Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Όντως. Τον βλέπω εδώ και καιρό στην ομάδα μου. Πολύ καλός παίκτης, αλλά πολλά turnovers και γενικώς προσπαθεί συνεχώς να δείξει οτι είναι καλύτερος του Τεόντοσιτς.

??

Ο Σπανουλης φυσικα και κανει πολλα λαθη αλλά μην λεμε και ο,τι θελουμε. Καμια σχεση με Καλαθη.

Φυσικα και ηταν απωλεια. Και φυσικα το οτι δεν θα περνουσε την Μπαρτσελονα ή την Σιενα σημερα ειναι παντελως μα παντελως ΑΝΟΥΣΙΕΣ και ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Δημοσ.

Σωστά...

Αυτό που δεν είναι αβάσιμη υπόθεση είναι πως ο Καλαθάκος (λόγω ηλικίας ε...) ήταν ο mvp του πρώτου ημιτελικού της ευρωλίγκας.

Δημοσ.

??

Ο Σπανουλης φυσικα και κανει πολλα λαθη αλλά μην λεμε και ο,τι θελουμε. Καμια σχεση με Καλαθη.

Φυσικα και ηταν απωλεια. Και φυσικα το οτι δεν θα περνουσε την Μπαρτσελονα ή την Σιενα σημερα ειναι παντελως μα παντελως ΑΝΟΥΣΙΕΣ και ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.

Πραγματικα λατρευω να ακουω ακομα αυτην την επαναλαμβανομενη γαυροατακα περι Σπανουλη και του ποσο μας λειπει :mrgreen: ΤΕΛΙΚΟ ΦΤΑΣΑΜΕ, χαμπαρι δεν πηρατε ακομα ρε?

Οτι ειναι απωλεια ο Σπανουλης σαφως φανηκε: Περσυ που τον ειχαμε αποκλειστηκαμε στο τοπ16 με την καθοριστικη του συνεισφορα ενω φετος με την τρομερη του απωλεια ειμαστε τελικο Ευρωλιγκας εχοντας αποκλεισει την πρωταθλητρια Ευρωπης και στη συνεχεια την ομαδα της οποιας οι περιφερειακοι του κανανε χαβαλε σε σειρα 3 παιχνιδιων εφετος. (κατα τ'αλλα ναι ναι κανουμε απλα αβασιμες υποθεσεις :-D ).

Σας τα χω ξαναγραψει απο καιρο και μυαλο δε βαζετε. Ομαδα που αντεξε φυγη Γκαλη, Βρανκοβιτς, Ντομινικ, Ρατζα, Ρεμπρατσα, ΝΤΕΓΙΑΝ ΜΠΟΝΤΙΡΟΓΚΑ ΡΕ, Μιντλετον, Σισκακουσκας, Αλβερτη, Κουτλουαι ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΟΥΛΗ οταν πηγε ΝΒΑ, ειναι δυνατον να μην αντεξει τη δευτερη φυγη του φραγκοφευγατου Σπανουλη? Κι οταν λεω αντεξε, μιλαω για τριπλ-κραουν που ακολουθησαν, δεν μιλαω για "υποθεσεις και ανακριβειες". Οι μονοι στον πλανητη που το πιστευατε ησασταν εσεις οι γαυροι και μερικοι μιρλες Παναθηναικοι που φτιαχνονται με την καταστροφολογια, λογω μπαλας.

Ο Καλαθης εκθετει κοσμο και κοσμακη.

YΓ. Θεος Ομπραντοβιτς περι Καλαθη: "Ισως για αυτούς που δεν ξέρουν τον Καλάθη, η εμφάνιση του, ήταν έκπληξη. Εγώ ξέρω τον Καλάθη και ξέρω τις ικανότητες του. Έκανε πολύ καλό παιχνίδι, έκανε και μία βλακεία, αλλά είναι νέος και δικαιολογείται"

:-D

Δημοσ.

ο Καλαθης σε καποια χρονακια θαναι σουπερ

ειναι ταλενταρα για μενα

Πραγματικα λατρευω να ακουω ακομα αυτην την επαναλαμβανομενη γαυροατακα περι Σπανουλη και του ποσο μας λειπει :mrgreen:

Οτι ειναι απωλεια ο Σπανουλης φανηκε. Περσυ που τον ειχαμε αποκλειστηκαμε στο τοπ16 με την καθοριστικη του συνεισφορα ενω φετος με την τρομερη του απωλεια ειμαστε τελικο Ευρωλιγκας εχοντας αποκλεισει την πρωταθλητρια Ευρωπης και στη συνεχεια την ομαδα της οποιας οι περιφερειακοι του κανανε χαβαλε σε σειρα 3 παιχνιδιων εφετος.

σωστοτατος

Δημοσ.

Ελπιζω ο Ιβκοβιτς να εβλεπε τον αγωνα , αλλιως θα αναγκαστει να ζητησει αυτοπροσωπως τη συνταγη απο τον Ζελιμιρ :mrgreen:

Δημοσ.

Ελπιζω ο Ιβκοβιτς να εβλεπε τον αγωνα , αλλιως θα αναγκαστει να ζητησει αυτοπροσωπως τη συνταγη απο τον Ζελιμιρ :mrgreen:

Χεχε ναι φυσικα.

Δημοσ.

Ολοκληρωτικό μπάσκετ η Μακάμπι. Για να δούμε τώρα πώς θα ανταπεξέλθουν στο low score game του Ομπράντοβιτς.

Δημοσ.

Χεχε :rolleyes:

Χεχεχεχεχεχεχε :-D

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen:

Ελα, πειτε και εσεις...Επιτηδες το εκανε ο Καλαθης ετσι? Μπαινει στο Ινσομνια και θελει να αρχισω παλι :mrgreen:

Ε, ας αρχισω με ενα κουιζ

Ποιος εγραφε στο τοπικ του Ολυμπιακου αναφερομενος στον "0.5 guard" στις 17/4 (μετα την ηττα μας στο ΣΕΦ)

Τι λεει, ο Στοκτον μαγεψε χτες, ε?

ΥΓ. Ευτυχως δεν πληρωσαμε τα πολλα επιθετικα. Προφανως αφου το εβλεπα εγω και το εγραφα τοσες μερες, δεν μπορει να μην το εβλεπε ο Ζοτς, απλα δεν μπορουσαμε να το περιορισουμε

+10000000000

Και οι 2 το κανανε αυτο. Πονεσε το χερι μου να χτυπαω ξυλο. :mad: :mad:

Πρεπει να το ειπανε πανω απο 20 φορες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

Επειδη για τον χοντρο ξερουμε ολοι οτι ειναι γαυρος, νομιζω οτι ισχυει: Δεν αποκλειω να το ελεγε για να το γκαντεμιασει, και καλα αν γυρισει θα χαρω, αν δεν γυρισει καλυπτω απο τωρα τον κωλο μου "τα ελεγα εγω"

??

Ναι, πολυ αβασιμες και ανουσιες, ειδικα οταν τις λεμε εμεις που τον εχουμε φαει στην μαπα 4 χρονια σαν παικτη μας.

Ο περισσοτερος κοσμος επειδη δεν βλεπει μπασκετ, αν δεν υποστηριζει μια ομαδα, δεν θα κατσει να δει ουτε εναν αγωνα της αν δεν παιζει με την δικια του. Ε, εμεις τον Σπανουλη τον βλεπαμε συνέχεια.

Ο τύπος μπορεί να κανει παπαδες όπως στο Βερολινο ή να παρει ματς όπως τον περσυνο τριτο τελικο της Α1 αλλά μπορει και να χασει μόνος του ματς οπως στο Τοπ16 περσυ που ειχε τα κλειδια.

Ουτε σημερα ουτε με την Μπαρτσελονα κερδισαμε επειδη καποιος επαιρνε την μπαλα και παρίστανε τον Κόμπε Μπράιαντ. Κερδισαμε όλοι μαζι. Σε αυτο το μοντελο δεν εχει θεση ο Σπανουλης

Αν, χτυπα ξύλο, στον τελικο βρεθουμε στο 32' να χανουμε 10π τότε ναι, θα ηθελα να εχω εναν Σπανουλη

Γαμώ τους Ισραηλινούς μέσα μου... Αφηνιασμένους του βλέπω...

ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ τον γουσταρω αυτον τον Ειντσον (και το λεω ολη τη χρονια οπως και την περσυνη)

Τετοιο παικτη πως τον εχει αφησει ο Ζοτς? Point forward με φοβερή εκρηξη στην αμυνα, με κορμί, με διαθεση να βοηθησει την ομαδα, με νομιζω τον μεγαλυτερο ΜΟ στα κλεψιματα, με ριμπαουντ. Αυτος ηταν σημερα ο πλευ μεηκερ (οχι ο ασος, ο πλευ μεηκερ)

Τετοιον παικτη θα τον εκανε νεο Σισκα ο Ζοτς

A, και ενα σκηνικο που θυμηθηκα...ρε τι ειναι αυτος ο ανθρωπος? Τι σκατα, overclocking έχει κανει στον εγκέφαλο?Ειμαστε στους +9, ο μικρος πανω στην ταυλα του κανει μια παπαρια καμαρωτη με τριποντο-ερμπολ ενω εχει χωρο για ντραιβ και καπακια τρωμε τριποντο (νομιζω Στοουνρουκ). Και ο μελιτζανης εχει πιασει τον Καλαθακο και τον περναει πριονι. Και λεω "Παει, τον τελειωσε. Ουτε το ματς δεν βγαζει, θα του διακοψει το συμβολαιο". Και αμεσως τον ξαναβαζει μεσα, τον αφηνει και ο μικρος του παιρνει το ματς.

Τι να πω, μαγικα πραγματα :confused:

Δηλαδη αυτος αμα περασει εξω απο την Παιανια, οι αλλοι μεσα θα αρχισουν να παιζουν μπαλα και οι μετοχοι θα βαλουν λεφτα.

Βασικα Πρωθυπουργος κατευθειαν. Κατι γατακια τυπου Μερκελ και Στρος Καν, ενα πικ-εντ-ρολ τα εχει

Δημοσ.

A, και ενα σκηνικο που θυμηθηκα...ρε τι ειναι αυτος ο ανθρωπος? Τι σκατα, overclocking έχει κανει στον εγκέφαλο?Ειμαστε στους +9, ο μικρος πανω στην ταυλα του κανει μια παπαρια καμαρωτη με τριποντο-ερμπολ ενω εχει χωρο για ντραιβ και καπακια τρωμε τριποντο (νομιζω Στοουνρουκ). Και ο μελιτζανης εχει πιασει τον Καλαθακο και τον περναει πριονι. Και λεω "Παει, τον τελειωσε. Ουτε το ματς δεν βγαζει, θα του διακοψει το συμβολαιο". Και αμεσως τον ξαναβαζει μεσα, τον αφηνει και ο μικρος του παιρνει το ματς.

Τι να πω, μαγικα πραγματα :confused:

Γι αυτη τη φαση λες, ε

http://www.youtube.com/watch?v=hMvOlw43N5E&feature=player_embedded

:P

Οσο για τον σπανουλη,διαφωνω.

Μπορει να εχει τα αρνητικα του ο σπανουλης,να ηθελε μια μπαλα μονος του, αλλα στα κρισιμα ηταν παρων. Φαντασου αν αντι για τεπιτς ειχαμε σπανουλη. Τι να λεμε τωρα. Θα ειχαμε και παλι τη πιο πληρη γραμμη των γκαρντ στην ευρωπη και θα ειμασταν ακλωνητο φαβορι με οποιο αντιπαλο και να παιζαμε.

Εξαλλου αν δεν τον ηθελε ο ομπραντοβιτς, δεν θα του προσφεραμε οσα σχεδον και ο ΔΔ, κι ουτε θα τον περιμεναμε τοσο πολυ να μας απαντηση.

Οτι ειναι απωλεια ο Σπανουλης σαφως φανηκε: Περσυ που τον ειχαμε αποκλειστηκαμε στο τοπ16 με την καθοριστικη του συνεισφορα ενω φετος με την τρομερη του απωλεια ειμαστε τελικο Ευρωλιγκας εχοντας αποκλεισει την πρωταθλητρια Ευρωπης και στη συνεχεια την ομαδα της οποιας οι περιφερειακοι του κανανε χαβαλε σε σειρα 3 παιχνιδιων εφετος. (κατα τ'αλλα ναι ναι κανουμε απλα αβασιμες υποθεσεις :-D ).

Φιλε, και γω παναθηναικος ειμαι, αλλα μη βλεπουμε τη μιση αληθεια μονο οταν μας συμφερει, και την αλλη μιση δεν τη βλεπουμε!!

Ειναι αληθεια οτι περσι αποκλειστηκαμε.

Αυτο που δεν λες ομως, ειναι οτι αποκλειστηκαμε επειδη ειμασταν νοσοκομειο. Οχι λογω του σπανουλη.

Δηλαδη οι μονοι παιχτες που δεν τραυματιστηκαν περσι ηταν σπανουλης και πεκοβιτς αν θυμαμαι καλα. Αντε να μου ξεφευγει κανας αλλος.

Ε, σ αυτη τη περιπτωση, σαφως και θα δωσεις τα κλειδια στον σπανουλη. Αλλα και στον διαμαντιδη να τα εδινες, οταν οι περισσοτεροι θα ηταν τραυματιες παλι θα αποκλειοσουν στο τοπ16.

Οταν η ομαδα για μηνες, μετα την εναρξη της σαιζον δεν συμπληρωνει δωδεκαδα για να κανει προπονησεις.

Οταν αγοραζει για 1-2 μηνες τον "πλεϋ μεϋκερ ρακετας" για τις προπονησεις και μετα τον Χαϊσλιπ και τον διωχνει.

Ε, σορρυ, τοτε δεν σου φταιει ο σπανουλης που αποκλειστηκε..

Και τελος, μη συγκρινουμε σπανουλη με καλαθη. Ο σπαν ειναι στο πικ της καριερας του (και σαφως καλυτερος του καλαθη) ενω ο καλαθης στην αρχη. Ειναι ιεροσυλια να τους συγκρινουμε (και αδικο για τον καλαθη)

Δημοσ.

Ειναι αληθεια οτι περσι αποκλειστηκαμε.

Αυτο που δεν λες ομως, ειναι οτι αποκλειστηκαμε επειδη ειμασταν νοσοκομειο. Οχι λογω του σπανουλη.

Δηλαδη οι μονοι παιχτες που δεν τραυματιστηκαν περσι ηταν σπανουλης και πεκοβιτς αν θυμαμαι καλα. Αντε να μου ξεφευγει κανας αλλος.

Ε, σ αυτη τη περιπτωση, σαφως και θα δωσεις τα κλειδια στον σπανουλη. Αλλα και στον διαμαντιδη να τα εδινες, οταν οι περισσοτεροι θα ηταν τραυματιες παλι θα αποκλειοσουν στο τοπ16.

Περυσι, επειδη ακομα εμενα Ελλαδα (και κατα συνεπεια παρακολουθησα περισσοτερους αγωνες του ΠΑΟ λογω και ελευθερου χρονου) θα σου πω οτι στο τοπ8 μπορουσαμε να περνουσαμε με τους τραυματισμους. Σαμπως εφετος δεν ειχαμε τραυματισμους στους ομιλους? Και φετος κινδυνεψαμε να μεινουμε εκτος τοπ8. Και επειδη ειχα δει τους αγωνες περυσι, στους κομβικους αγωνες για προκριση-αποκλεισμο, βλεπε Ρεαλ, βλεπε Μπαρτσελονα, θυμαμαι τον εαυτο μου στην κερκιδα να ακολουθει το mood της κερκιδας αποθεονωντας συνεχως τον Σπανουλη, σαν ηρωα καθε φορα που εκανε μαλακια. Και θυμαμαι οτι τον αποθεωσα πολλες φορες σε πολλα παιχνιδια Ευρωλιγκας, αρα παει να πει οτι εκανε ΠΟΛΛΕΣ μαλακιες που στοιχησανε. Αν γυρισω το χρονο πισω νομιζω οτι ειχαμε τυχη στα κομβικα παιχνιδια της Ευρωλιγκας περυσι, αν ο Ζοτς το αφηνε τελειως εξω. Και σιγουρα θα τα παιρναμε αν ο Καλαθης ηταν οπως ειναι πλεον.

Και τελος, μη συγκρινουμε σπανουλη με καλαθη. Ο σπαν ειναι στο πικ της καριερας του (και σαφως καλυτερος του καλαθη) ενω ο καλαθης στην αρχη. Ειναι ιεροσυλια να τους συγκρινουμε (και αδικο για τον καλαθη)

Αφενος ο Σπανουλης εφετος εκανε μια ψιλοκαλη σεζον στην Ευρωλιγκα. Στα σημαντικα με την κατωτερη Σιενα εξαφανιστηκε. Κι οχι απλα εξαφανιστηκε αλλα εκανε και τη μια μλκια πισω απτην αλλη. Turnover machine και με τη βουλα. Συνεπως δε θεωρω αδικο να διαγραφουν απτην μνημη οι καλες του προηγουμενες εμφανισεις με κατι Μπαμπεργκ εντος εδρας κλπ. Αυτες με τη Σιενα μετρησαν, κι εκει κυριε Σπανουλη ησουν ναυαγιο. Σιγουρα δε δικαιολογησε ποτε του τα 2.4εκ ευρω.

Αφεταιρου οσο εσυ λες οτι βρισκεται στο πικ της καριερας του εγω πιστευω ακραδαντα οτι ο Σπανουλης οσο παει θα απομυθοποιειται. Περυσι ηταν σκια του εαυτου του, ενω φετος του μενουν 4-5 παιχνιδια με...τον ΠΑΟ για να ξελασπωσει. Γιατι θα απομυθοποιειται? Γιατι ο ΔΔ που του συμαζευε τις μαλακιες δεν ειναι συμπαικτης του πια, ο Παπαλουκας που εκανε το ιδιο μεγαλωσε και εμεινε μονος να παριστανει τον ηρωα, αλλα να εκτιθεται σε καθε ηρωισμο γιατι δεν υπαρχει Μητσος πισω.

Παντως, για να μην αναλυουμε αλλο, εγω προσωπικα χαιρομαι που εχω τον Καλαθη αντι του Σπανουλη. Θετε να με πειτε αδικο και εμπαθη? Πειτε με, αλλα εγω αυτο που λεω το εννοω με τα δικα μου μπασκετικα μου κριτηρια. Ο τυπος με πηρε απτο χερι με το μεγαθηριο τη Μπαρτσελονα, ο τυπος με πηρε απτο χερι στον ημιτελικο φαιναλ4 με μια ομαδα που τον εκανε σουρωτηρι το Σπανουλη, ε θελω κατι αλλο? Χρειαζομαι κανενα Σπανουλη αυτη τη στιγμη? Και πολυ περισσοτερο χρειαζομαι τον Σπανουλη που ειδα με τη Σιενα η με εμας μεσα στο ΣΕΦ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...