DKNI Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Βασικα εγω θα ηθελα να αποκλεισουμε τη Σιενα και αν γινεται να παιξουμε με τη Ρεαλ γιατι απλα η Ρεαλ ειναι η χειροτερη και απο τις 4 ομαδες.
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Aμα σε ακουγε ο Ομπραντοβιτς θα σου απαγορευε να εισαι φιλαθλος του Παναθηναικου. Το λιγότερο... :P
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Aς ευχυθουμε κι ας ελπισουμε να γραψουμε αλλη μια φορα τα δικα μας γραμματα στην Ευρωπαικη ιστορια του μπασκετ. Παμε ρε Ζοτς με τους ΜΑΓΚΕΣ σου!
Chris_85 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Aμα συνεχισουν να σφυριζουν ετσι τις επαφες, ειστε 1000% στον τελικο. Και με διαφορα.
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Πολύ άσχημο ξεκίνημα. Χωρίς καθόλου μυαλό. Και χωρίς ρακέτα.
gamanos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα. Δε με νοιάζει τίποτα, ούτε τι θα γίνει ούτε τι θα σφυρίξουν. Και κάποιοι που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τα μπασκετικά, απλά ας μην βιάζονται.
vlachaquito Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 σε μιση περιοδο ελεγξαν τα επιθετικα ριμπουντ και πηραν κεφαλι. ετσι θα συνεχιστει και στο δευτερο, i am sure
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Για τα πρωτα 15λεπτα ανησυχησα πολυ. Οχι γιατι καναμε λαθη, ουτε επειδη χαναμε ριμπαουντ. Αλλα επειδη δεν εβλεπα να δειχνουν χαρακτηρα να γυρισουν το παιχνιδι, λες και δεν ηταν μεσα στο γηπεδο. Ευτυχως σιγα σιγα φορτωθηκαν οι της Σιενα με φαουλς (που θα επρεπε να ειναι πολυ περισσοτερα), μπηκαν κατι Ακιντελε κλπ και ο αγωνας πηρε μια λογικη τροπη. Σημαντικοτερος παιχτης του 1ου ημιχρονου Βουγιουκας για τα κερδισμενα φαουλ+την μαγικη ασσιστ+το καλαθι και φαουλ που σημαναν την ανατροπη. Πρεπει να ξυπνησουν Μητσος, Μαικ και Ντρου. Aμα συνεχισουν να σφυριζουν ετσι τις επαφες, ειστε 1000% στον τελικο. Και με διαφορα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Καλά παίζουν τα κοράκια. Σαν διαιτητές μπάσκετ. Εισι σιγουρος?σου εχω ετοιμες 2 φασεις μεχρι στιγμης για τεχνικη ποινη ακι αλλες 3 φουλ για βολες.
firewalker Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Εγώ ακόμη την φοβάμαι πολύ την Σιένα. Και εμάς μας φοβάμαι. Εισι σιγουρος?σου εχω ετοιμες 2 φασεις μεχρι στιγμης για τεχνικη ποινη ακι αλλες 3 φουλ για βολες. Έτσι είναι οι διαιτητές στο μπάσκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις