MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ρόδα είναι και γυρνάει..... Κοιτα οσο και να γυρισει η ροδα, αν γυρισει, εχετε πολυ δρομο ως συλλογος για να φτασετε τους τιτλους που εχει μονο ο retired παιχτης Αλβερτης...
DKNI Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Βασικα, μα ετσι μα γιουβετσι, ο καθενας κανει καζουρα στον αλλο Το ροδα ειναι και γυρναει το ξερουμε ολοι, you state the obvious, καποια στιγμη ο Παναθηναικος σαν μπασκετικη αυτοκρατορια θα σταματησει Αλλα επειδη δεν γυρισα σε κανεναν γαυρο να του πω "ασε την καζουρα πχ για το πρωταθλημα στη μπαλα επειδη ροδα ειναι και γυρναει" μου φαινεται λιγο αστειο να μου το λενε για το μπασκετ, ειδικα 2 μερες μετα το 6ο Και να σου πω κατι? Ο τροχος μπορει να γυρισει απο την Κυριακη. Ειστε φαβορι για το Κυπελλο. Εμεις εχουμε αδειασει. Αν νιωθω αδειος εγω ψυχολογικα σε σημειο που δεν ειχα καταλαβει οτι παιζουμε Κυριακη, φαντασου οι παικτες μας που ειναι και σωματικα κουρασμενοι Ελπιζω να αντεξουν αλλο ενα ματς - και ξεκουραση στα ημιτελικα της Α1 - γιατι ειναι ενας τιτλος που πέρσυ τον χάσαμε και επισης 3-0 νικες απο τον Ολυμπιακο εχουμε καιρο να κανουμε
pamaxon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 To Ρεζουμέ της υπόθεσης παιδιά είναι ότι το μπάσκετ είναι το αποκούμπι των Παναθηναϊκών όπως λέει και ο άρρωστος γαύρος προϊστάμενός μου(χαχαχααχχααχα).Που για να μου κρύψει το πόσο τρελάθηκε και ότι δεν έχει κοιμηθεί 2 μέρες άρχισε και μου έλεγε για τις κούπες του τις ευρωπαϊκές σε όλα τα αθλήματα.Ναι παρακαλώ σε όλα(Το τρομερό Βαλκανικό πριν 80 χρονια) μέσα σε αυτά και επίσης μου είπε και για τους νέους το 5-2,δεν συζητάμε για γυναίκες κλπ που δεν υπήρχαν στο χάρτη αλλά πλέον και εκεί ασχολείται μια μέρα μετά το Ευρωπαϊκό σε κουβέντα που ξεκινάει με την πρωινή καλημέρα χωρίς να του πω κουβέντα ξέροντας πόσο άρρωστος είναι.Αυτό μια παρένθεση για το τι άνθρωποι υπάρχουν στην κοινωνία μας πέραν της ομάδας που υποστηρίζουν!
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 δε γινεται να λες οτι ειμαστε φαβορι για το κυπελλο! χωρις βασιλοπουλο, Νεστεροβιτς και με Σπανουλη τοσο καιρο εκτος προπονησεων οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Τωρα στα σοβαρα. ΑΚΟΜΑ υπολογιζετε τον Βασιλοπουλο ως απουσια? Βασικα, τι φαση? Μαιο μηνα θυμηθηκατε οτι ειναι απουσια? Οσο στην Ευρωλιγκα ησασταν πυραυλοκινητοι και σπαγατε ρεκορ και κανατε σερι νικων και το ενα και το αλλο, τον Βασιλοπουλο τον ειχατε ξεχασει. Τωρα 2 χρονια μετα θυμηθηκατε οτι απουσιαζει, επειδη εφυγε ο Τσιλντρες ξερωγω? Νταξει το πε ενας εδω μεσα πρωτη φορα, βεβαια αυτος ο ενας εχει πει κι αλλα πετυχημενα. Αλλα το πηρατε ολοι οι υπολοιποι για σοβαρο επιχειρημα? Δηλαδη πρεπει να σας εξηγησουμε εμεις οτι ο Βασιλοπουλος εδω και 2-3 χρονια ειναι τραυματιας και προφανως ουτε το καλοκαιρι γινοταν να πονταρετε σε αυτον, ουτε και ετουτο το καλοκαιρι γινεται να πονταρετε. Βασικα μαζι δε λεγαμε περυσι τον Αυγουστο οτι δεν εχετε τριαρι εκτος απτον Παπανικολαου και τον Κεσελι? Εσεις δε λεγατε οτι αν δεν παρετε το Μπιελιτσα θα υπαρχει προβλημα στη θεση 3?
pamaxon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 A με V-span τι παίζει τελικά ούτε αυτός θα είναι???Μαλακία παιχνίδι θα είναι,χωρίς τους 2 καλύτερους φέτος μπορεί να το πάρουμε εύκολα αλλά μπορεί και να το χάσουμε αν το υποτιμήσουμε.Καλά τον βασιλόπουλο τον έχω ξεγραμμένο,ο Ράσο θα κάνει εγχείρηση γιατί έχω ακούσει ότι δεν θέλει να την κάνει?
Komorias Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κοιτα οσο και να γυρισει η ροδα, αν γυρισει, εχετε πολυ δρομο ως συλλογος για να φτασετε τους τιτλους που εχει μονο ο retired παιχτης Αλβερτης... τα ιδια μπορω να σου πω για τον Τζολε! Τωρα στα σοβαρα. ΑΚΟΜΑ υπολογιζετε τον Βασιλοπουλο ως απουσια? Βασικα, τι φαση? Μαιο μηνα θυμηθηκατε οτι ειναι απουσια? Οσο στην Ευρωλιγκα ησασταν πυραυλοκινητοι και σπαγατε ρεκορ και κανατε σερι νικων και το ενα και το αλλο, τον Βασιλοπουλο τον ειχατε ξεχασει. Τωρα 2 χρονια μετα θυμηθηκατε οτι απουσιαζει, επειδη εφυγε ο Τσιλντρες ξερωγω? Νταξει το πε ενας εδω μεσα πρωτη φορα, βεβαια αυτος ο ενας εχει πει κι αλλα πετυχημενα. Αλλα το πηρατε ολοι οι υπολοιποι για σοβαρο επιχειρημα? Δηλαδη πρεπει να σας εξηγησουμε εμεις οτι ο Βασιλοπουλος εδω και 2-3 χρονια ειναι τραυματιας και προφανως ουτε το καλοκαιρι γινοταν να πονταρετε σε αυτον, ουτε και ετουτο το καλοκαιρι γινεται να πονταρετε. Βασικα μαζι δε λεγαμε περυσι τον Αυγουστο οτι δεν εχετε τριαρι εκτος απτον Παπανικολαου και τον Κεσελι? οταν επαιζε ηταν βασικος!
geovard Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Όλα τα παιδιά του μπάσκετ έχουν επίπεδο και δεν φρικάρεις να τα ακούς να κάνουν δηλώσεις. Τα περισσότερα έχουν τελειώσει σχολές και όταν ανοίξουν το στόμα τους ξέρουν τι να πούν. Τα παιδιά του ποδοσφαίρου στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι από λαϊκές οικογένειες με ότι συνεπάγεται αυτό από πλευράς επιπέδου και νοοτροπίας. Κάντε μιά σύγκριση του Διαμαντίδη με τον Καραγκούνη. Ουδέν σχόλιο! Η βία στο χώρο του μπάσκετ είναι εισηγμένη από το ποδόσφαιρο. Τελικά σε όλους μας αρέσει το μπάσκετ εκτός από τον Γεωργίου που βγάζει σπυράκια όταν ακούει γιά τη σπυριάρα μπάλα!
margaritagr Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 επειδη ξανατραυματιστηκε παει να πει οτι δεν ειναι απουσια??ειχε ξεπερασει το προβλημα στη μεση, ο ντουντα και οι συμπαιχτες δηλωσαν ποσο τον υπολογιζαν και θα τους βοηθουσε, και μετα τραυματιστηκε στο ποδι. Σορυ αλλα αυτο δ εμπορεις να το προβλεψεις!δεν ειναι μια υποτροπη του παλιου προβληματος!
pamaxon Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν μου απαντησε κανένας ο Σπανούλης είναι οκ ή ακόμα τραυματίας?
Anubis13 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Θα παιξει την κυριακη απλα εχει χασει πολλες προπονησεις
DKNI Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 δε γινεται να λες οτι ειμαστε φαβορι για το κυπελλο! χωρις βασιλοπουλο, Νεστεροβιτς και με Σπανουλη τοσο καιρο εκτος προπονησεων οι πιθανοτητες ειναι πολυ λιγες Ξερω πολυ καλά πότε η ομάδα μου πάει με υπεροχή και πότε όχι Λοιπον, τον Βασιλοπουλο αστον, εχεις μαθει να ζεις χωρις αυτον εδω και χρονια Ο Σπανούλης είναι ακριβώς το ειδος του παικτη που μπορει σε κατι τετοια ματς να ριξει 30π ενω τον εχεις αμφιβολο. Στα επομενα 4 ματς θα ειναι χωμα, αλλα σε ενα ματς μπορει να παιξει Ο Νεστεροβιτς ειναι οντως μεγάλη απώλεια αλλά πλέον έχεις και Πριντεζη, ετσι? (οχι οτι ο Πριντεζακος μπορει να καλυψει την ποιοτητα του Σλοβενου, απλα για να μην λες οτι εχεις μονο απώλειες) Αλλά ό,τι απώλεια και να εχεις, δεν μπορεις να μπεις αυτη τη στιγμη στον ψυχισμο του μπασκετικου Παναθηναικου Θυμασαι την εικόνα μας μετά την Αθηνα το 2007? Ετσι, αδειοι. 1000 φορες να ειχαμε παιξει πριν το Φ4 αντι για το Περιστερι Όλα τα παιδιά του μπάσκετ έχουν επίπεδο και δεν φρικάρεις να τα ακούς να κάνουν δηλώσεις. Τα περισσότερα έχουν τελειώσει σχολές και όταν ανοίξουν το στόμα τους ξέρουν τι να πούν. Τα παιδιά του ποδοσφαίρου στη μεγάλη πλειοψηφία τους είναι από λαϊκές οικογένειες με ότι συνεπάγεται αυτό από πλευράς επιπέδου και νοοτροπίας. Αυτο το λεω καιρο. Κυριοτερο, δε, χαρακτηριστικο είναι οι απαντησεις τους στις ερωτησεις. Ολοι οι ΑΡΔ, ειτε μπασκετικοι είτε ποδοσφαιρικοι κάνουν τις ιδιες κλισε, βαρετες ερωτησεις. Οι μπασκετμπολιστες ομως απαντανε πολυ σοβαρα, πολυ σκεπτομενα και κυριως αν εχουν απαντηση που δεν ειναι συνηθισμενη, την λενε Δειτε τον Διαμαντιδη που αρχισε στον δουλεμα το γατονι που μολις εχει παρει mvp και Ευρωλιγκα και τον ρωταει "πως αισθανεστε" και του λεει ο Μητσος "Ε, τι να πω, πως λες να αισθανομαστε?". Ακομα χειροτερα, βαλε τυπους που δεν φημιζονται για την οξυδερκεια τους στο παιχνιδι τους πχ Φωτσης-Μπουρουσης και ακουσε συνεντευξη Δεν ειναι και της Παντειου αλλα ξερουν να μιλησουν ρε παιδι μου, βγαζουν λογο. Πχ ο Παπαλουκας, που τον σιχαινομαι ετσι? Ξερει να μιλησει, σκεφτεται (και γιαυτο καποιες δηλωσεις του πειραζουν περισσοτερο, γιατι δεν μπορω να πω οτι ειναι "βλακας μπασκετμπολιστας") Ενω βαλε τι να σου πω, τον Τοροσιδη (που τον εβλεπα την περασμενη βδομαδα στη Σουπερ Μπαλα) και τον Βυντρα να μιλησουν Εχουν μαθει να λενε ΑΚΡΙΒΩΣ τις ιδιες κλισε βλακειες, συγκεκριμενα ανωδυνα πραγματα που αμφιβαλλω αν ξερουν τι λενε Αν τους αλλαξεις τη σειρα των ερωτησεων, θα απαντησουν με την σειρα που εχουν μαθει!
PP1969 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Το άσχημο είναι ότι τα λεφτά τα έχει η Τουρκία. Ενώ στην Ελλάδα "Λεφτά δεν υπάρχουν"! Η turkish airlines ειναι κρατικη εταιρια ή ιδιωτικη?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Τωρα στα σοβαρα. ΑΚΟΜΑ υπολογιζετε τον Βασιλοπουλο ως απουσια? Βασικα, τι φαση? Μαιο μηνα θυμηθηκατε οτι ειναι απουσια? Οσο στην Ευρωλιγκα ησασταν πυραυλοκινητοι και σπαγατε ρεκορ και κανατε σερι νικων και το ενα και το αλλο, τον Βασιλοπουλο τον ειχατε ξεχασει. Τωρα 2 χρονια μετα θυμηθηκατε οτι απουσιαζει, επειδη εφυγε ο Τσιλντρες ξερωγω? Νταξει το πε ενας εδω μεσα πρωτη φορα, βεβαια αυτος ο ενας εχει πει κι αλλα πετυχημενα. Αλλα το πηρατε ολοι οι υπολοιποι για σοβαρο επιχειρημα? Δηλαδη πρεπει να σας εξηγησουμε εμεις οτι ο Βασιλοπουλος εδω και 2-3 χρονια ειναι τραυματιας και προφανως ουτε το καλοκαιρι γινοταν να πονταρετε σε αυτον, ουτε και ετουτο το καλοκαιρι γινεται να πονταρετε. Βασικα μαζι δε λεγαμε περυσι τον Αυγουστο οτι δεν εχετε τριαρι εκτος απτον Παπανικολαου και τον Κεσελι? Εσεις δε λεγατε οτι αν δεν παρετε το Μπιελιτσα θα υπαρχει προβλημα στη θεση 3? Αχχχ και να τον περνανε,ακομα χειροτεροι θα ηταν
DKNI Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Και επειδη θα τεθει και αυτος ο "σημαντικος προβληματισμος", ελπιζω στην ΚΑΕ να καταλαβουν πως για το 6ο μπανερ δεν υπαρχει αλλη φωτο περαν απο το ταυτοχρονο σηκωμα της κουπας απο Μητσο-Μαικ-Τσαρτσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις