Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Α αν βγει δευτερη στο πρωταθλημα. Νομιζα στα πλευ-οφφ..Ναι οκ δικο μου λαθος
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ΥΓ. Το οτι καποιος δηλωνει "μπασκετικος" δεν σημαινει οτι ειναι. Με το να μπλεκετε σε συζητησεις με ατομα που προφανως δεν εχουν ιδεα απο μπασκετ οπως εχει αποδειχθει απο τις εκτιμησεις τους, απλα χαλατε τον χρονο σας ΤΟ ακους να στο λενε τοσο συχνα που σου χει μεινει, ε? Ασε, ξερω.. Θα βρασεις μια μπαλα...!
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Σοβαρα δηλαδη εσυ δεν ειδες οτι με το που ξαναμπηκε ο Μπουρουσης υπήρχαν τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που αν ειχε 2 φαουλ θα τελειωνε με 3, αλλα ειχε 4 εκεινη την στιγμη και δεν επαιζε να βγει? δεν λεω για το τελος. η ζημια ειχε γινει νωριτερα απο το τριτο δεκαλεπτο.
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Περα απο το ματς τετοια αβανταδορικη εκφωνηση δεν εχω ξαναδει σε μπασκετ μεταξυ αιωνιων οταν εκανε το 4ο ο Μπουρουσης οι εκφωνητες κλαιγανε χαρακτητιστικο σημειο ααααχ γιατι ετσι με 4ο φαουλ μπορει να χαθει το παιχνιδι ετσι , μετα ρωταει τον αλλο αν θα προτιμουσε να μπει το καλαθι και να μην ειχε γινει το φαουλ...εκλεισα τον ηχο και εβαλα ραδιο αλλα δεν συγχρονιζοταν σωστα Ειδικα εκει που δινει λαθος σφυριγμα υπερ του Παο και λενε πως "ε δεν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ, αφου δεν εβαλε καλαθι ο Παο στην επιθεση..!" φανηκε το ποσο ερυθρολευκων αισθηματων ειναι οι εκφωνητες! 60-40 ηταν η διαιτησια, υπερ της πιο διασημης ομαδας. Μην ξεγελιομαστε απ τη νικη.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δικαια και καθαρα το κυπελλο ο ΟΣΦΠ. Το ηθελε παραπανω απο εμας και γιαυτο το λογο το σηκωσε αξια. Εμεις δεν το αξιζαμε με τη σημερινη μας εμφανιση. Απο μια αποψη ηταν αναμενομενο οτι θα κατεβουμε ξεφουσκωμενοι απο την "mass" επιτυχια στην Ευρωλιγκα, απτην αλλη ομως θα επρεπε να ειναι πιο πεισμωμενοι. Μικρο το κακο, προβλημα δεν υπαρχει, τα πλειοφφ ερχονται, μην κατηγορειτε τους ηρωες μας για μια κακη εμφανιση που εν μερει δικαιολογειται. Η ομαδα αυτη, για την φετινη μιλαω, μας εκανε υπερηφανους οσο δεν παει οποτε ας μη γινομαστε 'Ελληναρες" μεσα σε χρονικο διαστημα μιας εβδομαδας. Μια κακη παρενθεση, σαν την περσυνη. Παμε παρακατω. Οσο για το θεμα απουσιων δεν μπορουμε να επικαλουμαστε την κατασταση του Μαριτς οταν ο ΟΣΦΠ δεν ειχε τον Νεστεροβιτς και τον Σπανουλη (αν και για τον 2ο κατι μου λεει οτι θα ηταν καλυτερα για εμας να επαιζε σημερα). ΥΓ. Αν ο ΠΑΟ το σηκωνε σημερα θα ακουγαμε τα 1000μυρια για τη διαιτησια απτους απεναντι, η οποια γενικως ηταν κακη ΚΑΙ για τις 2 ομαδες. Ο μαριτς επιθετικα ειναι τραγικος,αμυντικα ειναι πολυ καλος,και πολλα ριμπουντ.Αλλα επιθετκα δεν μπορει να βαλει λαυ απ ο ανθρωπος.
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ο Καλάθης έγινε σήμερα ο Καλάθης της εποχής της προσαρμογής. Ακριβως γι αυτο δε μπορει ειναι βασικος στον Παο. Η σταθεροτητα ειναι απαραιτητο προσον για να παιζεις βασικος σε τετοιες ομαδες.
firewalker Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Είμαστε που είμαστε κομμάτια, μας βιάζει και η διαιτησία στα παιχνίδια...
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ειδικα εκει που δινει λαθος σφυριγμα υπερ του Παο και λενε πως "ε δεν αδικηθηκε ο ΟΣΦΠ, αφου δεν εβαλε καλαθι ο Παο στην επιθεση..!" φανηκε το ποσο ερυθρολευκων αισθηματων ειναι οι εκφωνητες! 60-40 ηταν η διαιτησια, υπερ της πιο διασημης ομαδας. Μην ξεγελιομαστε απ τη νικη. δεν ειπα για διαιτισια και δεν καταλαβαινω γιατι την αναφερεις...απο εκει και περα εισαι λαθος αλλα κανεις δεν ειναι τελειος ακομα και εγω δεν ειμαι (παρα τα οσα ακουγονται)
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Οχι που δε θα βγαινανε οι κλασσικοι "μπασκετικοι" να μας πουνε για τη διαιτησια. Κατα τ'αλλα συμφωνα με τους ιδιους εμεις πασχουμε απο κομπλεξ κατωτεροτητας επειδη ενω σηκωσαμε Ευρωλιγκα λεγαμε για τη διαιτησια με την Μπαρτσελονα. Αυτοι που σηκωσαν κυπελλο και μιλανε για διαιτησια τι ειναι? (και μαλιστα τα μεν και τα δε τα γραφει το ιδιο ατομο).
pamaxon Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά μην κατηγορείτε την πανάθα για το κύπελλο δεν μπορούσε με τίποτα όσο και αν το ήθελαν σήμερα να παίξουν μπάσκετ με 3 προπονήσεις με τέτοια καταπόνηση μα είναι δυνατόν???ΤΟ περίμενα ότι ο γαύρος θα το έπαιρνε σήμερα.Τώρα για διαιτησίες ότι να ναι ο γείτονας μου Κορομηλάς(μένει απέναντί μου)έδινε απίθανα πράγματα και για τις 2 πλευρές.Οι εκφωνητές,ο Ιωάννου έχει δηλώσει Ολυμπιακός στο ραδιόφωνο και ο Χατζηγεωργίου πρέπει να είναι Παναθηναϊκός και γενικότερα γραφικός στις περιγραφές του!Τώρα πάμε πρωτάθλημα γερά και μην φοβάστε δεν μπορεί να μας κερδίζει συνέχεια ο γαύρος εκεί που πρέπει θα μιλήσουν οι πρωταθλητές ευρώπης!
Chris_85 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Τουλαχιστον ειχατε δικιο, πως ο Παο θα εσπερνε με τον Μαριτς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις