SlimData Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Έχει δίκιο? Αστειεύεσαι? Ποιος έχασε το δίκιο του και το βρήκε ο βαρδινογιάννης? Και ποιος ζήτησε τη γνώμη του βαρδινογιάννη για το πως θα γίνονται οι μεταδόσεις των αγώνων? Τι είναι δηλαδή αυτός? Ο κριτής των πάντων? Ρε έλεος ρε, νομίζουνε ότι επειδή έχουν λεφτά έχουνε παραπάνω δικαιώματα κι εμείς τους δικαιολογούμε?
Dropsreef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Ως ενας απλός φίλαθλος λοιπον,οπως ακριβώς ενήργησε και ο Καπετανιος, μπουκάρω όποτε γουστάρω στα δημοσιογραφικά θεωρεία,αγνοωντας τους security,λεω δυο λογακια στον sportscaster και αποχωρώ σαν κυριος απο το γήπεδο χωρίς συνέπεις,χωρις να με τραβολογάνε σε αστυνομίες κτλ.... 'Οτι ακριβώς γράφει ο slim στην τελευταια σειρά του απο πανω post Άσχετο αλλα ο Φερεϊρα γιατι αφησε εκτος αποστολής τον Τζορβα ο οποιος δείχνει σε καλύτερη κατάσταση ?
benign Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Τελικα παιδες,εχει καταντησει τρομερη ικανοτητα το να μπορεις να κανεις μια απλη αναγνωση απο οτι φαινεται.Δεν γραφω την λεξη καταδικαστεο για την συμπεριφορα? Εγω αναφερομουν στο οτι ο σπορτσκαστερ την στιγμη που περιγραφει τον αγωνα θα ηταν καλυτερα να μην διατυπωνει γνωμη σε δυκολη φαση και να γινεται κριτικη μετα το τελος του αγωνα.Και ειναι γεγονος πως στην Αγγλια ,κατα κανονα ετσι γινεται. Ετσι οπως κανουν τωρα στην Ελλαδα,πορωνουν τους νεαρους φιλαθλους και δινουμε περισσοτερο σημασια στην δαιτησια παρα στο παιχνιδι και ειμαστε ολοι συνομωσιολογοι ως προς τους διαιτητες. Σχετικα με τον Τζορβα ,καλα κανει,να δει και ο αλλος τι αξιζει,να παρει ευκαιριες.Κανεις δεν πρεπει να αισθανεται ασφαλης σε μια θεση.
SlimData Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Φίλε μου.. 1. Όσα χρόνια έβλεπα στο sυpersport αγγλικούς αγώνες και πάντα αγγλική μετάδοση, μια χαρά σχόλια έκαναν. 2. Αν ήθελες να μην σχολιαστεί ας το έθετες μόνος σου. εσύ μας είπες καταδικαστέα η κίνηση αλλά έχει δίκιο σε αυτό που ήθελε και τελικά είπε. Έτσι όπως το γράφεις ακούγεται σαν ελαφρυντικό
Dropsreef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Για να μην μπλεξουμε με οπαδικά λοιπον ας υποθεσουμε πως ακουω σε ραδιοφωνική μεταδοση στο αυτοκινητο μου τον αγωνα κυπελλου Manchester-Liverpool(μια εβδομάδα πριν) και κερδιζει την μoυφα πεναλτι ο Berbatov στο πρώτο λεπτό.Να μην πει ο sportcaster την άποψη του?
The_Edge Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Για να μην μπλεξουμε με οπαδικά λοιπον ας υποθεσουμε πως ακουω σε ραδιοφωνική μεταδοση στο αυτοκινητο μου τον αγωνα κυπελλου Manchester-Liverpool(μια εβδομάδα πριν) και κερδιζει την μoυφα πεναλτι ο Berbatov στο πρώτο λεπτό.Να μην πει ο sportcaster την άποψη του? Δεν το λες σωστά. Ας υποθεσουμε πως ακουω σε ραδιοφωνική μεταδοση στο αυτοκινητο μου τον αγωνα κυπελλου Manchester-Liverpool(μια εβδομάδα πριν) και κερδιζει την μoυφα πεναλτι ο Berbatov στο πρώτο λεπτό. Ο sportcaster δεν το σχολιάζει. Στο επόμενο δεκάλεπτο κερδίζει μούφα πέναλτι η Liverpool. Να μην πει ο sportcaster την άποψή του?
benign Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Για μενα δεν πρεπει να την πει,αν ειναι οπως εγραψα και πριν δυσκολη φαση.Δεν νομιζω οτι γινονται συχνα χοντρα λαθη σε ανωτερο επιπεδο.Στο τελος θα τρεμει ο διαιτητης να μπει στο γηπεδο.Το ποδοσφαιρο ειναι αθλημα λαθων ακομη και απο τον διαιτητη.Παντα με την βαση οτι δεν γινονται απαραδεκτα λαθη συχνα ,αλλα 1-5 %. Αν γινονται πιο συχνα,τοτε το πρωταθλημα ειναι αναξιοπιστο.Επισης οι παικτες που προσπαθουν να ξεγελασουν τον διαιτητη ,οταν αυτο επαληθευεται και απο τις καμερες μετα στην αναλυση του αγωνα ,να τιμωρουνται με 10 αγωνιστικες.Εχουν και αυτοι τεραστιο μεριδιο ευθυνης.
Barcelonistas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Έχει δίκιο? Αστειεύεσαι? Ποιος έχασε το δίκιο του και το βρήκε ο βαρδινογιάννης? Και ποιος ζήτησε τη γνώμη του βαρδινογιάννη για το πως θα γίνονται οι μεταδόσεις των αγώνων? Τι είναι δηλαδή αυτός? Ο κριτής των πάντων? Ρε έλεος ρε, νομίζουνε ότι επειδή έχουν λεφτά έχουνε παραπάνω δικαιώματα κι εμείς τους δικαιολογούμε? μα εχουνε περισσοτερα δικαιωματα απο εμας λογω των χρηματων τους. τι νομιζεις? πηγαινε εσυ να κανεις αυτο που εκανε και αν δεν σε μπαγλαρωσουν αμεσως να με φτυσεις. αυτος εφυγε κυριος. απλα εμεις εχουμε αυταπατες οτι ολοι εχουμε ισα δικαιωματα. αμ δε. Τελικα παιδες,εχει καταντησει τρομερη ικανοτητα το να μπορεις να κανεις μια απλη αναγνωση απο οτι φαινεται.Δεν γραφω την λεξη καταδικαστεο για την συμπεριφορα? Εγω αναφερομουν στο οτι ο σπορτσκαστερ την στιγμη που περιγραφει τον αγωνα θα ηταν καλυτερα να μην διατυπωνει γνωμη σε δυκολη φαση και να γινεται κριτικη μετα το τελος του αγωνα.Και ειναι γεγονος πως στην Αγγλια ,κατα κανονα ετσι γινεται. φιλε μου επειδη παρακολουθω ισπανικο και αγγλικο ποδοσφαιρο συνεχεια κανεις μεγαλο λαθος! ουτε κατα διανοια δεν γινεται ετσι ισα ισα το αντιθετο γινεται. εκει λενε την γνωμη τους ελευθερα χωρις οπαδικες προτιμησεις κλπ. μολις παιξει το ριπλει την λενε. και ειναι απολυτα αντικειμενικοι κατα τη γνωμη μου σε σχεση με τους εδω περα δημοσιογραφους που αν γινει κατα φαουλ καρτα κλπ υπερ του ολυμπιακου ή του παναθηναικου τοτε η κοτα ο δημοσιογραφος τα μασαει ή δεν μιλαει. δεν τολμαει να πει την γνωμη του αν ειναι αντιθετη με τις μεγαλες ομαδες. ασε που ειναι και ασχετοι με το ποδοσφαιρο οι δικοι μας σπορτκαστερς.
Dropsreef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Eκφράστηκε η αποψη πως ο sportscaster δεν πρεπει να εκφράζει την γνώμη του γενικότερα.Γνώμη δεν μπορεί να εκφράσει κάποιος που ακούει το παιχνίδι σε ραδιοφωνική μετάδοση και το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο..Ο sportscaster ,οπως και ο τηλεθεατής, με την δυνατότητα των replay θεωρώ πως μπορεί να σχηματίσει μια άποψη και να την εκφράσει για ολους εμας που δεν εχουμε εικόνα τη δεδομένη στιγμή...
Mika Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 εκφραστηκε ομως και η αποψη οτι ο σπορτκαστερ πρεπει να σχολιαζει ολες τις φασεις ανεξεραιτως εφόσων επιθυμει σχολιασμό. Το να σχολιάζει μονο τις φάσεις μιας απο τις δυο ομαδες δειχνει δολο.
SlimData Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Mika, για αυτό εδώ το άρθρο μιλάμε. http://www.sport-fm.gr/article/453553 Πουθενά δεν αναφέρει ότι σχολίασε το ένα έτσι κκαι το άλλο αλλιώς. Απλά έρχεται ο παντογνώστης τρισμέγιστος και κριτής των πάντων να μας ανακοινώσει ότι όσοι περιγράφουν τους αγώνες δεν δικαιούνται να κάνουν σχόλια.
Dropsreef Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Το να σχολιάζει μονο τις φάσεις μιας απο τις δυο ομαδες δειχνει δολο. Σε αυτην την περίπτωση λοιπόν μπουκάρουμε μεσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία και ρίχνουμε και καμιά σβερκιά αν είμαστε εξοργισμένοι.Και πάμε σπίτι μας χωρίς να μας ενοχλησει κανένας Για να μην ανακυκλωνόμαστε ούτε η κίνηση του Καπετάνιου είναι σωστή , ούτε η άποψη του είναι σωστή "στα δικά μου μάτια" .Άποψη ο sportscaster πρέπει να εκφράζει για φάσεις και των δύο ομάδων.Και όταν θα έχω την δυνατότητα να δω τις επιμαχες φάσεις σπιτι μου θα μπορώ να βγάλω το συμπέρασμα για το αν μπορω να εμπιστεύομαι την κρίση του
Mika Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Σε αυτην την περίπτωση λοιπόν μπουκάρουμε μεσα στα δημοσιογραφικά θεωρεία και ρίχνουμε και καμιά σβερκιά αν είμαστε εξοργισμένοι.Και πάμε σπίτι μας χωρίς να μας ενοχλησει κανένας δεν ειπα κατι τετοιο. απαραδεκτη ηταν η κινηση του Καβουρογιαννη
gamanos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Είδες για να μην είναι Πρόεδρος της Super Liga ο Βαρδινογιάννης; Ενώ ο πράξεις του δεν δικαιολογούνται με τίποτα, νομίζω άλλοι ξεκινήσαν τα ντού φέτος και μάλιστα για να επηρρεάσουν διαιτητές και όχι σπορτκάστερς. ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ !
SlimData Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2011 Είδες για να μην είναι Πρόεδρος της Super Liga ο Βαρδινογιάννης; Ενώ ο πράξεις του δεν δικαιολογούνται με τίποτα, νομίζω άλλοι ξεκινήσαν τα ντού φέτος και μάλιστα για να επηρρεάσουν διαιτητές και όχι σπορτκάστερς. ΞΑΝΑΛΕΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ! Φίλε μου είχα γράψει κάτι, θα το ξαναγράψω. Δεν θα νιώσω πιο μάγκας και πιο υπερήφανος αν έχω βρώμικη διοίκηση και απλά της περνάνε οι βρωμιές Θα νιώσω όμως μάγκας και υπερήφανος αν η διοίκησή μου δηλώσει και αποδείξει ότι πάει στα ίσια. Αν δεν κάνει καραγκιοζιλίκια. Και αυτά είναι καραγκιοζιλίκια. Νομίζω δεν υπάρχει λόγος να ζυγίζουμε την κατάσταση με όσα κάνει ο μαρινάκης. Ας κάνει ότι θέλει. Εγώ δεν θέλω τα ίδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις