Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μου ντε.Οι Πορτογαλικές ομάδες είναι οι μόνες με μικρότερα τηλεοπτικά από τις Ελληνικές.15 εκατομμύρια παίρνουν τηλεοπτικά οι Ελληνικές ομάδες και 5 παίρνουν οι Πορτογαλικές.Πρέπει να συγκρίνουμε με ομάδες που παίρνουν τα ίδια χρήματα.Μια Ελληνική ομάδα για να κάνει 6 ήττες στο champions league παίρνει 20 εκατομύρια Ευρώ.Μια πορτογαλική παίρνει τα ίδια για να φτάσει στους 4 και ΑΝ δεν υπάρχει δεύτερη ή τρίτη πορτογαλική στη διοργάνωση.

CL-Uefa-cash-2009-10.jpg

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

@DKNI

Ρε συ, get serious. Μου συγκρίνεις ένα offside γκολ (έστω ότι ήταν δύσκολη η φάση) με ένα καραακούσιο χέρι? Ούτε στις αλάνες δεν τα μετρούσαμε αυτά, που το τέρμα έπαιζε μπακό και έμπαινε και τείχος αν γούσταρε.

Φυσικα δεν υπαρχει συγκριση.

Στη μια φαση μιλας για παικτη που ειναι οφσαιντ 10 εκατοστα και με φορα κινησης προς τα πισω την στιγμη που γινεται ενα σουτ απο το υψος της μεγαλης περιοχης (δηλαδη οφσαιντ που εμπιπτει χαλαρα στα ορια του ανθρωπινου λαθους και αναθεμα αν ενας απο εσας ειπε "Ε, οφσαιντ" πριν δει τη γραμμη της ΝΟΒΑ) και απο την αλλη για πεντακαθαρη παραβαση κανονισμων την οποια βλεπει ο διαιτητης και αγνοει

Αυτα τα "ακουσιο" και "βηματακια" και "διπλο πηδημα" ειναι για Β' Γυμνασιου με τσαντες για δοκαρια

Δημοσ.

με τσαντες για δοκαρια

Θα βάλω τα κλάμματα :mrgreen::D

Φυσικα δεν υπαρχει συγκριση.

Στη μια φαση μιλας για παικτη που ειναι οφσαιντ 10 εκατοστα και με φορα κινησης προς τα πισω την στιγμη που γινεται ενα σουτ απο το υψος της μεγαλης περιοχης (δηλαδη οφσαιντ που εμπιπτει χαλαρα στα ορια του ανθρωπινου λαθους και αναθεμα αν ενας απο εσας ειπε "Ε, οφσαιντ" πριν δει τη γραμμη της ΝΟΒΑ) και απο την αλλη για πεντακαθαρη παραβαση κανονισμων την οποια βλεπει ο διαιτητης και αγνοει

Ποιος σου είπε εσένα ότι κατηγόρησα τον λάισμαν για δόλο. Αλλά μη μου το γυρνάς στο Καλαματιανό και στο ανθρώπινο λάθος τώρα, όταν εγώ έχω πάρει πολύ πιο δύσκολα σφυρίγματα και μου βγαίνατε για παρέλαση στη Μεσογείων.

Δημοσ.

Το να συγκρινετε τα μεγεθη των τηλεποπτικων ποσοστων ή τις απολαβες των Πορτογαλων με των δικων μας ομαδων ειναι εντελως ατοπο ....

Το προβλημα δεν ειναι αυτο που δεν εχουμε ομαδες τυπου Πορτο.

Το θεμα ειναι οτι εδω δε ξερουν να διαχειριστουν τα λεφτα ενω στην Πορτογαλια ξερουν και τα επενδυουν ...

Εδω φερνουν Μπορχα και Σοουζα και εκει Φαλκαο, Χουλκ και Λισαντρο που τους βρισκουν τσαμπα και τους πουλανε για χρυσο μετα...

Εκει ειναι οι διαφορες μας , οχι στα τηλεοπτικα ...

Δημοσ.

Έλα μου ντε.Οι Πορτογαλικές ομάδες είναι οι μόνες με μικρότερα τηλεοπτικά από τις Ελληνικές.15 εκατομμύρια παίρνουν τηλεοπτικά οι Ελληνικές ομάδες και 5 παίρνουν οι Πορτογαλικές.Πρέπει να συγκρίνουμε με ομάδες που παίρνουν τα ίδια χρήματα.Μια Ελληνική ομάδα για να κάνει 6 ήττες στο champions league παίρνει 20 εκατομύρια Ευρώ.Μια πορτογαλική παίρνει τα ίδια για να φτάσει στους 4 και ΑΝ δεν υπάρχει δεύτερη ή τρίτη πορτογαλική στη διοργάνωση.

Εγώ μίλησα για εγχώρια τηλεοπτικά, όχι για εκείνα του CL.

Δημοσ.

Πέρσυ χωρίς Ζιλμπέρτο πρωτάθλημα δεν πέρναμε,αυτός κρατούσε όλο το κέντρο,ο άνθρωπος είναι μυαλό και ας μην τρέχει πολύ απλά ήξερε που να βρίσκεται στο γήπεδο!Θυμάσαι ποτέ τον Ρενέ να τρέχει?Όμως πάντα ήταν ένα βήμα μπροστά από τους άλλους...

Δημοσ.

Ισχυει περυσι το μισο πρωταθλημα Σισε και το αλλο μισο Ζιλμπερτο.

Βεβαια το αν αξιζε τα 2+εκατομμυρια που επαιρνε για 3 χρονια ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

Ο Ζιλμπερτο ετρεχε παρα πολυ και καλυπτε πολλους χωρους,δηλαδη ο Νινης και οι Καρα,Κατσουρ τρεχουν παραπανω? :devil:

Δημοσ.

Ο νίνης γενικά είναι περιπατητής,δεν λέω έχει ταλέντο αλλά δεν καλύπτει,ο Κάρα έχει τρέξει τόσο πολύ στην ζωή του που έχει κάψει φλάντζα και ο Κατσούρ έχει τα προσόντα εγκεφαλικού παίκτη ποτέ δεν έκανε τα πολλά χιλιόμετρα,βρισκόταν εκεί που έπρεπε!

Δημοσ.

Ο Μπλανκο λεει ειπε σε οπαδους που τον πλησιασαν σε club οτι εχει κλεισει σε σας. Πριν λιγο το διαβασα

Αν ειναι ετσι adio Cisse...

Οσο για τον Ζιλμπερτο θεωρω οτι δεν ειναι καμια τρελη απωλεια δεδομενης και της ηλικιας του

iphone.png

Δημοσ.

Αντε να παρουμε μπλανκο και δωνη να γουσταρουμε ολοι μαζι την καινουρια χρονια..

Αν κατι χρειαζομαστε ειναι μπακ και κεντρικα χαφ 2+2 αλλα δεν νομιζω οτι προκειται να γινει κατι τετοιο

Δημοσ.

Εναν σωστο προπονητη θελουμε !!Που να βοιωνει την ομαδα μεσα στο γηπεδο!!Καλη ωρα ο Δωνης !Αλλα τι κατασταση ειναι αυτην με τον φερειρα !!Βαριεται που ζει αυτος ο ανθρωπος!!!!!

Ο Μπλανκο λεει ειπε σε οπαδους που τον πλησιασαν σε club οτι εχει κλεισει σε σας. Πριν λιγο το διαβασα

Αν ειναι ετσι adio Cisse...

Οσο για τον Ζιλμπερτο θεωρω οτι δεν ειναι καμια τρελη απωλεια δεδομενης και της ηλικιας του

iphone.png

ναι καιεγω το διαβασα εδω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...