Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν συνεχίσουμε πάντος με τέτοιες εμφανίσεις μπορεί εύκολα να χάσουμε τρία παιχνίδια.

Αν δεν έχαναν 7 ελεύθερα και το κάρφωμα του Μπουρούση σουτ οι άλλοι σήμερα... Με την φανέλα και το κόμπλεξ των άλλων τα πήραμε και όχι με καλό μπάσκετ.

Δημοσ.

Αν δεν έχαναν 7 ελεύθερα και το κάρφωμα του Μπουρούση σουτ οι άλλοι σήμερα... Με την φανέλα και το κόμπλεξ των άλλων τα πήραμε και όχι με καλό μπάσκετ.

Θα σου έλεγα πως το πήρες τώρα, αλλά έχε χάρη που κουράστηκα. Πάντως θα σε φτιάξω πριν φύγω:

Προτείνω τις μετοχές οι Αγγελόπουλοι να τις πουλήσουν στο Μπέο. :D

Δημοσ.

Θα σου έλεγα πως το πήρες τώρα, αλλά έχε χάρη που κουράστηκα. Πάντως θα σε φτιάξω πριν φύγω:

Προτείνω τις μετοχές οι Αγγελόπουλοι να τις πουλήσουν στο Μπέο. :D

Μια χαρά θα ήταν. Έχετε έναν στην Π.Α.Ε. γιατί όχι και στην Κ.Α.Ε. :D

Δημοσ.

Βρε, δεν πήγες για ύπνο ακόμα; :P

Με τρώει το χέρι μου να μπω να παίξω Witcher μπας και αρχίσω κάποια στιγμή και το 2.

Ζητώ συγνώμη για το off topic αλλά ο Ghost μου θύμισε τις πραγματικές χαρές της ζωής. :D

Για ένας πιάνονται και άμα...

Χαχαχχαχαχαχαχαχ

Δημοσ.

Με την φανέλα και το κόμπλεξ των άλλων τα πήραμε και όχι με καλό μπάσκετ.

το μόνο που χρειαστήκαμε είναι ΜΙΑ και μόνο περίοδος με καλή άμυνα και νατο πετιέται το 18-8 και πάπαλα... το έχουμε ξαναδεί σε αρκετούς μέτριους αγώνες του Παναθηναϊκού, δεν μου κάνει εντύπωση, αυτό ακριβώς έλεγα και μέσα στον αγώνα μέχρι και την τρίτη περίοδο... ο ολυμπιακός μέχρι εκεί μπορεί, όταν οι περιφερειακοί του δεν μπορούν να σηκώσουν το παιχνίδι... επίσης δε μου έκανε καθόλου εντύπωση... όταν από το το πρώτο λεπτό κλαίγεσαι για τη διαιτησία, προφανώς και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς να παίξεις μπάσκετ... πόσο μάλλον όταν προηγείσαι και φαίνεται να μπορείς(?) να κάνεις το break στο break...

όσο για τον τεόντοσιτς, αν δείτε καλά στο βίντεο, ο φίλος από τις πολυθρόνες δίψαγε και του πέταξε κάτι να δροσιστεί... μην είστε υπερβολικοί :mrgreen: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=y5HnG-DGoz4

Δημοσ.

Παραδειγματική τιμωρία και του "φιλάθλου" - που θέλει να κάθεται δίπλα στο παρκέ για να φασκελώνει και να βρίζει από κοντά - και του Teodosic που θα πρέπει να μάθει να συγκρατεί τα νεύρα του.

Δημοσ.

Έτσι είναι τα VIP στο ΟΑΚΑ? Όποιος γουστάρει σηκώνεται και μπαίνει μέσα? Θα το έχει καθιερώσει ο Θανασάρας αυτό, για να μην κουράζεται από τα σκαλιά.

Τώρα δεν χρειάζεται βέβαια, τα κανονίζει από πριν, αλλά παλιά ήταν πρόβλημα όντως :rolleyes:

Δημοσ.

Δύσκολα τα πράγματα..

3ος γύρος CL: Ρουμπίν Καζάν,Οντένσε,Τιμισοάρα,Τραμζονσπόρ,Ζυρίχη

Play Off:Μπάγερν,Αρσεναλ,Μπενφίκα,Βιγιαρεάλ,Λυών

Δημοσ.

Ρε παιδια τωρα μπηκα σπιτι ποσο ηρθε η ολυμπιακαρα?

Μας νικησατε παλι!!!!!! τεταρτη φορα φετος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...