Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι ετσι θελει.Μπορει να μην γουσταρει την γλωσσα μας,αυτο τι σχεση εχει τωρα?Για εξηγησε και σε εμας τους χαζουν τι θες να πεις.

τι τι σχεση εχει? για μπασκετ δε λεμε?

θενκς @Anubis13 γτ μου εκανε εντυπωση πολυ καιρο τωρα

Του αρέσει να μοστράρει αυτό το χάρμα οφθαλμών που έχει δίπλα του, αυτό το Χέλι. :D

απλα ζηλευεις που δε την εχεις εσυ διπλα σου :mrgreen:

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τελικα μια φορα δεν μπορει να γινει απονομη μεσα στο σεφ?Πρεπει δηλαδη να γινει μπροστα στους οπαδους μας?

Εγω θελω εκει μεσα.

κ να κερδισετε,για απονομη δεν υπαρχει περιπτωση.ξερεις τους λογους.

Δημοσ.

H διερμηνέας του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμιά αδερφή να δώσουμε στον Ζοτς; Εκτός αν έχει θέσει βέτο η γυναίκα του!

Δημοσ.

απλα ζηλευεις που δε την εχεις εσυ διπλα σου :mrgreen:

Πραγματικά. Άντρας είναι όποιος έχει πάει με φάλαινα :lol:

Δημοσ.

H διερμηνέας του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο δεν έχει καμιά αδερφή να δώσουμε στον Ζοτς; Εκτός αν έχει θέσει βέτο η γυναίκα του!

Και μια γιατρό που είχαν... Κόλαση η ρουφιάνα.

Δημοσ.

Στο τέλος έγινε μια μανούρα για λόγο που δεν κατάλαβα, αλλά πρέπει να ήταν κάποιοι λίγοι.

την μανούρα αυτη θέλω να την ξαναδώ.

εμφανίστηκε ενα μπουκάλι με ισοτονικό απο αυτά που πίνουν στην αποστολή του ολυμπιακού μεσα στο γήπεδο,

να πετάχτηκε απ έξω αποκλείεται οπότε κάποιος το έριξε απο τον πάγκο του ολυμπιακού

Δημοσ.

εμφανίστηκε ενα μπουκάλι με ισοτονικό απο αυτά που πίνουν στην αποστολή του ολυμπιακού μεσα στο γήπεδο,

να πετάχτηκε απ έξω αποκλείεται οπότε κάποιος το έριξε απο τον πάγκο του ολυμπιακού

Γιατί ως γνωστόν αυτά τα βρίσκεις μόνο αν είσαι Ολυμπιακός. Αλλιώς δεν πωλούνται στο εμπόριο... :rolleyes:

Δημοσ.

Γιατί ως γνωστόν αυτά τα βρίσκεις μόνο αν είσαι Ολυμπιακός. Αλλιώς δεν πωλούνται στο εμπόριο... :rolleyes:

Ε ναι και διαλεξε συγκεκριμενα αυτο να πεταξει ο οπαδος ντε

Δημοσ.

Στις συγκεκριμένες VIP θέσεις κάθονται κάτι μπούληδες νεόπλουτοι και βγάζουν τα εσώψυχα τους στους αντίπαλους παίκτες. Δεν τους χάλασε.

Δημοσ.

Ξεχειλίζει από ποιότητα ο πράσινος λαός. Αν πω εγώ τώρα ότι αυτοί είναι βαλτοί από τον Θανασάρα, για να γίνει το τρίτο παιχνίδι ροντέο, θα είμαι καχύποπτος? :rolleyes:

Κλίμα τρομοκρατίας!

Γιώργος Περπερίδης | Δημοσίευση:Κυριακή 29, Μάϊος 2011 21:22

Τριάντα μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού πλεύρισαν το πούλμαν του Ολυμπιακού την ώρα που κατευθυνόταν στο ΟΑΚΑ για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος με τους πράσινους αλλά η έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας πρόλαβε τα χειρότερα! Με κροτίδες και φωτοβολίδες υποδέχτηκαν οι οπαδοί του "τριφυλλιού" τους παίκτες του Θρύλου μόλις βγήκαν για ζέσταμα.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της αστυνομίας (γίνεται κι αυτό καμιά φορά...) γλύτωσε τις περιπέτειες η αποστολή του Ολυμπιακού στον δρόμο για το ΟΑΚΑ.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό (29/5, 22:00, NET) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και καθώς κατευθύνονταν στο γήπεδο, τριάντα περίπου οπαδοί των πρασίνων πλεύρισαν το πούλμαν που μετέφερε τα μέλη της αποστολής των Πειραιωτών με άγριες διαθέσεις αλλά μηχανοκίνητη δύναμη της ΕΛΑΣ πρόλαβε να τους απομακρύνει γρήγορα, πριν υπάρξουν περαιτέρω συνέπειες!

Εντέλει οι ερυθρόλευκοι έφτασαν με τη σχετική ασφάλεια και τη συνοδεία της αστυνομίας στο γήπεδο και κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου προκειμένου να ετοιμαστούν για το ζέσταμα τους. Μόλις οι Τεόντοσιτς, Γκόρντον και Παπανικολάου βγήκαν στο παρκέ για τα πρώτα αναγνωριστικά σουτ, έγιναν δεκτοί με κροτίδες και φωτοβολίδες από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τον εκφωνητή του γηπέδου να κάνει έκκληση για να σταματήσουν αλλά μάταια...

Λίγο αργότερα ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ των πράσινων οπαδών και δυνάμεων της αστυνομίας στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού και συγκεκριμένα έξω από τις θύρες των οργανωμένων, όταν κάποιοι επιχείρησαν να εισβάλλουν στο γήπεδο δίχως εισιτήριο.

Κι όλα αυτά ενώ και στα δύο φετινά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, δεν υπήρξε το παραμικρό επεισόδιο στο ΣΕΦ, κάτι που άλλωστε τόνισε δις ο προπονητής του ΠΑΟ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, δίνοντας συγχαρητήρια στους φίλους του Ολυμπιακού. Φαίνεται όμως πως οι διοικούντες το ελληνικό μπάσκετ δεν θέλουν να κρίνονται οι τίτλοι σε αθλητικά πλαίσια αλλά σε αυτά που βολεύουν την πράσινη παράταξη. Συγχαρητήρια και εις ανώτερα!

http://www.redplanet.gr/basket/a1_basket/telikoi-playoffs-2011/klima-tromokratias.1090542.html?utm_campaign=%40olympiacara&utm_medium=Twitter&utm_source=SNS.analytics

Στις συγκεκριμένες VIP θέσεις κάθονται κάτι μπούληδες νεόπλουτοι και βγάζουν τα εσώψυχα τους στους αντίπαλους παίκτες. Δεν τους χάλασε.

Δόξα και τιμή αν το έκανε.

Δημοσ.

Το σερβικο γατακι το εκανε ο τεοντοσιτς,πεταξε μπουκαλι στους vip

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...