Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψόφο κακό. Όταν πας με σκοπό να δολοφονήσεις, καλύτερα να πεθάνεις.

Συνεχιζεις βλεπω,ποσο χρονων εισαι,πολυ μικρος μαλλον,σκεψου την μακακια που ειπες και ξαναλα.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Περα απτα ακραια περι "ψοφου" κλπ, εγω εχω μια αλλη απορια:

Πχ χανει βολη ο Μπουρουσης στο 1ο ημιχρονο, αλλα δινεται επαναληψη επειδη του ριχνανε λειζερ και την βαζει. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑΣ χριστιανος δεν βρεθηκε διπλα απο αυτους τους βλακες με τα λειζερ να τους πλακωσει στις σφαλιαρες? Δηλαδη νταξει αυτος με το λειζερ ειναι στοκος. Οι γυρω του, πως καθονται και τον κοιτανε, και μαλιστα τον αφηνουν να ξαναριχνει το λειζερ στην αμεσως επομενη βολη?

Δημοσ.

Σιγουρα οσοι κανουν τετοια ειναι ζωα,αλλα ας προσεχε και αυτος με τις δηλωσεις του.Οταν πουλας γαυροσυνη πρεπει να ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι βλακες σαν εσενα που θα αντιδρασουν ετσι.

Πρωταθλημα ξανα λοιπον.Α ναι και πρωταθλημα ευρωπης.

Μια μερα σαν ολες τις αλλες.

Δημοσ.

Συνεχιζεις βλεπω,ποσο χρονων εισαι,πολυ μικρος μαλλον,σκεψου την μακακια που ειπες και ξαναλα.

Έχει τραυματιστεί κάποιος δικό σου από αυτά τα ζώα;

Δημοσ.

Μια χαρά τα είπε και είναι σίγουρα μεγαλύτερος από εσένα. Με τα μυαλά που κουβαλάτε εσύ και οι ομοιοί σου, όπως επίσης και μερικοί γαύροι, έχει καταντήσει ο οπαδισμός χουλιγκανισμός.

Όποιος κάνει ντου σε γήπεδο είναι για άγριο ξύλο. Να μην μπορεί να δει μπροστά του.

Δημοσ.

Τελος παντων, περα απτα επεισοδια ας πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ! Κατα βαθος ειναι ακομα παικτης του ΠΑΟ και μαλιστα χωρις συμβολαιο.

Αυτο το πρωταθλημα του ανηκει δικαιωματικα, εκτος απτον σημερινο τελικο που μας τον χαρισε παρεα με τον Παπαλουκα, μας βοηθησε σημαντικα και στο αλλο παιχνιδι του ΟΑΚΑ. Καταπλητκικος παιχτης με μεγαλη προσφορα. Βασιλακη ευχαριστουμε!

Δημοσ.

Έχει τραυματιστεί κάποιος δικό σου από αυτά τα ζώα;

Δεν χρειζεται να συνεχισω να μιλαω μαζι σου,το να λες να πεθανουν ανθρωποι ειναι μεγαλη μαλακια.Αλλα δεν λες να καταλαβεις...

Δημοσ.

Συγχαρητήρια στον Παναθηναικό.

#$#%@# στα #$#@$#@$@ που νομίζουν ότι το γήπεδο είναι το μπουρδέλο της γειτονιάς τους.

Τι μπαίνετε μέσα μωρε $Τ$@#%#@? Τις ασχημομουτσούνες σας θέλαμε να δούμε και βάλαμε ΝΕΤ?

Δημοσ.

Έχω να προτείνω κάτι καλύτερο. Να πάρουμε πρωτοβουλία όλοι οι μή-άρρωστοι Ολυμπιακοί/Παναθηναικοί και να διοργανώσουμε ένα deathmatch μεταξύ κάφρων-διανοητικά νεκρών της 7 και της 13 μέσω Facebook σε κάποια μεγάλη έκταση.

Έτσι θα είναι διπλό το καλό:

1. Και εμείς θα διασκεδάσουμε και θα ψυχαγωγηθούμε λίγο με πόπκορν όταν θα σφάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας λουτρό αίματος.

2. Και θα καθαρίσει ο ελληνικός αθλητισμός απο τους μπαμπουΐνους που καταστρέφουν την γιορτή.

Δημοσ.

Τελος παντων, περα απτα επεισοδια ας πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ! Κατα βαθος ειναι ακομα παικτης του ΠΑΟ και μαλιστα χωρις συμβολαιο.

Αυτο το πρωταθλημα του ανηκει δικαιωματικα, εκτος απτον σημερινο τελικο που μας τον χαρισε παρεα με τον Παπαλουκα, μας βοηθησε σημαντικα και στο αλλο παιχνιδι του ΟΑΚΑ. Καταπλητκικος παιχτης με μεγαλη προσφορα. Βασιλακη ευχαριστουμε!

Οντως.

Δημοσ.

Έχω να προτείνω κάτι καλύτερο. Να πάρουμε πρωτοβουλία όλοι οι μή-άρρωστοι Ολυμπιακοί/Παναθηναικοί και να διοργανώσουμε ένα deathmatch μεταξύ κάφρων-διανοητικά νεκρών της 7 και της 13.

Έτσι θα είναι διπλό το καλό:

1. Και εμείς θα διασκεδάσουμε λίγο με πόπκορν όταν θα σφάζονται μεταξύ τους δημιουργώντας λουτρό αίματος.

2. Και θα καθαρίσει ο ελληνικός αθλητισμός απο τους μπαμπουΐνους που καταστρέφουν την γιορτή.

Οχι καποιος πρεπει να τους κλεισει μεσα να ησυχασουμε..Να δω ποιος εχει τα απιδια.. :mad:

Δημοσ.

Για το ματς,τεραστια μπαλακια ο φωτσης,τεραστια ομως.Μπατιστ σταθερη αξια και μεγαλος καλαθης.21 ετων και κανει αυτα τα πραγματα.Μερικοι δεν εχουν καταλαβει ποσο χρονων ειναι το παιδι και τον κοροιδευουν.Βρειτε μου μεγαλυτερο ελληνικο μπασκετικο ταλεντο και ξαναπειτε μου

Δημοσ.

Δεν χρειζεται να συνεχισω να μιλαω μαζι σου,το να λες να πεθανουν ανθρωποι ειναι μεγαλη μαλακια.Αλλα δεν λες να καταλαβεις...

Ρε συ μαλακία είναι. Αλλά από το να δολοφονήσουν κάποιον αθώο προτιμώ να το πάθουν οι ίδιοι. Το καταλαβαίνεις αυτό;

Επίσης αυτοί που τα κάνουν αυτά θα έχουν φύγει τώρα, ούτε απονομή τους ενδιαφέρει ούτε τίποτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...