Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή τέτοιου τύπου ντέρμπυ κρίνονται στην παραμικρή λεπτομέρεια, θεωρώ οτι ο Ολυμπιακός μπορεί αντίστοιχα να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Επειδή τέτοιου τύπου ντέρμπυ κρίνονται στην παραμικρή λεπτομέρεια, θεωρώ οτι ο Ολυμπιακός μπορεί αντίστοιχα να κάνει το μπρέικ στο ΟΑΚΑ.

Εχω ακριβως την ιδια εντυπωση με αυτα που εχω δει φετος

Δημοσ.
<br />κερδισε χαλαρα...<br />
<br /><br /><br />

Ρε συ τι κάνεις θέλεις να πάθει καμιά καρδιά ο άνθρωπος?

http://www.youtube.com/watch?v=0VfdgVGdSPg&feature=player_embeddedδείτε τις φάσεις τις πανάθας!Δεν ξέρω τι λένε μερικοί αλλά εμένα μου άρεσε πολύ το παιχνίδι χτες,τρομερές φάσεις και από τους 2,τρομερές άμυνες και πολύ καλοί και οι οπαδοί του ΟΣΦΠ.Έτσι πρέπει να είναι τα παιχνίδια,αυτό το μπάσκετ το προτιμώ και από το NBA!

Δημοσ.

Eριξα μια ματια στα πρωτοσελιδα του contra.gr, oι εγκυρες εφημεριδες "Γαυρος" και "Πρωταθλητης" μιλανε για σφαγη διαιτησιας.

Εγινε τετοιο πραγμα και δεν το καταλαβα?

Δημοσ.

τη σειρα την βλεπω 3-1.

Θα μιλησουν οι εδρες και θα ειμαστε με μικρη διαφορα σε καθε ματς.

Ο Μαριτς επαιξε πολυ καλα αλλα η εικονα που ειχαμε δει ως τωρα ηταν επειδη ηταν τραυματιας

πιστευω οτι θα δειξει ποσο καλος παιχτης ειναι γιατι ο Ζοτς δεν νομιζω να εκανε λαθος που τον πηρε.

Μονο ο Τεπιτς μας εχει διαψευσει που δεν θα μεινει του χρονου

Ο Περπερογλου θα επιστρεψει και ποτε?

Δημοσ.

τη σειρα την βλεπω 3-1.

Θα μιλησουν οι εδρες και θα ειμαστε με μικρη διαφορα σε καθε ματς.

Ο Μαριτς επαιξε πολυ καλα αλλα η εικονα που ειχαμε δει ως τωρα ηταν επειδη ηταν τραυματιας

πιστευω οτι θα δειξει ποσο καλος παιχτης ειναι γιατι ο Ζοτς δεν νομιζω να εκανε λαθος που τον πηρε.

Μονο ο Τεπιτς μας εχει διαψευσει που δεν θα μεινει του χρονου

Ο Περπερογλου θα επιστρεψει και ποτε?

http://www.sport-fm.gr/article/478613

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...