pamaxon Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Ε ναι καλά λέει,τι είμαστε υπάλληλοι όπως κάτι άλλοι να πηγαίνουμε σαν πρόβατα.Στην αδιαφορία τους γυρνάμε την πλάτη!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Δημοσ. 20 Μαΐου 2011 Συγνωμη αλλα για εμενα το γηπεδο πρεπει συνεχεια να ειναι αδειο.Με βαρδι η ομαδα θα καταστραφει,οπτοε γιατι να πληρωσω και να βοηθησω αυτη την καταστραμενη ομαδα.Αν την δωσει την Παε να δεις πως θα γεμισει το γηπεδο.
we_will_rise Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Προγνωστικά για αύριο κανείς ;;; Θα ήθελα πολύ να είμαι αισιόδοξος, αλλά από άεκ, παο, και ηρακλή χάνω ΠΑΝΤΑ εκτός έδρας...
john1987 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Κι εγω προς τον ασσο προσανατολιζομαι,αλλα με την Παναθα ποτε δεν ξερεις
firewalker Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλά παίξαμε σήμερα. Αν έλειπαν τα λάθη στην μεσαία κυρίως γραμμή θα ήταν ένα πολύ εύκολο παιχνίδι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Πολυ καλυτεροι σημερα αλλα το γκολ ηρθε απο offside.
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τραγική εμφάνιση του ΠΑΟ, απορώ που είδατε το καλό παιχνίδι. Ολόκληρη καφετέρια που έβλεπα το ματς, δε σταμάταγε να κατεβάζει καντήλια στο Λέτο, το Νίνη και τα άλλα παιδιά! Δε βρισκόντουσαν ούτε με ραντεβού στο γήπεδο, πάρα πολλές λάθος πάσες, ανύπαρκτος επιθετικά απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που απλά φύλαγε τα νώτα του και ο οποίος, μετά το γκολ, φάνηκε πως αν είχε κατέβει για τη νίκη, θα την έπαιρνε. Από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟ.
geovard Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τραγική εμφάνιση του ΠΑΟ, απορώ που είδατε το καλό παιχνίδι. Ολόκληρη καφετέρια που έβλεπα το ματς, δε σταμάταγε να κατεβάζει καντήλια στο Λέτο, το Νίνη και τα άλλα παιδιά! Δε βρισκόντουσαν ούτε με ραντεβού στο γήπεδο, πάρα πολλές λάθος πάσες, ανύπαρκτος επιθετικά απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που απλά φύλαγε τα νώτα του και ο οποίος, μετά το γκολ, φάνηκε πως αν είχε κατέβει για τη νίκη, θα την έπαιρνε. Από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟ. Εμείς ξέρουμε τι είμαστε αλλά ο Μαρινάκης που νομίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι Πόρτο?
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αν δεν δείς του χρόνου τον Ολυμπιακό, πώς τον κρίνεις απο τώρα;
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 @DKNI Ρε συ, get serious. Μου συγκρίνεις ένα offside γκολ (έστω ότι ήταν δύσκολη η φάση) με ένα καραακούσιο χέρι? Ούτε στις αλάνες δεν τα μετρούσαμε αυτά, που το τέρμα έπαιζε μπακό και έμπαινε και τείχος αν γούσταρε. Επίσης εμένα με ενδιέφερε σήμερα να βγει έστω Χ το παιχνίδι του ΠΑΟ, για να πάει τελευταία αγωνιστική να το παλέψει με την ΑΕΚ σε περίπτωση που έχανε ο Βόλος σήμερα. Δεν έπρεπε επ' ουδενί να βγει η ΑΕΚ πρώτη. Βόλε ζούμε, Ευρώπη να σε δούμε!!!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Τραγική εμφάνιση του ΠΑΟ, απορώ που είδατε το καλό παιχνίδι. Ολόκληρη καφετέρια που έβλεπα το ματς, δε σταμάταγε να κατεβάζει καντήλια στο Λέτο, το Νίνη και τα άλλα παιδιά! Δε βρισκόντουσαν ούτε με ραντεβού στο γήπεδο, πάρα πολλές λάθος πάσες, ανύπαρκτος επιθετικά απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που απλά φύλαγε τα νώτα του και ο οποίος, μετά το γκολ, φάνηκε πως αν είχε κατέβει για τη νίκη, θα την έπαιρνε. Από τα χειρότερα φετινά παιχνίδια του ΠΑΟ. Απορω που αυτα τα ποστ δεν τα κανεις μετα τα παιχνιδια του Οσφπ.Αλλα ναι,παιζετε σαν την μπαρτσα εσεις.Με μπαγασα ντουνντου μοντεστο,ζαιρι ριερα.Ομαδαρα μου εσεις.
Erwdios Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Απορω που αυτα τα ποστ δεν τα κανεις μετα τα παιχνιδια του Οσφπ.Αλλα ναι,παιζετε σαν την μπαρτσα εσεις.Με μπαγασα ντουνντου μοντεστο,ζαιρι ριερα.Ομαδαρα μου εσεις. Ωραία τα λες. Ιμπαγάσα, MVP του πρωταθλήματος, Ριέρα πρώτος σε ασίστ στον Ολυμπιακό, αν δεν με απατά η μνήμη μου και ο Ζαϊρί πέρσι σας είχε αλλάξει τα φώτα στο Καραϊσκάκη παρεάκι με Μήτρογλου...
geovard Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αν δεν δείς του χρόνου τον Ολυμπιακό, πώς τον κρίνεις απο τώρα; Δεν διαβάζεις καθόλου Σωτηρακόπουλο ο οποίος σήμερα(χθες) έγραφε γιά τα λεγόμενα του Μαρινάκη περί Πόρτο έγραψε πολύ εύστοχα "Κκαλά τα παραμύθια με την Πόρτο αλλά λείπει ο Δράκος"! Και βέβαια έκανε λογοπαίγνιο με τους Δράκους του Οπόρτο. Η Πόρτο απέχει έτη φωτός από οποιαδήποτε Ελληνική ομάδα και είναι δύσκολο έως απίθανο να τη πλησιάσει Ελληνική ομάδα. Γιατί εισάγει πιπίνια ποδοσφαιριστές από τη Βραζιλία απευθείας.Χωρίς ενδιάμεσο σταθμό.
Tilemaxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μα ποιός μίλησε για Πόρτο; Η Πόρτο είναι μια απο τις πιο επιτυχημένες ομάδες της δεκαετίας στην Ευρώπη. Εννοείται οτι δεν μιλάμε για τέτοια μεγέθη. Εγώ μίλησα για την γενική εικόνα της ομάδας του χρόνου. Δεν ζήτησα να γίνουμε ούτε Πόρτο, ούτε Μπάρτσα. Και δεν με απασχολεί κιόλας. Όταν η Πόρτο κλείνει συμφωνίες 100 εκ. € για τηλεοπτικά, και ο Ολυμπιακός ούτε 10, έ τότε καταλαβαίνεις τα μεγέθη...
kirileman Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Απορώ και γω πως μπήκε στην κουβέντα η Πόρτο. Όπως επίσης και για τον Μαρινάκη ή τον Ολυμπιακό. Είδαμε ένα παιχνίδι χθες, αυτό σχολιάσαμε. Το γνωρίζουμε ότι οι ελληνικές ομάδες στο ίδιο καζάνι βράζουν, απλά όποιος είδε το χθεσινό ματς δε μπορεί να μην διαπίστωσε σημάδια αποσύνθεσης του ΠΑΟ που εν μέρει είναι δικαιολογημένα. Άντε να καταργηθεί αυτή η μαλακία των playoff γιατί αρκετά μας ταλαιπώρησε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις