Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κρυφόγαυρος ο Χατζηγεωργίου; :shock:

Φανερογαυρος, αφου το θες

Τι θες να μας πεις, οτι ειναι Παναθηναικος? :shock: Ελα, πες το να γελασουμε λιγο :mrgreen:

Δημοσ.

Τι θες να μας πεις, οτι ειναι Παναθηναικος? :shock: Ελα, πες το να γελασουμε λιγο :mrgreen:

Ο Χατζηγεωργίου. Γαύρος. Άστο, γιατί σήμερα είναι μέρα χαράς για εσάς.

Δημοσ.

Αν ήμουν οπαδός του ΠΑΟ, νομίζω ότι απόψε θα έκλαιγα... και όχι από χαρά. Τόσα λεφτά πεταμένα στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα να παραπαίουν.

Δημοσ.

Ο Χατζηγεωργίου. Γαύρος. Άστο, γιατί σήμερα είναι μέρα χαράς για εσάς.

Οχι, να το συζητησουμε σοβαρα.

Δεν ξερω αν ειναι γαυρος ή όχι, πάντως Παναθηναικος δεν ειναι

Αντε το πολυ να σου πω οτι αβαντάρει παίκτες του Παναθηναικου και της Εθνικης αλλά το ίδιο κανει και με του Ολυμπιακου

Αν ήμουν οπαδός του ΠΑΟ, νομίζω ότι απόψε θα έκλαιγα... και όχι από χαρά. Τόσα λεφτά πεταμένα στο μπάσκετ και το ποδόσφαιρο αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα να παραπαίουν.

Εχω πλανταξει στην στεναχωρια αυτη τη στιγμη.

Δεν μιλιεμαι. Γιαυτο γραφω συνεχεια βρε, αφου...δεν μιλιεμαι :mrgreen:

Φλασια...ο Ζοτς πλεον εχει τις περισσοτερες κουπες απο οποιονδηποτε ανθρωπο και μονο η Ρεαλ απο συλλόγους έχει όσους αυτος :confused: :confused:

Δημοσ.

Δεν μιλιεμαι. Γιαυτο γραφω συνεχεια βρε, αφου...δεν μιλιεμαι :mrgreen:

Προσωπικά με ευχαριστεί η στάση σου και ο τρόπος που έχεις αποδεχτεί την πραγματικότητα. Αντικειμενικά, όμως, θα έπρεπε να είσαι προβληματισμένος, νομίζω ότι από αύριο που θα τελειώσουν τα πανηγύρια για το 6ο θα το κάνεις θέλοντας και μη.

Δημοσ.

Προσωπικά με ευχαριστεί η στάση σου και ο τρόπος που έχεις αποδεχτεί την πραγματικότητα. Αντικειμενικά, όμως, θα έπρεπε να είσαι προβληματισμένος, νομίζω ότι από αύριο που θα τελειώσουν τα πανηγύρια για το 6ο θα το κάνεις θέλοντας και μη.

Kαλα που εχουμε εσενα να μας προσγειωνεις, να μη παιρνουν τα μυαλα μας αερα. Σιγα το εκτο τωρα

Δημοσ.

Ρε φιλε,το ξερω οτι σε καιει αλλα τι να κανουμε.τωρα που το σηκωσα βρηκες να πεις για τα αλλα τμηματα μου?

Μερα γιορτης σημερα,πηγαμε και ομονοια ,μια χαρα.Να πω οτι δεν ειχε τοσο κοσμο οπως το 2009 παντως :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

Θα ειμαι όσο προβληματισμένος ήμουν και πριν 1 μηνα

Για τη μπαλα δεν μπορώ να στεναχωριέμαι όσο δεν υπαρχει ελπιδα (δηλαδη καποιος να παρει την ΠΑΕ απο το χερι)

Οπως λενε οι Κινεζοι, για 2 πραγματα δεν πρεπει να στεναχωριεσαι, γιαυτα που διορθώνονται και γιαυτά που δεν διορθώνονται

ΥΓ. Καταλαβαινεις ότι με αυτα τα ποστ που κανεις σημερα, δειχνεις οτι σε εχει τσουξει πολυ το σημερινο ετσι? Δηλαδη σκεψου να γινοταν το αναποδο και να εμπαινε ενας Παναθηναικος να το επαιζε "αντικειμενικα προβληματισμενος" για την κολυμβηση του Ολυμπιακου ας πουμε

Δημοσ.

Ρε φιλε πραγματικα,υπαρχει ποιο απαισιοδοξος οπαδος απο εσενα?

Καλά... Είδες το παιχνίδι στην Τούμπα;

Εκεί αναφερόμουν.

Δημοσ.

συγχαρητηρια στον μπασκετικο παο.αυτο που εχει κανει ειναι πολυ μεγαλο κ ανεβαζει το ελληνικο επιπεδο.μακαρι να ημασταν κ εμεις σοβαροι κ να περναγανε κ παλι 2 ελλ.ομαδες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...