SlimData Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ας κοιτάξουν τώρα να φτιάξουν το σωματείο που πάει να διαλυθεί και χαλάλι το πρωτάθλημα. Κανένα πρωτάθλημα χαλάλι Ποιοι είναι τελικά οι βγενοπουλογιάννηδες και θα χαλαλίζουμε χρονιές για την πάρτη τους? Τα 350€ μου χαλάλι? Και δεν έχω πατήσει και γήπεδο κιόλας. Το ήξερα ότι δεν πατήσω φέτος λόγω δουλειάς αλλά το πήρα το διαρκείας. "Στήριξα" την παε ο @@@... Και κάθονται οι απατεώνες κομπλεξικοί εκατομυρριούχοι και παίζουνε τα παιχνίδια τους πάνω στα νεύρα μας, τις οικονομίες και κυρίως την καψούρα μας. Τίποτα χαλάλι για αυτούς. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω σαν τον λεβέντη τώρα και να τους στολίσω με ευχές αλλά υπάρχουν και τα banάκια τριγύρω Επίσης, μακάρι όλοι και κυρίως εγώ που τα γράφω τώρα, να θυμόμαστε σε λίγο καιρό τα παιχνίδια τους αν πάει κανένας τους να μας το παίξει μεσσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Ας κοιτάξουν τώρα να φτιάξουν το σωματείο που πάει να διαλυθεί και χαλάλι το πρωτάθλημα. Συγγνωμη ,αλλα αν θελεις τον πατερα και τον βγενοπουλο πισω ,παω πασο.Μετα απο αυτα που εκαναν ειναι ξυλο.2 φορες εξαφανιστηκαν για αστειους λογους,και τις δυο φορες σε περιοδους μεταγραφων.Τυχαιο?Δεν το νομιζω. 5 προεδροι με χοντρα λεφτα και δεν βαζουν δραχμη απο την τσεπη τους[τα λεφτα που εχουν βαλει γαι μεττεγραφες ,τα εχουν παρει πισω απο cl και διαρκειας] Μονο αυτο το μπασκετακι θα μας κρατησει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Παντως παιδες,αν και παοκτσης, πραγματικα ντρεπομαι για την κατασταση στα διοικητικά σας. Δε μπορει μια ομαδα (ας εξαιρεσουμε το βεληνεκες) με τοσους παραγοντες,με τοσο χρημα,με προπονητικα, με με με με να μην μπορει να σταθει,ας πουμε,στα ποδια της. Δηλ ειναι ντροπή στη τελικη,να το παιζουν ολοι προεδροι και αυτο το γαιτανακι να μην εχει τελος. Τι να πω,ξεφτιλικια πράγματα. Τετοια βλεπω και καλυτερα να μαι παντα 3/4ος με τα "δικα" μου χρηματα παρα να παιρνω πρωταθλημα τη μια χρονια και την επομένη να γινομαι ρεζιλι κυριακή παρα κυριακη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2011 Κανένα πρωτάθλημα χαλάλι Ποιοι είναι τελικά οι βγενοπουλογιάννηδες και θα χαλαλίζουμε χρονιές για την πάρτη τους? Τα 350€ μου χαλάλι? Και δεν έχω πατήσει και γήπεδο κιόλας. Το ήξερα ότι δεν πατήσω φέτος λόγω δουλειάς αλλά το πήρα το διαρκείας. "Στήριξα" την παε ο @@@... Και κάθονται οι απατεώνες κομπλεξικοί εκατομυρριούχοι και παίζουνε τα παιχνίδια τους πάνω στα νεύρα μας, τις οικονομίες και κυρίως την καψούρα μας. Τίποτα χαλάλι για αυτούς. Μακάρι να μπορούσα να μιλήσω σαν τον λεβέντη τώρα και να τους στολίσω με ευχές αλλά υπάρχουν και τα banάκια τριγύρω Επίσης, μακάρι όλοι και κυρίως εγώ που τα γράφω τώρα, να θυμόμαστε σε λίγο καιρό τα παιχνίδια τους αν πάει κανένας τους να μας το παίξει μεσσίας Ισως ημουν ο μονος που διατηρουσα απτην αρχη πολλες επιφυλαξεις για τους ΒγενοπουλοΠατεροΜεσσιες και δεχθηκα κριτικη εδω. Αλλα ρε παληκαρια, απογοητευομαι πολυ που τωρα καταλαβαινετε οτι οι επιδοξοι "προεδροι" ηταν τυχοδιωκτες. Δε θεωρω τον εαυτο μου περισσοτερο εξυπνο απο κανεναν σας, απλως παρατηρουσα τα προφανη. -Αποχωρηση και κλαψα Βγενοπουλου το 2009. -Διαλυση ΠΕΚ για ψηλου πηδημα -Χωρισμος διοικουντων σε στρατοπεδα και συνεχης πολεμος ακομα και σε μερες αθλητικης και οικονομικης ευημεριας του συλλογου (νταμπλ, Τσου Λου, εσοδα κλπ). Αλλοτε απροκαλυπτος, αλλοτε κουκουλωμενος απτα ΜΜΕ, αλλα ολοι ξεραμε οτι ποτε δεν ηταν καλα τα διοικητικα μας γιατι ΚΑΙ το ζευγος εκανε πολλες λαλακιες, εκτος απο τον Τζιγκερ και τον Παυλο (μονο για αυτον λυπαμαι που ανακατευθηκε με τη σιψη στο ποδοσφαιρικο τμημα, αλλα ας προσεχε). -Υποσχεσεις για στηριξη ερασιτεχνη απο Πατερα και Βγενοπουλο που ποτε δεν εγιναν πραξη. Λογια, λογια, λογια. Και ο ερασιτεχνης υπο διαλυση χωρις να καιγεται καρφακι στους Παναθηναικαρες προεδρους που ειχαν ταξει εκατομυρια για στηριξη "του συλλογου της καρδιας τους". -Ξεκατινιασματα τυπου "σου χαριζω 500κ να φερεις τον Γκαλας" που δεν αρμοζουν στην ιστορια του συλλογου, αποδειξη οτι αυτα τα τυπακια δεν πηραν ποτε στα σοβαρα τον ΠΑΟ. Λογια λογια για αλλη μια φορα -Χαβαλες και ρεσιταλ κομπλεξ απο τον απαιδευτο Πατερα στην Παιανια μετα απο καθε κακο αποτελεσμα: "Θα παρω κεφαλια αμα σας ξαναδω να παιζετε ετσι". Το εκανε 4-5 φορες φετος και φυσικα το μονο κεφαλι που πηρε ηταν αυτο που ΟΛΟΙ ξεραμε οτι θα παρει, καθως στην Ελλαδα ειμαστε-->αυτο του προπονητη. Χαιρομαι που φυγαν απτην μεση αυτοι οι κοπριτες και στο καλο να πανε και να μην ξαναγυρισουν στον Παναθηναικο μας, αλλα λυπαμαι για την ζημια που δημιουργησαν. Δε θα ημασταν καλυτερα με τον Τζιγκερ, ΑΛΛΑ τουλαχιστον τον Τζιγκερ θα τον εβριζα για τους λογους που τον βριζω 10 χρονια τωρα και θα ηξερα οτι δε θα δω ασπρη μερα με αυτον στο τιμονι. Δε θα ηλπιζα σε ενα αυριο και μεσα στο 4μηνο να μου ειχε προδωσει το διαρκειας μου και αλλα 29.000, την ελπιδα που μας πουλησε, και πολλα ακομα που κανανε πρωτα στον ΚΟΣΜΟ και επειτα στην ομαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dropsreef Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με τον Βασιλαρα ο Παναθηναϊκος έχασε βαθμούς εξαιτίας του σφυρίγματος του Κουκουλάκη στην Τρίπολη.... Ε ρε τι ακούμε ή μαλλον ε ρε τι διαβάζουμε «Σημαδεμένη» τράπουλα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με τον Βασιλαρα ο Παναθηναϊκος έχασε βαθμούς εξαιτίας του σφυρίγματος του Κουκουλάκη στην Τρίπολη.... Ε ρε τι ακούμε ή μαλλον ε ρε τι διαβάζουμε «Σημαδεμένη» τράπουλα… το χειροτερο ειναι οτι μερικοι πειθονται απ αυτα που λεει!! εγω εδω και καιρο μετα απο καθε ματς μπαινω να διαβασω τις αναρτησεις του για να διασκεδασω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Σύμφωνα με τον Βασιλαρα ο Παναθηναϊκος έχασε βαθμούς εξαιτίας του σφυρίγματος του Κουκουλάκη στην Τρίπολη.... Ε ρε τι ακούμε ή μαλλον ε ρε τι διαβάζουμε «Σημαδεμένη» τράπουλα… E καλα, εδω συμφωνα με το 50% των Ολυμπιακων, μπορει και παραπανω, ο γαυρος εχασε περυσι το πρωταθλημα λογω παραγκας του ΠΑΟ, διαιτησιας κλπ. Τα ιδια και στο μπασκετ καθε χρονο επισης. Δοξα το θεο απο κωμικοτραγικες αποψεις στην Ελλαδα δε θα πεινασουμε ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 το χειροτερο ειναι οτι μερικοι πειθονται απ αυτα που λεει!! εγω εδω και καιρο μετα απο καθε ματς μπαινω να διαβασω τις αναρτησεις του για να διασκεδασω!! ρε Μαργαριτα, εσυ στο thread της διαιτησιας μας εβγαλες οτι αδικηθηκατε. αντε με τους κολλημενους και απο τη μια μερια και απο την αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ο Δημητρακης παντως λεει οτι η διαφορα ειναι στους +8 αυτο το παιδι πια, ολο κ ποιο κατω! τωρα που βρηκε και τον "γαυρο", η καλυτερη του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mika Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 ο Δημητρακης εχει καψει φλατζα χρονια τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erwdios Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 E καλα, εδω συμφωνα με το 50% των Ολυμπιακων, μπορει και παραπανω, ο γαυρος εχασε περυσι το πρωταθλημα λογω παραγκας του ΠΑΟ, διαιτησιας κλπ. Τα ιδια και στο μπασκετ καθε χρονο επισης. Δοξα το θεο απο κωμικοτραγικες αποψεις στην Ελλαδα δε θα πεινασουμε ποτε Midi, θέλεις να μας πεις για τον Χοψωνίδη που θα άλωνε το ΟΑΚΑ? Ο ΠΑΟ είναι στο ίδιο σημείο και χειρότερο από τον περσινό Ολυμπιακό. Χειρότερο λέω, γιατί δεν υπάρχει στον ορίζοντα αξιόπιστος παράγοντας να αναλάβει την ομάδα και τα χρέη που δημιούργησαν οι 2. Ο Βασιλαράς έχει γίνει πιο γραφικός κι από τον Τσουκαλά πλέον, αλλά εντάξει, είναι και το ζόρι στη μέση. PS Κάποιος να πει στην "Πράσινη" ότι η διαφορά είναι στους 7 και όχι στους 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Προφανώς υπολογίζουν σε ήττα με πάνω απο 1 γκολ στο μεταξύ μας αγώνα οπότε δεν τους φτάνει ούτε η ισοβαθμία Με τέτοια γραμματοσειρά αρχικά νόμισα ότι δεν έπαιζε χτές ο παο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης είναι απίστευτα, δε παίζονται πραγματικά!! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreas18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Τα πρωτοσέλιδα της Πράσινης είναι απίστευτα, δε παίζονται πραγματικά!! :lol: Συμφωνω.Αλλα του "πρωταθλητη" και του "γαυρου" που μας δειχνουν τον μητρογλου ξεβρακωμενο δεν τα φτανει καμια αλλη εφημεριδα.Τετοιες εφημεριδες(ολες οι οπαδικες) μονο στην ελλαδα μπορουν και επιβιωνουν.Με ποιον τροπο ολοι ξερουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EKTELESTES Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Συμφωνω.Αλλα του "πρωταθλητη" και του "γαυρου" που μας δειχνουν τον μητρογλου ξεβρακωμενο δεν τα φτανει καμια αλλη εφημεριδα.Τετοιες εφημεριδες(ολες οι οπαδικες) μονο στην ελλαδα μπορουν και επιβιωνουν.Με ποιον τροπο ολοι ξερουμε.. +1, μιλάω γενικά πάντως, όχι μόνο για τα σημερινά. Αντίθετα αυτές τις Θεσσαλονίκης έχω παρατηρήσει ότι είναι πιο νορμάλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις