Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να φροντισει η ομαδα να μην ξαναεμφανιστει εται στα πλευ οφ..Ελεος να πουμε μερικοι ουτε μπασιμο δεν μπορουν να κανουν απο τον φοβο τους

Ελα ρε μλκ και συ να πουμε, αμεσως χασαμε το Κυπελλο και κατι εγινε

Ποιον φοβο, δεν εβλεπες οτι το μυαλο τους ηταν αλλου?

Οι παπαριες που εχει κανει ο Μπατιστ και ο Καλαθης σημερα (με αποκορυφωμα τον αιφνιδιασμο που κανει βηματα) ηταν για παιδακια Δημοτικου. Δεν βλεπεις οτι αυτη τη στιγμη σκεφτονται ο,τι ναναι?

ΥΓ. Η περιγραφη ηταν η αναμενομενη οταν μιλαμε για τον Ιωαννου και τον Χατζηδημητριου, μην τρελαινεστε.Δηλαδη γινεται ο Ιωαννου να μην δει τα κρισιμα υπερ του Ολυμπιακου? Το μονο γελοιο ηταν που μου εκθειαζαν τον Μπουρουση για τις "2 καλες αμυνες" στο τελευταιο λεπτο οταν η μια που επαιξε στον Διαμαντιδη ηταν τουλαχιστον για 2 διαφορετικα φαουλ. Οκ, δεν το δωσανε, δεν θελανε με τιποτα να τον βγαλουν με 5 εξω αλλα μην μας πρηζετε 

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οντως για το τριποντο αυτο εγιναν βηματα? :shock:

αυτο το τριποντο ηταν καθοριστικο για τον ολυμπιακο

Οχι ρε ,λεω για τους εκφωνητες.Με το που το εβαλε ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Ελεος,γενικα οι εκφωνητες για τα φουλ του γαυρου που δεν τα εδωσε [και ηταν πολλα]δεν ειπαν τιποτα.

Έχω μια απορία. Άκουσα ότι λόγω ακριβής τιμής, οι οργανωμένοι του ΠΑΟ δεν πήγαν. Από τους μη οργανωμένους, δεν βρέθηκαν 1000 άτομα να εξαντλήσουν τα εισιτήρια; Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν ξέρω;

οικονομικη κριση φιλε μου,ειμαστε μια εβδομαδα μετα το ευρωπαικο,νομιζεις οτι πολοι θελουν να δωσουν 75 ευρω για να δουν το κυπελο ελλαδας?

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει DKNI. Πληρωνονται για να ειναι το μυαλο τους εκει. Δεν τους ζητησαμε να λυσουν πυρηνικη φυσικη

Δημοσ.

Ελα, ξεκολλαμε λεμε.

Χασαμε το Κυπελλο, δεν τρεχει, παμε παρακατω

Οταν εχω χασει το 1ο ματς στη Βαρκελωνη όπως το εχω χασει και εχει γυρισει η ομαδα να παρει το 2ο δυο μερες μετα, προφανως στα παπακια μας ολα, θα προετοιμαστουν οπως ξερει ο Ζοτς για να παμε να παιξουμε τελικους.

Δημοσ.

Anubis 13 αλλξε ομαδα,να λες οτι ο παναθηναικο φοβαται τον ολυμπιακο με τοσα κυπελλα ευρωπαικα κτλ ειναι ντροπη.Μας εφεραν ευρωπαικο και θα τους κραξουμε?3 ευρωπαικα σε 5 χρονια¨?ουτε πρωταθλημα δεν εχουμε χασει ακομα,στα playoff θα δουμε πιος ειναι πιο μαγκας και οχι σε αυτο το ματς,που δεν σεβονται την ομαδα που εφερε αλλη μια κουπα στην ελλαδα.στραβια καλαθια ,εμετικοι σχολιαστες,τελικος μια εβδομαδα μετα το ευρωπαικο.

Δημοσ.

Και κύπελο θα πάρει ο Ο.Σ.Φ.Π. και πρωτάθλημα μπορεί να πάρει... Δεν γίνεται να παίρνουμε συνέχεια, ένα σκασμό λεφτά έχουν ρίξει και αυτοί.

Δημοσ.

Δεν με νοιαζει DKNI. Πληρωνονται για να ειναι το μυαλο τους εκει. Δεν τους ζητησαμε να λυσουν πυρηνικη φυσικη

Ναι. Οκ. Δεν γινεται. Satisfied?

Οπως σε εμενα είτε 1000 ευρω μου δωσεις ειτε 1.000.000 ευρω μου δωσεις δεν μπορω να παιξω σεντερ στον Παναθηναικο, ετσι και σε αυτους ειτε παιρνουν 500χιλ δραχμες είτε 500χιλ ευρω, μετα απο ενα Ευρωπαικο και στην ουσια μετα απο μια προετοιμασια για ταξιδι 1 μηνος (γιατι τα πλευ οφ-ημιτελικος-τελικος Ευρωλιγκας ειναι ενα συνολο αγωνων που κρατησε 1 μηνα) δεν γινεται να γυρισεις διακοπτη σε 1 βδομαδα. Οσα λεφτα και να τους δωσεις, αν νιωθουν αδειοι μετα την Ευρωλιγκα δεν εχουν συγκεντρωση

Δημοσ.

Και κύπελο θα πάρει ο Ο.Σ.Φ.Π. και πρωτάθλημα μπορεί να πάρει... Δεν γίνεται να παίρνουμε συνέχεια, ένα σκασμό λεφτά έχουν ρίξει και αυτοί.

Με αυτο το ροστερ δεν γινεται να παρεις πρωταθλημα.Θ το δεις στα συνεχομενα ματς και οχι σε ενα ματς.

Δημοσ.

Συγγνωμη αλλα αυτη ειναι μια εμφανιση που εχει επαναληφθει παμπολλες φορες φετος..

Καλα κανει ο ολυμπιακος και τα παιρνει..Οπως ειπε και ο firewalker και αυτοι λεφτα ριχνουν καποιους τιτλους θα παρουν...

Καλα ενταξει θα αλλαξω ομαδα θα υποστηριζω την ανω κωλοπετινιτσα

@DKNI συμφωνω με το παραπανω

Δημοσ.

Το ποιο;

Το παιδί εκεί στην άμυνα στα αριστερά .Αριστερό μπακ δεν λέγεται? Ο Μπρέσκα μεταμορφώθηκε σε Gareth Bale

Δημοσ.

επειδη εριξε λεφτα ο Ολυμπιακος θα πρεπει να σκεφω οτι πρεπει να παρει

καποια στιγμη το πρωταθλημα?να μην παρει τιποτα δεν θελω

εμας μας σκεφτονται?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...