SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δεν με νοιζει καθολου το κυπελο,αδιαφορο τελειως,ενα ματς ειναι ,δεν ξερεις τι μπορει να γινει.Αυτο που με πειραζει ειναι οτι εχασα απο αυτον τον ολυμπιακο και χωρις σπανουλη για 3 φορα φετος που το θεωρω ντροπη.Και στα 3 ματς ειμασταν τραγικοι.Μπρβο στον ολυμπιακο για το κυπελο Επισης τραγικο οτι παιζαμε 2 περιοδος με πιο κοντο καλαθι απο τον αντιπαλο,ελεος.Ενα μετρο να το μετρησουν δεν ειχαν?
pagratios Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Αν ήταν κατά του ολυμπιακού το στραβό καλάθι σίγουρα ένσταση θα έκανε
Παναγιωτης1990 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Περα απο το ματς τετοια αβανταδορικη εκφωνηση δεν εχω ξαναδει σε μπασκετ μεταξυ αιωνιων οταν εκανε το 4ο ο Μπουρουσης οι εκφωνητες κλαιγανε χαρακτητιστικο σημειο ααααχ γιατι ετσι με 4ο φαουλ μπορει να χαθει το παιχνιδι ετσι , μετα ρωταει τον αλλο αν θα προτιμουσε να μπει το καλαθι και να μην ειχε γινει το φαουλ...εκλεισα τον ηχο και εβαλα ραδιο αλλα δεν συγχρονιζοταν σωστα
gilardino Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 ποσο κοστιζει ενα κυπελλο "ζευς" ρε παιδια;λεφτα εχουμε,παμε ν αγορασουμε αλλο...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Περα απο το ματς τετοια αβανταδορικη εκφωνηση δεν εχω ξαναδει σε μπασκετ μεταξυ αιωνιων οταν εκανε το 4ο ο Μπουρουσης οι εκφωνητες κλαιγανε χαρακτητιστικο σημειο ααααχ γιατι ετσι με 4ο φαουλ μπορει να χαθει το παιχνιδι ετσι , μετα ρωταει τον αλλο αν θα προτιμουσε να μπει το καλαθι και να μην ειχε γινει το φαουλ...εκλεισα τον ηχο και εβαλα ραδιο αλλα δεν συγχρονιζοταν σωστα Ειδικα στο τριποντο του τεοντοτιτς,ελεος.Φουλ και βηματα καθαρα ουτε καν τα ελεγαν οι εκφωνητες,τα δικα μας τα ειδαν ολα.Τα σοβαρα ματς θα γινουν στα playoff ,εκει θα φανει η καλυτερη οαμδα σε 3-5 συνεχομενα ματς.
Anubis13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Να φροντισει η ομαδα να μην ξαναεμφανιστει εται στα πλευ οφ..Ελεος να πουμε μερικοι ουτε μπασιμο δεν μπορουν να κανουν απο τον φοβο τους
FarCry Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Ειδικα στο τριποντο του τεοντοτιτς,ελεος.Φουλ και βηματα καθαρα ουτε καν τα ελεγαν οι εκφωνητες,τα δικα μας τα ειδαν ολα. οντως για το τριποντο αυτο εγιναν βηματα? αυτο το τριποντο ηταν καθοριστικο για τον ολυμπιακο
FilipposMD Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Δημοσ. 15 Μαΐου 2011 Έχω μια απορία. Άκουσα ότι λόγω ακριβής τιμής, οι οργανωμένοι του ΠΑΟ δεν πήγαν. Από τους μη οργανωμένους, δεν βρέθηκαν 1000 άτομα να εξαντλήσουν τα εισιτήρια; Υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που δεν ξέρω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις