pamaxon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλά δεν περίμεναμε να έρθει ο Μπλάνκο για να καταλάβουμε ότι θα φύγει ο Σισσέ,αυτό πιστεύω είναι τετελεσμένο.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αντε να παρουμε μπλανκο και δωνη να γουσταρουμε ολοι μαζι την καινουρια χρονια.. Αν κατι χρειαζομαστε ειναι μπακ και κεντρικα χαφ 2+2 αλλα δεν νομιζω οτι προκειται να γινει κατι τετοιο Πως δεν θα γινει.Θα διωξουν νινη και θα παρουν,τατο,αμπτουν και το βραζιλιανικο ταλεντο αμπαλινιο.Επισης αμυντικο χαφ θα παιζει ο ματος ,και εξτρεμ ελινι με επιστροφη ματζιου.Φυσικα προπονητης θα ειναι ο μεγας δωνης,οπου θα κανει ενδοαδατο το παιδι του,τον μαρινο. Με αυτο τον τροπο ολοι θα ειναι ευχαριστημενοι,εκτος απο τους Παναθηναικου.
thanos2718 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ο Παο θελει δουλεια απο την αρχη!!Ως ποτε πια θα θα χτιζουνε πανω στα συντριμια?Γνωμη μου μου ειναι πως πρεπει να αρχιζει το ξεκαθαρισμα!!!!
Fluke Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ο Παο θελει δουλεια απο την αρχη!!Ως ποτε πια θα θα χτιζουνε πανω στα συντριμια?Γνωμη μου μου ειναι πως πρεπει να αρχιζει το ξεκαθαρισμα!!!! Trollάρουμε κάργα ε ? Φυσικά κάθε ολυμπιακός θέλει να γίνει... ξεκαθάρισμα στον ΠΑΟ... να διώξουμε Cisse, Leto, Silva, Κατσουράνη, Νίνη και να πάρουμε προπονηταρά ( Δώνης λέει LOL ). Έλα, λίγα post ακόμα και θα μας πείσεις
thanos2718 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ρε μεγαλε Παο ειμαι αλλα δεν ειμαι ευχαριστιμενος με την εικονα τελευταια!!
Fluke Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Και για την εικόνα αυτή φταίνε δηλαδή οι προαναφερθέντες παίχτες και όχι: 1) Η διοίκηση που δεν υφίσταται, και δείχνει να μην την νοιάζει το ίδιο της το "προϊόν" ( αν δεν νοιάζεται ο ιδιοκτήτης, θα νοιαστούνε λες οι εργαζόμενοι ? και ιδίως όταν μιλάμε για κακομαθημένα ελληνόπουλα ? ) 2) ότι από τους 25 παίχτες, πέραν πολύ λίγων οι υπόλοιποι 16-18 είναι ΑΜΠΑΛΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΑΤΕΧΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ
3leven Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ο Μπλανκο ανακοινωσε πως ποτε δεν ειπε και σε κανεναν οτι εκλεισε στον παναθηναικο.. Μπλάνκο: «Φεύγω πικραμένος»!
kirileman Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Οκ, τώρα κατάλαβα γιατί λέγονται "αγανακτισμένοι". Για το θέαμα που παρουσιάζουν στα playoff ΠΑΟ και ΑΕΚ.
imperium Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 εγω εκτος απο τον Μπλανκο ακουσα εχουν κλεισει και οι Αμπτουν και Ντουγκλαο με τον Δωνη προπονητη και να ερθει ο Μπλανκο δεν σημαινει οτι στανταρ θα φυγει ο Σισε,ας φυγει ο Γκοβου που δεν εχει δειξει τιποτα
alexis333 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Με Χ στο σημερινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και νικη της ΑΕΚ στην ενσταση περναει η ΑΕΚ στο Τσ. Λ. ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος ??
imperium Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Με Χ στο σημερινο παιχνιδι στο ΟΑΚΑ και νικη της ΑΕΚ στην ενσταση περναει η ΑΕΚ στο Τσ. Λ. ετσι δεν ειναι ή κανω λαθος ?? νομιζω οτι ετσι θα ειναι σε ισοβαθμια με τον Παοκ και θα περασει η ΑΕΚ επειδη στα μεταξυ τους εχει πλεονεκτημα αλλα αυτο το σεναριο δεν θα γινει με τα 2 γκολ του Σισε
firewalker Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πόσο είναι η ρήτρα του; http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128664839
Dropsreef Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πόσο είναι η ρήτρα του; Παλαιότερο Post Απ'όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω το συμβόλαιο του Σισε είναι τετραετούς διάρκειας.Άρα το συμβόλαιο του λήγει το 2013.Σωστά ? Αυτη η ιστορία λοιπόν φεύγω-μένω,μένω-φεύγω δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει.Η "διοίκηση" όπου σταθεί και όπου βρεθεί δηλώνει πως θα κάνουμε τα πάντα να μείνει ο Σισε.Οι οπαδοί ψηφίζουν δαγκωτό Σισε. Έφερε ο Σισε πρόταση ίση με την ρήτρα για να φύγει ?(12 μυρια νομίζω ?). Η "επιχειρηματολογία" είναι άκυρη αν το συμβόλαιο του λήγει το 2012,κοινώς συμβόλαιο τριετούς διάρκειας Και μετά απο ψάξιμο το συμβόλαιο του λήγει το 2013 και η ρήτρα είναι στα 14 μύρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις