vassar Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Το ότι τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ έγιναν πριν αρχίσει ο αγώνας ας πούμε, είναι ευθύνη Τεόντοσιτς, Σπανούλη? Στο ΣΕΦ τι έγινε προχθές δηλαδή, που δεν έγινε στο ΟΑΚΑ? Το ότι κατεβήκατε στο ΣΕΦ στον πρώτο τελικό και ήταν εκκλησία ας πούμε, το ξεχάσαμε έτσι? Επίσης ένας εισαγγελέας στον Τράκη για το σημερινό πρωτοσέλιδο. Ηθική αυτουργία. Τι ακριβώς έγινε στο ΟΑΚΑ πριν αρχίσει ο αγώνας και δε το είδα;;; Το μόνο που συνέβη ήταν μερικά δυναμιτάκια που έπεσαν στα ΜΑΤ την ώρα που έμπαιναν μέσα στο γήπεδο και οι ομάδες τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχαν βγει ακόμα για ζέσταμα. Τι να κάνουμε φωνάζουμε δυνατά τα συνθήματά μας, σας πειράζει; Βρε Μπουρούση 10 μέρες έλεγες....;
Stavrakas13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GfDZ_ClSGUE&feature=feedu ORLY? (ελληνικοζ)
Erwdios Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τι ακριβώς έγινε στο ΟΑΚΑ πριν αρχίσει ο αγώνας και δε το είδα;;; Το μόνο που συνέβη ήταν μερικά δυναμιτάκια που έπεσαν στα ΜΑΤ την ώρα που έμπαιναν μέσα στο γήπεδο και οι ομάδες τη συγκεκριμένη στιγμή δεν είχαν βγει ακόμα για ζέσταμα. Τι να κάνουμε φωνάζουμε δυνατά τα συνθήματά μας, σας πειράζει; Βρε Μπουρούση 10 μέρες έλεγες....; Αλήθεια?
KilliK Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εγω παντως δεν βλεπω να νικαει ο βαζελος σημερα,εχω μια κακη προαισθηση..
SlimData Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GfDZ_ClSGUE&feature=feedu ORLY? (ελληνικοζ) Η φάση που τραβάει την στεφάνη δεν χρειάζεται καν σχόλιο. Αυτό με τον γκορντον όμως δεν το είχα καταλάβει, μου έλεγε ο αδερφός μου βήματα κι εγώ του έλεγα να ξεκολλήσει...! Ο τύπος κάνει μέσα στη μούρη του διαιτητή βήματα και αλλάζει και 3 φορές σταθερό!! 4 παραβάσεις στα δυο μέτρα και χωρίς κάτι να του κλείνει το οπτικό πεδίο. Δεν υπάρχει!! ΔΕΝ υπάρχει!!!
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τελικα ποιος εκανε παραπανω καφριλικια ??? Ο οπαδοι του Παο ή του Ολυμπιακου ??? Αυτο ειναι που σας νοιζει περισσοτερο ε ?? Λοιπον για να ξυπνατε λιγο καλο θα ηταν να σκεφτεστε οτι το καλυτερο θα ειναι να μη τα κανεις κανενας και οποιος κανει κατι να σταματαει ο αγωνας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .... Μολις ειδα τι γινοταν στο ΣΕΦ ελεγα ας τελειωσει το ματς τωρα και ας το χασουμε στα χαρτια ... Δε με νοιζει ... Θελω να σταματησουν αυτα τα εκτροπα .... Το να μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη ειναι ΑΝΟΥΣΙΟ .... Τα αισχη τα κανουν και οι δυο ομαδες ... Να δω ποτε θα το καταλαβετε ...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τελικα ποιος εκανε παραπανω καφριλικια ??? Ο οπαδοι του Παο ή του Ολυμπιακου ??? Αυτο ειναι που σας νοιζει περισσοτερο ε ?? Λοιπον για να ξυπνατε λιγο καλο θα ηταν να σκεφτεστε οτι το καλυτερο θα ειναι να μη τα κανεις κανενας και οποιος κανει κατι να σταματαει ο αγωνας ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ .... Μολις ειδα τι γινοταν στο ΣΕΦ ελεγα ας τελειωσει το ματς τωρα και ας το χασουμε στα χαρτια ... Δε με νοιζει ... Θελω να σταματησουν αυτα τα εκτροπα .... Το να μετραμε ποιος την εχει μεγαλυτερη ειναι ΑΝΟΥΣΙΟ .... Τα αισχη τα κανουν και οι δυο ομαδες ... Να δω ποτε θα το καταλαβετε ... Συμφωνω, ωστοσο υπαρχουν συμφορουμιτες εδω μεσα που αρεσκονται στο να ποσταρουν ψευδεις εικονες για να αποδειξουν οτι οι οπαδοι του ΠΑΟ κανανε στον 2ο τελικο πραγματα που δεν συνεβησαν ποτε. Who knows, ισως να νιωθουν πιο ανετα ετσι ως Ολυμπιακοι, ισως να νιωθουν μια εμεση εξιλεωση για τις καφριλες των οπαδων της δικης του ομαδας. Δεν εξηγειται αλλιως το ποσταρισμα ανυπαρκτων γεγονοτων χρησιμοποιωντας μαλιστα φωτο απο αλλους αγωνες... Ασχετα αν απο ολο αυτο το μονο που καταφερνουν ειναι να (ξανα)εκτιθενται δημοσιως στο χωρο του φορουμ. Οτι οι καφριλες γενικα πρεπει να σταματησουν το εχουμε πει πολλακις αλλα ακρη δε θα βγει οσο υπαρχει ατιμωρησια.
alexis333 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Οτι οι καφριλες γενικα πρεπει να σταματησουν το εχουμε πει πολλακις αλλα ακρη δε θα βγει οσο υπαρχει ατιμωρησια. Ναι αλλα στο τρυπακι του να μετρατε ποιος εκανε τις περισσοτερες καφριλες ολοι μπαινετε ... Λες και αυτο ειναι το θεμα. Λες και εχουμε κοντρα και σε αυτο ... Ελεος .
pamaxon Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε παιδιά ο Ιωάννου είναι μεγάλος γαύρος το έχει πει άλλωστε σε εκπομπή του σε στην ΕΡΑΣΠΟΡ!Δεν χάνει ευκαιρία και να το λέει στα ματς,στο κύπελλο μας ζάλισε πάλι,δεν είναι τυχαίο ότι τον γνωρίσαμε όταν ο Ολυμπιακός άρχισε να φτιάχνει ομάδα με τον Αρλαουσκας(όπως λέγεται δεν ξέρω αν το γράφω σωστά) τον Λιθουανό,μέχρι τότε έκανε ρεποστάζ Βόλεϋ Ολυμπιακού και στίβου γενικά...Μην την ψάχνεται ο άνθρωπος δεν υπάρχει!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GfDZ_ClSGUE&feature=feedu Με επιασε νευρικο ,ειδικα στην πρωτη φαση. Δειτε και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=9AzAWweOAZU&feature=related
SlimData Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δειτε και αυτο Ρεεεεεεε!!! Μην κάνεις τέτοια πράγματα ρεεεε!!! Τώρα τι θα βρούνε να απαντήσουνε μου λες? Δεν έχεις βαρεθεί να προκαλούνε τη νοημοσύνη σου?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Mιας και χορευουμε σε ρυθμους τελικων: Ενα ωραιο βιντεο απο τις επισκεψεις μας στο εξοχικο κατα το παρελθον Oσον αφορα σημερα, το ειπε ο Φραγκι στον Μαικ με τον πιο χαρακτηριστικο τροπο, οταν το ματς στο ΣΕΦ ειχε κριθει Και για να μπαινουμε στο κλιμα κουπας σιγα σιγα Ας υποκλιθουμε και σημερα σε αυτους τους μεγαλους ΜΑΓΚΕΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις