Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΥΓ. Φερτε ρε στην Παναθα τον παικταρα Ειντσον να πουμε. Αφου το παλικαρι εχει γεννηθει για να παιξει στην ομαδα του Ομπραντοβιτς, τι σκατα κανει στο Ισραηλ. Θα ξεχασουμε τον Σισκα, τι χαραμιζεται σε run n gun βλακειες με τον Παρκο και τον Περκινς να πουμε

Eιναι 31 ρε γαμωτο.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

αφου σας πηγανε αρκετες φορες και σε ημιτελικους και σε τελικους.αν δεν ειναι ικανοι που πετυχανε κατι τετοιο,τι ειναι τοτε αχρηστοι;

εκτος και αν αντι για "ικανους" ηθελες να γραψεις "ο καλυτερος στον κοσμο" οποτε σε αυτην την περιπτωση οι επιλογες σας ειναι περιορισμενες.

βλεπεις τον καλυτερο του κοσμου τον εχει ηδη η ομαδα μας εδω και χρονια.

Μάλλον δεν παρακολουθείς μπάσκετ για να λές αυτά τα πράγματα. Δεν παίζει να διαβάζω αυτά που διαβάζω. Κάποιος μου κάνει φάρσα...

Δημοσ.

Eιναι 31 ρε γαμωτο.

Kαλα, και ο Σισκα στα 29 ηρθε, δεν ηταν πιτσιρικι

Anubis, Οκτ του 80 ειναι, τον Οκτωβρη κλεινει τα 31. Δεν με χαλαει καθολου, περσυ στα 32 ο Σισκα πηγε να παρει μονος του Ευρωλιγκα. Επισης 29 ειναι ο Σατο, δεν εχουμε προβλημα λοιπον να παρουμε παικτες πανω απο 20.

Όταν βλέπεις, όμως, πρώτη μούρη στα πρωτοσέλιδα των ευρωπαϊκών αθλητικών sites την Τουρκία (με τη μπάλα, τη φόρμουλα 1), την Πορτογαλία (με τη μπάλα) κ.α. και την ίδια στιγμή ψάχνεις να βρεις που διάολο βρίσκεται η είδηση της κατάκτησης του 6ου από τον ΠΑΟ, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχουμε καταλάβει λάθος.

Oπως ποια σιtes ας πουμε?

Για να ποσταρω μερικα να δουμε, θα βρει κανεις που εχει αναφορα?

http://www.mundodeportivo.com/

http://www.marca.com/

http://www.gazzetta.it/

Δημοσ.

δεν λεω ο Wilkins ειναι το μεγαλυτερο ονομα που περασε,ο ανθρωπος ειναι legend στην ιστορια του nba αλλα σας χαλασε ο Rivers που ηρθε για 1 χρονια κ τα πηραμε ολα?κ τον λες ανεκδοτο?

Δημοσ.

δεν λεω ο Wilkins ειναι το μεγαλυτερο ονομα που περασε,ο ανθρωπος ειναι legend στην ιστορια του nba αλλα σας χαλασε ο Rivers που ηρθε για 1 χρονια κ τα πηραμε ολα?κ τον λες ανεκδοτο?

Μαλλον δεν πρεπει να τα εχεις προλάβει να τα ζησεις, ετσι?

Ο Ριβερς δεν ηρθε για μια χρονια αλλα για 2

Και για το πρωτο 1,5 ηταν ανυπαρκτος.

Και στα τελειώματα ήρθε αλλον 1 χρονο, επισης δεν ακούμπησε.

Ειναι σαν να σου λεω εγω οτι ο Λετο, με μιση χρονια μπαλα, ειναι παικταρας

Δημοσ.

Μαλλον δεν πρεπει να τα εχεις προλάβει να τα ζησεις, ετσι?

Ο Ριβερς δεν ηρθε για μια χρονια αλλα για 2

Και για το πρωτο 1,5 ηταν ανυπαρκτος.

Και στα τελειώματα ήρθε αλλον 1 χρονο, επισης δεν ακούμπησε.

ok μαλλον κανω λαθος αλλα θυμαμαι ο ανθρωπος δεν παιζοταν.

τεσπα σημερα ειναι βραδυα σας κ παλι συγχαρητηρια στον παο.

Δημοσ.

παρατηρώ εγω ...παρατηρώ ποιος θα πετάξει τη μ@λ@κία του...το χέρι μου στο report το έχω έτοιμο

Και οι νικητές είναι...:ΝΟ1

παίζει να τον χρεώσουν για υπέρβαρες αποσκευές τον Μήτσο με τόσα κύπελλα?

ΝΟ2

ή τον Χ'γεωργιου που επιασε η καμερα σε μια στιγμη να χτενιζει τις μπουκλες του...

Φυσικά χωρίς report

Δημοσ.

Δεν λεω ονοματα επιτηδες για να δω μεχρι που μπορει να το παει επιμενοντας οτι ο ΡΙβερς ηταν ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα...Εχει ζουμι το θεμα.

Ναι αφου ειμαι ασχετος.

Ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα ο Ριβερς και ο δευτερος καλυτερος ο Ταρπλευ. Καλα που εχουμε κι εσενα και μαθαινουμε λιγη μπαλιτσα.

Τεσπα επειδη μαρτυραει ο απο πανω: Ντεγιαν, Ντομινικ, Μπατιστ σου φτανουν η να συνεχισω?

ξεχνας τον τρελο eddie johnson

Δημοσ.

ok μαλλον κανω λαθος αλλα θυμαμαι ο ανθρωπος δεν παιζοταν.

τεσπα σημερα ειναι βραδυα σας κ παλι συγχαρητηρια στον παο.

O Ριβερς απλά εκανε το καλυτερο του 6μηνο τη χρονια που πηρατε τα παντα, γιαυτο σου εχει μεινει.

Πιστεψε με, περασαν πολυ καλυτεροι ξενοι απο τον Ολυμπιακο αποτι ο Ριβερς

Δημοσ.

ξεχνας τον τρελο eddie johnson

k Walter Berry απιστευτος.τωρα που τα λεμε ο Nesterovic τι λεει?θα παιξει την κυριακη στο κυπελο?

Δημοσ.

Πάντως, πραγματικά, οι Γιαννακόπουλοι (και όλοι οι φίλοι του Παναθηναϊκού) πρέπει να μακαρίζουν την τύχη τους που ο Ομπράντοβιτς ήρθαν έτσι τα πράγματα και έμεινε μετά την 1η χρονιά στον ΠΑΟ. Με τον χαρακτήρα που έχουν τα αδέρφια, τα κόμπλεξ και την τρέλα που κουβαλάνε, αν για Χ λόγους έφευγε ο Ζοτς, θα Κοκκάλιζαν, θα έφερναν κάθε 1-2 χρόνια προπονητή και πανάκριβους παίκτες και ο ΠΑΟ δεν θα είχε ούτε κατά διάνοια τόσους τίτλους. Αυτός ο άνθρωπος τους έπεισε να βάζουν μόνο λεφτά, χωρίς να ασχολούνται με άλλα θέματα, και έφτιαξε αυτή την ομάδα, όπως την ξέρουμε τα τελευταία 11 χρόνια.

Για μένα, οι Γιαννακόπουλοι θα μπορούσαν άνετα να έχουν γίνει κατάρα για το μπάσκετ. Για κάθε εκατομμύριο που βάζουν, ποτίζουν με την φανατίλα, την καφρίλα και τα κόμπλεξ τους τον κόσμο. Ο Ζοτς έχει σώσει το όνομά τους και τους έχει γλιτώσει (και μας έχει γλιτώσει) από πολλά δεινά.

Επίσης, θέλω να σχολιάσω την εκτίμηση που δείχνει ο Ομπράντοβιτς στον Διαμαντίδη. Έχουν περάσει παίκτες και παίκτες από τα χέρια του, αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχει δείξει τέτοιον τεράστιο σεβασμό σε παίκτη. Κι αυτό θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα παράσημα του ΔΔ. Δηλαδή, για να έχεις φτάσει στο σημείο να μην βρίσκει λόγο ο Ομπράντοβιτς να κοκκινίσει και να σου φωνάζει, σημαίνει ότι είσαι τεράστια προσωπικότητα.

Δημοσ.

Επίσης, θέλω να σχολιάσω την εκτίμηση που δείχνει ο Ομπράντοβιτς στον Διαμαντίδη. Έχουν περάσει παίκτες και παίκτες από τα χέρια του, αλλά ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχει δείξει τέτοιον τεράστιο σεβασμό σε παίκτη. Κι αυτό θεωρώ ότι είναι από τα μεγαλύτερα παράσημα του ΔΔ. Δηλαδή, για να έχεις φτάσει στο σημείο να μην βρίσκει λόγο ο Ομπράντοβιτς να κοκκινίσει και να σου φωνάζει, σημαίνει ότι είσαι τεράστια προσωπικότητα.

Περσυ με τον Αλβερτη το περιμενα, φετος με τον Κωστα και τον Μαικ (και ενω ολοι του λεγανε πως αυτος ειναι ο ηγετης) εγω ξαφνιαστηκα

Βεβαια οταν τον ακους μετα να λεει

-Γιατι το εκανες?

-Γιατι αυτοι ειναι παλαιοτεροι στην ομαδα απο εμενα

καταλαβαινεις. Ο Ζοτς του εχει σεβασμο γιατι με αυτον εχει ησυχο το κεφαλι του.

Και να στο πω διαφορετικα? Εγω οταν τον ειδα να πανηγυριζει καταλαβα οτι τελειωσε. Ειναι ρε παιδι μου αυτος που κοιταμε μεσα στο γηπεδο να δουμε πως συμπεριφερεται για να καταλαβουμε πως θα παει το ματς

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...