Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε βγαλε τα κοκκινα γυαλια εσυ, και μασα λιγο απ το πρασινο σανο: Αποθεώνει τον Μήτσο ο Ρόουζ!!!!!!!!!!! http://www.leoforos.gr/article/21342/apotheonei-ton-metso-o-roouz

Τρομερο επιχειρημα να επικαλεισαι βαμενα οπαδικα sites και να τα προσαρτας εμεσως σαν αποψη οσων σου θετουν αντεπιχειρηματα σε αυτα που λες.

Α ρε Σιενα, α ρε Ζοτς εσεις φταιτε για ολα

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

To αστειο ξερετε ποιο ειναι? Πως η ομαδα του μπασκετ εχει μεγαλωσει τοσο πολυ, που δε χωρα στα "στενα" ορια του συλλογου με το τριφυλλι.. Τοσα χρονια ο Παο μαθαινε πως να διαχειριζεται τις ηττες, τις κρισεις και τις αποτυχιες, τωρα που καλειται να διαχειριστει την τεραστια επιτυχια του μπασκετ, βγαζει ολα τα συμπλεγματα και κυριως την αισθηση κατωτεροτητας που τον διακατεχει σαν συλλογο - εξου και η επιθετικοτητα των οπαδων του και των βαμμενων σαιτ του.

Ολο αυτο φαινεται κυριως στα προφανη. Δεν ειναι δυνατον να επικαλουμαστε πως ο Ροουζ εν μεσω πλευ οφφς καθεται και βλεπει ευρωλιγκα, και στελνει μηνυματα στον ΔΔ, ενω ταυτοχρονα του λεει για τα crazy lights!! Ενω απορριπτουμε το ενδεχομενο πως προκειται για τρικ του μαρκετιγκ!! Οχι άλλο κάρβουνο σας παρακαλω!

Αν οπως προειπα ο συλλογος σας δεν ειχε τετοια συμπλεγματα, δε θα ειχατε κανενα προβλημα να παραδεχτειτε τα προφανη, οπως κανουμε εμεις.. Ουτε για ροουζ θα μιλουσατε, ουτε για διαιτησιες με τη μπαρτσελονα, ουτε για τον Τιμ Βουγιουκα και τον Τζεισον Καλαθη..

Edit: Επαξα ενα 2ευρω στο οτι ο Καλαθης θα βγει πρωτος σκορερ. ΔΥσκολο μεν, αλλα θα ειναι ο παικτης που θα μεινει περισσοτερη ωρα αμαρκαριστος απο την αμυνα μας, εδινε και 15 αποδοση..

Δημοσ.

To αστειο ξερετε ποιο ειναι? Πως η ομαδα του μπασκετ εχει μεγαλωσει τοσο πολυ, που δε χωρα στα "στενα" ορια του συλλογου με το τριφυλλι.. Τοσα χρονια ο Παο μαθαινε πως να διαχειριζεται τις ηττες, τις κρισεις και τις αποτυχιες, τωρα που καλειται να διαχειριστει την τεραστια επιτυχια του μπασκετ, βγαζει ολα τα συμπλεγματα και κυριως την αισθηση κατωτεροτητας που τον διακατεχει σαν συλλογο - εξου και η επιθετικοτητα των οπαδων του και των βαμμενων σαιτ του.

Ολο αυτο φαινεται κυριως στα προφανη. Δεν ειναι δυνατον να επικαλουμαστε πως ο Ροουζ εν μεσω πλευ οφφς καθεται και βλεπει ευρωλιγκα, και στελνει μηνυματα στον ΔΔ, ενω ταυτοχρονα του λεει για τα crazy lights!! Ενω απορριπτουμε το ενδεχομενο πως προκειται για τρικ του μαρκετιγκ!! Οχι άλλο κάρβουνο σας παρακαλω!

Αν οπως προειπα ο συλλογος σας δεν ειχε τετοια συμπλεγματα, δε θα ειχατε κανενα προβλημα να παραδεχτειτε τα προφανη, οπως κανουμε εμεις..

Κάτσε ρε Chris, δηλαδή ο ΠΑΟ έχει ως σύλλογος (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) κόμπλεξ, ενώ άλλοι σύλλογοι δεν έχουν; Στην Ελλάδα, υπάρχει κάποια μάζα οπαδών ή σκέτος βαμμένος οπαδός που δεν συμπεριφέρεται κομπλεξικά; Που δεν επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του μέσα από τις νίκες της ομάδας του; Που δεν οικειοποιείται τις επιτυχίες 10-15 αθλητών και προπονητών για να αναδειχθεί ο ίδιος εις βάρος των γνωστών του; Που ξέρει να αποδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου όταν χάνει; Που δεν βρίζει τον εγχώριο αντίπαλο όταν διακρίνεται στην Ευρώπη;

Δημοσ.

Και καπου εδω αρχιζουν τα κορυφαια επιχειρηματα...

Ο κοσμος του ΠΑΟ ειναι ετσι, ειναι γιουβετσι, δεν ειναι ποιοτικος, ειναι κομπλεξικος, ο συλλογος ΠΑΟ ειναι κατωτερος, εχει συμπλεγματα κλπ.

Για τον Ροουζ δεν ειπε κανεις τιποτα βασικα. Ενα λινκ δωσανε τα παιδια και εσυ βγηκες και αρχισες το παραληρημα επιχειρηματων για να μας αποδειξεις οτι αυτο πυο διαβαζουμε ειναι ψεματα.

Φυσικα αν η αναφορα του Ροουζ ηταν στον Σπανουλη για παραδειγμα (αν ο Σπανουλης ειχε βγει ΚΑΙ πρωταθλητης Ευρωπης ΚΑΙ MVP Ευρωλιγκας ΚΑΙ MVP final-4 ΚΑΙ κορυφαια 5δα Ευρωλιγκας κλπ κλπ) θα ηταν εξαιρετικα κορυφαιο οτι θα διαβαζαμε απο σενα ακριβως τα αντιθετα σεναρια. Εξαλλου για τον Σπανουλη τα διαβαζουμε απο σενα απτην αρχη της σεζον, χωρις να χρειαστει καμια αναφορα του Ροουζ.

Οσον αφορα "τα προφανη για τα οποια εσεις μιλατε και τα παραδεχεστε για την ομαδα σας", πουντα και δε τα ειδα? Δειξε μας κανα ποστ σου, γιατι απτη στιγμη που επεσε φαπα απτη Σιενα θυμαμαι να ασχολεισαι με καθαρα εριστικη διαθεση μονο με τον Παναθηναικο και δεν εχω δει ουτε 1 ποστ σου για τον ΟΣΦΠ. Ο οποιος ΠΑΟ παρεπιπτοντως δεν σου εχει δωσει καποιο προφανες δικαιωμα απο αγωνιστικης αποψης, αλλα εσυ ως μπασκετικος ειδικος παντα θα βρεις καμποσα πραγματα να καταλογισεις. Ε και οταν δεν βρισκεις τιποτα, θα το γυρνας στο κομπλεξ των οπαδων, των βαμμενων σαιτ (ναι απο σενα μαθαμε οτι τα σαιτ γραφουνε μαλακιες 7/10 φορες, σε ευχαριστουμε) κλπ κλπ . Καπως πρεπει να εκδηλωθει η πικρα, η πολλη πικρα.

Τελος, το οτι μιλαμε για τον Ροουζ, τον καταπληκτικο Καλαθη και τον Βουγιουκα που βοηθησε ειναι καθαρα δικο μας θεμα και της ομαδας μας και οσων ασχολουνται με τα του μπασκετ. Αν σε χαλανε οι αναφορες μας στον Ροουζ, τον Καλαθη κλπ και σου δειχνουν εσενα κομπλεξ κατωτεροτητας να λεμε αυτο που ειπαν διαφορα σαιτ και διαφοροι προπονητες και κυριως αυτο που ειδαμε με τα ματια μας, οτι πχ ο Καλαθης εκανε εκπληκτικες εμφανισεις απο το τοπ16 και μετα, τοτε το προβλημα δεν ειναι σε εμας σιγουρα.

Η ειρωνεια ξερεις ποια ειναι? Οτι ακριβως το ποστ στο οποιο επικαλεισαι τον ΠΑΟ και τους οπαδους του ως κομπλεξικους, σε προδιδει.

Δημοσ.

Κάτσε ρε Chris, δηλαδή ο ΠΑΟ έχει ως σύλλογος (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό) κόμπλεξ, ενώ άλλοι σύλλογοι δεν έχουν; Στην Ελλάδα, υπάρχει κάποια μάζα οπαδών ή σκέτος βαμμένος οπαδός που δεν συμπεριφέρεται κομπλεξικά; Που δεν επιβεβαιώνει τον ανδρισμό του μέσα από τις νίκες της ομάδας του; Που δεν οικειοποιείται τις επιτυχίες 10-15 αθλητών και προπονητών για να αναδειχθεί ο ίδιος εις βάρος των γνωστών του; Που ξέρει να αποδέχεται την ανωτερότητα του αντιπάλου όταν χάνει; Που δεν βρίζει τον εγχώριο αντίπαλο όταν διακρίνεται στην Ευρώπη;

Συγγνωμη ρε Φιλιππε, οταν ομως αποκλειεται ο ΟΣΦΠ και βγαινει ο Γιαννακοπουλος (που τον εχουν εικονισμα ολοι οι Παναθηναικοι) και λεει πως "ειμαι πρωτα αντι-Ολυμπιακος και μετα Παναθηναικος, και χαιρομαι για τον αποκλεισμο του", αυτο δε δειχνει μια ασοβαρη-κομπλεξικη δηλωση? Απο που προερχεται η ψυχοπαθολογια αυτης της δηλωσης? Ο Γιαννακοπουλος δεν εκπροσωπει το συλλογο?

Δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το παραλογο να υποστηριζουμε πως ενας συλλογος που εχει φτιαχτει για να πρωταγωνιστει, οταν εχει αλλεπαλληλες αποτυχιες σε βαθος ετων, αποκτα συμπλεγματα και ανασφαλειες εναντι του βασικου του αντιπαλου, και προσπαθει με καθε αφορμη, λογικη και παραλογη, να τονισει το εγω του.

Οταν παιζουν τελικο Ευρωλιγκας και η εφημεριδα τους ασχολειται στο εξωφυλλο με τον Σπανουλη, αυτο δε δειχνει κομπλεξ?

Οταν κανεις συλλαλητηρια για να φυγει ο Βαρδινογιαννης, και προφανως θα ξανακανεις στο αμεσο μελλον ωστε να ξαναερθει, αυτο δε δειχνει συναισθηματικη ασταθεια?

Οταν πας να πεις τα αυτονοητα εδω μεσα, δεν υπαρχει επιθετικοτητα, και αρα συγκαλυμμενη ανασφαλεια, απο πολλα μελη-οπαδους του Παο?

Οταν βλεπεις πως σαν συλλογος στο ποδοσφαιρο πανε απο τη μια αποτυχια στην αλλη, ενω καθε καλοκαιρι ξεκινουν με παραληρημα μεγαλειων και ντελιρια ενθουσιασμου, αυτη η ακραια εναλλαξη συναισθηματων δε δημιουργει αρνητικη ψυχολογια στους οπαδους? Αυτο το "κρυο ντουζ", επι χρονια, δε θα επηρεασει αρνητικα την ολη κατασταση?

Οσο για τους Ολυμπιακους, ο μεσος φιλαθλος ξερει να αναγνωριζει την αξια του Παο στο μπασκετ, ξερει πως εχει την εύνοια της διαιτησιας στο ποδοσφαιρο και γενικα ξερει που παταει και που βρισκεται.

Υ.Γ. Τα crazy lights ή τα pro model '11 θα ειναι τα νεα μου παπουτσια απ τη νεα σεζον. Η Nike εχει μεινει πολυ πισω, και μονο τα Κομπε και κατι Τζορνταν (που ειναι πανακριβα) αξιζουν. Και το λεει αυτο ενας που επι 20 χρονια φορουσε Nike αρνουμενος πεισματικα να φορεσει οποιαδηποτε αλλη μαρκα (strike, reebok, And1 περασαν και δεν ακουμπησαν).

Δημοσ.

Μπασκετολογος, ποδοσφαιρολογος, εφημεριδολογος, ψυχολογος κλπ

Α και πανω απολα το επιχειρημα που σπαει κοκκαλα: Οι φιλαθλοι του ΟΣΦΠ ειναι open minded ενω οι φιλαθλοι του ΠΑΟ κομπλεξικοι. Ο ποιοτικος διαχωρισμος του κοσμου για τις δυσκολες ωρες που δεν μπορουμε να αναφερθουμε σε οτιδηποτε αγωνιστικο-μπασκετικο, για το οποιο ημασταν λαλιστατοι ολη τη σεζον...

Ω θεε...

Δημοσ.

Και ο αγγελοπουλος ειχε κανει κατι ωραιες δηλωσεις για το σαρας..Αυτος δεν εκπροσωπει το συλλογο?

Οσο για τα κομπλεξ και τον Σπανουλη το εχω ξαναπει..Ο βασιλης μπορουσε να φυγει την πρωτη μερα και να παει να υπογραψει οπου ηθελε..Η να πει δεν μου δινουν τα λεφτα που θελω εφυγα. Η δεν μου αρεσει η φατσα του Ομπραντοβιτς εφυγα. Η τεσπα κατι..

Αυτο που εγινε κακοφανηκε σε ολους τους Παναθηναικους..Οποτε οι αναφορες στον ονομα του θα ειναι απο εδω και περα..

Για τα του ποδοσφαιρου αλλη φορα..

Ο καλαθης πραγματι μπορει να βγει πρωτος σκορερ να εκμεταλλευτει το σοτυ απο μεση αποσταση η καποια γρηγορα drive.

Δημοσ.

Δεν εχετε ιδεα τι εγινε με τον Σπανουλη.. Ειχε κλεισει πολυ πριν στον ΟΣΦΠ..

Τι ακουγεται, θα παρετε Ματζαρη?

Υ.Γ. Πριν δεν ανεφερομουν καν σε οποιον εχω κανει μπλοκ και εξακολουθει να αναφερεται σε μενα.. για να μαι ξεκαθαρος.. αυτες οι περιπτωσεις ειναι αρκετα πιο βαριες..!

Δημοσ.

Chris, συμφωνώ με το 90% όσων λες. Π.χ. οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να είναι επιτυχημένοι σε χίλια δυο πράγματα στη ζωή τους, αλλά, κατά τη γνώμη μου είναι τρομερά κομπλεξικοί.

Εκεί που διαφωνώ είναι στην τελευταία γραμμή. Ότι δηλαδή οι Ολυμπιακοί δεν είναι κομπλεξικοί.

Όλοι οι οπαδοί απ' την ίδια κοινωνία βγαίνουν και την ομάδα τους τη διαλέγουν συμπτωματικά στην μεγάλη πλειονότητά τους. Το κόμπλεξ δεν σου το δημιουργεί η ομάδα σου που χάνει, αλλά οι άλλοι χίλιοι παράγοντες που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου. Όσο έχω διαφωνήσει έντοντα με τον Midi_Miliz επειδή κατά καιρούς χαρακτηρίζει τους Ολυμπιακούς μαζικά, το ίδιο διαφωνώ και μ'εσένα. Αν μου βρεις μια ελληνική ομάδα που όταν πάρει τίτλο ή κερδίσει στην Ευρώπη, οι οπαδοί δεν βρίζουν εν χορώ τον αντίπαλο, στα καλά καθούμενα, δεν γεμίζουν καναπέδες τα φόρα στο ίντερνετ και δεν παίρνουν τηλέφωνο τους γνωστούς για να τους πικάρουν, να το ξανασυζητήσουμε.

Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ είναι καλύτερη από αυτό που αξίζει η μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟ. Το ίδιο ισχύει και για την εθνική μπάσκετ, την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, την ομάδα βόλλευ του Ηρακλή κτλ.

Δημοσ.

Δεν εχετε ιδεα τι εγινε με τον Σπανουλη.. Ειχε κλεισει πολυ πριν στον ΟΣΦΠ..

Τι ακουγεται, θα παρετε Ματζαρη?

Οχι δεν ειχε κλεισει πολυ πιο πριν. Δεχτηκε 2 προσφορες απο παναθηναικο και 3 απο οσφπ.

Δημοσ.

Οχι δεν ειχε κλεισει πολυ πιο πριν. Δεχτηκε 2 προσφορες απο παναθηναικο και 3 απο οσφπ.

Πήγε και τρείς φορές στον Πιτ Παπαδάκο να του πεί το μέλλον του!

Υπάρχει άραγε κάτι περί των αθλητικών που δεν το γνωρίζεις? Η επιτομή του ξερόλα!

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το μονο που ηθελε ηταν 1 ευρω πανω απτο Διαμαντιδη.

Οταν πηγε τελευταια μερα να υπογραψει με 2μυρια το χρονο(οσα κ οΔιαμ.),του ειπαν 1.400.000 αν θες.

Δημοσ.

Υπάρχει άραγε κάτι περί των αθλητικών που δεν το γνωρίζεις? Η επιτομή του ξερόλα!

Τοτε γιατι να μην δεχτω οτι ειχε κλεισει απο το Μαρτιο, οπως εγραφε ο πρωταθλητης?

Ο Chris απεδειξε αυτο που μου λεει ομως εχω καποιες εξτρα πληροφοριες

Δε θα σχολιασω τις κακιουλες και το τι ξερει καποιος η οχι..

Δημοσ.

Οταν δεχοταν τις "προσφορες" ολο του το σοι στη Λαρισα ελεγε πως εχει κλεισει στον ΟΣΦΠ. Τεσπα δεκτη η καθε αποψη.

Παμε να δουμε το ματς, ελπιζω χωρις παρατραγουδα..

Chris, συμφωνώ με το 90% όσων λες. Π.χ. οι Γιαννακόπουλοι μπορεί να είναι επιτυχημένοι σε χίλια δυο πράγματα στη ζωή τους, αλλά, κατά τη γνώμη μου είναι τρομερά κομπλεξικοί.

Εκεί που διαφωνώ είναι στην τελευταία γραμμή. Ότι δηλαδή οι Ολυμπιακοί δεν είναι κομπλεξικοί.

Όλοι οι οπαδοί απ' την ίδια κοινωνία βγαίνουν και την ομάδα τους τη διαλέγουν συμπτωματικά στην μεγάλη πλειονότητά τους. Το κόμπλεξ δεν σου το δημιουργεί η ομάδα σου που χάνει, αλλά οι άλλοι χίλιοι παράγοντες που διαμορφώνουν την προσωπικότητά σου. Όσο έχω διαφωνήσει έντοντα με τον Midi_Miliz επειδή κατά καιρούς χαρακτηρίζει τους Ολυμπιακούς μαζικά, το ίδιο διαφωνώ και μ'εσένα. Αν μου βρεις μια ελληνική ομάδα που όταν πάρει τίτλο ή κερδίσει στην Ευρώπη, οι οπαδοί δεν βρίζουν εν χορώ τον αντίπαλο, στα καλά καθούμενα, δεν γεμίζουν καναπέδες τα φόρα στο ίντερνετ και δεν παίρνουν τηλέφωνο τους γνωστούς για να τους πικάρουν, να το ξανασυζητήσουμε.

Για να μην παρεξηγηθώ, προφανώς η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟ είναι καλύτερη από αυτό που αξίζει η μεγάλη μάζα των οπαδών του ΠΑΟ. Το ίδιο ισχύει και για την εθνική μπάσκετ, την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, την ομάδα βόλλευ του Ηρακλή κτλ.

Ξεπερναω τον παραλληλισμο που κανεις προς το προσωπο μου, γιατι μαλλον δεν εχεις καποιο σκοπο να με προσβαλλεις και το κανεις αθελα.. Εκτος αν χαρακτηριζω εγω τους Παναθηναικους συλλήβδην, οπως κανει το μελος που ανεφερες..

Απο κει και περα, μιλησα κυριως για νοοτροπια συλλογου και οχι νοοτροπια οπαδων. Και εμεις εχουμε κομπλεξικους, σιγουρα, αλλα παντα ολα τα μεγεθη μπαινουν σε συγκριση..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...