firewalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Θα παιξω λιγο με τα νουμερα τωρα, αλλα εχει ενδιαφερον. -Ο Μαικ σημερα πηρε παραπανω επιθετικα ριμαπουντ αποσα πηρε ολος ο γαυρος. -Ο Καλαθης σημερα εβγαλε οσες ασσιστ εβγαλαν μαζι οι: Σπανουλης+Τεοντοσιτς+Γκορντον+Χαλπεριν -Ο ΠΑΟ σημερα ειχε 18 ριμπαουντ παραπανω. Περαν του Μπουρουση κανενας αλλος παιχτης του ΟΣΦΠ δεν εκανε αξιολογη δουλεια στον τομεα αυτο, μεχρι και ο Καλαθης και ο Τεπιτς ειχαν παραπανω ριμαπουντς απο τον 2ο ριμπαουντερ του ΟΣΦΠ σημερα Ο Καλαθης θα βελτιωσει το σουτ του. Ο ΔΔ οταν ηρθε στον ΠΑΟ ειχε χειροτερο σουτ απτον Καλαθη. Το καλο με τον μικρο ειναι οτι διαθετει το ταλεντο στα στοιχεια που δεν αποκτωνται (η το εχεις/η δε το εχεις). Αυτα που δε διαθετει αποκτωνται με δουλεια, και σιγα μη τον λυπηθει ο Ζοτς. Θα φαει χωσιμο φουλ ο μικρος, σε σουτ κλπ. Παντως αν με ρωτησετε για τον χειροτερο παιχτη του παρκε σημερα, αυτος ηταν ο Τεοντοσιτς. Γατακι για αλλη μια φορα. Για τις βολές πες μας! :P
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Για τις βολές πες μας! :P Α ναι. Εσφαξε η διαιτησια τον ΟΣΦΠ και σημερα. 28 βολες ο γαυρος, 38 ο ΠΑΟ.
Cygnus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Όποιος τους αναγνωρίζει ας πάει για μια κατάθεση... Μεγάλη μαγκιά να επιτεθείς σε παίχτη. Θα έχουν να το λένε στα παιδιά τους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Παντως αυτος ο Μπουρουσης το χει στη μοιρα του να τρωει τις χοντρες καθε φορα... Μια ο Κρστιτς (ακομα παιζει μπασκετ αυτος ε?), μια τα γιδια σημερα, δηλαδη ελεος.
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Φυσικά ούτε άρθρο απο το εγκάθετο Gazzetta για την επίθεση στον Μπουρούση. Στο Καραϊσκάκη τέτοια ώρα είχαν ανεβάσει καμιά δεκαριά απο αυτά. Έ ρε Τράκη που χρειάζονται...
Komorias Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μια ο Κρστιτς (ακομα παιζει μπασκετ αυτος ε?), Boston κ καπου ειχα ακουσει ναρθει στον Πειραια
green gordon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Στο ξυλο με τους σερβους ειχε αρχισει τις π@π@ριες ο τεοντοσιτς,(μετα πηγε ο φωτσης και χεστηκε). Οσο για τον μπουρουση δεν ειναι θεμα μοιρας αλλα αποτελεσμα προκλητικοτητας. 10 μερες ρε μπουρουση...lol
Anaksimandros4 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Όποιος τους αναγνωρίζει ας πάει για μια κατάθεση... Ενταξει μην το χοντραινουμε τωρα. Το γηπεδο ειναι ενας χωρος οπου υπαρχει το ακαταλογιστο. Μπορεις να πεταξεις αναπτηρα, κινητο, πυρσο, κροτιδα στον αλλο ή σε παικτη κλπ χωρις να κινδυνευεις με δικαστηριο και ποινες. Μπορεις να μπεις μεσα και να πετας μπουκαλια σε παικτες ή να προσπαθεις να τους δωσεις μπουνια κλωτσια κλπ, χωρις να υπαρχει προβλημα ποινων. Αφου ανηκεις εκεινη τη στιγμη στην οικογενεια μιας ομαδας. Οποτε κάνεις ο,τι θελεις. Οποτε μην λεμε χοντραδες καθως δεν πρεπει να ξεχναμε που βρισκονται. Στο γηπεδο. Αν απο την αλλη εγω παω στην εφορια ή στον δρομο και δωσω κλωτσια σε καποιον ετσι επειδη φοραει πρασινα και δεν ειναι μεσα στην μοδα το πρασινο, τοτε ο ηλιθιος πιθανοτατα θα μου κανει μηνυση. Και η ανοητη αστυνομια θα προσπαθησει να με συλλαβει. Μα να μην με αφηνουν να πεταξω εναν πυρσο, μια κροτιδα ρε παιδι μου στον κοσμο μεσα καθως περπαταει στο πεζοδρομιο? :mad: Που να ψαχνω να βρω γηπεδο για να το κανω? Βαρετο ειναι.
green gordon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Boston κ καπου ειχα ακουσει ναρθει στον Πειραια Να ερθει να μαζεψει τιτλους.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Στο ξυλο με τους σερβους ειχε αρχισει τις π@π@ριες ο τεοντοσιτς,(μετα πηγε ο φωτσης και χεστηκε). Οσο για τον μπουρουση δεν ειναι θεμα μοιρας αλλα αποτελεσμα προκλητικοτητας. 10 μερες ρε μπουρουση...lol Nαι μπορει να στοχοποιηθηκε στους ανεγκεφαλους με κατι τετοιες χαζες κινησεις, αλλα οπως και να το κανουμε δε φταιει σε κατι και σιγουρα δε μπορει κανεις να πει οτι προκαλεσε τον κοσμο για να του ριξει ξυλο. Σε προκαλει με χειρονομιες του απαντας με χειρονομιες, του λες και μερικα γαλλικα στο γηπεδο και ως εκει. *Με τον Κρστιτς εφαγε την καρεκλα γιατι πηγε να ηρεμησει την κατασταση, δεν προκαλεσε κανεναν. Ο Μπουρουσης για πρωτη φορα εκανε μεγαλα παιχνιδια σε τελικους εφετος. Καιρος ηταν να κανει ενα μπαμ κι αυτος. Ο Τεοντοσιτς γατακι για παντα, μονο για ψευτομαγκιες ειναι. Παντως φετος σχεδον ολα τα παιχνιδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ ειχαν ενδιαφερον και κριθηκαν σε λεπτομερειες, ασφαλως ειναι θετικο στοιχειο αυτο.
pamaxon Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Μόλις γύρισα από το γήπεδο παιδιά,συγχαρητήρια στην ομαδάρα μας!!!!!Από την άλλη είμαι φουλ ξενερωμένος με τα πιθήκια που πάλι έκαναν την εμφάνισή τους,τι να πω πια!Αυτός ο λαός είμαστε οι Νεοέλληνες και καλά κάνουν και μας σκίζουν!Το γήπεδο τέλειωσε για ένα εδώ,βαρέθηκα τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια!Θα σας πω κάτι το μονοπώλιο που υπάρχει τώρα μας πορώνει και πολύ και δεν είναι καλό!Τέλος πάντων,ας πούμε για μπάσκετ!!!! Ευχαριστούμε άλλη μια φορά τον πράκτορα Παπαλουκά,τα παλαμάκια του ήτανι πολύ γουρλίδικα πάλι.Με τον Σπανούλη τι γίνεται ρε τι κόμπλεξ είναι αυτό?????Άντε και του χρόνου........
SlimData Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Φοβερό παιχνίδι, φοβερή ένταση και χωρίς Μήτσο.. Μπατιστ εκπληκτικός, Φώτσης εκπληκτικός, Καλάθης εκπληκτικός-συγκινητικός και Ζοτς, χωρίς σχολία... Υπάρχουν αγώνες που φτιάχνουν καριέρες και απόψε ο Καλάθης μάγεψε. Τραγικό σημείο η συμπεριφορά των νεαντερνταλ. Δεν επιτρέπεται ρε παιδιά πως να το κάνουμε, δεν υπάρχει δικαιολογία. Ποιος δίνει το δικαίωμα σε κάποιον να προπηλακίσει και να χτυπήσει έναν αθλητή? Και ας σταματήσουμε τις πίπες περί πρόκλησης από τους παίχτες. Τίποτα δεν δικαιολογεί τέτοιες συμπεριφορές. Για να μην απορείτε, με τα λέιζερ γύριζε όλη η εξέδρα και έψαχνε ποιος είναι ο μαλάκας, γι'αυτό σταμάτησε κάποια στιγμή. Το ίδιο γινότανε και με τα αντικείμενα που έπεσαν. Τι να πω, ελπίζω αυτό το γαμημένο κλειστό κύκλωμα που μας είπαν πριν αρχίσει το ματς να έγραψε φάτσες και να έχουν κάποιοι προβλήματα. Εγώ προσωπικά δεν έκατσα για την απονομή. Η ομάδα το άξιζε ολοκληρωτικά αλλά αυτά τα μοσχάρια μου το χάλασαν για μια ακόμη φορά και μου θύμισαν πάλι γιατί έχω κόψει το γήπεδο που το λατρεύω. Για Σπανούλη τι να πω, λέγαμε στην αρχή της χρονιάς πως στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Οι περισσότεροι το καταλάβατε στην πορεία αλλά σήμερα δόθηκε και με τη βούλα η απάντηση.
DKNI Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Επειδη δουλευουμε αυριο, μπορειτε (ξερετε εσεις) να αυτοquot-αριστειτε για να μην μπαινω στον κοπο? Σε σενα τον 85 μιλαω, τον "δεν πας πουθενα με 1,5 γκαρντ". Σε κερασε γαλακτομπουρεκο σημερα ο 0.5, που να επαιζε και ο 1 Και σε σενα, το πτηνο, με τις ειρωνιες "δεν λειπει ο Σπανουλης απο τον Παναθηναικο". Ειδικα εκει που του φευγει η μπαλα απο τα χερια μονος του, με επιασε καταθλιψη που εχασα τετοιον ηγετη ΥΓ. Ο μικρος εφαγε στο προηγουμενο 3 συνεχομενες πισω απο την πλατη απο τον 0.5 γκαρντ και σημερα ηταν με πολιτικα. Εκτος 12δας. Ο μεγαλος, ο 10 μερες, μετα το σημερινο στην παραταση που γυρισε απο την αλλη και εψαχνε τον Νικ, τι θα κανει? Θα ξανα-παρατηθει απο την Εθνικη?
FarCry Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ΠΕΛΑΤΕς Στη ψυχολογία των παικτών του και το μεγάλο παιχνίδι των Φώτση και Μπατίστ στάθηκε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. "Ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι και η ομάδα μας ήταν έτοιμη. Είχε διάρκεια αλλά το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Αν δούμε τη στατιστική, ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλός και ήταν δύσκολο να χάσει το ματς. Ένα παράπονο έχω από τους παίκτες μου, την άμυνα. Μπατίστ και Φώτσης έκαναν μεγάλο ματς και οι παίκτες μου έχασαν τα ριμπάουντ που ήταν 16-3 υπέρ των αντιπάλων. Είπα στους παίκτες ότι μας δίνουν το ματς και δεν μπορούμε να το πάρουμε. Δεν καταλαβαίνω πως οι παίκτες μου και στο δεύτερο ματς που παίζαμε καλά και προηγούμασταν, έχασαν εύκολα την ψυχολογία τους
Προτεινόμενες αναρτήσεις