Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολυ κουραστικο αυτο το πραγμα.

Ναι ρε π@υστη μου! Παρολαυτα αν ο φετινος Παναθηναικος εκμεταλευτει την τεραστια ευκαιρια που εχει φετος να περασει στους ομιλους και να παρει το λιγοτερο 8 εκ. ο Cisse δε παει πουθενα..

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι ρε π@υστη μου! Παρολαυτα αν ο φετινος Παναθηναικος εκμεταλευτει την τεραστια ευκαιρια που εχει φετος να περασει στους ομιλους και να παρει το λιγοτερο 8 εκ. ο Cisse δε παει πουθενα..

Ο Σισσέ μας κουνάει μαντήλι, εμείς θα κουνήσουμε σεντόνι?

Δημοσ.

Παιδια, η νικη του Παν/κου αποψε στις 10 ειναι σιγουρη? Γιατι ο Οπαπ του δινει και περιθωριο να χασει ως 2 ποντους!

Σκεφτομαι να σπρωξω κανα χιλιαρι ωστε να εισπραξω x1.75

Κανας αλλος? :-)

Δημοσ.

Παιδια, η νικη του Παν/κου αποψε στις 10 ειναι σιγουρη? Γιατι ο Οπαπ του δινει και περιθωριο να χασει ως 2 ποντους!

Σκεφτομαι να σπρωξω κανα χιλιαρι ωστε να εισπραξω x1.75

Κανας αλλος? :-)

ναι σιγουρα θα νικησετε.βαλε κ 5 χιλ!!!

Δημοσ.

Δεν ειμαι παν/κος φιλε... στοιχηματιζεις στο πιο πιθανο. Δε πιστευω οτι ο παν/κος θα φαει και 4η στη σειρα σφαλιαρα;)

Δημοσ.

Δεν ειμαι παν/κος φιλε... στοιχηματιζεις στο πιο πιθανο. Δε πιστευω οτι ο παν/κος θα φαει και 4η στη σειρα σφαλιαρα;)

μπα φετος πιστευω θα παει με την εδρα.

Δημοσ.

Αν δίνει 2 υπέρ του Παναθηναϊκού πιστεύω είναι καλό διπλό.Μπορεί να χάσουμε και στον πόντο,δύσκολο να κερδίσουμε,έχουν βρει ακριβώς το κουμπί στο παιχνίδι μας,θα πρέπει να φέρει κάτι καινούργιο ο Ζοτς για να το πάρουμε.Ο ολυμπιακός φέτος είναι ο αντιπαίχτης μας όπως λένε.Θα δείξει μακάρι να το παρουμε το ματσάκι σήμερα....

Δημοσ.

Πάντως αυτό το στυλάκι "βάζω κάτω το κεφάλι και στην παραμικρή επαφή τινάζομαι σαν κεραυνόπληκτος" το βρίσκω τρομερά απεχθές, μην πω πούστ :shifty:

Δεν είναι καινούριο αλλά κάθε φορά είναι για πολλές σφαλιάρες, όποιος και αν το κάνει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...