grigoriou Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Λογικα στην ηλικια του Δημητρακη θα ηταν το εγγονι του.
klog Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αν το θέμα είναι η ενασχόληση και οχι τα χρήματα, άνετα θα μπορούσε ένα σχήμα με τον Ομπράντοβιτς και τον Αλβέρτη να τρέξει την ομάδα με προπονητή τον Ιτούδη.... Θεωρώ μάλιστα πως είναι προτιμότερο απο τον DPG...
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καλα, σχημα με πρωτο δερβεναγα τον Ζοτς θα μπορουσε να λειτουργησει για ολοκληρη την χωρα, στον Παναθηναικο δεν θα λειτουργησει?
geovard Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Είπε ο Παύλος ότι η οικογένεια έχει κουραστεί? Μην ανησυχεί. Θα έρθει ο ξεκούρασος ο Δημητράκης σαν μαύρος σίφουνας και θα τα κάνει όλα λαμπογυαλο! Τελικά καμιά αυτοκρατορία δεν είναι γιά πάντα. Δεν ήταν όλοι οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου το ίδιο ικανοί. Έτσι ακόμη και μετά από χίλια χρόνια ακμής το Βυζάντιο κατέρρευσε.
DKNI Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Καλα, μην βγαζουμε τα μαυρα πανια απο τωρα και μην πεσει ο Αιγαίας στο πέλαγος ακομα. Ας περιμενουμε ΥΓ. Δεν νομιζω κανεις να θεωρει οτι ο Παναθηναικος στο μπασκετ θα εχει την ιδια Αυτοκρατορια για παντα, δεν ειπωθηκε ποτε κατι τετοιο
gnsX Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Επειδή δεν θα ήταν ωραίο σε 50 χρόνια να λέμε "Πήρε 6 ευρωπαϊκά ο ΟΑΚΙΚΟΣ" λόγω της έδρας και όχι ο Παναθηναικός,πες Ρωμαίοι αυτοκράτορες και Ρωμαική Αυτοκρατορία
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ο Θανασης δηλωσε οτι αν και εχουν κουραστει, δεν προκειται να εγκαταλειψουν το συλλογο αν δεν βρεθει παραγοντας που θα διασφαλισει το μελλον του συλλογου (?). Προσωπικη μου εκτιμηση οτι το καλοκαιρι του 2012 θα εχουμε σημαντικες εξελιξεις για την ιστορια του μπασκετικου τμηματος. Οποτε και ληγει το συμβολαιο Ζοτς. Χωρις να σημαινει οτι θα φυγει. Αν ομως δει οτι δεν εχει στηριξη απο την οποιαδηποτε διοικηση, τοτε ισως φυγει. ΥΓ. Γνωμη μου, αρχισαν να ζοριζονται οικονομικα και σκεφτονται μηπως να κανυον λιγη κρατη, δυσκολες εποχες ζουμε. Εξαλου δεν υπαρχει σεζον που δε μπαινουν μεσα, εδω και χρονια. Εκτιμω πως οι δηλωσεις αυτες πιο πολυ προετοιμαζουν το αυριο, που μπορει να ειναι και σε 3 χρονια πχ, παρα δειχνουν αποφαση. Αρα εχουμε ακομα δρομο. ΥΓ2. Ολες οι αυτοκρατοριες πεφτουν καποτε, αλλα προσωπικα θελω αλλα 3 Ευρωπαικα χωρις να σηκωσει η Ρεαλ αλλο, και θα αποδεχτω πτωση απο τον θρονο. Και δεν εχω κανενα απολυτως λογο να μην το πιστευω οτι μπορει να γινει. Εχω τον καλυτερο προπονητη στην Ευρωπη και εναν απτους 4-5 καλυτερους στον κοσμο και ισως το καλυτερο τεχνικο τιμ, εχω τον καλυτερο παιχτη στην Ευρωπη με γεματα 2-3 χρονια μπασκετ ακομα, εχω διοικηση, κι εχω και παιχτες που σιγα σιγα ψηνονται ως οι επομενοι του Μπατιστ/ΔΔ κλπ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ο τυπος ηταν ο μονος εκ των βραβευθεντων της Ευρωλιγκας που δεν παρεστη στην εκδηλωση (παρουσιασε ως αφορμη εναν μικροτραυματισμο). Τι ξυδι, τι σοδα, τι depon, oυτε lexotanil δε του κανουν πλεον για το στραπατσο που επαθε για δευτερη φορα, με τη δευτερη φυγη του. Παντα πλατες θα βλεπεις, δευτερε και καταιδρωμενε.
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μικροτραυματισμο? ακομα θεραπειες κανει, κορτιζονες βαραει. Τοσο καιρο εξω ειναι Παντως παιδια γι ακομα μια φορα με τον Σπανουλη ασχολειστε. Ευρωπαικο σηκωσατε, σαυτον το μυαλο σας
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μικροτραυματισμο? ακομα θεραπειες κανει, κορτιζονες βαραει. Τοσο καιρο εξω ειναι Παντως παιδια γι ακομα μια φορα με τον Σπανουλη ασχολειστε. Ευρωπαικο σηκωσατε, σαυτον το μυαλο σας Nαι ειναι επειδη μας τσουζει που χωρις αυτον δεν παμε πουθενα. Στη τελικη εκτο σηκωσαμε κρεσεντο οπαδισμου μας επιασε, δικαιωμα μας να ασχολουμαστε με οποιον μας εχει προκαλεσει επανειλημενως και εμας ως κοσμο, και τους προεδρους μας και τον τιτανομεγιστο μας, τον οποιο δεν τον ακουμπα ουτε ο θεος πλεον. Και παμε στα σοβαρα τωρα. "Σε διευκρινιστικές δηλώσεις προέβη ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μετά το σάλο που προξένησε η τοποθέτηση του το πρωί της Δευτέρας, ότι αναζητεί πωλητή για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ο πρόεδρος του Τριφυλλιού ξεκαθάρισε στο κεντρικό δελτίο του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ότι δεν αποχωρεί άμεσα, αλλά ότι σκέφτεται την απόσυρση του λόγω της ψυχικής κούρασης από την πολυετή ενασχόλιση του. Κύριε πρόεδρε, σκοπεύετε να αποχωρήσετε από την ΚΑΕ; "Θέλω να διευκρινήσω ότι δεν ανέφερα ότι θα φύγω τώρα. Απλά κουράστηκα και κάποια στιγμή πρέπει να φύγω. Αν αυτό γίνει σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, δεν ξέρω. Το άγχος δεν αντέχεται. Είμαι στον Παναθηναϊκό πολλά χρόνια, σε κάθε παιχνίδι και έχω περάσει τόσα και τόσα. Έφτασε ο καιρός να πάρω και εγώ σύνταξη και να ξεκουραστώ". Έχετε αρχίσει επαφές για να πουλήσετε τις μετοχές σας; "Δεν έχω κάνει καμία επαφή για να πουλήσω την ΚΑΕ. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Χρειάζονται μήνες. Τώρα απλά έχω να πω ότι κουραστήκαμε. Δεν αντέχω κάθε Κυριακή το άγχος, αν νίκησε η ομάδα ή όχι". Υπάρχει περίπτωση εμπλοκής σας στο ποδόσφαιρο, εάν αποχωρήσετε από το μπάσκετ; "Εφόσον αποχωρήσω από το μπάσκετ, δεν πρόκειται να μπλέξω πουθενά. Ο ελληνικός αθλητισμός για μένα θα τελειώσει μόλις αποχωρήσω από το μπάσκετ" Πηγη: prasinanea.gr
Anubis13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 μικροτραυματισμο? ακομα θεραπειες κανει, κορτιζονες βαραει. Τοσο καιρο εξω ειναι Παντως παιδια γι ακομα μια φορα με τον Σπανουλη ασχολειστε. Ευρωπαικο σηκωσατε, σαυτον το μυαλο σας κοιτα να δεις, οταν καποιος μιλαει πρεπει να απανταει και στο γηπεδο με εργα... για το αλλο συμφωνω
KilliK Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Είπε ο Παύλος ότι η οικογένεια έχει κουραστεί? Μην ανησυχεί. Θα έρθει ο ξεκούρασος ο Δημητράκης σαν μαύρος σίφουνας και θα τα κάνει όλα λαμπογυαλο! Τελικά καμιά αυτοκρατορία δεν είναι γιά πάντα. Δεν ήταν όλοι οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου το ίδιο ικανοί. Έτσι ακόμη και μετά από χίλια χρόνια ακμής το Βυζάντιο κατέρρευσε. το Βυζαντιο και η Ρωμη κατερευσαν επειδη οι κοινωνιες που ειναι το αιμα και η σαρκα τους εφτασε σε ολοκληρωτικη παρακμη.κατι αναλογο συμβαινει και με την συγχρονη ελλαδα. και ειναι πραγματι αξιοθαυμαστο το πως μια ομαδα οπως ο μπασκετικος Παναθηναικος καταφερνει και πραγματοποιει τετοιες τεραστιες διακρισεις οταν η ελληνικος αθλητισμος βρισκεται προχωρημενη σηψη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 και ειναι πραγματι αξιοθαυμαστο το πως μια ομαδα οπως ο μπασκετικος Παναθηναικος καταφερνει και πραγματοποιει τετοιες τεραστιες διακρισεις οταν η ελληνικος αθλητισμος βρισκεται προχωρημενη σηψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις