Tilemaxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Επειδή τέτοιου τύπου ντέρμπυ κρίνονται στην παραμικρή λεπτομέρεια, θεωρώ οτι ο Ολυμπιακός μπορεί αντίστοιχα να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ.
Anubis13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Επειδή τέτοιου τύπου ντέρμπυ κρίνονται στην παραμικρή λεπτομέρεια, θεωρώ οτι ο Ολυμπιακός μπορεί αντίστοιχα να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ. Εχω ακριβως την ιδια εντυπωση με αυτα που εχω δει φετος
green gordon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε παιδια τωρα μπηκα σπιτι ποσο ηρθε η ολυμπιακαρα?
3leven Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε παιδια τωρα μπηκα σπιτι ποσο ηρθε η ολυμπιακαρα? Η ολυμπιακαρα... εχασε...
pamaxon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 <br />κερδισε χαλαρα...<br /><br /><br /><br /> Ρε συ τι κάνεις θέλεις να πάθει καμιά καρδιά ο άνθρωπος? http://www.youtube.com/watch?v=0VfdgVGdSPg&feature=player_embeddedδείτε τις φάσεις τις πανάθας!Δεν ξέρω τι λένε μερικοί αλλά εμένα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι χτες,τρομερές φάσεις και από τους 2,τρομερές άμυνες και πολύ καλοί και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ.Έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια,αυτό το μπάσκετ το προτιμώ και από το NBA!
grigoriou Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Eριξα μια ματια στα πρωτοσελιδα του contra.gr, oι εγκυρες εφημεριδες "Γαυρος" και "Πρωταθλητης" μιλανε για σφαγη διαιτησιας. Εγινε τετοιο πραγμα και δεν το καταλαβα?
JuSt)InSaNe Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Όλο έτσι λένε αυτοί αστους δεν τους αρέσει η ήττα στο εξοχικό
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Όσοι θέλουν να συζητήσουν για τη διαιτησία, παρακαλώ να συνεχίσουν στο ειδικό νήμα. Ευχαριστώ.
imperium Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 τη σειρα την βλεπω 3-1. Θα μιλησουν οι εδρες και θα ειμαστε με μικρη διαφορα σε καθε ματς. Ο Μαριτς επαιξε πολυ καλα αλλα η εικονα που ειχαμε δει ως τωρα ηταν επειδη ηταν τραυματιας πιστευω οτι θα δειξει ποσο καλος παιχτης ειναι γιατι ο Ζοτς δεν νομιζω να εκανε λαθος που τον πηρε. Μονο ο Τεπιτς μας εχει διαψευσει που δεν θα μεινει του χρονου Ο Περπερογλου θα επιστρεψει και ποτε?
pamaxon Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Στο παιχνίδι του Σεφ και αν,σήμερα σίγουρα δεν παίζει!
3leven Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τη σειρα την βλεπω 3-1. Θα μιλησουν οι εδρες και θα ειμαστε με μικρη διαφορα σε καθε ματς. Ο Μαριτς επαιξε πολυ καλα αλλα η εικονα που ειχαμε δει ως τωρα ηταν επειδη ηταν τραυματιας πιστευω οτι θα δειξει ποσο καλος παιχτης ειναι γιατι ο Ζοτς δεν νομιζω να εκανε λαθος που τον πηρε. Μονο ο Τεπιτς μας εχει διαψευσει που δεν θα μεινει του χρονου Ο Περπερογλου θα επιστρεψει και ποτε? http://www.sport-fm.gr/article/478613
Προτεινόμενες αναρτήσεις