FilipposMD Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Από άποψη ποιότητας και θεάματος αγώνων, το χειρότερο F4 που έχω δει τα τελευταία χρόνια (δεν τα έχω δει όλα βέβαια). Για σήμερα, ο ΠΑΟ παίζει πιο ορθολογικά, αλλά συνολικά δεν έχει πιάσει καλή απόδοση (ούτε η Μακάμπι βέβαια). Το θέμα είναι αν θα βάλει κανένα τρίποντο ο ΠΑΟ ή αν θα μπορέσει να βρει πόντους από τους ψηλούς η Μακάμπι. Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟ ξέρει πολύ καλά να μπλοκάρει τον Σόφο, πιο πιθανό μου φαίνεται να βάλει κανένα σουτ ο Νίκολας ή ο Φώτσης. Αμφίρροπο ματς σχετικά, αλλά ωραίο δεν θα το έλεγα. Καλάθης+Διαμαντίδης 9 ασσίστ σε ένα ημίχρονο. Μεγάλη δουλειά για μια ομάδα αυτό.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 To βλέπω κ γω.Παει καλα κ η Μακαμπι φαίνεται τρακαρισμενη μέχρι τώρα.Ο Σοφοκλής ανύπαρκτος.Μια χαρα Sent from my iPhone using Tapatalk
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 6 Και δωρο το 1.60 χωρις χαντικαπ που δινουν στο ιντερνετ. 1.73 το είχε η Eurobet...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο Νίκολας πήρε καμιά προσπάθεια για τρεις; Oχι ειναι ο μονος που δεν εχει σουταρει 3π ακομα, αλλα εχασε ενα ελευθερο σουτ απο μεση αποσταση κι αυτος.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο Νίκολας πήρε καμιά προσπάθεια για τρεις; 1 νομιζω.Αλλα ηταν απο τους παικτες που τους αμρκαραν παρα πολυ στην περιφερεια.Αστοχοιδιαμαντιδης φωτσης περπε σατο.Για σατο οκ το περιμενα,για τους αλλους 3 οχι.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο Περπε ειναι χωρις ψυχολογια για την ωρα, φανηκε και απτις βολες του. Μονιμο προβλημα αυτου του παικτη οταν καιει η μπαλα ειναι οτι χανει ακομα και τα ελευθερα σουτ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο Περπε ειναι χωρις ψυχολογια για την ωρα, φανηκε και απτις βολες του. Μονιμο προβλημα αυτου του παικτη οταν καιει η μπαλα ειναι οτι τα χανει ακομα και στα ελευθερα σουτ. Σορυ αλλα ο περπε εχει βαλει πολυ μεγαλα καλαθια οταν καιει η μπαλα.Για τις βολες ναι εχεις δικιο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Σορυ αλλα ο περπε εχει βαλει πολυ μεγαλα καλαθια οταν καιει η μπαλα.Για τις βολες ναι εχεις δικιο. Οταν ποσταρει τα βαζει. Στα 3π τον τρεμω στα μεγαλα παιχνιδια. Δεν ειπα οτι τα χανει κι ολα, αλλα συνηθως παθαινει αυτο που εχει παθει σημερα
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο Περπε ειναι χωρις ψυχολογια για την ωρα, φανηκε και απτις βολες του. Μονιμο προβλημα αυτου του παικτη οταν καιει η μπαλα ειναι οτι χανει ακομα και τα ελευθερα σουτ. O Περπερογλου είναι ο πιο ολιγόψυχος παιχτης που έχω δει ποτε.. Αν μπορουσε να του λέει ο Ομπραντοβιτς καθε ποτε πρέπει να αναπνεει θα το εκανε ευχαριστως.
FilipposMD Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ε, αφού άρχισε να βάζει και από μακριά, πολύ δύσκολα να το χάσει ο ΠΑΟ. Και χωρίς καν να παίξει εξίσου καλά με τα ματς εναντίον της Μπαρτσελόνα. Άσχετο, αλλά γιατί αργούν τόσο να δείξουν τα replay; Μονίμως 2-3 φάσεις πίσω είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις