Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα εγω θα ηθελα να αποκλεισουμε τη Σιενα και αν γινεται να παιξουμε με τη Ρεαλ γιατι απλα η Ρεαλ ειναι η χειροτερη και απο τις 4 ομαδες.

• Απαντ. 11,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aς ευχυθουμε κι ας ελπισουμε να γραψουμε αλλη μια φορα τα δικα μας γραμματα στην Ευρωπαικη ιστορια του μπασκετ. Παμε ρε Ζοτς με τους ΜΑΓΚΕΣ σου!

Δημοσ.

Είμαστε πολύ μεγάλη ομάδα.

Δε με νοιάζει τίποτα, ούτε τι θα γίνει ούτε τι θα σφυρίξουν.

Και κάποιοι που έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με τα μπασκετικά, απλά ας μην βιάζονται.

Δημοσ.

Για τα πρωτα 15λεπτα ανησυχησα πολυ. Οχι γιατι καναμε λαθη, ουτε επειδη χαναμε ριμπαουντ. Αλλα επειδη δεν εβλεπα να δειχνουν χαρακτηρα να γυρισουν το παιχνιδι, λες και δεν ηταν μεσα στο γηπεδο.

Ευτυχως σιγα σιγα φορτωθηκαν οι της Σιενα με φαουλς (που θα επρεπε να ειναι πολυ περισσοτερα), μπηκαν κατι Ακιντελε κλπ και ο αγωνας πηρε μια λογικη τροπη.

Σημαντικοτερος παιχτης του 1ου ημιχρονου Βουγιουκας για τα κερδισμενα φαουλ+την μαγικη ασσιστ+το καλαθι και φαουλ που σημαναν την ανατροπη.

Πρεπει να ξυπνησουν Μητσος, Μαικ και Ντρου.

Aμα συνεχισουν να σφυριζουν ετσι τις επαφες, ειστε 1000% στον τελικο. Και με διαφορα.

:-D :lol: :D

Δημοσ.

Καλά παίζουν τα κοράκια. Σαν διαιτητές μπάσκετ.

Εισι σιγουρος?σου εχω ετοιμες 2 φασεις μεχρι στιγμης για τεχνικη ποινη ακι αλλες 3 φουλ για βολες.

Δημοσ.

Εγώ ακόμη την φοβάμαι πολύ την Σιένα. Και εμάς μας φοβάμαι.

Εισι σιγουρος?σου εχω ετοιμες 2 φασεις μεχρι στιγμης για τεχνικη ποινη ακι αλλες 3 φουλ για βολες.

Έτσι είναι οι διαιτητές στο μπάσκετ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...