margaritagr Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more
Fluke Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more Ωωωω τι κακό πάθαμε!!! Και δεν το πε όποιος κι όποιος, το είπε ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ του trompaktikou ( ξάδερφος του Jordan ) p.s. Ωραίο το κειμενάκι που έγραψες Μαργαρίτα, αλλά ξέχασες να τους πείς να γράψουνε ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
Anubis13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more Να του δωσουμε φανελα μαρινακη τοτε...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more τρομακτικο site συζηταγα με φιλους μου ολυμπιακους οι μισοι απο αυτους μου ελεγαν οτι η διαιτησια δεν επαιξε εμας και οτι δικαια κερδισαμε απο την αλλη υπηρχαν αλλοι που θυμωναν . Οταν τους ρωταγα που αδικηθηκαν το μονο που μου ελεγαν ηταν θες να σου πω κιολας αφου οι βολες ηταν 31-9 συγνωμη αλλα αυτο δεν ειναι επιχειρημα .Οποιος ξερει μπασκετ βλεπει οτι τα φαουλ ηταν σωστα και οι βολες το ιδιο και για αυτο ευθυνεται καθαρα ο τροπος παιχνιδιου των ομαδων λυπαμαι πραγματικα οσους δεν το βλεπουν. Αυτο που εχει ο Ολυμπιακος ειναι ενα τεραστιο κομπλεξ κατα του ΠΑΟ και αυτο ειναι ενας απο τους κυριους λογους να στρεφονται στους διαιτητες. Δεν μπορεις να παραδεχτεις οτι εχεις κομπλεξ οποτε και κοιτας την ευκολη λυση .
praktikarioς Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ...Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;...http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more Καβάτζα με μπλούζες απ' όλους τους παιχτες σε κάθε παιχνίδι κι έτσι; Καλή φάση, δεν το είχα σκεφτεί.
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more Εμενα μου αρεσε εκει που σκιζει τη φανελα του Τσαρτσαρη και βαζει αυτη του Σπανουλη λες και θα την ειχε κρατησει πχ. Και γιατι να σκισει του Τσαρτσαρη που ηταν απο τους καλυτερους? αλλο θεμα αυτο
Fluke Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ αφού δημοσιεύτηκε στο... τρομακτικό!!! σίγουρα αληθεύει
pamaxon Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Καλά τραγικό αυτό με το τρομακτικό δεν τίθεται θέμα σχολιασμού!Εγώ δεν καταλαβαίνω,σε τόσα παιχνίδια μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός έχει μακράν περισσότερες βολές από μας και το είδα και στατιστικά αλλά δεν θυμάμαι από που,πριν καμιά ώρα και ήταν λογικό αφού έπαιζε πολύ από ρακέτα και είχε Σόφο,Τζάκσον παλιότερα κλπ.,στην άμυνα έκλεινε την ρακέτα και μεις τα βαράγαμε από παντού,όπως π.χ στο Σεφ με τα 18 3ποντα το 2008 και γενικότερα όλα τα χρόνια.Τότε γιατί δεν λέγανε για τις βολές???Ας μάθουν πως παίζεται και μιλάμε.Οι δικαιολογίες του Σοφού είναι απλά γελοίες και το ξέρει και ο ίδιος,απλά θέλει να κρύψει την μπαρούφα του που δεν πήρε παίκτες σωστούς να το πάρει.<br /><br />
lambroukos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more ελεος,παιξαμε καλυτερα και κερδισαμε τελος,αυτο με τις βολες δεν υφισταται,ο γαυρος επαιζε ολο με σουτ εξω απο την ρακετα και δεν κυνηγισε να μας φορτωσει foul, ενω εμεις παιζαμε μονιμα κατω απο την ρακετα τους...επιπλεον η ξεφτιλα των παιχτων του ολυμπιακου δεν περιγραφετε,ειδικα απο τον σπανουλη που 1ον παραδεχτηκε καλως το λαθος του στην φαση με τον τσαρτσαρη αλλα 2ον δηλωσε οτι φοβομασταν στην αμυνα να τους κανουμε foul! απο την αλλη ο ivkovits να αναφερεται στον 3ον διαιτητη με αυτον τον τροπο που ζητημα ειναι αν πηρε πανω του 2-3 φασεις,τελος το αποκορυφωμα ηταν ο μπουρουσης που δηλωσε οτι αποχωρει απο την εθνικη γιατι δεν το σεβονται!οτι να ναι δηλαδη!αυτο που ξερω ειναι οτι καθενας ψαχνει να βρει δικαιολογιες για την ηττα της ομαδας του!οσο αναφορα τους παιχτες μας τωρα στο β ημιχρονο παιξανε εκπληκτικη αμυνα και γιαυτο αλλωστε κερδισαμε,δεν φταιει η διαιτησια που δεν κερδισε ο ολυμπιακος,αλλωστε στο α ημιχρονο που ειχανε την διαφορα δεν εκαναν καν σχολια για βολες κλπ κλπ
SlimData Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko....t_349.html#more Είναι δυνατόν να κάθεσαι να ποστάρεις τέτοια πράγματα? Τι απέδειξες τώρα? Ότι υπάρχεις κάποιος γαύρος τόσο ηλίθιος που νομίζει ότι κάποιον θα πείσει τώρα? Και καλά ο κατεστραμένος που το έγραψε, εσύ που το αναπαράγεις δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι εδώ μέσα δεν κυκλοφορούνε (κατά κύριο λόγο...) 8χρονα? Μόνο και μόνο από αυτοσεβασμό κάνε ένα edit και σβήστο.
Fluke Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είναι δυνατόν να κάθεσαι να ποστάρεις τέτοια πράγματα? Τι απέδειξες τώρα? Ότι υπάρχεις κάποιος γαύρος τόσο ηλίθιος που νομίζει ότι κάποιον θα πείσει τώρα? Και καλά ο κατεστραμένος που το έγραψε, εσύ που το αναπαράγεις δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι εδώ μέσα δεν κυκλοφορούνε (κατά κύριο λόγο...) 8χρονα? Μόνο και μόνο από αυτοσεβασμό κάνε ένα edit και σβήστο. Δικαιολογημένη η Μαργαρίτα, τους βούλιαξε η Βουλιαγμένη προχθές στο αγαπημένο τους άθλημα
fantasmenos-87 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είναι δυνατόν να κάθεσαι να ποστάρεις τέτοια πράγματα? Τι απέδειξες τώρα? Ότι υπάρχεις κάποιος γαύρος τόσο ηλίθιος που νομίζει ότι κάποιον θα πείσει τώρα? Και καλά ο κατεστραμένος που το έγραψε, εσύ που το αναπαράγεις δεν έχεις καταλάβει ακόμα ότι εδώ μέσα δεν κυκλοφορούνε (κατά κύριο λόγο...) 8χρονα? Μόνο και μόνο από αυτοσεβασμό κάνε ένα edit και σβήστο. Χαχαχαχαχα μα πραγματικα ποσο κουτος μπορει να ειναι καποιος να πιστεψει οτι αυτο το ειπε Παναθηναικος. Α ρε τους εχετε δημιουργησει τοσο μεγαλο κομπλεξ κατωτεροτητας στο μπασκετ που λενε ο,τι φανταστει ο νους για να δικαιολογησουν τις ηττες τους. :lol: :lol:
firewalker Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Είδα χθες το match και ντρέπομαι που είμαι Παναθηναϊκός. Μας έχουν πάρει όλοι στο ψιλό. Είμαι λάτρης του καλού μπασκετ και είναι ντροπή για τον σύλλογο μας να κερδίζει, σουτάροντας επί μισή ώρα βολές. Και το χειρότερο για μένα ήρθε στο τέλος όταν ο γιος μου έσκισε τη μπλούζα του Τσαρτσαρή και φόρεσε αυτή του Σπανούλη.Τι να του πεις και του παιδιού;Ευχαριστούμε τη διοίκηση για ό,τι έχει προσφέρει,αλλά χαριστικά πρωταθλήματα δεν θέλουμε. Δεν τα έχουμε ανάγκη...Ας ζοριστούν οι παίκτες μας να κερδίσουν με την αξία τους να ευχαριστηθούμε και εμείς μπασκετάκι. Δεν υπάρχει χειρότερη ήττα από το να κερδίζεις και να μην μπορείς να πανηγυρίσεις... http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_349.html#more Συμφωνώ απόλυτα. Ο Σπανούλης μας βοήθησε πολύ περισσότερο από τον Τσαρτσαρή στο 4ο δεκάλεπτο. Και εγώ το ίδιο θα έκανα. Θα έσκιζα την φανέλα του Τσαρτσαρή και θα έβαζα την περσινή του Σπανούλη.
Pachanga Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ αφού δημοσιεύτηκε στο... τρομακτικό!!! σίγουρα αληθεύει Κι όμως είναι αλήθεια... υπάρχει και σχετική φωτογραφία.
pamaxon Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 XAXXAXAXAXAXXAXXAXAAXXAAX ρε φίλε με τρέλανες,δλδ πραγματικά τι ιστορία είναι αυτή??Και πες εντάξει σκίζει μια φανέλα του Παο και βάζει του Ολυμπιακού αλλά του Σπανούλη που πέρσυ έφυγε και από την άλλη πες τε μου έναν Παναθηναϊκό που έχει φανέλα Τσαρτσαρή???Εγώ έχω Μπατίστ-ΔΙαμαντίδη και όπως έχω δει οι περισσότεροι στο γήπεδο απ'αυτούς έχουν και του Σάρας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις