αλλά ήδη είπα ότι ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ είχε προκαλέσει κάποιος, δεν δικαιολογούνται αυτές οι αντιδράσεις. Τώρα αν εσύ θεωρείς πρόκληση να πανηγυρίζει ο σπανούλης ή να διαμαρτύρεται ο μπουρούσης, μάλλον δεν έχεις δει ποτέ παίκτη του παναθηναικού να πανηγυρίζει ή να διαμαρτύρεται...
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 συγχαρητηρια στον παναθηναικο για αυτη την μεγαλη του νικη,την οποια θεωρω μια απο τις πιο ενδεικτικες της αξιας του ως τεραστιας ομαδας. ειλικρινα μετα τον τραυματισμο του ΔΔ τον ειχα ξεγραμμενο,αλλα για αλλη μια φορα απεδειξε σε ολους οτι στο dna του ειναι χαραγμενη η λεξη "νικη" σε αντιθεση με τον αιωνιο του αντιπαλο ο οποιος δειχνει να μην διαθετει το αναλογο μεταλλο. well done
pamaxon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Tι τους λέτε τώρα ρε δεν καταλαβαίνουν,με ένα Μπουρούση μισό Σπανούλη λόγω προσαγωγών και μηδενικό Παπαλουκά-Τεόντοσιτς οι υπόλοιποι παίκτες δεν υπάρχουν απλά για Ολυμπιακό τι να λέμε,που πάτε με 5αρι Μαυροκεφαλίδη κλπ...........
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ε οχι και πιπες οι προκλησεις των παικτων-τιμ των γαυρων... Εχεις δει ποτε τους δικους μας να κανουν τετοια καραγκιοζιλικια?Ειπαμε καταδικαστεα και γελοια αυτα τα επεισοδια αλλα δεν ηρθαν απο παρθενογεννηση. Αστο, προκλησεις ξεπροκλησεις δεν γινεται αφενως στο 1' ή στα 3'' να τα κανεις σκατα, και κυριως, δεν επιτρεπεται ξυλο και μλκ Ελεος να πουμε, δεν γινεται να εχει σημερα 22000 και 21800 να ειμαστε σωστοι και για 200 ζωα που μπηκαν μεσα να γινομαστε ρομπα Στο φιναλε, μεχρι και ο Ζοτς το ειπε στη συνεντευξη, ας σεβαστουν αυτον τουλαχιστον
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: "Φτάσαμε πολύ κοντά στο πρωτάθλημα, αλλά χάσαμε από δικά μας λάθη και έλλεψη ψυχραιμίας. Αν μας έλεγε κανείς ότι 25'' πριν από το τέλος, θα είχαμε τις βολές για να πάρουμε τη νίκη, θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Το καλύτερο που θα μπορούσε να μας τύχει. Παίξαμε απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης και τα δώσαμε όλα. Κάθε ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε ένα σουτ, σε ένα καλάθι. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι μηδαμινή. Κερδίζει ο πιο τυχερός και ο πιο ψύχραιμος. Η ατμόσφαιρα ήταν εχθρική, κολασμένη, αλλά δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω γι' αυτό. Τώρα πρέπει να κάνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα, έναν Ολυμπιακός όπως ήταν τη δεκαετία του '90. Πιστεύω ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι. Θα πορευτούμε με τα λάθη μας για να είμαστε πιο δυνατοί και να πάρουμε του χρόνου τους τρεις τίτλους. Θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό. Ξέρω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από το του χρόνου και του χρόνου, όμως είναι κάτι που βγαίνει μέσα από την καρδιά μου" "Πιστεύω ότι αποψινό ματς ήταν ιδιαίτερο και πάρα πάρα πολύ καλό. Και οι δύο ομάδες είχαν την δυνατότητα να κερδίσουν. Ήταν απολαυστικό να το παρακολουθείς. Κάναμε λάθη και οι δύο όμως. Πολύ σημαντικό για μας το ότι τραυματίστηκε ο Διαμαντίδης. Όμως ο τρόπος με τον ποίο αγωνίστηκε ο Καλάθης ήταν σαν άλλος Διαμαντίδης. Είναι απίστευτο! Επαιξε 42 λεπτά και όταν του έλεγα να βγει έλεγε πως είναι εντάξει και θέλει να παίξει. Ήταν ηγέτης της ομάδας και όχι μόνο για του πόντους. Απίστευτος και ο Φώτσης που ήταν ένας ακόμα ήρωας για μας και έβαλε εξαιρετικά σημαντικά σουτ. Ήταν γενικά εκπληκτικός. Εξαιρετικός και ο... νεότερος παίκτης της ομάδας ο Μπατίστ. Δεν έχει σημασία αν είναι μεγάλος ή μικρός ένας παίκτης. Το απολαμβάνει και αυτό φαίνεται στο παιχνίδι του. Αναφέρθηκα σε τρία ονόματα, αλλά ο τίτλος ανήκει σε όλους τους παίκτες. Είμαι όμως λυπημένος γιατί ο Διαμαντίδης που ήταν εκπληκτικός τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να μας βοηθήσει σε αυτό το ματς. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και έδειξε σε όλα τα ματς ότι έχει ποιότητα. Άσχημο αυτό που έγινε στο τέλος. Έχω πει 100 φορές ότι χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να πάρουμε τίτλους. Είμαι περήφανος όταν δημιουργείται ατμόσφαιρα όπως η σημερινή. Όμως όπως κάθε φορά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι που χρησιμοποιούσαν λέιζερ. Είναι ντροπή. Δεν μας δίνουν την ευκαιρία να γιορτάσουμε και να απολαύσουμε τον τίτλο. Έχω διπλό συναίσθημα. Είμαι ευτυχισμένος για τους παίκτες και τον κόσμο, αλλά είμαι στεναχωρημένος για κάποιους που μπήκαν και διέκοψαν το ματς. Το ίδιο έγινε και στο ΣΕΦ και κάθε χρόνο έχουμε τέτοια. Πιστεύω όμως ότι είναι σωστό να μιλώ για τους δικούς μας οπαδούς και είμαι απογοητευμένος. Πρέπει να το καταλάβουν οι υπόλοιποι οπαδοί και να τους σταματήσουν. Εγώ και η ομάδα δεν έχουμε την δύναμη να το κάνουμε. Είμαι δέκα χρόνια εδώ, αλλά ίσως η φετινή χρονιά να είναι η καλύτερη. Πήραμε δύο τριπλ κράουν (2007 και 2009), νιώθω όμως ότι φέτος έχω καλύτερο συναίσθημα για τις επιτυχίες μας. Γιατί; Το καλοκαίρι κανείς μα κανείς δεν πίστευε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει αυτούς τους τίτλους εκτός από εμάς. Γιατί όλοι λέγανε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει παίκτες. Κάποιοι... ειδικοί μάλιστα έλεγαν ότι οι πράσινοι χρείαζονται τουλάχιστον δύο παίκτες. Ελπίζω κάποια στιγμή και εγώ να γίνω ειδικός. Επίσης θέλω για άλλη μία χρονιά να ευχαριστήσω τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, τον Δημήτρη (Ιτούδη) και όλο το "σταφ", γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν δυνατό να συμβεί. Αλλά και για τους φιλάθλους, σκεφτόμενος πως ήταν η ατμόσφαιρα ειδικά κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά πρέπει να βοηθήσουν σε αυτό που είπαμε". - Τι είπατε στο τέλος στο Διαμαντίδη; "Στο τέλος του ματς είπα στον Διαμαντίδη ότι οι παίκτες έπαιξαν και για αυτόν. Κάποιοι παίκτες που ξέρουν ότι είναι σημαντικοί, (όπως ο Νίκολας που έπαθε κάτι αντίστοιχο σε άλλο ματς) δεν μπορούν να μένουν απ' έξω. όμως βοήθησαν άλλοι, όπως ο Καϊμακόγλου. Παίξαμε σήμερα και χωρίς τον Περπέρογλου, ο οποίο προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να παίξει. Σε ό,τι αφορά σε νέους παίκτες, θα έχετε τις επόμενες μέρες να κατασκευάσετε 100 ονόματα. Εγώ ακόμα δεν έχω κάποια ιδέα. Δεν είναι όμως, καλό να επαναπαυόμαστε και θα πρέπει να δουλέψουμε και για το μέλλον. Πρέπει να διορθώσουμε τα άσχημα σημεία μας. Κάποιοι πρέπει να αλλάξουν, αν είναι έτοιμοι καλώς αν όχι θα δούμε τι θα κάνουμε". http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Panathinaikos/326921.html
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 υπαρχει βιντεο με τον Σπανουλη που του φευγει η μπαλα απο τα χερια;
pagratios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ακούω σέντραfm και είναι ο Αγγέλου του οσφπ και λέει ότι πάλι η διαιτησία τους έφταιγε και όταν τον ρώτησαν ότι "Όταν ο οσφπ νίκαγε φέτος η διαιτησία είναι καλή και όταν έχασε ήταν κακή" εκείνος δεν απάντησε και συνέχισε ότι αδικήθηκε.
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Eδω ο Ιβκοβιτς μετα το 3ο ματς που τον ρωτησαν "Σημερα οι βολες ηταν 24-9" αρχικα ειπε οτι δεν ειχε διαβασει τη στατιστικη, μετα ειπε οτι αλλο 24-9, αλλο 31-9 και μετα τη Σ.Τ. την επεσε στον δημοσιογραφο "τι ειναι αυτα που ρωτας, τι σχεση εχουν οι βολες με το ματς, εισαι προβοκατορας"
margaritagr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ακούω σέντραfm και είναι ο Αγγέλου του οσφπ και λέει ότι πάλι η διαιτησία τους έφταιγε και όταν τον ρώτησαν ότι "Όταν ο οσφπ νίκαγε φέτος η διαιτησία είναι καλή και όταν έχασε ήταν κακή" εκείνος δεν απάντησε και συνέχισε ότι αδικήθηκε. για χτες λεει οτι εφταιγε η διαιτησια?
imperium Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 μπραβο στα παιδια για το τιτλο και την εκπληκτικη νικη. καλη αναρρωση στον Διαμαντιδη
TH_boy_20 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 τέτοια θέλω να ακούω.... Νικ Καλάθης "Αν παίξω στον Παναθηναϊκό μέχρι τα... μπασκετικά μου γεράματα, θα είμαι κάτι περισσότερο από χαρούμενος κι ευτυχής!»" http://www.gazzetta.gr/article/item/199646-na-geraso-ston-panathenaiko
Προτεινόμενες αναρτήσεις