Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ από μπάσκετ δε ξέρω. Μια ερώτηση έχω. Ο Φώτσης πόσα λεπτά επιτρέπεται να κάθεται μες τη ρακέτα;

Γιατι εισαι γνωστης του ποδοσφαιρου και δεν το ξερω?Μηπως ενοεις οτι δεν παρακολουθεις μπασκετ?

Δημοσ.

Γιατι εισαι γνωστης του ποδοσφαιρου και δεν το ξερω?Μηπως ενοεις οτι δεν παρακολουθεις μπασκετ?

Τί εννοείς "γνώστης του ποδοσφαίρου"; Ναι, το μπάσκετ δεν το παρακολουθώ, άρα δεν το ξέρω τόσο καλά όσο το άλλο, πού κόλλησες;

Δημοσ.

Επιτέλους 3pts.

Τόσα λίγα εύστοχα τρίποντα σε 2 παιχνίδια από πότε έχουμε να κάνουμε.

Δημοσ.

Παιξανε αμυνα και τελος ο γαυρος.

Τσαρτσαρης το κλειδι του ματς.

Για διαιτησιες δεν ακουω τιποτα,ηλιθιοτητες,και ζηταω βιντεο με τα φουλ[20 μου ειπαν].Οταν κερδισατε οι διαιτησιες ηταν κορυφαιες .

Δημοσ.

Άλλο ενα πρωτάθλημα χωρίς κανένα ενδιαφέρον φτάνει στο τέλος του με τον πρωταθλητή γνωστό πριν καν ξεκινήσει

κουραζεις,μηπως να χασει ο παναθηναικος για να ευχαριστηθεις ανατροπες.Καλυτερα να δεις nba,εχει μπολικες ανατρπες εκει.

Δημοσ.

Για διαιτησιες δεν ακουω τιποτα,ηλιθιοτητες,και ζηταω βιντεο με τα φουλ[20 μου ειπαν].Οταν κερδισατε οι διαιτησιες ηταν κορυφαιες .

Εισαι αστειος...Ο Ολυμπιακος τελειωσε το παιχνιδι με 25 φαουλ...μονο τα 5 ηταν καθαρα..θες και βιντεο...

Δημοσ.

Μπράβο στα παλικάρια που κέρδισαν την διαιτησία.

Αυτά είναι για τους Ολυμπιακούς.

Εμείς λέμε μπράβο στην ομάδα που παρότι ξεκίνησε πολύ άσχημα στο 20λεπτο, μπήκε στο παιχνίδι και πήρε την νίκη από έναν μανιασμένο ΟΣΦΠ μέχρι της στιγμής που ξεκίνησε ο φραγκοφονιάς τα Σπανουλικά του :D

Δημοσ.

Εισαι αστειος...Ο Ολυμπιακος τελειωσε το παιχνιδι με 25 φαουλ...μονο τα 5 ηταν καθαρα..θες και βιντεο...

Δεν σε χαρακτήρισα, μαζέψου. Επίσης είσαι off topic ;) Πέρνα στο άλλο thread.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...