Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι απλα ανεκδοτο. Ανεκδοτο καλυτερο απο αυτα της Αννουλας με τον Τοτο.

Ακου ο Ριβερς ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα :-D

Μπασκετικα αποφθευγματα...

Δημοσ.

ανεκδοτο?για θυμησου τι σας εκανε μονος του......

Αν το πας έτσι... Τι να πούμε για τους Μπατίστ, τον Ντέγιαν κ.τ.λ.

Δημοσ.

Οχι απλα ανεκδοτο. Ανεκδοτο καλυτερο απο αυτα της Αννουλας με τον Τοτο.

Ακου ο Ριβερς ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα :-D

Μπασκετικα αποφθευγματα...

οσα ξερεις τοσα λες!δεν ξερω για τον ταρπλευ δεν τον προλαβα αλλα πες μου ενα ονομα.

Δημοσ.

Αν το πας έτσι... Τι να πούμε για τους Μπατίστ, τον Ντέγιαν κ.τ.λ.

Δεν λεω ονοματα επιτηδες για να δω μεχρι που μπορει να το παει επιμενοντας οτι ο ΡΙβερς ηταν ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα...Εχει ζουμι το θεμα.

οσα ξερεις τοσα λες!δεν ξερω για τον ταρπλευ δεν τον προλαβα αλλα πες μου ενα ονομα.

Ναι αφου ειμαι ασχετος.

Ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα ο Ριβερς και ο δευτερος καλυτερος ο Ταρπλευ. Καλα που εχουμε κι εσενα και μαθαινουμε λιγη μπαλιτσα.

Τεσπα επειδη μαρτυραει ο απο πανω: Ντεγιαν, Ντομινικ, Μπατιστ σου φτανουν η να συνεχισω?

Δημοσ.

Λίγο πρίν δεν είπα σχετικά με τους προπονητές; Επιλεκτικά διαβάζεις;

αφου σας πηγανε αρκετες φορες και σε ημιτελικους και σε τελικους.αν δεν ειναι ικανοι που πετυχανε κατι τετοιο,τι ειναι τοτε αχρηστοι;

εκτος και αν αντι για "ικανους" ηθελες να γραψεις "ο καλυτερος στον κοσμο" οποτε σε αυτην την περιπτωση οι επιλογες σας ειναι περιορισμενες.

βλεπεις τον καλυτερο του κοσμου τον εχει ηδη η ομαδα μας εδω και χρονια.

EpicSaxGuyAnimation.gif

Δημοσ.

Γιατί στο μπάσκετ απλά δεν υπάρχει Λίβερπουλ, Γιουναίτεντ, Γιουβέντους, Ίντερ, Τσέλσι κτλ.

Οποιαδήποτε ομάδα σπρώξει μερικά εκατομμύρια μέσα στην γενική μετριότητα της Ευρωλίγκα των τελευταίων 2-3 χρόνων, φέρει παιχταράδες και έναν ικανό προπονητή, απλά το παίρνει.

Φίλε μου μιας και μιλάς για χρήματα,δες ποιές ΙΔΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ομάδες είναι ΣΥΝΕΧΩΣ στους 4 του Ch.league τα τελευταία 10 χρόνια...ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ!Άρα και στο μπάσκετ κάτι αντίστοιχο ισχύει αλλά όχι πάντα. (ΔΕΣ ΠΧ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΤΟΥ 98')

Ο Παναθηναικός το 2002 , το 2009 και ειδικά φέτος είχε μπροστά του ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.Δες επίσης την Μπαρτσελόνα που επι 10 χρόνια έσπρωχνε τρελλά ποσά και κατάφερε να πάρει ευρωπαικό του 2004 αν δε κάνω λάθος μετά απο συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες.Κάτι αντίστοιχο ισως γίνει και με Ολυμπιακό.

Συμφωνώ ότι το χρήμα παίζει ρόλο...αλλά στις ομάδες που κατακτούν το τρόπαιο ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ.

Κάτι τελευταίο....ο Παναθηναικός ναι μεν έχει μεγάλο μπάτζετ αλλά οι περισσότεροι "γίναν" ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ μέσα απ΄την ομάδα ανεβάζοντας σταδιακά το συμβόλαιο τους.Δεν αγόρασε 10 παίχτες όπως ο Ολυμπιακός πχ για να φτιάξει ομάδα.Εχει μεγάλη διαφορά.

Κλείνοντας θα πω ότι χαίρομαι για την ομαδα μου κυρίως επειδή ξεφεύγει απ την μυζέρια του ελληνικού αθλητισμού.Ξεφεύγεις απ το συρφετό "ΕΠΟ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ,ΠΑΤΕΡΑΣ,ΜΠΕΟΣ,ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΤΛ)

Δημοσ.

Δεν λεω ονοματα επιτηδες για να δω μεχρι που μπορει να το παει επιμενοντας οτι ο ΡΙβερς ηταν ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα...Εχει ζουμι το θεμα.

Ναι αφου ειμαι ασχετος.

Ο καλυτερος που περασε απτην Ελλαδα ο Ριβερς και ο δευτερος καλυτερος ο Ταρπλευ. Καλα που εχουμε κι εσενα και μαθαινουμε λιγη μπαλιτσα.

Τεσπα επειδη μαρτυραει ο απο πανω: Ντεγιαν, Ντομινικ, Μπατιστ σου φτανουν η να συνεχισω?

ε βεβαια.εσυ θα μου πεις για παικτες που επαιξαν στον παο κ εγω για οσφπ.δεν παει ετσι.θα πω εναν αλλον που τον βλεπω να βαζει δαχτυλιδη στο nba.Stogiakovitc.

Δημοσ.

Κλείνοντας θα πω ότι χαίρομαι για την ομαδα μου κυρίως επειδή ξεφεύγει απ την μυζέρια του ελληνικού αθλητισμού.Ξεφεύγεις απ το συρφετό "ΕΠΟ,ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ,ΠΑΤΕΡΑΣ,ΜΠΕΟΣ,ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ,ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΤΛ)

Όταν βλέπεις, όμως, πρώτη μούρη στα πρωτοσέλιδα των ευρωπαϊκών αθλητικών sites την Τουρκία (με τη μπάλα, τη φόρμουλα 1), την Πορτογαλία (με τη μπάλα) κ.α. και την ίδια στιγμή ψάχνεις να βρεις που διάολο βρίσκεται η είδηση της κατάκτησης του 6ου από τον ΠΑΟ, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχουμε καταλάβει λάθος.

Δημοσ.

Ειδε κανεις στη ΝΕΤ τα βιντεακια? Ο Φωτσης απο την απονομη και μετα δεν υπαρχει, λες και εχει πεσει στη μαρμιτα με το LSD ειναι, κανει τρελες παπαριες

Βλέποντας την ανασκόπηση του αγώνα, καταλαβαίνεις τι θεμα ειναι να εχεις μεγαλους παικτες. 1 ημιχρονο νεκροι, αρχιζει το δευτερο μπαινουν μεσα Ντρου-Σατο και τανα ολα να πουμε.

Τι μου λες για στατιστικη και παπαριες, αν ο αλλος ξερει ποιος ειναι και τι μπορει να κανει θα μπει μεσα εστω στο 35' και θα τα σκισει ολα

Και παρεπιπτοντως, αλλη ποιοτητα τα παιδια του μπασκετ στην πλειοψηφια τους(και του Ολυμπιακου και του Αρη και των περισσοτερων ομαδων)

Παει ο κατσαπλιας ΑΡΔ και λεει αμεσως μετα την απονομη στον Διαμαντιδη το κλισε

-Πως αισθανεστε

και τον κοιταει ο Μητσος απορημενος

-Νταξει ρε παιδια πως να αισθανομαστε μετα απο τη νικη (και κανει μια γκριματσα) καλα ειναι

Σε φαση "σε ποιον μιλας ρε?Στον Καραγκουνη και τον Κατσουρανη και τους ρωτας τετοιες πιπες?"

ΥΓ. Φερτε ρε στην Παναθα τον παικταρα Ειντσον να πουμε. Αφου το παλικαρι εχει γεννηθει για να παιξει στην ομαδα του Ομπραντοβιτς, τι σκατα κανει στο Ισραηλ. Θα ξεχασουμε τον Σισκα, τι χαραμιζεται σε run n gun βλακειες με τον Παρκο και τον Περκινς να πουμε

Δημοσ.

Όταν βλέπεις, όμως, πρώτη μούρη στα πρωτοσέλιδα των ευρωπαϊκών αθλητικών sites την Τουρκία (με τη μπάλα, τη φόρμουλα 1), την Πορτογαλία (με τη μπάλα) κ.α. και την ίδια στιγμή ψάχνεις να βρεις που διάολο βρίσκεται η είδηση της κατάκτησης του 6ου από τον ΠΑΟ, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι έχουμε καταλάβει λάθος.

Τι συνειρμός είναι αυτός? εδώ πέρσυ μετά τον τελικό ch.league εκτός οπαδικών εφημερίδων , οι λεγόμενες αντικειμενικές σε μονόστηλο είχαν την είδηση και το 90% του πρωτοσέλιδου αφορούσε πιθανους μεταγραφικούς στόχους.Κάθε εφημερίδα πρώτα γράφει για εγχώριες ειδήσεις.

edit: Στην marca.com πάντως είδη έχουν γίνει 80 σχόλια για τον τελικό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...